O le a le mea e filifilia ai se mea e tatau ai mo fola sima

Anonim

Toetoe a uma blacks o fola sima fola. E foliga mai o le inisiua o le sili lea ona talitonuina. Peitaʻi, i le taimi o le faʻagaioiga o folasaga lea, o le pefu mai le taimi saʻo. O loʻo faʻailoa mai o le pito i luga o le sima o le sima amata ona susulu lemu. Ina ia aloese mai le pefu o le pefu, e mafai ona e togafitia sima fola ma auala faapitoa. O le taimi o le tali atu i luga ma le mea lea, o le manifinifi manifinifi ua fausia.

O lenei membrane e le na o le taofia o le pefu. O lenei mita o avea ma papupuni e tui ai le fausiaina o le vai ma le filogia o ituaiga eseese (suauu afi). O le mea lea, peʻa faʻatulaga fola i totonu o aʻoga poʻo faleoloa, matou te manaʻomia le faʻagaioia o le vaipuna ma le faʻailoga faʻapitoa.

O le a le mea e filifilia ai se mea e tatau ai mo fola sima

E aoga foi le maitauina o le pito i luga o le pito i luga o sima o le malosi sili atu le malosi ma depser. O le mea lea, o le faʻagaioiga o gaioiga o salalau maua ai. O le faʻavae o le togafitia ma le faʻailoga faʻapitoa e teteʻe atu i le faʻaleagaina o mea leaga.

Sa matou faailoa pe aisea e manaomia ai le sailia. Ia taliina le fesili o le auala e faagasolo ai le lautele.

Luga o le masini tekonolosi

E tatau ona e faia se sima fou. E ui e aoga tupe mo le sima, lea e le o le masina muamua. Ua faʻaaoga le teuina o le faʻaaogaina o le fana fana. E fautuaina e faʻaaoga meafaigaluega alamanuia. Faʻaaoga le auala e mulimuli ai le foloa muamua fola.

Le mea faigaluega i totonu o mea. I le taimi lava e tasi, e suia le vai iina. Ina ua uma ona mago, o se ata manifinifi ua fausia. Faʻalagolago i tulaga ese ma le tuʻufaʻatasia, o le le mautonu ua mago le 24-72 itula. Ina ua mavae lenei taimi, e mafai ai ona taʻoto i le fogafale, pe amata ona faʻaaogaina se fola.

I luga o afifi o ia tupe na mafua ai le taumafaina. O se tulafono, o le 0.2 lita i le 1 M2. A o le i faʻaaogaina le mea na faʻatauina, e te manaʻomia e faamasani i fautuaga a le gaosi oloa.

O le a le mea e filifilia ai se mea e tatau ai mo fola sima

Le talitonuina o le sima ese

Ua uma ona fai mai e aoga nei mea faigaluega ma mo le gaosia o le sima sima. Ae le i faʻaaogaina se mea faigaluega i le laufanua, e tatau ona faʻamutaina ma le faaeteete. A maeʻa ona mago, o le faʻavae o loʻo faʻagaioia e tusa ma faʻatonuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se loka i luga o le potu tuʻutuʻuga

A leai se fasioti tagata i luga o le lima, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se faʻaseʻe. I lea tulaga, o le taumafaina o auala e mafai ona faʻateleina. E fautuaina e faʻaaoga le le fiafia i le tele o vaega. E le mafai ona e faʻatatau i le fola taʻitasi i le tele o taimi, ae naʻo ia nofoaga na tuʻuina atu ai le uta Au o loʻo tuʻuina atu. O le vaega lona lua e faʻaaoga i le pau lea o le matua mago.

Ituaiga o Puipuiga Leaga

E oo mai i ai, e tele ituaiga o olopalaina. Ia malamalama i le mea e sili atu, mafaufau o filifiliga uma e ofoina atu i luga o le maketi.

O le a le mea e filifilia ai se mea e tatau ai mo fola sima

O le vaega muamua e tatau ona aofia ai tupe ei ai se pauna atoa. O se sui malamalama o lenei kulupu o se faamaeaina Tapolo . O lona uiga mo le fola ua i lalo o le fausaga loloto. I lea tulaga, o se isi tali atu a vailaʻau e tupu i le va o auala ma vaega o mea. O le iʻuga, o loʻo faia ai le kapoti o loʻo fausia i le fausaga o le sima.

O le tulaʻi mai o nei tioata faafanone o le malosiʻaga o lenei fale e televave mea. O auala e faʻaaogaina i le faʻatulagaina o fola i totonu o galuega alamanuia. O le faʻavae e le gata i le sili atu le tumau, ae tetee foʻi i le leaga o le leaga. E aoga foi le maitauina o le mautu o le faʻavae-togafitia faʻavae i aʻafiaga o le malosi o vailaʻau.

E mafai ona matou faia ni ituaiga o sitaili. E faʻaaogaina uma i le faʻatulagaina o le fogafale fou, ma mo le fua o le faʻavae, o loʻo avea ua maeʻa faʻagaioia mo le tausaga muamua. O lenei mea o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga i le faʻamamaina o luga. I lea tulaga, e mafai ai ona faʻaaoga le galuega peʻafai o vevela.

O le a le mea e filifilia ai se mea e tatau ai mo fola sima

I le gaosia o le isi vaega o faʻaopoopo, polyers o loʻo faʻaaogaina. O loʻo iai le vai o loʻo iai le vai. O se sui malamalama o lenei kulupu o se faamaeaina Akvastone.

O lenei sooupu o tutofi i totonu loloto i totonu o le a i ai loloto e pei ona taʻitaʻia. Ae, o se meatao sea e mafai ona faʻaaogaina mo se mea e le i lalo o le maʻu ma le M200. Afai e te faʻaogaina le aqastone mo se mea o loʻo i ai se igoa maualalo, o le a le faʻagaioia lelei. O le aoga o lenei faʻatupega o lau tau o tupe.

Mataupu i luga o le autu: Gypsium Clolosil: Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma ou lava lima?

O le vaega lona tolu e aofia ai le faʻamalosia, lea e aofia ai le Epomy e faʻafou. O mea faapena e i ai le vai faavae. O se sui pupula o lenei vaega o mea faigaluega Epooxol . E mafai ona faʻaaogaina uma i luga o le faʻavae fou ma luga o le mea tuai. O lona uiga e le gata i taimi e tele taimi e faʻateleina ai le malosi o le fola, ae o loʻo faia foʻi le tetee i le masima, amo ma alkalis, suauu ma mea mama.

O le faʻamaeʻaina lea o le soʻoga e faʻatatau i se matutu mea matutu. Afai o loʻo feagai le fola ma le sooupu i le faʻatulagaina o le tulaga, o le faʻavae o le a maalili. Faʻaaoga lenei mea faigaluega e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻagaioiga o mea o loʻo iai se faʻailoga maualalo.

Tusa lava poʻo le a le mea e te filifilia ai, pe a maeʻa ona gaosia le fola o le a atili ai ona tumau. E aoga foʻi le le o le mea moni o le mea saʻo o nei meafaigaluega e puipuia ai le faʻavae mai le vai o vai. O le taimi o faʻagaioiga, o le a fausia ai le pefu i ni nai aofaʻi.

O le a le mea e filifilia ai se mea e tatau ai mo fola sima

O le faʻagaioiga o le faʻavae e le mafai ona ufiufi i le fola e ufiufi ai. I se faʻaopopoga, faʻaaogaina o le malosi e mafai ona e toe faʻaleleia le fola.

A e manaʻomia e faʻauma le fausiaina o alamanuia nofoaga i se taimi puʻupuʻu, o le faʻaaogaina o ia ituaiga o loʻo i le sili fofo. I le avea ai ma tulafono, i nofoaga o aiga, i lalo o le faatulagaga o le fola, o le tele o faigata e le faaaogaina.

O lenei ona o le mea moni o le fola o le fola ufiufi o loʻo puʻeina i luga o le ata faʻavae. Peitai i faleoloa, faleoloa, o mea e taufaitaū, typogragragragragragragragragraph, pakaga ma fale faitaliga ma fale faataumaiga o loo i ai i luga o le tau talafeagai pulega.

Afai o oloa taumafa poʻo vailaʻau o loʻo gaosia i totonu o le potu, o le faʻaaogaina o maʻa maʻaʻa ma le fola o le faʻatulagaina o tulaga talafeagai. E leai se mea e ono le mafai ona faʻafesoʻotaʻia le pefu e faʻafesoʻotaʻi ma oloa na gaosia i totonu.

Fuafua i le pito i lalo o loʻo filifilia, o le faʻavae e tele lona faʻailoga o le poto. E i ai le sauaina o isi, ina ua maeʻa faʻamago, avea ma semei, ma e i ai, e tumau ai le matua. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona fai lena pupula e sili atu le pule lelei, ma le vices.

Mataupu oi luga o le autu: teuteuina o totonu: Autumn Crafts mai Parw (38 ata)

O le filifiliga o le taofi lea i luga o namela e le manaʻomia le faʻaaogaina o se mafiafia o vaega. Aua le faʻatauina taugofie. O le mea moni lava, o le a le toe aoga a latou.

Faitau atili