Faʻafefea ona fai i ou lava lima togafitia se laʻau?

Anonim

O le togafitia o laupapa ua gaosia ina ia mafai ai ona faʻateleina le tautua o lenei mea. Faʻasaumuina ma suauʻu faʻapitoa, faʻatumuina, sili atu, o le apalai o eseese puipuia gaioiga o faʻasolo ma Demitations, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o laupapa laupapa. O le palapala o le ata o loʻo faʻaalia ai le tino o le laʻau, ma avatu ai i se ituaiga tuai o fafie tuai. Faafetinoaga e togafitia o le laau - e foia ai oe, taʻitasi o lisi uma e iai lona lelei ma le toʻilalo.

Faʻafefea ona fai i ou lava lima togafitia se laʻau?

Polokalame sili ona lelei.

Suauu ma le togafiti

O le a aveina:

  • ie lino;
  • Beeswax;
  • Flots (lautele mafolafola pulumu);
  • oneone i tamai saito;
  • Ieie.

O metotia faʻataʻitaʻi i luga o fale e ese mai, ae o le sini lava e puipuia ai le lio, o foliga mai o loʻo suʻesuʻeina, ma tuʻuina atu foi le faʻaleagaina o le mea. Ole faʻaogaina o oaaga faʻa Samoa (Olifa) ma Bensewesk e faʻasao ai le fausaga o mea, e maua ai le tele o le olaga, faʻateleina ai le olaga tautua.

Faʻafefea ona fai i ou lava lima togafitia se laʻau?

O le loloto o le inosia o le suauʻu linked o le 2 mm, lea ua lava e fai ai se vaega puipuia.

E mafai ona e taulimaina se laʻau ma le faʻaititia o le faʻaaogaina o le link poʻo le suauʻu susu. A o le i amataina le galuega, e manaʻomia le faʻamamaina o le laau mai palapala ma le pefu, aveese atoa le ufiufi muamua, filogia le laualuga i le tamai fatu saito os. O tagata atamamai ua fautuaina le suauu litaea i luga o se vai taele, ae mafai ona e faia e aunoa ma lenei taualumaga. Faʻaaoga le suauʻu poʻo le fufulu, pe olo i le laʻau ma le oneone. E taua le mataituina o le itu o le pulumuga, faʻaaoga le suauʻu i luga o le fugalaʻau. O le galuega e totoe mo se aso, pe a maeʻa le suauʻu, o le faʻagasologa o le faʻagasologa seʻia oʻo mai le iʻuga o le manaʻomia. Laititi oloa e tuu i lalo i le suauu mo ni nai aso.

E i ai isi metotia faʻagaioioa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le laʻau e fai ma paluga o suauʻu lita ma Beeswax. O mea uma o loʻo liusuavai i totonu o se vai vai, ona faʻaaoga lea i luga o le laualuga ma ie. Ina ia mafai ona tuʻuina atu ni ata se paolo faapitoa, e mafai ona faʻaopopo le lanu e mafai ona faʻaopopo i le faʻavae. O lenei metotia e i ai le taua tele - mago lemu. E mafai ona e vave tele pe a fai o le ae faʻaopopoina se sequivator (faʻatau atu i fale gaosi) pe faʻatau mai le suauʻu faʻauma (olive), o loʻo i ai poʻo le poleniolen.

Faʻafefea ona fai i ou lava lima togafitia se laʻau?

Valivali le palet o le mautu mautu mo fafie.

E mafai ona e taulimaina se laau ma le tasi wax. O le ituaiga o itulagi e ofo mai ai Valivali, Matua, Matua, Semi-Wax, susulu o manatu e le na o le faamalosia o le eleele o le fafie. Ina ia faʻagaioia se lapoʻa tele, e manaʻomia le vevela o le vai i luga o le vai taele (i lenei tulaga e faʻaaoga i le lautele pulumu). Malulu laka o loʻo olo i totonu o le laʻau ma se manifinifi manifinifi faʻaaoga se ie, tuʻua se aso, ona toe oso ai foi. E mafai e tuʻufaʻatasia le leai se aoga ma faʻamau Wax, mo se faʻataʻitaʻiga, e fai ma octisi ma se matata pogisa, ma o le ogatotonu o le oloa e manino. A maeʻa ona matutu le wax, e manaʻomia le valiina o le laufanua o se lavalava o le po o le mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o moli moli i Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Braching o fafie

O le a aveina:

  • kesi-burner;
  • Uamea;
  • galue totigilima;
  • Fola.

O le Brash metotia faʻatagaina e faʻamamafaina le fausaga, ia tuʻuina atu le laʻau o se laʻau o anamua, e i ai le aveʻeseʻe o le soya) ma le fesoasoani a le rictid woultad wuese. Mo lenei faʻamoemoe, ua filifilia se laʻau i mama lelei faʻaletausaga o mea faʻalelalolagi, o loʻo i ai o le teineitiiti, mata ma isi mea faʻasaina e naʻo le taliaina. O ituaiga sili ona lelei o fafie pei o Pine, Sporce, Oak, Linden, Walnut e sili ona fetaui. Ole le talafeagai ua mafaufau i ai: CERry, Pear, Aneti, Juniper, Tick, Beech.

Braching e sili ona matagofie ma loloto, faia ma le fiafia ma e aunoa ma ia. I le fale, e sili le faigofie lea o le faʻaaogaina o se tiute faʻatino. O loʻo faʻamamaina le laʻau mai le pefu ma le palapala, susu le laualuga i le vai, pe a ma le 15 minute amata ona faaluaina le uʻamea uʻamea.

E manaʻomia le alu faʻatasi ma le faʻatonuga a fiber, aʻo leʻi manaʻomia e toe faʻataʻitaʻia le faʻatulagaina o afi. (E le atoatoa le atoatoa).

Faʻafefea ona fai i ou lava lima togafitia se laʻau?

Aloaia gaioiga Gaoioiga mo Tree Tourt Tout Wax.

O lenei galuega e matua matautia, e taua tele le tausino o le saogalemu auala. O le mea na totoe o totoe o lapisi ma le fulafula (o le lautele pulumu), agai i le fibre, a leai o le efuefu o le a sau i luga. Mulimuli mai i le togafitiga i le veneer po o le wax.

Mo le gaosiga metotia, o le kesi burner o le a manaʻomia se kesi burner, ma lona fesoasoani i luga o le laupapa o loʻo siʻosiʻoina. O nisi taimi e i ai-e taʻua ni taga sili i le laʻau e mafai ona maua afi pe a osofaʻia. Leai se mea e le mafai ona faʻatagaina le umi o le susunuina o ia nofoaga, e tatau ona iai le afi. O le faʻasologa o le molia e faʻalagolago i lou manatu, e ono faigofie pe na ulaula lava i luga o le laina. Ina ua mavae lena, ua tuʻu le taulaloina ma le uʻamea uʻamea. E sili le galue i fafo, o le tele o le uliuli uliuli ua fausia i le taimi o le pulumu. I le tulaga mulimuli, o le laualuga ua olopalaina i le papala papau. I nisi tulaga, o le togafitiga o le taupega (sosoʻo ma le faʻatulagaina) o loʻo faia soo i taimi, ina ia ausia le aʻafiaga o laʻau mataga. Afai e tatau, faʻaaoga se simulator poʻo le patoina, ae mafai ona e faia e aunoa ma ai. O le iʻuga e tumau i meafale laʻo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taʻavale taʻavale?

Togafitiga o laupapa Motulka

O le a aveina:

  • MODDA;
  • palasife;
  • oneone i tamai saito;
  • Ieie.

Faʻafefea ona fai i ou lava lima togafitia se laʻau?

O le veli e faatatau tutusa i le fibre o le fafie, ae le faʻatagaina le fesoʻotaʻiga o vaega.

Togafitiga o laupapa e Marilka o se tasi o sili ona lauiloa metotia o le faaumaina. O Morda o loo i luga o le Aquitic poʻo le Aloaloa o le anoanoaʻi o le mea mulimuli, o le mea e gata ai e maua ai ni isi teleʻaiga sili atu. O le tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o le ava malosi e faʻaaogaina i le faʻamamaina ma le eleele o loʻo faʻaaogaina ai se flirt (o le lautele pulumu), gaoioi i le tasi itu i se tasi itu. I le taimi lava e tasi, taumafai e faʻaaoga le tele o talafatu e pei. I tua lea, o le oloa ua tuʻuina atu e faʻamago, pe a manaʻomia, o loʻo toe foʻi mai lea o le gaioiga. Faʻaaogaina le simulator o ituaiga eseese (metotia o vaega o le vaega-e-vaega talosaga), e mafai ona e ausia ni lanu matagofie. Ina ua mavae le amuina le afa, o le seti o tulaga ua tupu. E manaʻomia le aveeseina o le sili atu o lona uiga, mo lenei mea, o le oloa ua faʻatuina i se tulimanu o 30 º, ona fufui lea o le pulumu i le acetone ma pasi i luga (malamalama i luga (malamalama i luga o le luga (moli luga o luga (moli i luga (malamalama i luga (malamalama i luga o le luga (malamalama i luga o le luga (malamalama i luga o luga (malamalama i luga o luga (malamalama i luga o luga (moli luga o luga (malamalama i luga o luga (moli luga o luga).

Le tuʻuina atu o se laʻau e faʻatino ai le aʻafiaga o aʻoga, faʻaaoga le auala lenei. Muamua latou faʻaaogaina le lanu autu o le veli o le veli (luga o le vai o loʻo iai), a o le falaoa e pasi i luga o le laʻasaga o le tamaʻi oneone o le a vaʻaia pe a maeʻa le faʻagaioia). O le iʻuga, e tatau ona maua le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le uati ma oscillages ma oscillates. Ona ufiufi ai lea o se ie puipui o le isi lanu, lakai atu i ai, e māsolo ai, ina ua uma ona lafi i le paʻu. O loʻo toe faia le taotoga seʻia oʻo ina ausia le tamaʻitaʻi manaʻo. Afai e fuafua e fai se tasi-photonka ogaupale ma se mea taua i le tele o vaega, ma le faʻatonutonuina o le faʻamamaina o le oona. O loʻo iai le faʻamamaina o faʻataʻitaʻiga e le aoga i le taimi lava e maeʻa ai. Ua na ona soloia le sili atu ma se ie susu susu.

Faʻafefea ona fai i ou lava lima togafitia se laʻau?

O le tuʻufaʻatasiga mo le faʻatuatuaina o fafie.

A faʻaaoga se taʻavale o se taʻavale, e le mafai ona toe foʻi i le mea leaga, a leai e pei ona fausia ni nofoaga pogisa, lea o le a faigata ona aveese.

I le fale, e mafai ona kuka sau ie puipui, o le a tilotilo mai ai i le laau. I totonu o le tioata fagu e iai ni fao sinasina poʻo se uʻamea uʻamea, sasaa ma cutlery vinega (e sili le faʻaaogaina o le uaina), pe a maeʻa le vai. Afai e tatau ona e maua se lanu pogisa, ona faʻateleina ai lea o le taimi faʻaalia. E masani ona faamauina le fofo. I le avea ai o se fuaiupu, e mafai ona e faʻaaogaina se paluga malosi o le uliuli lauti, kofe, cinnamona ma le manganese. Faaleleia le taunuuga ma le atrolake. Afai o se mea taua o le velo o loʻo faʻaaoga mo le faʻagaioiga, e sili atu le ave o se alkyd poʻo le acrylic eseese.

Mataupu i luga o le autu: ata i luga o le vai puipui

Laau o le taua

Ina ua maeʻa ona faʻaaoga le veli, o le laualuga ua togafitia i le vave-faʻamamaina nitroloma - o lenei ua faia ina ia mafai ai ona siitia le faaputuga. Valnish e faʻaaoga e se manifinifi vaega (vave gaioiga). A maeʻa ona feola, le laʻau i le paʻi - o le taimi lea ona o le tau malulu. O le laualuga e manifinifi ma manifinifi manifinifi, agai i luga o fafie afi. O le galuega autu o le fufuluina o le laau mai le fapting fali ma fai le lamolemole lamolemole. A uma lena mea, e mafai ona e faʻaaogaina se isi vaʻaiga i le isi mea faigaluega. E le fautuaina le faʻaauau o le galueaina ma le tutusa Nitroloama, pei o le a soloia ai le vaega na muamua atu.

Le isi, o le vaega autu o varnish e faʻaaoga, tuʻuina atu i le matutu, ina ua pasi le oneone i luga. Ona toe ave lea o le pefu o le efuefu i le ie susu, ua vave ona faʻaaoga e latou ma se manifinifi. O le faʻagaioiga o loʻo toe fai pea seia maeʻa le lamolemole. Ina ia mafai ona ausia se faʻata e pupula, o le laualuga o faʻafefeteina ma se fasi lagona o susu i le suauʻu ma le ava malosi.

Mo le fafie gaosi, e taua tele le faʻaaogaina o le sili ona lelei o pulumu maualuga mai le mafiafia o le scenthetic palu e le aliali mai pe a faʻaaoga i le ituaiga o fasi ma talafeagai. Mo mea tuʻufaʻatasia, faʻaeteete le faʻaogaina o vaega taʻitasi e le manaʻomia, aua o le poleles e le lelei faʻatasi ma se siosiomaga tuai. I le tulaga lea, e lava le faʻaaogaina o le 2-3 vaega o meaafale matterish poʻo le wex.

Lucky mo fafie i luga o le 'ava malosi (shelh Vapnish) o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai se fulufulu poʻo le pulumu tampon. Matamata tampon ua susu i vale, ona faaaluina lea i luga o luga o luga i luga o le alava (naʻo le 1 taimi), i tafatafa o le isi taimi, i se auala e puʻeina ai le tasi. I nofoaga o fesoʻotaʻiga, na vave sosolo vave mai le Lapise, e le o fausia ni vailaʻau. E le mafai foʻi ona faʻaaogaina le mafiafia mafiafia o le tele o valevale, a le o mafai ona faia ni mea pogisa. Fafie Fafie ma se Shelllac ma le pulumu o loʻo faia i le auala lava e tasi e pei o se tampoon. Valnish e faʻaaogaina i 3 vaega faʻatasi ma se faʻatonutonuina o le faʻamamaina o le faʻamamaina. O mulimuli nei nei manatu, e mafai ona e faia ia te aʻu ni laupapa e aunoa ma le faaaogaina o le fesoasoani a tagata poto faapitoa.

Faitau atili