O le sili sili ona maualuga o le pale pale

Anonim

Toetoe o soʻo se fale mautotogi, o se fale tumaʻoti poʻo se fale o fale gaosi e iai le moli mamao, o le fea o le faapaologa poʻo loggia. O le maualuga o le feeliega o le faapaologa ia i latou e faia se sili taua tele. O le faʻavasegaina o le pito i luga o le pito o le ipu e le gata i le mataupu o le natura o le natura, ae o se mea saogalemu.

E i ai le lisi atoa o tulafono faʻatonutonu faʻamatalaga faʻatonutonuina manaʻoga e tatau ona pa se pa, o le fea avega e mautinoa, ma sili atu o le avega. Lenei tusitusiga o le a feagai ai ma tulafono o le faʻapipiʻiina ma ituaiga o faʻatafunaga.

Mafua o le BadCy Taavale

O le sili sili ona maualuga o le pale pale

O le iuga o le iuga e tatau ona o gatasi ma totst ma snipm

E faʻalagolago uma lava i le paketi ma faʻamamafa o manatu o se tagata e faia se galuega mo le faʻapipiʻi o le pa. A filifilia, e taua le amanaia o le iʻuga mulimuli e tatau ona fesoʻotaʻi i le tost ma snip. Ia e le gata i le vaʻai i le faʻaaliga o le fausiaina, ae mo iloiloga o le saogalemu.

Ituaiga o mea mo oloa

O le lautele lautele o mea mo le gaosiga o vaega o le faapaologa e mafai ai ona siitia ma filifili le atoatoa mo lau loggia o lau fuainumera foliga. Na teuteuina le vaega ma le pa o se pa o se tasi o meaola e le mafai ona tosina mai ai le fiafia i le scarers. Mafaufau i filifiliga mo masani masani masani masani:

O le sili sili ona maualuga o le pale pale

Polesi steel raling

  • vali e Alkyd vali Steel;
  • po o le polare steel;
  • Ata Colons mai Asbestos poʻo le Gypstum ma se puea faʻavaʻa;
  • Laupapa laupapa o se pepa tuusaʻo poʻo le fua;
  • Tioata poloka ma le mafiafia o le tapoleni mai le 8 mm;
  • Shockproof plastic, lea e le o faʻaalia i le faʻamalosi mai le la susulu.

Ituaiga o Puipuiga Puipuiga

O le sili sili ona maualuga o le pale pale

O le filifiliga o le pa e fuafua i le seti o itu

A aliaʻe le fesili e uiga i le filifiliga o mamanu ma mea mo le vaega, e tele itu e tatau ona amanaia:

  • luma o fanau e ono i ai i luga o le faapaologa;
  • tulaga o le filogia i luga o le auala;
  • O feosofi feʻaveaʻi o tagata o loo auai i le potu;
  • Maualuga mai le eleele tulaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le faʻavae expruded faʻalauteleina polystyrene - tekonolosi

Faʻataʻitaʻiga o le mafai suiga:

  • Alumini mamanu e aofia ai ni faʻailoga faʻapitoa. E aoga tele mo lona lanu faʻapitoa ma le faigofie o le faʻapipiʻiina.

O le sili sili ona maualuga o le pale pale

Laau - malosi ma ofuina mea-puipuia mea, ae manaʻomia le muaʻi gaosia

  • I le togiina o elemene e mafai ona avea uma ma mamanu atoa ma i le ituaiga o modules. O le a le pa e le masani ai, ae peitaʻi, e faigofie lava ona tuʻu atu ai se manatu aoga ma tulaga faʻataʻitaʻi.
  • Fanua laupapa. Tuufaatasi ma le pisapisaility. O mea e sili ona malosi ma tetee i fafo atu o le stimulus (manaʻomia le faia muamua o elemene).
  • Sauni ni auivi na faia i tioata po o palasitika. O aso nei ma le lelei o mea o le a faʻaopopoina ai lau fale o le le faʻatiga.

A faʻatauvaʻa mea, ma le faʻalogo i le tulaga lelei o le gaosiga, lea e aʻafia ai le galueaina o le faapaologa poʻo le loggia i le lautele ma faia le ituaiga o nofoaga saogalemu.

Fuafuaina foliga o oloa mo le Fencing

O le sili sili ona maualuga o le pale pale

Decautt filo faasinomaga pollars

O vae o pou e faʻapipiʻi i faʻapipiʻi faʻapitoa i le fola poʻo le faʻavae o meaʻai. Fuafua i luga o le mamafa o le railiv ma le tulaga o le sher plate, e tatau ona e faʻamalosia le fola i le tulimanu poʻo le charserle. Sei o tatou faamatalaina le vaega:

  • Tusitusiga pou;
  • tagatavale;
  • Eleelea elemene.

Faapipiiina le funcing mo le faapaologa

O le sili sili ona maualuga o le pale pale

Faʻataʻitaʻiga o le maualuga o le 'ai o le palu pa e tusa ai ma le totō

O le ituaiga nofoaga o nofoaga e faʻatapulaʻaina i nisi sese faʻasa. Ina ia fuafua le saogalemu ma le faʻagaioiga talafeagai, au faʻamasinoga faapitoa ma fale gaosi ua fausia, o le latou lisi o loʻo lisiina i lalo:

  • Mo le Steel Ropy Bs, Station ma Ballconhies na tali mai e le Atst 25772-83;
  • Gost 23118-99-99 o le a faʻamatala e uiga i uʻamea fausaga;
  • SPIP 2.01.07-85 Fuaiupu 3.11 O loʻo faʻamatalaina uma avega ma aʻafiaga i oloa;
  • Snap 2.03.11-85 o le tulafono faatonutonu e tusa ai ma mea totino o le uamea o fale uamea.

I le taimi o fausaga o fale, o le tele o le paopano e mafai ona eseese mai le taua manatu. O lenei, o tulaga taua e faʻatatau i le tulaga faʻalagolago e faʻalagolago i le maualuga o le fale ma lana laupepa.

Mataupu i luga o le autu: Mauga o le fufuluina o le laulau

O le sili sili ona maualuga o le pale pale

Afai o le fale e sili atu i luga o le 30 m, o lona uiga o le maualuga o le tulaga e tatau ona i lalo ifo o le 1 m

  1. Afai o le fausaga e le sili atu nai lo le 30 m i le maualuga:
  • O le maualuga o le faapalepale pale e le itiiti ifo nai le 900 mm;
  • E le i lalo ifo le pa o Loggidia ile 1000 mm;
  • Platting transvershed uamea gralle e tatau ona 100 mm mai le tasi ma le isi;
  • Afai o vae e aofia ai vaega, o le lautele i le va o koluma o le 300 mm.
  1. O le fale e sili atu nai lo le 30 mita:
  • O le maualuga o le fusi e le itiiti ifo nai lo le 1000 mm;
  • Le pa i le pato e le i lalo ifo o le 1100 mm;
  • O mea taua o loʻo avea ma uʻamea uʻamea e tatau ona 100 mm mai le tasi ma le isi;
  • Afai o le fuaiupu pa, o le lautele i le va o koluma o le 300 mm.

O le tausisia o le Norms uma o se mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le tele o pa. A o le iloa mai le asiasiga o le feteʻenaʻiga o le feteʻenaʻiga i luga o lē e ona e mafai ona faʻatagaina se faʻasalaga pulega.

Laasaga ile Laasaga Faatonuga

O le sili sili ona maualuga o le pale pale

Faapipiiina o le pa e faia i se faasologa atoatoa

Aʻo le i amataina galuega, e manaʻomia le sauniaina o le polokalama manaʻomia, lafoaʻi ma fau mea. Faʻapipiʻi e tatau ona faia i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai:

  1. Saunia le pito i luga o le pito o le ipu, faamamaina mai olei le talafeagai ma, pe a manaʻomia, faitauina atili isi mea. Ma, e tatau ona e faia le faʻailoga o nofoaga o loʻo faʻapipiʻi ai pou avega o le a faʻapipiʻi. I le taimi nei ma le fesoasoani o se vai, matou te faʻaali atu le pito maualuga o alalalaʻo o le a faʻapipiʻi i puipui.
  2. Matou te faʻagasolo ina faʻamalosia pou i faʻailoga. E manaʻomia le mataituina o le tulaga tuʻutuʻuga ina ia aua neʻi faʻaleagaina foliga o le manatu. O fusiua e mafai ona pei o se futu ma le fesoasoani a se masini le malu. E mafai ona e faia vaega i le va o koluma. I le faʻaauau lea, o le tulaga foʻi o le a manaʻomia ona tuʻufaʻatasia faʻapape. Ia, o le laina lea o le fusi. O faʻamau e le ese mai isi fesoʻotaʻiga. O le tuusaunoaga atonu o lopo ai mai le laʻau, o lona faʻavaʻa o le aʻoaʻoga e aumai faatasi ma le faʻapipiʻiina o isi uʻamea toʻulu ma faʻaseʻe ai fao.

    Matou te ofo atu e matamata i ata vitio o le pablecon pa:

  3. O le vaega mulimuli o galuega o le gaioiga o le taimi na uma ai le puipui. A faʻaaoga o se mea taua o se mea taua o le mea taua, e manaʻomia i le muamua-mama uʻamea luga, ma pe a uma ona faʻapipiʻi atavali. I le mea na tupu o loʻo filifilia le fafie, ona faʻaaoga lea o le acrylic eseese ma o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaoga e pei o le afsispic tuufaatasiga.

O le taua o lea tulaga, ina ia aloese ai mai le afaina, o uamea uma uamea e tatau ona fufulu ma ufiufi i le puipuiga puipuia.

Saogalemu i le faagaoioiga o pa

O le fesili sili ona taua e manaʻomia ai se auala nafa. E tusa ai ma le snip, o loʻo faʻapipiʻi uma le crossbars i nofoaga eseese e tatau ona tatalia ai se avega. O le mea e tatau ona e siaki:

  • Faʻaleleia o vaega uma o le pa e aloese ai mai le 'malulu faʻagasologa.
  • O le leai o se masini faʻaleagaina i luga o elemene, o ituaiga uma o chips, faʻaputu, pala, bends (popolega o paipa paʻu).
  • Tausisia i tulaga uma e tusa ai ma le tost.

Tusitusiga i luga o le autu: Talosaga mo le umukuka faia o palasitika ma ou lava lima

Vaʻai i lenei vitio uma vaega o le faʻapipiʻiina o le palefule pale:

O le tapulaʻa o le utaina mo balconnies ma loggis i fale nofomau o 80 kgf / m. O le avega e alualu i luma pe a fai o le mea mamao o loʻo i ai i le teritori o le tele o faʻaputuputu o tagata ma o le 150 kgf / m.

I soo se tulaga, faia o se pa, e tatau ona e fuafuaina le avega ma se laina - o le resinrant o le a le afaina. Manatua e sili le tatau ona faia muamua nai lo le aveeseina o taunuuga.

Tuuina atu faʻamatalaga fuafuaina, o le iʻuga e mafai ona naʻo oe, ae o isi uma uma, e mautinoa le saogalemu mo le tele o tausaga. Matou te moomoo ia te oe matagofie ma faatuatuaina. Ia maua se laki!

Faitau atili