White Crowt Shawl Shawl ma Brushes: Ata ma le faamatalaga ma ata vitio

Anonim

E ui i le mea moni o le autalavou lava o le manatu o le taʻalaloga ma solosolo, o le "tinamatua" o nei mea e le ogatasi ai, o loʻo i le tumutumuga o le tino. O le papala o le tino, tale, pale, carcfus mafai ona masani ona feiloai i le aoina o le manuia o tagata mamanuina. Faʻamaoniga i mea lavelave, o nei oloa foliga faʻalelei ma matagofie, ae o mea foʻi foi latou te mafua ai foliga o le faʻatusa o le ata o le fafine tuai. I totonu o lenei tusitusiga, e fuafua e mafaufau auiliili pe faʻapefea ona toso le fusi paʻepaʻe papaʻe.

White Crowt Shawl Shawl ma Brushes: Ata ma le faamatalaga ma ata vitio

Fautuaga mo le Filifiliga

Faalagolago i luga o ata ma faʻamatalaga, o se faʻamatalaga e amata ai le aliʻi amata-arter e aunoa ma faigata e mafai ona faʻafetaiaʻi ma le laʻesega matagofie o le shawl. E ui lava i le mea moni o ni auala sili atu afi o se tulaga sili ona lelei, o le pito sili ona faigata e masani ona fasia ma se musumusuga sili.

  • Malamalama Malamalama Cape poʻo Shawl o se tafatolu ma se vaega matagofie ma sipela e sili ona fetaui mo foliga lapotopoto;
  • O ponaivises e talafeagai mo le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe ma solosolo ma pulumu ma se lapoʻa lapoʻa i se ata faʻapipiʻi, o ia mamanu e vaʻaia ai le tele o le tino;
  • O se solosoloutu pupula ma fugalaʻau lapopoa e sili ona talafeagai mo se teine ​​manifinifi, ua mafiafia moli e nana ai tauau pauna ma le suofia uauaga;
  • O le saʻo lelei o le pulupulu o le foliga e mafai ona nana le i ai o nei vaivaiga, faʻapea foʻi ma le taualoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma tauau pito i luma o le pauna, o tulimanu o le palu e tatau ona tafafao laʻititi laʻititi, ae le o gata i le tauau i latou lava. Ma se tamai fatafata i lalo o le fluffy cloting shawl foliga sili atu lautele;
  • Ma le puʻupuʻu poʻo le ua puʻupuʻu, o pito o le pulou e tatau ona tautau i luga o le pulupulu stipped, pe o itu uma e sili atu e oso ai brooch;
  • A iai sau ata faʻapitoa, o lona uiga, o le tauau, o le puimanava ma suilapalapa e le faʻapena foʻi, o le shawl e mafai ona ofuina luga o le tauau.

Tusitusiga i luga o le autu: lalagaina o Rug Cug Crochet - Teuteu le faletaele

White Crowt Shawl Shawl ma Brushes: Ata ma le faamatalaga ma ata vitio

Oloa oloa

Ole a le auala o le a fai si fusi paʻepaʻe, o le totoa lea o atigi atigi o le a, taumafai e faʻafeiloaʻi ia oe lava.

White Crowt Shawl Shawl ma Brushes: Ata ma le faamatalaga ma ata vitio

Mo le gaosiga o Shawls e te manaʻomia:

  • afa-au vulu 300 g;
  • Matau numera 4.

White Crowt Shawl Shawl ma Brushes: Ata ma le faamatalaga ma ata vitio

Lalaga amata mai le ogatotonu agai i luga.

Tusi se filifili o 8vp, latalata ma nonoa ma se semi-malologa.

  1. 1 laina: 3VP mo le siitia - 5ssna - 2vp - 6ssn;
  2. 2nd laina: 3vp siitia 1VP - 5 o ni kosi o ni kosi o ni kosi ma Namud; mo koluma taʻitasi o faʻasologa muamua, 4VP - 5 o loʻo oso mai o loʻo tagofia koluma ma nakud - 1vp - 1sn;
  3. 3rd laina: 3vp siitia 5 sekone i lalo o le Air Loop o le laina talu ai - 3VP - 1sbn i luga o le averesi o le laina muamua - 3DP i lalo o le arc o 4vp - 1SBN i luga o le averesi o le 5 o loʻo aofia ai koluma o le laina muamua - 3VP 5sd i lalo o le Air Sound of le laina muamua - 1ss i le pito i lalo o le laina talu ai.
  4. 4th laina: 3vp siitia - 1vp - 5 manatu o le itu i lalo o le 5ss o le laina muamua - 4vp.

O leisi i luga o koluma mai le Nakidov, o kolisi foliga foliga o ni vaega. A uma uma le 5 koluma, fai se filifili o 4vp. Faauma le numera o le ea ea ma se koluma ma Nakud.

White Crowt Shawl Shawl ma Brushes: Ata ma le faamatalaga ma ata vitio

Sili atu le laʻei faaauau pea e tusa ai ma le ata i le umi e te manaʻomia ai. I laina e oo lava i laina, faia ni koluma o loʻo aofia ai ni koluma o loʻo pito i lalo, ma i totonu o ni koluma ese - ma Nakud. Aua neʻi galo o le tapoleni ua faʻaopopoina i le 3 tulimanu gagau. O le laina mulimuli e tatau ona o ese. O le iʻuga, e faʻamalosia ai pito i le tasi i tafatafa o pou e aunoa ma nikid. Faauma shawl ma pulumu.

Mamanu "atigi"

O atigi o se tasi o le sili ona taatele masani masani. O le metotia o le fusifusia i le tasi matasele o le pito i lalo o se numera o numera o koluma ma lua pe sili atu i le Nakid.

Tusitusiga i luga o le autu: Winnie O le Poh Cropchet: Master Vasega ma Faʻamatalaga ma polokalame

E tele filifiliga mo le koloting "atigi". Matou te ofoina atu e faʻataunuʻuina le isi filifiliga i le kolisi o atigitoma:

White Crowt Shawl Shawl ma Brushes: Ata ma le faamatalaga ma ata vitio

O le a matou faʻafesoʻotaʻia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

Nonoa se filifili o le Air Loops i le 10 cm. Fai le 1 nakid i luga o le matau ma ulufale i ai i le 7 mata o le matako - 2 cader i le tutusa matasele. O le koluma lona lua ma Nakid - Nakid i luga o le Hook - 1 Stage ma Nukud (O le Sheel muamua ua sauni). Le isi, 1 Air Petika - 3 Back Loips - i le 4 patch 3 Pinches ma Nakid (lona lua atigi). E faapena foi, faaauau ona koni se laina i le iuga. A uma ona i ai le 3 liligiina o le ea. O le lona lua ma le isi laina na fai atu e tusa ma le polokalame, sui o le au faafeagai o le 3 koluma ma nakid ma le ea.

White Crowt Shawl Shawl ma Brushes: Ata ma le faamatalaga ma ata vitio

Vitio i luga o le autu

Vaʻai nei i le vitio lesona i luga o le autu o le kolose chalese:

Faitau atili