Tekonolosi galuega ma gvl

Anonim

O le taimi nei ua le mafai ona mafaufau ai le totogi o lenei aso i le taimi o le leai se mama o le fir-fiber). O le lauiloa o lenei faʻaumaina o mea e tatau ona o le tele o lelei, pei o le siosiomaga faauo, malosi, afi o le solia, tau, tau faigofie, faʻapipiʻiina. O le Tagi o Gbl i luga o soʻo se laufanua, faʻapea foʻi ma le tataina o le taʻele o loʻo sologa lelei i luga, tuʻuina i ai se atigi manatu i soʻo se potu. O lea la, o le ituaiga faauma lenei galuega sa sili ona faaita. O tekonolosi o galuega ma gvl e aofia ai le tele o taimi faatulagaina.

Tekonolosi galuega ma gvl

Ituaiga o mywwall ma latou lanu lanu.

Vaega o sauniuni galuega

Sauniuniga o nofoaga ma o le galuega o le ale faamuamua le galuega. Sauniuniga o nofoaga o loʻo aofia ai galuega i le le mautonu o mea sa oi ai nei, tuusaunoaga mai meaafale mea, faʻafilemu ai le tau o loʻo tuai (vali, paʻepaʻe ma isi ituaiga). O le galuega galue (puipui poʻo le itupa) e le tatau ona i ai ni mea leaga tele i le faiga o taufetuli, faʻaputu poʻo tagata faigaluega. O le fao e tatau ona tumau, aua le i ai ni dachals. O le laki e tatau ona lamolemole i luga o lumeme.

Afai o le fola o le sima, ua fuafuaina, fesoʻotaʻi ma tuu e se polythylene ata. Afai o le fola o le laupapa, ua faagaoioia e le antiseptic. O le laupapa laupapa e noatia i faiga o le liligi, o le fatu o le fungi ma e tatau ona sili ona puipuia. Sosoo ai, e manaʻomia le atigipa le vai. O lea la, e tatau ona faʻapipiʻi le rubbbroid i luga o le laupapa laupapa, ona faʻamalosia ai lea o le siʻosiʻomaga ma le sima. O mea susu e mafai ona tautua uma ai i ata masani ma Bitnumen Masmic.

E mafai ona faʻapipiʻi gwl i laupapa ma faʻataʻutuʻutuina maʻoti, ma maitauina foliga o taʻitasi tekonolosi.

Mo lenei galuega, o mea autu o le mea autu ma mea o le a manaʻomia:

Tekonolosi galuega ma gvl

Meafaigaluega mo le galue ma le nofoaga sima.

  1. O le samala.
  2. Aufana.
  3. Faapipiiina o Aam.
  4. Naifi mo le tipiina gwl.
  5. Hacksaw.
  6. Platekorez.
  7. Sikulukalaiva.
  8. Uafu.
  9. Primer.
  10. Olo ni masini.
  11. Maualuga.
  12. Rumber hammer.
  13. Roulette.
  14. Faailogaina maea.
  15. Fale e teu.

Mau i luga o le autu: O le a le mea e filifilia ai le faasotaina mo pa i totonu o le fale mautotogi?

Faapipiiina galuega gvl

Tekonolosi galuega ma gvl

Vaega o le taotoga gvl i luga o le fola

Ina ua maeʻa uma le aʻoaʻoga o le tapenaga, o toe vaega o maʻa tuai na aveesea, o le patele na faʻaalia, sa togafitia i le GWL, e tatau ona togafitia i le GWL na faʻatautaia laʻasaga.

Folaina o le gyppum fiber pepa i luga o le laupapa laupapa, o le pa poʻo le faʻauiga o lona lava uiga. Ma, pe a taoto i luga o le fola, e tatau ona e tusia le faitotoʻa ona o le siʻitia o le fola. I se faʻaopopoga, o le laupapa fola e sili atu ona aveese ma faʻaaoga se ata. Afai e te le o aveese le fola laupapa e le mafai, ona avea lea o le aveesea o laupapa pala o le a avea ma mea muamua.

O se tasi o le faapipiiina filifiliga o ni faʻamatalaga: o laupepa tali e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le titivae kusi, malupuipuia o tagata e faʻataʻamilomilo, aʻo le faʻamalosi o le pepa 10-12 .5 mm; o ia lava-fetu i luga o le 30-40 mm; Laʻasaga i le va o oe lava ia-ata - 40 cm; O le loloto o le fao o le fao o le 2-3 mm. Faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi e le tagata lava ia o le a sefe mai le tau. A uma le aso, e mafai ona e alu i le isi laasaga.

O le isi filifiliga o le faʻapipiʻiina o gbl ma uamea faʻailoga (faʻamatalaga). I se isi itu, o se masini faʻatulagaina faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina, ae ua umi ma faʻamoemoeina le uʻamea. O le mamao i le va o le taiala e tatau ona avea ma 40 cm. Mo le malosi o le fausaga, le patipati mesh, tumau ma puipui ma puipui, e mafai foi ona faaaogaina. O foliga o le le-le-le-ufiufi o puipui ma le gyptum fibers pepa e taofiofi ma se lautele lautele o le galugalu i le va o pepa (5-7 mspinum ma le gwl.

Galue i le feagai ai ma le gvl

Tekonolosi galuega ma gvl

O se faʻataʻitaʻiga o le foloa masini mai le nonoa i luga o le gwl.

Feagai mai le gwl o loʻo atagia ai le faʻaaogaina o puipui, vali, tile. Tauagavalega e uiga i le siʻosiʻomia o le komiti, e mafai ona e filifilia se galuega masani o le aofia ai o tapenaga o Tiles, Market Rical, o loʻo manaʻomia e vavalo ai laupepa. E manaʻomia le muaʻi mago. Ina ua uma ona aveese le fua o le lautele ma le umi o le potu, vaelo i le faaputuga i le lapoʻa, aua e te tali atu i le lautele o le ato i laina taʻitasi. Ma o le toega e vaevaeina i le lua o le a faailoa ai le numera o le le atoatoa o pou. O le puipui o le Wat-Seat ma Towdoor ituaiga o fusi e iai se isi maualuga o le malosi ma ua filifilia e amanaia le ala.

Mataupu i luga o le autu: Mai mea e mafai ona e faia le hedgehog: 3 crafts faia oe lava (10 ata)

Faatasi ai ma le fesoasoani o se faʻapitoa faʻailoga faʻapitoa, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi i le ogatotonu o le umi ma puʻupuʻu puipui. O laina o le a feololo i le ogatotonu o le fola. O le tauemuga a Paulo e faʻatagaina ai ona aloese ai mai le tele o numera o faʻaputuga lapopoa i puipui. A tuʻu le taʻele i luga o le fola, o le tekonolosi ua maitauina pe mai le tulimanu poʻo le ogatotonu o le potu. E fuafua lava ile ata o le taotoga. O loʻo taʻele mai le ata e le 'alo ese ai le tipiina o laupapa. O faaputuga i luga o puipui e tatau ona amata mai le pito o le faafeagai i le faitotoa i le potu.

O le faʻapipiʻi (mastic poʻo le sima fofo) o loʻo faʻaaogaina i le atoa o le laualuga ma se spalaula ma ulaula faaeteete. Ona tuu lea o le taʻele i luga o le fola (poʻo isi luga) ma faʻamalosi sina mea. E mafai ona e faʻaaogaina se paʻu paʻu e faʻaopopo le malosi o le Mauga. O le saʻo filifilia o le ata o Glue o se taua taua tele le matafaioi, aua o le lelei o le faʻapipiʻi e faʻalagolago i lenei. E fautuaina le tapenaina o se vaifofo mo Tile Glue e vaega, i le tulaga manaʻomia mo le numera o le 1 sq.m. E le gata i lea, o le tulaga o ogalaau i luga o le gaioiga e tatau ona mataitu i ai. E le silialioina o laina e fa o nonoala i luga o le fola vave ma, a mafai, pe mafai, fai faʻalavelave faʻalavelave e faʻaumatia ai le voltage i le faʻavae. I le va o le auvae, e manaʻomia le alu i totonu o avanoa tutusa, faʻamamaina i latou mai le kulimi. Ina ua maeʻa le lua-tolu aso, o le fusi o loʻo tausia e se fofo faʻapitoa. Ma pe a uma se 10 itula, o le pito e faʻafefeina lelei. A tuʻu le taʻele i luga o le puipui o le pito i luga o ie, o loo mou atu pea le aso. E fautuaina le tuʻuina atu i le potu le itiiti ifo le fefe i le taufaʻaleaga mo le vaitaimi atoa o le taotoga.

Faitau atili