Liligiina sima i luga o le eleele ma o latou lava lima

Anonim

O le faʻatumuina o le fola i le faʻataʻotoo o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona taua o le fausiaina o le fale, aua e tatau ona faʻatupu le malosi o le fola ma ana mea taua. I se faʻaopopoga, o le maualuga-tulaga faʻatumu le fola ma a latou lava lima saunia ai le laualuga mo le maeʻa i le faʻauma i ofutino.

Liligiina sima i luga o le eleele ma o latou lava lima

Sima fola laupapa mo eleele.

O se mea e maua ai le faʻavae e mafai ai ona ausia le faʻaiuga mulimuli ma tamaʻi tupe faʻaalu, e le gata i lea, o le fola-leai se fola o le a le manaʻomia toe faaleleia mo tausaga umi. Faʻafefea ona sasaa ifo i lou foloa ina ia mafai ai ona masani ai ona faʻapipiʻiina fola mafanafana, cerearalic bagy, lamitate fola, plywod po o linolem?

Sauniuniga mo le eleele sima

I le fausiaina o se fola o le tino io latou lava lima o loo i ai faigata, ae ia i latou i lalo o le mana e taulimaina tagata uma. O faigata autu e le fesoʻotaʻi ma le sauniuniga o le vaifofo, a e ma le faʻaaoga ma le faʻaeteete, e oʻo lava i le ata tifaga faʻataʻitaʻi lelei mo le faʻasologa. E mai le tulaga lelei o galuega i le itu faʻatulagaina o mea, e fuafua lava pe o le a le iʻuga o le foloa. Na ona manaʻomia e usitaʻia tekonolosi.

O le vaega autu o galuega

A o le fausiaina o se fale fou, o fola e masani ona tutulu tuʻu saʻo i luga o le eleele. Leai ni mea e fiafia ai i le taimi o le faʻagaioiga o fola o le a tulaʻi mai ia i latou e leʻi taumafai e faafaigofie le faiga ma mulimuli ane ai fautuaga:

Liligiina sima i luga o le eleele ma o latou lava lima

Polokalame o le faʻamaufaʻailoga, maʻi ma faʻamama mai o le sima o le tino.

  • saunia palapala;
  • na saunia ai le atigipale;
  • Faatu le laulaau i le auvai;
  • susunuina le mea faavae;
  • Faia lelei se vaalele sipela mo le tosoina.

O le tapenaga o le eleele e pei ona taua i lalo:

  • Aveesea le pito i luga o le vaega o le vaega;
  • Lalagaina faamaufaailoga;
  • .

O oe lava e mafai ona fuafua i le loloto o le vaega pito i luga o le eleele (tagata atamamai fautua e aveese se vaega o le suo i eseese o le suo eseese). O le taimi lava na e alu ai i se sili atu mafiafia, o le a ou faʻaoʻo mai ai. A uma ona e sasaa ma le palaka ma le puʻupuʻu. O lenei vaega o le a fausia ni isi vai susu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fale vevela i le mea o loʻo iai ma pe faʻafefea ona tausi lelei mo laʻau

E ala i le ala, o le faʻatumuina o le tino sima i luga o le eleele e leʻo fautuaina i nofoaga vevela. E le gata i lea, o vai supa e tatau ona sau mai le fausaga leai se latalata atu nai lo le 4-5 mita. E tasi lava le tulaga e tasi mo le faia o se maualuga-tulaga maualuga o le faʻavae ma o loʻo ulagia - ortertalt taulaga o le eleele i lalo ifo e le faʻatagaina latou. Peitaʻi, pe a liligi le manogi i totonu o se lipine faʻavae, e mafai ona popole i ai.

Faʻafefea ona faia se faʻaaliga?

Liligiina sima i luga o le eleele ma o latou lava lima

Fola makaina o le laser user.

Ina ua maeʻa le lafo o le eleele, o se vaega o le iliili e mafiafia ma le mafiafia o le itiiti ifo i le 10 cm. O le sami o le vai ma le faʻapipiʻi. O le oneone vaega o le mafiafia mafiafia o loo sasaa i luga. E moto i ai ma faʻatatauina (mo lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina se mafiafia ogalaau ma palu ua tuʻituʻi i ai). O le vaega mulimuli o le pito i lalo o le a rumble. O lona vaega i le 10 cm ua leiloa, ae i le taimi lava e tasi e manaʻomia le mautinoa o le pito o le vaega o le vaega o loʻo avea ma le faʻamalieina o le membrale).

Oneone (i se tamai vaega) ua toe ofi i luga o le maa nutimomoia, ma ua faia le fasiotia mulimuli. E fautuaina le faʻatonutonuina o le tafailagi o vaega taʻitasi o le submet e faʻapipiʻi ai le faʻaaogaina o le maualuga o le tulaga poʻo le faʻavae o le laina. E aoga le faʻaopopoina o lena mea i se lipine maualuga (sili atu nai lo le 35 cm mai le eleele maualuga) i le overter, pe a uma le oneone o ufiufi ma oneone o le pito i luga o le eleele.

Faatulagaina o le vavaeeseina ma le faamalosia

O lenei ua tuu le membraof o le membrane i luga o le folasaga. I le avea ai o se vai vai, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faʻaseʻe e faʻavae i luga o bitmimen poʻo le mafiafia polyshiyle. O le vaitusi o le le atoatoa i luga o puipui e tatau ona sili atu le mafiafia o le sima o le sima (pe a uma ona faʻatumuina le tele o le paʻu).

O le vai o le vai o loo tumau pea i luga o le pa o Scotch. O laupepa uma o mea e tatau ona faʻataʻatia i se faamoega o le itiiti ifo i le 15 cm. O fesoʻotaʻiga uma o loʻo opeopea ma se lipine. O pito o le rubbroid ma mea e pei ona faia e le bitsumen mastic.

Lelei, pe a fai o le fola o loʻo faʻaogaina i le faʻatuatuaina o le vevela o le vevela. I lea tulaga tulaga, e mafai ai ona faʻaaogaina le clammzite, e manaʻomia lava le tufatufaina atu i luga ma puʻupuʻu, poʻo ni mea na pupuni (fuafula ma faʻalautele vaiinu po o le faʻalauteleina o polysstyrene).

Tusiga i luga o le autu: faletaele Walpapers: Ata, Iloiloga, Mosisre Rusties, Matagofie, e mafai ona kelu le faletaele

Liligiina sima i luga o le eleele ma o latou lava lima

Fusi o le fofoga o le fogaga.

O papatusi e sili atu le teuteuina i se siaki siaki ina ia le o ni soʻoga i le va o laina i le tuaoi o laina. Maualuga-tulaga sili ona lelei o le a tuʻuina atu pe afai o le panels o le a auai i le tasi le isi Denser. O fesoʻotaʻiga uma e manaʻomia le faʻaolaina ma lipine.

I latou o le faʻatumuina o Paulo io latou lava lima, faʻapitoa i totonu o le faʻatulafonoina, ma faʻaalia ai le faʻatupuina o avega. Armature faia le fola o le tele o Monolithild ma puipuia le faatulagaina o le faaputuga.

Mo le faʻamalosia, e mafai ona e faʻaaogaina nittis mai tootoo o le itiiti ifo i le 5 mm mafiafia. O le vaega o le itu i totonu o sela grid o 100x100 mm. Faʻatulagaina lelei mo le mafiafia mafiafia mafai ona faʻalauteleina le feaveaʻi uiga o le sili atu.

E tatau ona manatua o le a le tatau ona tuʻu faʻataʻotoina le aufaʻiiti i le faʻavae o loʻo i lalo ole tulafono (I lea tulaga, o le faʻamalologa e iai se mea mamao.

E sili pe a fai o le faamalosia e mauaina i totonu o se sima mo le 1/4 pe 2/3 o le mafiafia o le scred.

E mafai ona siitia le GRID i luga o le faʻavae ma lagolago faʻapitoa, o loʻo faʻapipiʻi i lalo o fasi mea lelei, gypsum poʻo sima ".

Fausiaina o le foloa le vaalele ma talaaga faʻapipiʻi

Liligiina sima i luga o le eleele ma o latou lava lima

Faapipiiina o moli mo le fola fusi.

I le foloa ua liligi lelei, e manaʻomia le fau o se vaalele lea e faʻatumu ai. Le fausiaina, o le a e manaʻomia:

  • Vaiʻaiga Vaega;
  • Fasioti maea;
  • o se fasi mapusaga;
  • rofautte;
  • Faletalimalo-fao;
  • Filo fasi;
  • Malamalama faailoga;
  • Gyptum, Alabaster po o sima sima.

O le faiga o le fausiaina o se vaalele e faapenei:

  1. I se tasi o tulimanu, i se laueleele e 1 m mai le foloa, o le Mark ua faia i le laupapa.
  2. O le isi itu o loʻo faʻaaoga i le puipui e tasi i le isi tulimanu.
  3. I le va o faʻailoga na faʻailogaina ma le chal cord. Teisi e toso ese mai le puipui ma le tatalaina, e mafai ona e maua se laina faʻaofulepale o loʻo tupu aʻe i luga.
  4. O le gaioiga e toe faia i luga o isi ata.
  5. I le maualuga o le laualuga o le fogafale o le lumanai o loo i ai se manatu.
  6. E fuaina mai i le laina apalai.
  7. E tusa ai ma ia, ua maimoa i le nofoaga o le potu.
  8. E i ai laina faalava i le va o manatu.
  9. I le aluga oi latou, o le faletalimalo - O le nali foo ua tutuli i totonu o le puipui.
  10. O loʻo nonoa i filo filo ua toso i le va o puipui faʻafeagai.

Mataupu i luga o le autu: laulau pito i luga o le laupepa i le faletaele - taugofie ma matagofie

Liligiina sima i luga o le eleele ma o latou lava lima

Faatoa tumu le polokalame.

Ua sauni le vaalele. Ua faapipii nei le faamatalaga. E tatau ona faʻatonutonuina mai le tuʻugaga puipui i le faitotoʻa i le potu. O polofesa o loʻo malamalama i le suauʻu poʻo isi faʻalumaina tuʻufaʻatasia ma tuʻu i luga o "keke" mai le faʻapipiʻi poʻo le sima. O le saʻo faʻapipiʻiina o le unicans ua siakiina e filo.

Afai e tatau, o le talaaga o loʻo tulaʻi i le gypsium ufiufi, ma afai e le o aʻapa le filo, o loʻo tuʻuina pea le sipuni poʻo le sima poʻo le sima o loʻo tuʻuina pea i lalo. O le mamao i le va o le ata mai le fofo o le 25-30 cm. O moli muamua ma mulimuli e tuu i le 15 cm mai le puipui. O le mamao i le va o le malologa e tatau ona 20 cm itiiti ifo nai lo le umi o le tulafono. O le liligiina sima e mafai ona amata pe a uma ona lagolagoina lalo o nofoa.

Liligiina sima.

Liligiina sima i luga o le eleele ma o latou lava lima

Shrew showme.

Ae le i oomipiina se fao i luga o le puipui, o se lipine suamalie o loʻo faʻataʻoto, o le lautele fetusia i le mafiafia o le sima o le sima. O le solosolo e amata i le mamao ese mai le faitotoa i puipui o le puipui. E manaʻomia le atoa o le vaega o le potu o loʻo lolovaia i le tasi. Sima ua taʻoto i le va o le apaʻau o le Beacons.

Lelei, o le fofo e tatau ona faʻamaufaʻailoga le viʻiga, ae i le fale o le aveeseina o le ea ea paʻu mai le fofo o loʻo faia e le shol shot (e faʻamanatu ai le tipi o le paoa. Ona faʻapeʻia ai le faʻatafunaga e le tulafono, lea e faʻatautaia e faʻamatalaga mai le puipui mamao i le faitotoʻa.

O le taimi lava e alu ai i le sima lemu, e tatau ona e aveese ni moli uila (pe a e le o le almininum po o galvanized Steel) ina ia o le aniva ortey. O mea e maua ai avanoa o loʻo aʻe i se fofo ma se spatila ma le afa-mata. I le taimi o le malulu, na tipiina le 3-4 aso o le 3-4 i le vai. Sima o le a talepe atoa pe a uma le 4 vaiaso. I le vaiaso muamua pe a maeʻa le faʻatumu, e tatau ona faʻailogaina i se ata palasitika.

O le faʻamalosiina o le tali i luga o papalagi o loʻo faia e aunoa ma le muamua tupeʻa, ae o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma toe faʻaleleia le faʻavae. O le taʻo o le Hydro ma le Hermal Creves o se mea e manaʻomia mo galuega maualuga.

Faitau atili