Talosaga o le Hydrophobizerizer ma o latou lava lima

Anonim

Ina ia mafai ai e soʻo se fausaga ona fauina, e tatau ona e taumafai e faʻateleina mai le aʻafiaga o isi mea i fafo, o se tasi o le susu. O le susō e mafai ona faʻaumatia ai se mea, o le lalelei lava le fausiaina o fale. Seiloa atigi i le Maketi e tele lava. Ae o le toʻatele o latou e faia se faʻavae e le gata mo le susu, aʻo isi foi mo le ea. I totonu o se potu o loʻo matua le fiafia i ai.

Ina ia puipuia le fale mai le faʻaleagaina o aʻafiaga o le susu, hydroptobbinization o loʻo faia. I le maeʻa ai o se gaioiga, o le faʻasao mo le ponaivi i totonu o le ea e foliga mai e le aliali mai. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina se suauʻu hydrophobic se taulepale ma ou lava lima. O le a le tuua le tele o le taimi.

Talosaga o le Hydrophobizerizer ma o latou lava lima

O le susu e mafai ona faʻaumatia e le gata o se laʻau faʻaputuga, ae o se mea e mafai ai se sitaili poʻo se piliki, o loʻo faʻaaoga e faʻatulaga ai le potu pe o le faletaele poʻo le foloina. O loʻo ia te ia le tomai e faʻaputuputu ai i totonu o le mea. Ma le faʻaititia o le vevela i lalo 00, o le totoina o le susu ua amata ona faʻalauteleina, faʻalavelave i lona fausaga. O le iʻuga - kapeti ma paʻu.

E i ai le isi mea faitino e uiga i nai mafaufauga. O le Readwater e mafai ona aofia ai vailaʻau e ono aʻafia ai mea uma o fale. E faʻasolosolo faʻatasi le timu, o nei mea taua i totonu o le fale. O nei faʻafitauli uma e lua e mafai ona fofo i le tasi paʻu. E manaʻomia le faia o le hydrophobization o le laufanua.

I le faʻaopopoga i le puipuiga mai le susu, o le Hydrophobizer faateleina le vevela o le faʻafitauli o le potu ma faia ai le togafitia i luga o le 'eleefo.

O le a le hydrophobmization ese mai le vai

Suavai i luga o le suavai i luga o le faʻaʻaisa o le aisa o loʻo fai ai le ata e le pasi le vai. E le o le faʻaaogaina i luga o le laufanua, ma faʻatoʻa tapuni.

A o faagasolo le HydyPophobimization, le fofo i lalo o le fale ma faateleina lona suamalie-replent uiga. I lea tulaga, o le fausaga o mea o lo o totoe, ma e matala umaē o palani. A maeʻa ona faʻagasolo, e le toe mafai e le fua ona faʻatagaina le summotate o ia lava. Sa tuu o ia i fafo.

E taua tele pe a uma ona faʻafaigofie le soya, soʻo se auala e sili ai ona faʻafaigofie ia mama mai i isi ituaiga palapala ma le efuefu, o le faʻatulagaina malosi faʻateleina. A o faagasolo, o le maota o le masima i luga o le mea. A tatou talanoa e uiga i le fesuiaiga o le fale o le fale, ona faapogai lea e papa papa o le fausiaina o le fausiaina.

Mataupu i luga o le autu: Cross-stews Saina seti: Modeps ma polokalame leai se totogi download, iloiloga ma faatulagaga, Vest na faaputuputu

Fausia, e le afaina, o le laumua o le fale pe o se tala masani, e oʻo lava i le vaitafe o timuga e le faʻavae i le le lelei o le susu. O le Hydrophobizer taofia le foliga o le ata ma fungus, mai le mea e sili ona faigata ona aveese. Ma o le faʻailoga o le ea fesuiaʻi tumau e tumau tutusa.

Auala e Filifiliina ai se Hydrophobizerizering

Talosaga o le Hydrophobizerizer ma o latou lava lima

O mea e gaosia i ni ituaiga o ituaiga: EMERALU, MULIMULI POWDER, faapipii, suavai. Afai e te maua se paʻu mamago, ona saunia lea o mea mo le faʻaaogaina o le a faia oe lava.

A o le tele, e mafai ona e filifilia le pepa o loʻo e faigaluega ai e sili atu le faigofie ma sili atu le manaia. I ana meatotino, e tutusa uma hydropoitotototors. O le vaitaimi faʻagaioiga o mea o le aofaʻi o le 20 tausaga. I le maeʻa ai o le Togafitiga i luga, o le Hydrophobizers o loʻo ulufale mai i le 3-4 cm.

A o le mea e tupu ai mafuaaga, o le hydrophobizers e leai se lanu, pe a uma le aisa ua susulu ma fai lanu sili atu lamolemole. O le mea lea, le ituaiga i fafo o mea o loʻo faʻaaoga e le o suia. O nisi taimi pe a uma ona faʻaaoga le hydrophobizizer, o le muamua lanu o le fale mea e sili ona tumu. O nisi faʻapitoa faʻaaoga lenei mea o se isi mea i lalo o le Prices i lalo o le ata.

Hydropobaction o le faavae

O le faavae o le faavae o soo se fale. Afai ua amata ona pa'ū, o le a tupu uma le fale uma i le aluga o le taimi. O le mea lea, e manaʻomia le faʻamaloloina o le Faʻalapotopotoga. E foliga mai e le pa'ū timuga i luga o le faavae. Peitaʻi, o le faavae e paʻu i lalo o le faʻaaogaina o le eleele vai, lea ua faasolosolo ona ou faʻaleagaina.

Talosaga o le Hydrophobizerizer ma o latou lava lima

Peitai, o le faavae e tatau ona tuueseeseina mai le eleele talafeagai. Ona toefaaaloga lea o le afaina o le eleele vai. Naʻo ai o le a liliu e puipuia ai le fausiaina mai le leaga o le mafuaʻaga o eleele eleele.

Muamua lava, e faʻaoga le tele o le suavai i le pito i lalo o le faʻavae. Ma, e tatau ona e faia le faʻasologa o loʻo totoe o le faʻavae, lea e fetaui ma le eleele.

O gaioiga uma o loʻo faʻamatalaina i luga e mafai ona faia faʻapitoa i le vaega o le fauga. Afai e fausia le faʻavae, ona le o le ausia lea o le faavae mai aʻafiaga o eleele.

Mataupu i luga o le autu: oe lava-timer mo taavale. Faasee le antifferze i le aisa

Isi mea, o se fefiloi e aofia ai le suavai mafanafana ma sima fofo. Ina ua maeʻa le faʻatautaia o se paluga o le faʻavae, o lona faʻagaioiga ma fesuiaʻiga taua tele, ma faʻaopoopo ai lona puipuiga mai eleele.

Hydrophobbinization o lalo

O le potu i lalo o le isi potu e manaʻomia ai le puipuiga mai le eleele vai. I aso nei, e le gata i aiga Miniti-Washhoses mo le faasao ma fualaau faisuaga ua faia mai i lalo. Afai e te faia le faʻaletonu o le a, ona mai le pito i lalo o loʻo mafai ona e faia se potu pilioa, potu potu poʻo le ofisa.

Talosaga o le Hydrophobizerizer ma o latou lava lima

A faʻaaogaina le pito i lalo o le fale mautotogi, e tatau ona e maitauina i soʻoga ma ni itu. O nofoaga nei e sili ona mafai ona sili atu i le le lelei o le eleele eleele ma eleele vai. O le mea lea, i le tulaga muamua, o tulimanu o le pito i lalo e tatau ona togafitia ma le faʻapipiʻiina o tufuga ma soʻo uma soʻotaga i luga o luga. E i ai le faʻapitoa faʻapitoa toto suavai, e atoatoa mo le faʻagasologa o nei manu felelei.

O pa ma tala o le potu i lalo o le a faʻaaogaina i lalo o le mea e faʻaaoga i ai mea e tatau ona faʻaaoga i le toptofu mea, e tatau ona e tuai muamua ona mama mai uma o latou aʻoaʻoga. Ina ia mafai e le tuʻufaʻatasiga e mafai ona loloto i le fausaga o le fola o le fola o le pito i lalo poʻo ona puipui, e manaʻomia e faʻaalu ai i luga o le vai masani.

Afai o pa puipui o loʻo faia o piliki piliki, ona o le tuʻufaʻatasia o le faʻamasinoga auala, lea e mafai ona matou faʻailoa mulimuli ane ai.

Hydropobication o pa ma fola

Ae le i faʻaaogaina se hydrophobizizer i luga o puipui o le fale, e tatau ona e aveese le vaega tuai o le oneone oneone o loʻo malaga. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina pulumu ma se uʻamea uʻamea. Faatelevave le faiga o le faʻamamaina o le faʻaaogaina o le oneone oneone. E manaʻomia foʻi ona e aveese uma palapala ma le pefu mai le foloa luga.

Le isi, o le palapala faamamaina o lo o faafofoina. Ae i le taimi lava e tasi, faaletau pepe, po o se fola, e le manaʻomia le faʻamaloloina o le vai. I luga o le fola foloa poʻo puipui, o se fausaga e faʻaoga e faʻateleina ai le susu-faʻamau o mea totino. O le siʻitia o le movisi-resitala o le fola ma pa, naʻo le maualuga o oloa maualuga e manaʻomia. A leai, o le a e le mauaina le manaʻomia o le manaʻomia pe a maeʻa le fola poʻo se isi lava itu.

Talosaga o le Hydrophobizerizer ma o latou lava lima

A o le fale i totonu o le fale, o le togafitiga ma le Hydrophobizer e tauamiotonuina pe a e sau i potu ma maualuga le suamalie. O le ogavae lea e taulaʻi i luga o puipui e le maua ai le 100% le puipuiga o le susu. O le tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaogaina i luga o le laʻea o loʻo faʻamamaina mai le pito tuai.

Mataupu i luga o le autu: awnstings mo galuega: filifiliga ma gaosia le pulepone

Muamua lava, e tatau foi ona eʻi tasi le soʻofaʻatasi ma tulimanu. O nisi Hydropotictor ADTrate 3 cm, ma o nisi i le 1. O lea, pe a filifilia mea, pe a fuafuaina le le mafiafia o puipui o puipui ma foliga o gaioiga.

Afai o le tele o le vai e le o le paʻu i luga, ona le manaʻomia lea e maua le tele o gaioiga. E i ai a latou tulafono maualuluga. Aisea e sili atu ai? A maeʻa ona gaosia le puipui, e mafai ona e amata amataina le o le faʻataʻamilosaga laupapa.

Hydrooforization o le cellar

E taua tele le agavaʻa e masani ona masani le faʻafitauli o le puipuiga mai le susuga o le cellar, o se fale ese i lalo o le le lelei o le eleele eleele. O se tulafono, o le piliki ua faʻaaogaina i le fausiaina o le faʻasologa. Ina ia faʻateleina le vai-restollent meatotino o piliki poto, hydropoibizers e faʻaaogaina e le tui. O lenei metotia o talosaga o nisi taimi e faʻaigoa tapuni-'ese mai le vai.

E mafai ona e faʻaogaina lenei metotia e le gata i le matutu, ae o le susu nifo foʻi, o le mea e sili ona talafeagai mo le cellar. I totonu o puipui o le falefaigaluega faʻaaoga le mea faigaluega talafeagai, o pu loloto ua faia. O i latou, susuga i totonu o le kubiti o loʻo iai. I le tutusa auala, e tatau ona faʻagaioia le fola, pe a fai o loʻo tuʻuina atu i fafo o le piliki.

Talosaga o le Hydrophobizerizer ma o latou lava lima

Mo le faʻalauiloaina o fausaga i totonu muamua o le puʻeina o le ceal pa, e tatau ona e faʻaaogaina ni paie. Ae, a o le i alu atu ma le taualumaga, e tatau ona e muamua ia fufulu i puipui o le fata. E le tatau ona i ai le mea tuai o le palapala, palapala ma le pefu. Tapuni pu i totonu o puipui ma luga o le laufanua o le cellar fola pe a le talafeagai le faiga. O le a masani ona vaaia. O le vai susu o le cellar ua uma!

I le taimi o so o se potu, e manaʻomia le vavaeeseina o le tausiga o le paʻu o le potu mai le susu. E sili lea ona moni o ia o nofoaga e pei o le cellar ma le pito i lalo. E i ai i latou e faʻatatau i le le lelei o aʻafiaga o eleele. E aoga foi ona totogi faʻapitoa i le faʻatulagaina o puipuiga mai le susu i faletaele.

Faitau atili