Ommbaket Fabric, o le: faʻavaeina o le: faʻavae, meatotino ma talosaga

Anonim

I lalo o le igoa o le Ommi, poʻo le Degrad, o se vaega o mea o eseese tuʻufaʻatasiga, e tuʻufaʻatasi le malu o oloa. O le lautele o la mea uma o le faʻavae o le pisia, o lea o se lamolemole, e pei lava ona faʻaalia ai, o se suiga lautele i le va o le eseʻese lanu ua fausia. I le taimi lava e tasi, o leo faasili ua faasolosolo mai i le isi, faamanatu le Manumalo. O lenei ituaiga o lanu lanu e sili ona lauiloa e le na o totonu o tamaitusi. Faiga masani o se tulaga faʻaleagaina i le lauulu lanu, fao mamanu, faia-totonu, totonu o loʻo i totonu.

Ommbaket Fabric, o le: faʻavaeina o le: faʻavae, meatotino ma talosaga

O le a le Ommre?

O le aʻa o lenei igoa ua faʻaliliu mai le romanesque gagana o lona uiga "ata". Mo le taimi muamua sa pisia i se lamolemole, foliga raned o papala amata ona faʻaaoga le Europa Urizards o le seneturi talu ai. I le taimi lava lea, o le aafiaga o suiga faifai malie i lanu na faia e le tele i lavalava, ae i le teuteuga vaega - lipine, lea na teuteuina. O lenei masaniga na tumu mo sina taimi puupuu. O le faʻalua taimi na "na oso ai le degud" i le fitu o le seneturi talu ai ma avea ma nofoaga o loʻo i ai nei i le tasi o le lua lauiloa faʻailoga - Teple ma disc. E le gata i lea, afai e jeans, ituaiga faamomoli o le uarota, na faʻaaogaina, ona o le ova lava o lavalava o loʻo televave ma eseese o lanu pupula. Mai le taimi lena, o le Parkmer Lolomiina, e leʻi faia se tuʻuga masani, ma i le taimi nei e mafai ona iloiloina o se faiga lelei mautu, fono e toe faʻaleleia uma sitaili.

O aso nei o mea

O se faʻafilemu lanu suia i luga o le umi atoa o le tapoleni e mafai ai ona e faia ni mea sili ona manaia o mea lelei ma tosina mai pea. Atonu, i lenei, i taimi uma, e toetoe lava o soʻo se ie e gafa ma le manifinifi: E le naʻo le magton ma cotton, ae o le tino, alofika mea, pamu, pamu. I luga o le podium e mafai ona e vaʻai i luga o le lanu i luga o faʻataʻitaʻiga o le paʻu i fafo mai le paʻu ma fulu, seevae, eseese mea lelei.

Mataupu i luga o le autu: lalaga ma tua o le mutia o le mutia mo tamaiti mo tamaiti: polokalame ma faamatalaga

Ommbaket Fabric, o le: faʻavaeina o le: faʻavae, meatotino ma talosaga

O se suiga masani ma le pogisa pito i lalo ma moli moli o ofu po o mitiafu o le mitiafu e foliga faigofie tele. O le le lelei "faʻailoga iloga" o se ie ma fugalaʻau suiga i le faʻaupuga poʻo le faʻamalosiʻau, pe tolopoina i le ogatotonu. O le nofoaga o lanu e faʻasino ai avanoa tele mo gaioiga faʻapitoa o le fuainumera. Degrad suiga, faʻaaogaina tele eseesega lanu lanu, sui faʻatasi ma le tasi ma le isi, foliga le masani ai ma aulelei. Ma le mea mulimuli, e le mafai ona fai atu e uiga i se isi matagofie, i luga o le pomu i mea uʻamea, lea na faasolo ai lea o le paʻu, pe suia le paʻu o le gloss.

Talosaga ma le tausiga

Pei ona mafai ona vaʻaia mai le masani ai, o le ata e masani ona faʻaaogaina e fai ai le sili ona faʻamanatuina ata o le manatua - mai le auala i le afiafi. I le faʻaopopoina o le tosina mai o le mafaufau o le paolo o suiga, o le faʻaleagaina o le faʻatupuina e mafai ai ona e fetuʻunaʻi manuia le faʻafitauli. Ina ia faia lenei, ua lava le tuʻuina o se ie i le nofoaga saʻo ma le ie pogisa. O le STRATIC PO O LE DIGONONA FOLAFOLAGA O LE A O LE A LE MAFAI ONA FAIGOFIE O SE TAGATA. O se ofu faʻapitoa degrad ma se paolo pogisa ma se paʻepaʻe paʻepaʻe i le pito i lalo ma malamalama ua fetaui ma le maualuga ma manifinifi.

Ommbaket Fabric, o le: faʻavaeina o le: faʻavae, meatotino ma talosaga

O le isi lautele lautele o le Valivali Fesuiaiga o loʻo i totonu o le 'au pupuʻu, aemaise pupuni. Suia o le lanu o le ie puipui e mafai ai ona e maua mai le maualuga o le potu, faʻasoa le pito i lalo o le avanoa ma faʻasoa le pito i luga. Tulaga ese tagata taʻitoʻatasi o le a tuʻuina atu suiga lanu i luga o laulau laupapa, moega, moega.

Ommbaket Fabric, o le: faʻavaeina o le: faʻavae, meatotino ma talosaga

O le faʻatauga masani o le maketi e ofoina atu se numera tele o le tele o le sili atuk, viccose, synthetic, paʻepaʻe, palusi fasi i le suiga i lanu ma ata. E ui i lenei, e tele naua tufuga tetele o loʻo galue i luga o lima. O le faigofie auala e ausia ai le aʻafiaga o Degrades, na faasolosolo ona faamimigi ifo le tipiina o le fasi pepa poʻo le maeʻa o oloa i totonu o le ata vali. Peitaʻi, o mea e sili ona matagofie ma taua e maua i o latou vali vali i tagata. O le isi auala e maua ai se suiga i lanu o loʻo faʻataʻamilomilo (soʻotaga pe i se masini tusi lesona) arthathatwear, lea e faʻasolo ai le lanu o le UPU.

Mataupu i luga o le autu: Crochet - mamanuina ma polokalame

A o le tausiga o oloa mai ia mea faapea, o ana tulafono ua fuafuaina e ala i le aofia o le oloa ma le pomu o le malosi. Degrat o fale gaosi gaosi e le aoaoina. Tusi lesona atavali oloa e tatau ona tape ese ma le malulu vai.

Faitau atili