Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le maeʻa o le malifa o le faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

Ai talosaga talu ai nei e te suia lava le faitotoa pito i luma. Ma o le a le mea lava lena mea, e pei ona faigofie foi le faitotoʻao le faitotoʻa. Ae o le puthhetic vaega o loo i ai pea polbie. A e le tuʻuina faʻalili i le faitotoʻa faitotoʻa i le taimi o le taimi, o le a totoina i le tatala, ma o lea togi o foliga i totonu o lou fale. Ioe, ma e leai lava. Faapipiiina Foam faʻaaoga i le faiga o le totoina o oloa na vave maua ai le susu, o le a le mafai ona taofia le vevela i totonu. Fai le faitotoʻa faitotoʻa ma au lava lima, pe faʻatau se mea ua saunia e le faia - o lau filifiliga e matua tele lava o oe. Ae tatau ona auai i ai.

Auala e uma ai ma latou lelei

Tapuni le slope e mafai ona faʻaaogaina faʻaaogaina metotia nei:

  • Talosaga i luga o le pito i luga o puipui o le sima sima. O lenei metotia na maua mai e toʻatele i tagata faʻapitoa tomai faʻapitoa ma tagata talaʻi. Ae ui i lea, faʻatasi ma paketi, e iai le tasi malosi o faʻanoanoa - ina ia saunia ai se sima o sima, ma e faigata tele ona faʻaaoga i luga o lenei mataupu.
  • Le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi paluga. O mea faapena o le a iai i le pene, ae e faigofie tele ona galulue ma le, lea e mautinoa talisapaia le taunuuga. O le kulimi e faʻaaogaina i luga o loʻo i ai i le tele o vaega;
  • Faapipiiina i luga o le faavaa. E le o mea sili ona fuafuaina, ae e talitonuina uaea. E le gata i lea, o le laualuga e mafua ai le atoatoa.

O le faiga o malifa i faitotoa e manaʻomia i soʻo se mataupu. Ma e le gata i lea mea i le taimi nei o foliga vaaia o foliga vaaia, ae o lou toʻafilemu ma le saogalemu.

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le maeʻa o le malifa o le faitotoʻa faitotoʻa

Sauniuniga mo le Faauma

Tusa lava poo le a le auala o le faʻauma, e te manaʻo ai, ae le o soʻo se mea e alu ese ai mai faʻafitauli oona. Ia o le faitotoʻa o le faitotoʻa e le o tigaina, e manaʻomia le ufiufi i se vali vali po o se ata tifaga. Na o le alu i luga e ogatasi luga. O mea e le mafai ona avea ma mea e tatau ona ulagia ai. Mo i latou na filifili e faʻatino se fofo faʻapitoa mo le faʻaumainaga o mea, o le faʻamamaina o le pefu e taua tele. E tatau lava ona aveʻesea ese mai soʻo se mea, ma e moni lava mai le vasega taʻitasi o le luga.

Mau i luga o le autu: ituaiga o le toe fausia o fale mautotogi, manatu, faʻataʻitaʻiga

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le maeʻa o le malifa o le faitotoʻa faitotoʻa

Manatua: o le talitonuga o le faʻavaveina o mea e faʻalagolago i lenei. Pefu o le tusi o le mea na masani ai. O le mea autu o le sana malosi mafiafia. O le isi mea e saunia ai tulaga o le apalai o le loloto o le tui. A maeʻa ona manaʻomia, e mafai ona e faʻapipiʻiina i luga o lenei laufanua o le eletise eletise.

Faʻapipiʻi

Faʻafefea ona tuʻu i lalo le faitotoʻa o faitotoʻa i totonu o le faletalimalo - O le a tatau ona e feagai ma lenei fesili pe a manaʻomia ona suia le faitotoʻa i lou lava fale. E tele auala e tapuni ai le malifa. Afai e te filifili e lele ia i latou, o le faʻagasologa atoa e tatau ona faʻataunuʻuina:
  • Sauni le laualuga. E fautuaina le apalai i Pilato;
  • O le isi laasaga o le feagai ai ma tulimanu. Masani ona faʻaaogaina o latou na tuʻufaʻatasia;
  • O le isi o le tulimanu o totini. Mauga ia i latou i luga o le faaumaina o le punou. O lea, o le laʻuuina o le saogalemu, ma o se iuga, o le ae mauaina atoatoa mai tulimanu o faʻafefe;
  • Tele taimi, o tagata atamamai e feagai ai ma le faafitauli o puipui o le puipui. E matua saʻo lava i le tulaga o le faʻauma o lau faitotoʻa o lou faitotoʻa o lau lima: O le vaapiapi o le dimen ua faʻasaʻo mai le faitotoʻa o Jammer;
  • O le alualu i luma o le malifa o malifa o faitotoʻa o loʻo faia ma se totoa. E le faigata tele ona faʻaaoga, ae o le taimi e mafai ona tuʻu iai? E faʻalagolago uma lava ile tuʻufaʻatasia o le Tufuga o le Tufuga ma le Palesiʻia o le vaega lea e faʻaaogaina ai;
  • O le laasaga mulimuli o le sima o le faʻaaogaina o le Primer.

I le maeʻa ai o le galuega faia, o le laufanua mafai ona valiina fua pe, afai manaʻomia, vaalele pepa puipui.

Mea o loo i ai

Faapipiiina malifa i le fou faitotoa o le faletalimalo mafai ona faia e faʻaaoga ai se faʻapitoa faʻapitoa paluga. O lenei metotia e le aoga i le taugofie, peitaʻi, o le faigofie o le faʻaaogaina o mea ma le iʻuga e faʻamaonia ai le uiga o loʻo e faʻaaluina. O le Glum Glue e talosaga i le tele o vaega. Aua neʻi galo pe a maeʻa tulaga taʻitasi e tatau ona e tuʻuina atu le laualuga i le matutu atoa.

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le maeʻa o le malifa o le faitotoʻa faitotoʻa

Faapipii i luga o le faavaa

Faʻafefea ona tapuni le malifa i le faitotoʻa? Masani ona faʻaaogaina metotia mo le faʻapipiʻi o mea tuʻusaʻo i le faʻavaʻa. I lea tulaga, o aʻoaʻoga faʻapitoa e le manaʻomia mai ia te oe. Naʻo oe e manaʻomia le faʻaaogaina o Primer i luga. O le faʻatinoina o lenei metotia o le faʻaumaina o slopes e manaʻomia le uʻamea faʻamatalaga (latou te talafeagai mo le faʻapipiʻiina o le laulau faʻapipiʻi), laupapa laupapa. Muamua, o le fuafuaga lava ia e faʻatumauina ona o loʻo fuafuaina mo le tavanaʻe. Mea mo le faʻaaogaina o mea e faʻaaoga ai.

Mataupu i luga o le autu: Maku polokalame komupiuta o loʻo feololo: leai se mea na maua mai ai, o le a le mea na puʻeina, manaʻomia mo le alofa

MDF.

E masani ona manaʻomia le tele o tagata aʻoaʻoga i lenei aso, e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa mai le MDF. O nei papatusi e faʻailoaina i le tele o gaʻo. I totonu o le faʻapipiʻiina o sea mamanu, e mafai ona faʻaaogaina ni teʻa ma tagata faʻapitoa. O le taua o lenei mea o ana aisthetics. I se faʻaopopoga, i ana uiga faʻateʻi i le aofaʻiga maualuga o le soʻotaga.

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le maeʻa o le malifa o le faitotoʻa faitotoʻa

Laminate

Faitotoʻa faitotoʻa mai le laugatasi ua setiina e tusa ma le tutusa ma le MDF ogaumu. I totonu o le aotelega o le lelei o nei mea o se faʻatuatuaina lea, o le lautele lanu, faʻapitoa lagona lelei ma faigofie ona faʻamama ese. A faapipii le laumua i luga o le faʻavasegaina ua uma ona aʻoaʻoina, mafaufau i le mea moni o le faitotoʻa o le a faʻaititia teisi teisi. I se faʻaopopoga, o se tasi taua o loʻo lafoina i mata: O le lauʻeleʻele o loʻo faʻaalia i le faʻamalamalamaga.

Palakalafa

E masani ona faʻaaogaina le laupepa e tapuni ai le malifa. Malie ma talitonuina, taugofie ma talafeagai mo le faʻaaogaina umi mo le mafaufauina - o lenei mea e faʻaaogaina lautele ma polofesa, ma tagata fou. Faʻapipiʻi i luga o le ata o uʻamea faʻamatalaga. Faʻasaʻo ia lava-taʻutino. Mauaina o faʻapipiʻi, ia mautinoa e faia ni vaega faigata. O lenei ua naʻo oe na o le tagofia o le laualuga i le punou.

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le maeʻa o le malifa o le faitotoʻa faitotoʻa

Faitotoʻa faitotoʻa mai le laupapa faʻapipiʻi poʻo le palasitika - o le paketi filifiliga e tele lona lelei. Filifili pe o oe o se palasitika mea pe sili atu le mea sili e tumau e tumau, e faalagolago tele mai ia te oe. O le mea taua o le vaeluaina o le fevaevaeaʻi o le fevaevaeaʻi ma le talafeagai foliga, ma le faʻatuatuaina.

Vitio "Faatuina o malifa o le faitotoa ulufale"

O loʻo faʻaali mai le mea e mafai ai ona e faia se tolopo i ou lava lima i totonu o le fale mautotogi pe a uma ona faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa.

Faitau atili