United Uniba Mailteing Tekonolosi

Anonim

Faʻapipiʻi le faleuila ma ou lava lima - E faigofie lava le galuega, naʻo le malamalama o nisi tulaga manaʻomia. O le faʻapipiʻiina ma faʻafesoʻotaʻi ituaiga eseese o le faleuila o loʻo toetoe lava leai ese mai le tasi ma le isi. O le eseesega o loʻo iai i le faʻafesoʻotaʻiga faaopoopo galuega poʻo le faʻapipiʻiina o masini otometi.

United Uniba Mailteing Tekonolosi

E faʻafesoʻotaʻi le faleuila i le oloina, o le a e manaʻomia le vevesi.

Faʻapipiʻi le faleuila, o le faʻatonuga e tatau ona aofia ai i totonu o le pusa, e mafai ona faʻatino e soʻo se manaʻoga. Faʻateʻaina o meafaigaluega mo se seti ma o le vai o le vai e faigofie foi, peitaʻi, o le faʻapipiʻiina o le flossing opet's opeot e tatau ona faia i le mamafa ma le tele o le vai. O mea nei o loʻo iloiloina ai faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o le faleuila.

Meafaigaluega faʻapipiʻi

United Uniba Mailteing Tekonolosi

Le ata o le tele o le faleuila.

Afai e te filifili e faʻapipiʻi se bailett, ona e manaʻomia lea e taʻitaʻi, sili atu vaʻaia. Faʻatonuga pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le faleuila o le a maua ai se fesoasoani taua i le faia o lenei faiga.

Muamua, ae leʻi faʻapipiʻiina se faleuila fou, e manaʻomia le le fiafia i le mea tuai.

O le faʻaletonu o meafaigaluega tuai e tatau ona faia e tusa ai ma le polokalame nei:

  • O le vai e sapalai;
  • mai le tane e leai se mea e teʻi ma se liner hose;
  • Toe tusia pe faapipii le vaega faamau i le fola;
  • O le faleuila e fufuluina ma sasaa vai toefaatasi;
  • O le faleuila e lafoaia mai le faamutaina.

Faʻatau se tala fou o le a le o se galuega o le a leai, aua o aso nei i le fau fale, oe mafai ona filifilia se faleuila, talafeagai i foliga ma taua i soʻo se tagata.

A maeʻa lena, e mafai ona e amata faʻapipiʻi masini fou.

O le aʻoaʻoga e faʻavae i luga o Norms ma tulafono faʻavaeina e Gost, setete o le maualuga o le fola laupapa e tatau ona 40.0 - 45.0 cm.

Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o faleuila i lalo o le tulaga

Masini digram dilet bowl.

Mo galuega e te manaʻomia:

  • fale malo;
  • Uafu;
  • otaota;
  • sikue;
  • o le samala.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili le sili ona lelei o le aiga mo le umukuka

E manaʻomia le fuafuaina o mea tonu "faamaopoopo" o le faʻapipiʻiina o meafaigaluega fou. O le faigofie filifiliga o le faʻapipiʻiina o le nofoaga tuai. Ae e tupu le fale o loʻo faʻataʻotoina, ona e tatau loa ona filifili le nofoaga saʻo e faʻapipiʻi ai le nofoaga o vai i le tane ma, faʻamafanafanaga, faʻamafanafanaga, faʻamafanafanaga, faʻamafanafanaga.

Manatua! Ae le i toe faapipiiina le masini i le mea filifilia, e tatau ona e nofo i luga o le faleuila ma vaai pe faigofie. O lenei a fesoasoani mulimuli ane fesoasoani aloese mai le tele o faafitauli.

Faʻapipiʻi le faleuila i luga o le fola

United Uniba Mailteing Tekonolosi

Fola faleuila.

Faʻapipiʻi meafaigaluega i luga o le taʻele o le faigofie. O le pito i lalo o le faleuila e faaauupegaina i lua pu. Ina ua maeʻa le faleuila i le taimi o le faʻapipiʻiina, ma le fesoasoani a le penitala otooto o nei pu i luga o le fola. O le faleuila e aveese i le itu.

Ona, o pu e faʻataʻapeina e le pu e talafeagai mo le tele o le sili atu o le lapoa. Ona tutu ma le mama i totonu o ni pu i totonu o pu e faʻafefe ai pu, ma ua tuu le ipu.

Mo fao o le ulufale tuu i luga o le pato. O fao o loʻo taofia i totonu o le pito i totonu o le 'olo ma fao i le fola. E mafai e nana le fao, tuu i luga o latou pronistic modip.

E mafai foi ona faʻatupeina se pesini i luga o le siliva aoga, aʻo le aʻoaʻoga na faʻamatalaina i luga, ae o fafine faʻaipoipo faʻapitoa ua faʻaofi i lalo o le faʻavae o le faleuila. Ona faʻasaʻo lea o le ipu e noataga. O lenei filifiliga e fiafia pe a le o le fola o le fola (roll o loʻo ogatasi ma silika i lalo o le faʻavae).

O le isi auala - nofo i le kelu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Epoxy glue, o le faʻapipiʻi nofoaga ma le faʻavae o le faleuila o loʻo faʻaseseina. Ona fesoʻotaʻi ai lea o le faleuila i le paipa o le paipa ma ua oʻo malosi ai i le fola. O lenei auala e mafai ai ona faʻaogaina i le tulaga o le le mafai ona faʻafefeteina pu, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma le faʻapipiʻi e faia i luga o le fola vevela.

A faʻapipiʻiina meafaigaluega i luga o le foloa o le laʻau, o le laupapa o le laupapa pe suia mai le paʻu o loʻo faʻaalu muamua.

E faʻafesoʻotaʻi le faleuila i le seʻe, o le a e manaʻomia le vasa. E mafai ona fetuunai, ma mafai ona faʻatiina pe faʻamalosiʻau, ina ua maeʻa le umi o le umi. E tasi le iʻuga e fesoʻotaʻi ai i le faʻasaʻolotoina o le faleuila, ma o le isi e faʻaofi i le maea o le siʻitia o le siʻitia. Afai e tatau ai, fua ai le tau o le sami.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le GAP i le va o le puipui ma le fola: Fautuaga

Tank faapipiiina faatonuga

Faʻaoga o le nofoaga, e tatau ona e saunia se faleuila e faʻapipiʻi ai (faʻafesoʻotaʻi le taʻavale toso ma le pesini). Ina ia mafai ona faia lenei mea, o le paʻu kesi ma se pu i lalo o le vai o le vai o loʻo faʻapipiʻiina i le va o le tane ma le pesini. Ona faia ai lea o pakete ma pakete i le pamu i le ituaiga o cones o loo i luga o le aofia ai bolts. O Bolts e teu i totonu o le maota talafeagai tane pu ma pesini, fufulu paʻepaʻe ma teuteu lelei ai nati.

Nati ma le faaeteete ma le faaeteete, a leai o le faleuila pe o le tane na pa. E tele faʻataʻileia o latou, o loʻo sasauina foʻi nai vaivasega i totonu o le vika, ma afai e le faʻaautu ia, o lona uiga ua maeʻa le tane.

A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻapipiʻiina le nofoa ma ufiufi i luga o le faleuila, ma faʻamautuina i latou ma ni faʻailoga faʻapitoa.

Fesootaiga ma Plumping

O se vai sapalai o loʻo faʻapipiʻiina i le tane ma ua maeʻa ma se nati i fafo. Ma o le fetaui lelei e fesoʻotaʻi ma le vai ma se hese.

E le tatau ona galo lo tatou:

  1. Vaʻai uma faʻapipiʻi mo le fufusi. Afai e iai le tafe, o le a le toe faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga poʻo le faʻamalosi i le taligalu.
  2. Siaki le faʻapipiʻi e saʻo le faʻaaogaina o se tulaga. Afai o iai se lisi, ona mafai ai lea ona faʻatino le gatasi i le tuʻuina o se chips ma faʻatumuina o le va o le avanoa ma se fofo, tiʻetiʻelagipe le giecone.

Faapipiiina mo le faleuila ma lona faapipiiina

Faapipiiina lelei screm.

O le tasi o ituaiga o faleuila o faleuila o loʻo faʻamaloloina o faleuila ma faʻapipiʻiina. O tagata gaosi autu o ana masini e geberit, o le genit, cianit. Peitaʻi, o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e masani ona taugata nai lo le faʻapipiʻiina o le faleuila. O le mea lea, o le faapipiiina ma ou lava lima o le nanaina o vepega uma ma le tausia o le falefaʻafetuli e mafai ona faʻasaoina le faʻaalu o le tupe a le aiga.

O le tau o le faʻapipiʻi atoa o le faʻamaloloina o le faleuila ma faʻapipiʻi eseese i totonu o le 100 - 150 $ USA.

Faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina mo le mimilo mafua ai le tele o faʻafitauli, pe a manaʻo iai, e mafai ona e faia i ou lava lima. Faʻapipiʻi mafai ona pa puipui, fafo, tulimanu (faʻapipiʻiina o loʻo faia i se tulimanu poʻo le puipui i se vae).

Mataupu i luga o le autu: o le 'olo suia i luga o le atigi pusa i totonu

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le puipui.

  1. O le faʻailoga e faʻatino, ona faʻasolo ai lea o pu i lalo o le faletalimalo, ma ua faʻamautu le module. O le module ua faʻapipiʻi i le puipui, ogatasi ma fetuʻunaʻi i le maualuga (40.0 - 45.0 cm). Nofoaga mo faʻavaʻa puipui o loʻo faʻailogaina, o loʻo pipii ai pu, ma o loʻo faʻapipiʻi le module.
  2. O le faitotoʻa o loʻo fausia e fesoʻotaʻi i le vai sapalai i se fetuʻutuʻunaʻi. Fautuaina se isi
  3. O le faʻapipiʻiina o le faʻamamaina mo le faʻamau o le pesini ua faia.
  4. O le faʻavaʻa o loʻo teuteu i le mea faʻapipiʻi. E faia galuega i le fakainaʻiga i le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, tupua CERICIC. E manaʻomia le tuua o pu mo le le faʻalauaʻitele o le ulufale atu i le auvai tane ma mo le faʻapipiʻiina o le ki faʻapipiʻi.
  5. Ua faia le pesini. I le tutusa auala, e pei o le tulaga o se ata faʻataʻitaʻi tele, otaota ma vai sapalai e fesoʻotaʻi. Ina ua maeʻa na o na o loʻo aʻafia ai nati i luga o lauulu. O loʻo nana nofoaga o loʻo nana e faʻaaoga ai fautuaga faʻapitoa.

O tau o faʻapipiʻi le faleuila e faʻalagolago i lona ituaiga ma le manaʻomia o le galuega. Ae faʻatasi ai ma le aga faʻapapaʻaʻapeina, tutoatasi, e mafai lava le pau o se muamua ua masani i le pulega.

O le tau o le faʻapipiʻi e faʻalagolago i le kamupani ma le faʻailoga o tagata faʻapitoa ma amata mai le 50 i le $ 60.

E tele lava, o le polokalame o le tau o le tau e aofia ai naʻo le faigofie faapipiiina, o lona uiga, o le pito i lalo ifo o le tau. Mo se faʻataʻitaʻiga, le 'aʻai o loʻo faʻapipiʻi ai le tau faʻapipiʻi e $ 60, e le aofia ai le Fono Aoao. E tutusa ma le isi $ 10. O le mea lea, o mataupu taʻitasi taʻitasi e manaʻomia ai se auiliiliga o faʻatonutonu saʻo mai tagata faʻatino.

Ma le isi mea, e mafai ona e faʻatauina ni mea faigaluega mai le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina. I lea tulaga, o le faapipiiina ma le lafoina o le a aofia ai i le tau o le faleuila (leai se mea e te sailia mo se tagata agavaa.

Faitau atili