Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

Anonim

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

Lelei le aoauli!

Mai le tele o aluga faataamilo i le lolomiga mulimuli, o le a matou o atu i se sili atu volnanos mea i le aso ma fai sau tapu ma ou lima. O le a ia te aʻu se filifiliga o ata o ata o le kolose ma ata ma faʻamatalaga: lapotopoto ma cylindrical hook, pun i le foliga o le pesini ma sikuea nila.

Kolose pupu i totonu

Puff e sili atu nai lo le aluga, o se meaafale mea fai fua e mafai ona taamilo ma kupii, ma le loggindmical foliga. Ma e fia ni gaioiga e mafai ona faia pupuga pu i totonu!

Muamua lava, o lenei o se isi nofoa pito i nofoa mo nofo. O tamaʻi pu e mafai ona nana i lalo o le laulau ma toso ese pe a manaʻomia. O ai e fiafia e tausi Puti i tafatafa o le moega, SOFE po o le nofoa. O isi e mafai ona aumaia i luma o le potu, ma aumai ai se matagofie faʻapitoa. Fuafua i le faʻamoemoe, e mafai ona e filifilia le sili ona manaʻomia le lapoʻa mo le potu malolo.

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

Mai le pole, e mafai ona e faia se laulau sili atu lelei, tuʻuina i luga o fata, o papatusi ma luga o luga, papatusi ma isi mea taua. E matua moni lava lenei mea mo i latou e fiafia e nonofo ma se ipu kofe i luma o le TV mata. E mafai foi ona e faia se laulau kofe mo saito kofe, tuʻu se tioata poʻo se isi i luga i le lua numbling vouffsus pe faʻaaoga se tasi pulupulu tele.

O Press Cloked Cuffs o le atoatoa fofo mo le potu o tamaiti, ma i latou e mafai ona e taʻalo, ma oso, ma tuu tusi ma meataʻalo.

Pupuga o se manaia foliga. E faigofie ona feoai i tafatafa o le potu ma o atu latalata, ma o le avilila po o le nofoa.

Afai o se pofa o loʻo tu i luga o le potu moe i autafa o le moega, e mafai ona e togiina se ofutino i luga. Ma i le alatele e talafeagai tele le nofo i lalo, ia fiafia.

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

I le lautele, o tagata mamanu e mafaufau i ni pupuga na o se mea e sili ona lelei o le manaia.

Faʻafefea ona fai le pou e te faia ai oe lava

Afai ou te talitonu ia te oe ma fiafia, ave se galuega. Punou i ou lava lima - e faigofie! Na ona manaʻomia le nonoa o se mea faigofie ma faʻapipiʻi se aluga ma le aluga mai le laina o mea, na tumu i ni mea faʻapitoa.

Vulu

Mo puni o pulupulu, o se fulufulu po o le afa-ul-sllow yarn e sili ona talafeagai, acryl i le afa ma le 100m / 50g fulufulu i totonu o se gata.

Fuafua i luga o le tele o le GPP, atonu e tatau ona manaʻomia mai le 500 g i le 1600 kalama.

Mataupu i luga o le autu: Male kolose kapeti ma se pulou: fuafuaga ma le sitepu-i-sitepu ata

E matua lauiloa nei e laa mai le knitsed vulu ma o se pulufana lapotopoto foliga matagofie, lemu, pupula. Ae mafaufau i le tau o sea oloa ma le taumafaina o le kolose vulu i luga o le pole pe a fai o le fili i le 50 kalama o le 30 m rotable Ia, vagana ai o loʻo ia te oe le tele o mitiafu tuai, mai le mea na e tuʻu ai le vulu, o mataupu faavae o le gitting e tutusa ma le fulufulu, naʻo le matau.

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

I loʻu manatu, o le tulaga lea e tupu, e pei o le fala pe a mafai ona e faʻaogaina se pulumu taugofie, ma piki i luga o se lanu lelei tele.

Laina

O le laina e mafai ona suʻi mai soʻo se ie, o le mea tuai. O loʻo tipi ese mai i lalo o le lua auiliiliga i le tele o le pou faʻamalosi ma faʻapipiʻi i latou lava i luga o le pito, tuʻua se pu tele. Ina ua uma ona faʻapipiʻi i le faʻatumuina o mea, o le pu e laʻei.

Fasi ie

Faʻafefea ona faʻatumuina le pou papala:

  • Vaita.
  • Porolone
  • Agasala
  • Holloubier
  • Polystyrene polo.

O le a manaʻomia e le au faila, e uiga i le kilokalama o fulufulu poʻo le 5 lita o polo. Ua faʻatumuina i latou i se tulaga malosi, sau ma lima ma foaʻi foliga foliga.

Ae i lenei tulaga o le a liliu ese mai se vaivai tele vaivai. Afai e te manaʻo ia sasa le pole, e mafai ona e faia mai fagu palasitika, mo se faʻataʻitaʻiga.

Ma fatuga o tagata e fai punou mai le paʻu ma o latou lava lima! O paʻu o taʻavale ua faʻateleina ua faʻateleina e le gata i le fale mo fugalaʻau matagofie.

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

Ina ia fausia se buquet mai le paʻu, o le liʻo o le plywood o loʻo tipiina i luga o lona lapoa ma faʻapipiʻi i le paʻu i le paʻu. E masani lava, o loʻo tusia i luga 'eseʻese, faʻamama ma Twili, ma e mafai lava ona mo le fale i totonu, pe a naʻo le ufiufi o lenei, fusi le ufiufi mo le ponaivi.

Crochet puffs

Faigofie lapotopoto vali poutu

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

Ata mai le mekasini "matagofie matau".

48 cm ma se posul ma se lapoa o le 48 cm ma le maualuga o le 24 cm o le a manaʻomia 100 kalama o le mafiafia o le yoack vulu o le lima ma le 300 kalone . Fautuaina le matau lapoa - №10.

Faʻamatalaga

A laki atu i lenei ofuvae matau, o koluma ma le tasi nakid ua faʻaaogaina. E manaʻomia le amata ona o le lalagaina mai le pito i luga, e tataina 5 vp, ma sili atu - e tusa ai ma tulafono o le lio, faʻaopopoina se matasele i laina taʻitasi ma le isi lanu o le filo.

I le laina muamua - 12 c1h, ma le 11th laina e tatau ona maua 120 pou.

Tusitusiga i luga o le autu: Koluse o le Brerodidery polokalame: "Pug" Free Download

Roww 11-12 lalagaina e aunoa ma ni faaopoopoga o le autu lanu vulu.

Ma mai le laina 22nd, matou te toe faʻailoa ese lanu eseese ma le lalagaina ma le faʻaititia o le mataua i le itu tau.

I le tulaga o le 25th laina, e mafai ona e faʻatutuina se ato ma polypropylene polo i totonu o le faavaa ae faaauau pea ona o le 6 matapale tumau.

O le vaega o totoe e toso le nila ma se filo.

O le autu autu lea o Crochet Puffs. Ioe, mafai ona e faʻaaogaina ni mamanu, mo se faʻataʻitaʻiga, fai auala mai le pou o le vasega poʻo ala savali mai le "Shisherk".

Prigindrical puff

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

Ma e ui lava o le ata o le fusi o le ofu mafanafana, o le polokalame e ese lava ma le meli fesoasoani. (O lenei polokalame, e le i maua le ata i totonu o le mekasini e le mafai ona leiloa).

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

O le eseesega i le va o le Cylundrical arke o le lalagaina mai i le taamilosaga na o le tele na o le tele: o le lapoa e itiiti, ma o le maualuga e sili atu (40 x50 cm).

Ua lava lea e faʻafesoʻotaʻia ai le 8 laina o se lio e tusa ai ma le polokalame, ona kosega lea e aunoa ma le faʻaopopoina o laina uma o le 8th i le tulaga manaʻomia o le pou.

I le iʻuga o le faʻamamaina, faaofiina se fulafula rolon mai le paʻu paʻu ma i le pito i lalo o le lio o le paʻu paʻu.

Big Pluff na pa

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

Ata mai le mekasini "avega" mo le 2019.

O le Pof e fesoʻotaʻi ma le 100% cotton filo (85 m / 50g) ma le crochot 4.5 ma e faʻasolo ai le 60 cm i le maualuga o le 30 cm.

Fetufaaiga v SARN - 700 kalama: 100 kalama i le fitu lanu). Ou te manatu e matua talafeagai le faʻaaogaina o mea o totoe o vulu.

Faʻamatalaga

O le pito i lalo ma le pito i lalo o le pofu o le lua na lua taamilosaga. Lalaga ma koluma e aunoa ma se tui o le lanu i laina. E tusa lava pe manaʻomia le mafuta 48 o le a maua le siʻitia o le a maua ai le tagata oti.

O le itu o le itu o loʻo fesootai i le 44 matapaps e ala i le liliuina o laina faʻapea ma le lanu suia. O le umi o lenei 'au e mafai ona siakiina luga o le lapotopoto umi o le lapotopoto vaega. I le faaiuga o le lakapi, faʻafesoʻotaʻi le laina mulimuli ma le muamua i le mama ma le nonoa i luga o le pito i luga o mama ma pepe.

Ona faʻafesoʻotaʻi lea o le itu vaega ma se taamilosaga faataamilo, faʻatago mai koluma e aunoa ma se nakid.

Putu o sikuea moffifs

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

Ata mai Diana Forwards mekasini mo le 2019.

O lenei pofu ua valaʻaulia e nonoa mai fulufulu paʻu o le Yal melange (100m / 50g). Faʻataunuʻuina: 450 Grams i le Pofs o le 6 CM ua siiina mai ma le lapoa o le 50 cm ma se kolose o le faʻailo. 6.

Faʻamatalaga

O le la e sili atu le talafeagai e amata mai le ogatotonu o le vaega e aofia ai sikuea moffifs. O le tagavai e fetaui lelei i lalo ifo o le ata o lapotopoto laina.

Mataupu i luga o le autu: o le laga masani mo le Dolls Amguimi. Polokalame

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

9 Ua saunia e le moligati le mama.

O le pito i luga ma le pito i luga o le auala e mafai ona fesoʻotaʻi tutusa i le faʻataʻitaʻiga muamua i le taua. Ae afai e te amata mai le sikuea, ona tatau lea ona fusifusia i le foliga o le lio i le 7th tulaga pei ona mulimuli mai: i le sikuea o le sikuea - 5sbn, i totonu , 3с1h, 2sbn.

Ona fai lea o se lio i se lapoa e tutusa ma le lapoa o le mama mai le moliga.

Faʻafesoʻotaʻi vaega o loʻo iai ma se mama e faʻatino ai le ratchy laʻasaga.

Pafu e lalagaina

O le lapotopoto faataamilo

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

O le Yarn o le a manaʻomia e uiga i le 800 kalama (50m / 50g) i luga o le pole o le 50x28 cm. Tautala - saʻo le numera numera 8.

Ata - afu o le afu (laina uma o foliga foliga).

Faʻamatalaga

Bont pof nila e manaʻomia i le auala transverse i le 24-30 teaps e ala i le liliuina o laina.

I laina muamua e lua, latou te iloa uma mata.

I le pito i lalo 2 laina i le faaiuga o le laina, aua le ave 4 matapes, lipine le pito i lalo o matasele ma liliu le galuega.

I le 5-6th, ou te le avea le muamua 8 mata.

I le 7th Rean koluma uma mataita uma i le pito.

I le laina o le 8th, toe laia i luga o le fusi.

O lea o le a fausia le polo. O le 120-130 cm, e latalata i le

E ala i tumutumu i le tasi itu, faalo toto le filo, toso ma suno.

Susu le laina muamua ma le mulimuli.

Faʻaofi se aluga ma le faʻapipiʻi ma toso le pito i lalo o le puff.

Sikuea puff ufiufi

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

O le kettlefit i le ituaiga o le cube fue o ni pulupulu e masani tele tele.

O le faia lea o lenei mea, muamua o se fasi pepa o le 50 cm lautele ma le umi o 2 m, o pito o fesoʻotaʻiga.

Ma o le sikuea pito o le lalagaina (50x50 cm) ma e fesoʻotaʻi i se umi umi.

Mo se ata, pei o le ata e sui ai le matapogia ma le mata o le matapogia, suia i laina taitasi.

Putu mai se ofu tuai

Busi mapu mo le totonu ma o latou lava lima

Afai na e vaʻai i ni mea leaga tuai, o le a le manaʻomia mo se taimi umi, o se mea faigofie lea mo le faia o se fusifusi paie ma e leai se mea e manaʻomia.

  1. Faasusu le ofutino i le sese.
  2. Matou te fefefe i lima.
  3. Ua tatou suʻi.
  4. Pipii mau i le ua ma le magafagafa filo.
  5. Sa matou suʻi o se ufiufi mai se laina o loʻo i lalo, faʻaleleia o liʻo lapoʻa lua.
  6. O loʻo matou oʻo atu i luga o le paʻu o le fumm rumber poʻo le holofober.
  7. Faʻaofi i lenei aluga i le mataupu mai le taʻaloga tuai.
  8. Sa matou suʻi o le pito pito i lalo o mea leaga, o loʻo i ai se tamaʻi tosoina o le pito.
  9. Fiafia i lau galuega.

Talafeagai le fetaui lelei pofif, ma e fai foi i ou lava lima, tusa lava pe o le tekinolosi o le a faʻamautuina faʻatasi!

Faitau atili