O le valiina o le faasitepu e fai ai oe lava: o le filifiliga o tuʻufaʻatasiga ma ala i le galuega

Anonim

O fale tumaoti tumaoti ma totonu e iloga i luma o le lua ma le tolu fola. Ona o le faʻafanua, e mafai ona e mauaina se isi vaega, seti ni potu pe ave le potu teuina. Mo se suiga vave ma faigofie i le fogafale lona lima ma o ape na fausia, e masani ona tele na faia i fafie. Ma e leʻo se mea e ofo ai, aua o mea e lelei tele, e faigofie ai ona faia se sitepu ma ou lava lima.

Ioe, e iloga le laʻau i se foliga matagofie ma lanu masani, ma faasitepu mai ia e mafai ona iai se faʻaopopo avanoa i totonu. Peitaʻi, o lenei mea o loʻo i lalo i faʻamasinoga mai fafo, faʻapea foi i taimi uma, e oʻo lava i le laʻau sili ona lalelei na maua lona foliga matagofie. O meatotino gaosi o laʻau ua faʻaititia.

E aloese ai mai na taunuuga, e fautuaina tagata faʻapitoa i ni laupapa faʻapitoa i ni puipuiga faʻapitoa. Ma ina ia mafai ona tuuina atu faasitepu sili ona lelei, leai se ata vali e le faia. Mai i lenei tusitusiga, o le ae aʻoaʻoina le auala, sili ona taua, pe faʻapefea ona vali se laʻau laupapa, poʻo le a le vali e sili ona fetaui mo lenei taumafaiga.

Tulaga mo le vali

I le faʻagasologa o le valiina o se laupapa laupapa e tatau ona mafaufau lelei. Muamua lava, e tatau ona e filifili le mea e te manaʻo ai e te ausia i le iʻuga. Ole a fesoasoani lea i le filifiliga o se tasi poʻo le isi vali vali vaega, faigaluega mea faigaluega ma faʻagaoioiga o tekinolosi.

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa

Ae e te leʻi alu i le faleoloa mo mea, e tatau ona e malamalama ia te oe lava ma mea faʻavae e faʻaalia i le atavali ese o laʻau sitepu:

  • Afai o le mamanu e faia i se taugata fafie afi ma se ata matagofie - e sili le faʻamamafa e faʻamamafa ai, ae le vali. I lea tulaga, e alagata ona tuu ese le muaʻi sese muamua o le laufanua, ma le vali ua filifilia i le maualalo ifo o le ufiufi.
  • Faʻafefe o se isi filifiliga i le pisia, o loʻo mafai ai foi oe e faʻamamafa le ata masani o fafie. E mafai ona e filifilia se manino pe lalaga varnish. I totonu o le mataupu mulimuli, e ono mafai ona suia tele le foliga o le faatupu i nofoaga o le faalauaiga.
  • Afai o le ata o loʻo fuafuaina i totonu o le fale, tuʻuina atu le manaʻo e vali pe mago ma le au meatotino vave. E fautuaina le filifili o le tuʻufaʻatasiga e le i ai se malosi malosi, ma sili atu i latou e faʻailogaina "e leai se aoga" poʻo le "eco".
  • Mo le valiina o le sitepu faʻapipiʻi i fafo atu o le fale, e tau atu i le osofaʻiga, e sili atu le faʻaalia o ata poʻo ni suiga e sili atu le talafeagai, o le mea e mafai ai le faʻaalia o le le lelei i le fafo o le siosiomaga. Pei o se tulafono, o ia manatu e faia i luga o le faavae o fofo.
  • E tusa lava poʻo le a le nofoaga o faasitepu (totonu o le fale poʻo fafo atu), o sitepu e tatau ona togafitia i le valivali mea, e teteʻe i le areatene. Lenei o le a faʻatagaina mo se taimi umi e faʻasaoina ai le foliga o se foliga o se laupapa laupapa.

TAUA! A o le i faʻatauina se tasi poʻo se isi vaega, e taua le suʻesuʻeina o le anotusi i luga o le afifi ma faamasani ma fautuaga mo le talosaga.

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Ituaiga o vali ma fautuaga i le filifilia

E tele a tiga o tiga ma ituaiga, o le a fai mai i faleoloa, faʻataga oe e filifili le tuʻufaʻatasia e talafeagai i tuutuuga ma ausia manaʻoga o le tagata faʻatau. Peitai, mo i latou e le malamalama i meatotino a PESS a ituaiga eseese, o le filifiliga e matua faigata tele. Ia mauaina se oloa talafeagai, e tatau ona e maua se manatu o se manatu o lona fatufatu. Le isi, mafaufau pe o le a le ituaiga o vali o iai, ma o le fea e sili ona talafeagai mo le gaosia o le laupapa laupapa i le fogafale lona lua.

Alkyd

O lenei ituaiga e aofia ai vali e faavae i luga o alkyd restin. O lenei mea e maua e ala i le faʻafefiloi ava malosi (glycerotrol poʻo le pentaeryris), avid ma fualaʻau 'aina. Ona o lona vailaʻau o loʻo i ai, Alkyd valiina e iai le mea o loʻo faʻamamago o se faʻaiuga o le polygazing (pe a fegalegaleai ma le ea mole mole. Ma o se tasi lenei o mea sili ona taua. I se faʻaopopoga, o le Alkyd e mafai ona toe faʻatonutonuina Dyes e ono aofia ai afsiptonics e manaʻomia mo le faʻagaioiga o fafie, fausia o fungas ma gull.

Alkids fai se ata puipuia e puipuia ai fafie mai le leaga o le mea leaga. E le oona ma faʻaaogaina i galuega i totonu.

Alkyd vali vali

Acrylic

Ia lanu e masani ona faʻatupuina i luga o le vai, ona o loʻo mafai ona latou mamago, leai se manogi ma le tiga. E mafai lava le maitauina o le mea moni o le a le mou ese ai ni fofo o le a le a o le a mou atu i le la ma e le leiloa la latou uluai lanu. O le tapulaʻa maualuga le taimi o le taupulega o le 20 tausaga.

O ni penefiti faʻaopoopo: o le vai-faʻavae agics valivali e faʻatagaina ai fafie e "manava", o le lautele filifiliga o lanu ua folasia.

Vai-faavae laupapa vali

Suauu

O ia ata tifaga oloa ua faʻaaogaina mo se taimi umi, ma o le aso o loʻo le faʻaititia le manaʻoga. O lona tulaga lelei e mafai ona manatu o le tau maualalo ma le umi o le fuafuaina o le taimi (e oo i le 5 tausaga). Ma o lenei o nei uiga uma e tauemuina. O fafie e ufiufi i le suauʻu vali e le mafai ona "manava", o le mea teuteu teuteu o le a mago ma vave auai, o le sitepu e le puipuia mai le faʻaleagaina o masini.

I le suauu o Dye o loʻo i ai ni vailaʻau leaga, o lenei mea e sili atu le apalai mo galuega mai fafo.

Suauu vali mo fafie

Eomao

Emole valivali mo le faʻaliliuga faʻaliliuga e sili ona lelei o le filifiliga sili ona lelei, aemaise pe a fai o le lanu e fuafuaina i se potu nofomau. Ma e le uma ona o le matagofie-matua faamama tulaga lelei, lea e faʻavae i leai ni vaega leaga. O le valivali enamel pa'ū i luga ma le laufanua mafolafola, lelei, pe a e manaʻomia ona ufiufi atoa ni laupapa pe a le faʻamamaina.

E taua foi le faʻatagaina e maualuga le puipuia o meatotino - E fausia se ata mataga e faʻaititia ai le aʻafiaga i luga o le laupapa o le ultravio ma vevela.

Enamel mo fola ma sitepu

Vanini

E le valiina le vanimonimo poʻo se enamel, o se faʻauiga o le faʻamalosiʻau, e mafua ai le faʻaalia o le lanu masani o fafie ma lona tino. O se mea pupula ma mattey. Ina ia maua le Brillince pe faʻafou le tuai sitepu, e mafai ona ufiufi i le pupula mata. I le fofo e mafai ona faʻalauiloa ma valivali palagu faʻapea e tatau ona faʻalauiloaina, latou te faia se mea atofaina - o se laasaga lanu e le mafai ona faasolo atu atoa le mamanu o le laau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e vavaeʻese ai le sitepu i totonu o le fale: filifili se faʻasaga i mea o loʻo feagai ai | +65 ata

Vali mo fafie

I lona faʻavae, faʻafefeteina o loʻo i luga o le vaivaiga ma le aano ofi foʻi, o loʻo i ai foʻi ni fofo nitroceskuc. O le aʻoaʻoga mulimuli e sili mo galuega i fafo, aʻo latou iai ni mea faʻataʻatitia ma le faʻataʻitaʻi, ma o lea, o le falefaʻafefe lea o le a tulia ma feteʻenaʻiga.

Afai e tatau ona e taulimaina le sitepu i totonu o le fale, ona tatau lea ona e filifilia se vale i luga o le vai-Amolesa. Mo teuteuga mafuaʻaga, o le shellac lacquer o loʻo faʻaaogaina mo le maeʻa.

Fafie

Morlogs ma le leiloa

MOLIMAU MA LE LOTOTOFA LELEI O SE ISI FILIFILIGA MO FUA, Fuafuaga mo Fafie. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e taulimaina se faʻapipiʻi atoa o le sipela poʻo le faʻaaogaina o vaega taʻitasi (sitepu, osofaʻiga). E le gata i le tuʻuina atu o le laʻau eseese leo, faia auega o loʻo faia pea se fale puipuiga fale, aua sa i ai a latou mea totino bioco ma afi mumu. E mo le konetineta o se apefai laupapa e faʻaaoga ai metotia i luga o le wax ma le suauʻu.

Morons mo fafie

O le faasitepu vali sipika ua fautuaina e ufiufi i se faapitoa faapolotiki e ave ai le tele o susulu ma ofuina le tetee.

Polesi mo fafie

O le a le mea e gauai atu ai

Luga, sa matou vaʻavaʻai atu i mea eseese o mea tiga o mea e mafai ona faʻaaoga e vali ai faasitepu ma o latou lava lima. Mo le filifilia o se oloa talafeagai ma maua ai ni taunuʻuga e manaʻomia, e tatau ona e amanaia le tele o togi e fesoʻotaʻi ma le nofoaga o le sitepu ma le malosi o lona taotoga.

Matou te lisi atu o mea autu na fuafuaina le filifilia o se ituaiga o LKM:

  • Inisinia ma isi avega. Afai o le sitepu i luga o le fola lona lua e masani ona faʻaaogaina, e aoga le filifilia o se taʻoto mautu ma le tetee.
  • Fanua Faleoloa. Afai o le Star Mati e faia i fafie vaivai, mo se faʻataʻitaʻiga, mai Pine, o le laualuga, o le laualuga e tatau ona valiina ma enamel poʻo alkyd vali. O Larch e iai se ata masani o le ata masani - e sili atu le le vali, ae ufiufi i le lanu pe o le lana varnish.
  • Le i ai o le ventrain. E fuafua lava i lenei mea, o le a e sili atu le faʻaaogaina e filifili ai mo le valiina i totonu o le fale - o le manogi pe enamel, socven-faʻavae faʻavae. E masani lava, o le sitepue laʻasaga o loʻo faʻapipiʻiina i autafa o le sone o loʻo i ai, e le tatau i le leai o ni faʻafitauli i faʻafitauli o vela.
  • Avanoa tautupe. Afai e leai ni tupe mo le faʻatauina o le taugofie o le LKM, ona mafai foi lea ona faʻatau oloa o le taugofie, o le mea autu o le le lelei o le lelei o le masini teuteu.

Faʻafefea ona ufiufi se laupapa laupapa

Pisia tekinolosi

Tele kamupani faʻapitoa na ofoina atu a latou auaunaga i totonu o le sisiaʻe mai faasitepu mai le eseʻesega fafie. O loʻo mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se tasi o ia kamupani, ae aua neʻi galo o le valiina o galuega e mafai ona faia i se aofaʻiga maualuluga. Afai e te le o sauni mo se tau tele o tau o tupe ma manaʻo e sefe le paketi a le aiga, e sili le faʻaaluina o le faʻagasologa atoa ma ou lava lima, ae maise lava e matua faigofie.

Soʻo se valivali tekinolosi, pe e vali poʻo se vaunaiga, e aofia ai laasaga o le agi mai ai le tapenaga ma teuteu vaega. E le gata i lea, o le filifiliga o vali faia meafaigaluega ma le metotia o a latou talosaga e le taua o le Uluai. Mai le a le tulaga faʻapitoa o le a saunia ai, o le iʻuga mulimuli o le lanu o le a faʻalagolago i ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se puʻupuʻu o le starcacase i le fogafale lua [autu ituaiga o fuafuaga]

Sauniuniga o le Faavae

Muamua o mea uma, o le laufanua o le sitepu e tatau ona fufuluina o le pefu, palapala ma lapisi lapisi. Ae tasi ma le tulaga o sitepu ma Mati o loʻo fuafuaina lautele, talu ai e i ai ni faʻaletonu ogaoga, o isi mea e manaʻomia e manaʻomia. Afai ua fou atoa le mamanu ma na faia i fafie o laʻau, o le mea e tatau ai le fuafuaina o le a aveesea soʻoga toese mai totonu.

TAUA! O le toe initoina o loʻo i ai i le fibers o se laʻau e mafai ona faalavelave i se lelei o le faʻaaogaina o vali mea - I le aluga o le taimi nei o le a amata ona feoai.

Faʻafefea ona aveʻesea le toe foʻi i le fafie

Ina ia aveese le toe tu, e mafai ona saunia se fofo faʻapitoa: 1 l o le ampsone soul, 200 ml o le acetone, 10 g o le afu ma le tele o meaʻai. O le iʻuga o le mafai ona faʻaaogaina i luga o le laupapa i totonu o le lautele ma le lapoʻa o pulumu, pe a maeʻa le sitepu e mago mo le tele o itula. O le iʻuga o le faʻaogaina o le faʻaaogaina, o le resin fofo o le a faʻagasolo lemu mai le pito i tua o laupapa.

Tusa lava poʻo le a le ituaiga fafie, o loʻo faia le sitepu, o lona aʻoaʻoga o lona aʻoaʻoga e aofia ai galuega nei:

1. Afai ua maeʻa ona vali le faʻasolo, e manaʻomia le aveeseina o le ogaumu tuai. Mo lenei, sa faʻaogaina le faʻapitoa a bushos (faʻatau atu i soʻo se faleoloa fale ma oloa vali). Ina ua uma ona talosaga, o le vaega o le vaega tuai e mafai ona faigofie ona aveeseina le faaaogaina o se spatila.

Sauniuniga o le laualuga o faasitepu agai i le pisia

2. E taua tele le taulimaina o le pito o le faasitepu e maua ai se lamolemole ma e tutusa foi i lalo o le vali. Mo lenei, fanua oneone laʻau faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, ae o loʻo faʻasaoina ai oe e Greand o le a sefe ai lou taimi ma faʻaititia tau o le galue.

3. I le i ai o chips ma taupuva, ​​latou te manaʻomia ona faʻauluulu i le punou i luga o se laʻau. Ia oloa o loʻo faʻatau atu foʻi i soʻo se supamaketi. Ae e mafai ona sefe, sauni se gataifale palu o le efuefu laupapa ma se lanu leai se aoga.

Laupapa laupapa.

4. I le taimi lea, o le faʻavasegaina o le pito i luga o le pepa muamua na teʻa o loʻo iai. Ina ua maeʻa se faiga o le tulaga, o le faʻatagata ma sana e tatau ona lamolemole atoatoa.

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

5. Mo le sili atu le pipii o vali poʻo le vanimonimo ma le laufanua, aua le faia e aunoa ma le phim. E fautuaina le faia o se tuʻufaʻatasiga ma le affispice. E manaʻomia le tuu o le Primen ina ia e sili atu i avanoa uma i avanoa uma, tusi, nofoaga ma kapeti (pe a maua). Faatali mo le matutu ma le matutu.

Primer Booden Coarcase

Ina ua maeʻa galuega uma o sauniuni, e mafai ona e amata saogalemu le maeʻa o le faaumaina o faasitepu. E uiga i le alagatatau ona vali, oa mea faigaluega e sili atu le faʻaaogaina, o le a faʻamaonia atili.

Valivali [Talosaga Faatonu]

Ae le i valiina le sitepu, e taua le saunia lelei. O lona uiga e tatau ona e maua ni tagata faigaluega, o le a le faʻanoanoa i le oti, piki i luga mea lelei vali. Afai na e faatauina se valiina o le tino o le tumau i le tumau, e faigofie atu le faia o le lanu ma se eletise po o se pneumatic spray fana. O sea mea faigaluega e faaitiitia ma le malosi i au galuega, ma o galuega uma o le a aveina nai minute.

Eletise eletise spray

TAUA! A o galulue ma le kraspauttul, e tatau ona e faʻaaogaina puipuiga. E fautuaina le ofuina o tioata saogalemu ina ia aua le oso a le splashes o vali, atoa foi ma le ufimata po o le manava.

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Afai e leai se mea faʻatau atu i le i ai, e mafai ona e faʻaaogaina ma fufulu, ma faʻamalosi. Lenei o le mea autu o le filifilia lelei o mea faigaluega. Ina ia faʻaaoga se vai lanu lanu o le faʻavaeina, lautele pulumu ma vaivai bristles e sili atu ona talafeagai, mo le faʻaaogaina o le mafiafia - sili atu malosi, ae laiti tele. O le tagata faʻatau o le a aoga pe a fai e te manaʻomia le valiina lautele laasaga.

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le vali poʻo le enamel foliga pei o lenei:

1. Muamua e tatau ona e saunia se fale faigaluega. Faʻasalalau le fola i tafatafa o le sitepu ma le naunautaʻi ata tifaga poʻo se mea tuai o nusipepa, ma le togafiti o le savaliga i le savaliga, vaitafe e vali scotch.

Sauniuniga o faasitepu i le valiina

2. Talia se fagu, o se fasilaau umi laupapa e te manaʻomia e faʻafefiloi atoa le tuʻufaʻatasiga ae e te leʻi mauaina homogeneous. E le tatau ona i ai ni aano ma vai vai i luga o vali vali. Afai o le vali e mafiafia tele, e mafai ona faʻaleagaina ma le saogalemu.

Valiina o se laupapa laupapa i totonu o le fale

2. A faʻaaoga le Tassels, e manaʻomia le toeseina i le vali ma, a o uuina se mea faigaluega i se tulimanu o le 45˚, faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga i luga. O gaioiga e tatau ona tutusa ma le flarks o le laau.

Faʻafefea ona vali le apefai mai le laʻau

3. E masani lava o le laupapa laupapa e valiina i ni vaega se lua. Peitaʻi, afai ua filifilia ni tuʻufaʻatasiga i luga o le vai, ma na e maitauina e mitiia i totonu o laupapa mea o se pupuʻu, sili atu ma le tolu o mea na faʻaaoga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le faasitepu i le fogafale lona lua: Optimal tapulaʻa

Valivali laupapa laupapa starcac

4. Ina ua maeʻa le vaega muamua, e manaʻomia le faʻatali mo le faʻamamaina atoa o le faʻamagoina. O lenei tulafono e tatau ona maitauina pe a faʻaaogaina vaega taʻitasi.

5. Masani faʻaeteete lava e mafai ona faʻagasolo ai soʻoga o palulii o le palulii ma alavai, malutaga, vaega vaneina.

Valiina o se laupapa laupapa i totonu o le fale

6. I le faaiuga o le sitepu, o le lalaga ma lima lima e mafai ona tatalaina ma le lanu le malamalama i le pupula - o le a faʻatagaina ai le laufanua o le susulu o le susulu o le pupula.

I luga o le vitio: valiina o se laupapa laupapa (faatonuga ma fautuaga).

Afai e te le iloa poʻo le fea lanu o le taʻaloga e filifili ai e teuteu i faasitepu, e mafai ona e faʻaaogaina le metotia faʻataʻitaʻi pe a ese le lanu o puipui ma le paolo. I le taimi lava lea e tasi, e taua o le sitepu o loʻo fetaui ma le totonu totonu ma faʻamaea le aofaʻi o le ata lanu.

Tasi le pisia o se sili sili filifiliga filifiliga, ae o nisi lanu i lanu. O lenei auala e mafai ai ona e faʻailoa le sitepu i luga o le lautele lautele ma faia le vaega autu i totonu.

Teuteu ata o faasitepu i le tele o lanu

Laccurate [apamemea poloaiga]

A o leʻi maeʻa se mea na faʻaumaina, o le faʻatiga o le a le faʻamalosi o le faʻafanua na o le tasi taimi. E mafua mai i le mea moni pe a uma ona faʻaaoga le lacquer, o le mafaufau uma o le laʻei o le fafie o le a siʻi pea o le a sioa pea, ma e tatau ona latou toe faʻaolaina le 'olo. O le sili sili ona lelei filifiliga o le interlayer gaosi o le Emery 180-220. E fautuaina foʻi le faʻaoga o se 'eleeiga faʻapitoa aʻo leʻi vaseavale aʻe, lea e faʻamamaina uma tulaga le mafai.

Ina ua uma ona olo le vaega muamua, o le laupapa laupapa e patino i le mafaufau lelei. Peitai Aua le fefe pe a ma sapalaiina le pito i luma o le Lacsite ancraer i luga o le tulaga lelei atoatoa, o le tulaga o le a suia.

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

O le fesuiaʻiga o mea e le mafai ona faigata ma aofia ai ni nai sitepu faigofie:

1. Muamua e tatau ona e sauniaina ia lava e aofia ai lava. Afai o le lua-vaega varnish na faʻatauina, faʻafefiloi e pei ona faʻaalia i faʻatonuga i luga o le afifi.

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

2. Luga o le galuega galue i le lacquer (pulumu poʻo le faʻaseʻe), pe a tulaʻi mai i luga, mafua ai se laʻau manifinifi i luga o le laʻau manifinifi.

Faʻafefea ona i ai le lacaine o se laupapa laupapa

3. Ia mautinoa e faatali mo se matuitui atoa o varnish. E tusa ma le tolu itula. Fuafua i luga o ituaiga filifilia ituaiga o vaega, o le faʻamago faamaualuga ono mafai ona sili atu i lenei faʻailoga taimi.

4. Le isi, o le sulu o le tauea. O le faia o lenei mea, e sili le faʻaaogaina o se tagata lelei-kamela o loʻo i ai i le numera 240 poʻo le 320.

O loo i ai i le tele o faasitepu

5. Toe faʻafesoʻotaʻi Varnish e manaʻomia le saʻo lelei, faʻaaoga mea ma manifinifi manifinifi. O le isi vaega mulimuli e faʻaaogaina naʻo le faʻamagoina o le faʻamagoina o le ua tuanaʻi.

Fafie Fafie Staircase Valnish ma o latou lava lima

Saunia Lakalaʻe e manaʻomia ona puʻeina ma mauaina malosi. Faʻamamago taimi tuʻusaʻo faʻalagolago i le tele o vaega na faʻaaoga i luga. O a latou mea e sili atu, o le umi lava faʻamama le gaioiga. I le averesi, o le tauemu kesi pe a uma le 7-10 aso.

Faaopoopo fautuaga

O le ata sili ona lelei o le apefai mai le laau o loʻo aofia ai le auala saʻo mai le Molar Molary. Ina ia mafai ona mafua mai ona faʻamaonia ai ou manatu, ma ou te leʻi faia e toe faia le ata vali, matou te fautuaina le faʻaaogaina o aulotu nei:
  • O vali faataʻitaʻi o le tele o loʻo feagai pea i le vaega o le fale pe a le potopoto, aua e faigofie atu ai ma sili atu le talafeagai.
  • Afai ua maeʻa faʻapipiʻi le sitepu, e sili le valiina e ala i le tasi la uma ina ia faʻamago ai i luga, ma pe a maeʻa laasaga uma e ufiufi ai le malologa.
  • Valivali galuega e amata mai i le pito i luga laasaga. Ae ui i lea, pe a fai o le fale e iai se isi galuega (arcent) mai le fogafale lua, e mafai ona e amata i le pito i lalo.
  • O le lua vaega mulimuli o vali poʻo se varnish e tatau ona faʻaaogaina i luga o le fausaga o fafie - o le a aveese ai le foliga vaaia o le va feaʻoloa pe a faʻamamaina le talau.
  • Afai e te le o mautinoa o le vali ua mago, savali i luga o se tamai nofoaga i totini pe vaivai lapotopoto ma vaai, tumau pe leai.
  • Ia o le ata faʻataʻitaʻi lea ua matutu na mago, faʻaopopo i le taimi faʻasao mo le faʻamamaina o le isi lima itula.

O le sitepu e tau atu i le fogafale lona lua o se tasi o taua vaega o le totonu o le totonuga o le nofoaga tutotonu. O le uunaiga a tagata malo e uiga i le e ona le fale e fuafua i ona foliga vaaia. E mafai ona avea ma se lua-lanu, e mafai ona valivali pei o vali, vaesefulu ma le ofi i luga o vaʻa. O le filifiliga o mea o loʻo faʻavae i luga o lau lava mea e te fiafia ai ma faʻamoemoega. Ma o lea la o le iʻuga iuga e le toilalo, e aoga le faʻatautaia o tomai faʻaolomiʻoina o le galue ma vali oloa.

Fautuaga o le Aiga Masters (2 Vitio)

Filifiliga ata vali (50 ata)

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faʻafefea ona vali se laupapa laupapa: Le filifiliga o vali ma pisia tekonolosi

Faitau atili