Toe faaleleia o fola i totonu o le fale mautotogi e faia oe lava: filifiliga

Anonim

Toe faaleleia o fola i totonu o le fale mautotogi e faia oe lava: filifiliga

O le tele o le oa o le potu o le fola. I totonu o lenei tulaga, o le toe faʻaleleia o le fola o se gaioiga maeʻaeʻa lelei. Faʻafefea ona Faalelei Vaʻa, i le Fale maulalo i le fale mautotogi, i le mea e aloese ai mai ma faʻafefea ona faʻaalu tupe le talafeagai, mafaufau i lalo.

Iloiloga o le lavelave ma le gafatia gafatia

Toe faaleleia o fola i totonu o le fale mautotogi e faia oe lava: filifiliga

Tatala le aupito tuai ma faamatala le pito i luma

A o le i amataina i le faʻatauina o mea gaosi e faʻatino ai le fola lifila, e manaʻomia le iloa o le a le setete o le talosiʻuga nei, ma e manino lava le malamalama i le fola o le faʻasologa.

O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le tatalaina o le fola e ufiufi ma iloilo le tulaga o le tosoina. Afai o lenei o se fale fou, ona leai lea o faʻafitauli, o le toso e vaʻaia ma manino e faigofie lava. Toe faʻaleleia o fola i le fale mautotogi o le tupe tuai e ono aofia ai ma faʻaletonu se sipai ua alu ese.

E le gata i lea, amata ona toe faʻaleleia le fola laupapa i totonu o le fale mautotogi ma lou lava lima, e aoga le iloiloina o le setete o le faamautuina o le fola: o se sui atoa e manaʻomia.

I le avea ai o se tulafono, o le maualuga-lelei o laupapa laupapa mai laupapa poʻo parqutch e le suia atoa, ma suia ma suia naʻo le pau lava elemene

E masani ona mafua ona o le maualuga tau o mea ma le agavaʻa e faʻatino ai se taʻavale poʻo se vaega o le livi toe faaleleia.

O le a matou suesueina ni tulaga se lua:

  • Faʻaoloto o le fola, e aofia ai le toe faʻaleleia o le faʻaaloalo;
  • Toefuataiina o laupapa laupapa.

I fafo atu i fafo

Toe faaleleia o fola i totonu o le fale mautotogi e faia oe lava: filifiliga

E mafai ona tuu le Hydro ma le Hermal Cress i le mago mago

Ina ua uma ona ave le pito i luga o le lapotopoto ma fuafuaina le tulaga o le naʻiina, na e sau i le faʻaiuga o le sima o le siʻosiʻomaga e manaʻomia le suia. Mo le faatumuina o le fou o le fofoina o mea manaomia:

  • tolopo le mea tuai i le slab inlap;
  • Faamama ma le faaeteete le fola luga mai lapisi;
  • faia ni galuega toso toso, gaosia le faʻavae o le nofoaga maualalo o le lautele;
  • Faamau le fola ma se ata tifaga ma se tulei i luga o puipui ma malupuipuia o ia e le lipine lipe;
  • Liligi se sima;
  • Lelei le saoasaoa o le faavae o le tini.

Tusitusiga i luga o le autu: faatusatusaga o le mana o le taua o le mafaufauina ma le taʻitaʻi amemps

Ina ua uma ona mago, o le fao e mafai ona faia i luga o le masini o soʻo se ituaiga o fola o loʻo ufiufi. I le va o le manifinifi lelei o le suauu ma le faʻaaloalo, e manaʻomia le pa puipui o le susu ma mea e fai i le tino. Ole a faʻataʻoto lea gaioiga o le uloʻesega ma matua faʻaititia ai le tau o le faʻamafanafana ma o le a alu i le isi toe faʻaleleia atili.

O le tagi fou e mafai ona faʻatupeina i ni auala, o isi tagata uma e iai lona avanoa ma mea faʻaletonu.

Ituaiga o le lagaMamalule atoatoa
Suavai faʻatumu i se vaifofo o sima poʻo cpsFaigofie i le galuega o le galuega, o le sili ona tau o le tamaoaiga ma masani filifiliga.O le umi o le faʻamamaina o taimi, i le taimi o le galuega i le isi masini o le fola e le mafai
O Flank Foors e faavae i luga o le matutu fale fefiloiTalafeagai i le fefiloi, faigofie ona faʻatumuina ma faʻatusatusa, o le vaitaimi o lo latou faʻamagoina o le maualuga o le 10 aso. O loʻo iai ia te ia lava-lolotoga o le vai o loʻo i ai ma toe faaleleia i lenei tulaga, o le a le manaʻomia ni taumafaiga sili: O le manaʻomia o le feemenment. O le iʻuga o le toe faʻaleleia o le fola o le a fiafia - atoatoa lamolemole, tumau luga.O le tau o le mea: O le tau o le CSM opeors ua faʻamalieina maualuga, ma o le aofaʻi e faʻatau ai o le a manaʻomia tele.
MamagoO le a avea ma tala fai mo le toe faʻaleleia o le fola i totonu o fale o le fale tuai. O le maualalo o le mamafa o mea o le a le faʻaopopo avega o le sili atu o lalo, o le a avea ma se isi vevela ma faʻasolosolo.Le mafai ona faʻaaogaina i luga o fola ma se malifa. I se faʻaopopoga, o le faʻamamago mago e le fautuaina mo le masini i potu ma le maualuga o le susu.

Toe fausia o se tuai sikoa.

Toe faaleleia o fola i totonu o le fale mautotogi e faia oe lava: filifiliga

Afai o le faavae lelei o le foloa, lautele, e leai se faitioga, ma e te manaʻomia le tauemuga o le tauofoga o tauofoga ma chips, ona tatau lea ona faatino galuega laiti:

  • Faʻamamaina o le taʻe o le taʻetaʻesega mai lapisi ma le pefu,
  • Tausia le lagatu o le PITT;
  • sasaa le taʻei ma le siʻosiʻomaga ma le faʻaopoopoina o le faʻapipiʻi o faʻapipiʻi;
  • Faatali mo se seti atoa;
  • Faamama le laualuga i le fola ma le fola.

I se tulaga o le nofoaga o loʻo taumafai ai le toe faʻafefeteina, e sili lava ona sasaa ai le faʻaumaina o le sili ona lelei, o le mafiafia o le 0.5 - 1 cm e faʻatele ai le le fiafia.

Toefuatai o laupapa laupapa

I se tulaga ma le folasaga ma le sima o fola, ua manino mea uma. Ae na ou fetaiaʻi ma le toe faaleleia i fale tuai, o tagata e ona o loʻo manatu o loʻo faʻaalia: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le laupapa laupapa i le fale mautotogi? O lenei ituaiga o fola e iai ana lava faʻapitoa i le masini tekonolosi, ma le galulue ma mea.

Mataupu i luga o le autu: Faia o uʻamea faitotoa: tekinolosi ma le suʻesuʻeina

Toe faaleleia o fola i totonu o le fale mautotogi e faia oe lava: filifiliga

Lipea o laupapa laupapa

O le faʻasologa mo le toe faʻaleleia o le fola laupapa i totonu o le fale mautotogi ua amata amata mai le eleele, igoa, mai le siakiina, o le a le tulaga o ages. O le laupapa laupapa i luga o le lags, o le tele o tagata atiaʻe e mafaufau i le lelei filifiliga mo le fola o le fola:

  • E leai se simali ese;
  • Vasega vave sauniuni-i-faaaoga;
  • Sili atu le feololo o le ulaula.

Toe faaleleia o fola i totonu o le fale mautotogi e faia oe lava: filifiliga

Sui le tuai tuai i luga o fou

Afai e sasa le loka, e tatau ona latou toilalo ma faapipiiina mea fou. I le amataga o galuega e manaʻomia e aveese ai ni faaletonu i le pito i luga, o le faga o pisi uma. Ona mata lea o le moega o le susu ma alu i le faʻapipiʻiina o le lag.

Mo taiala, o se laupapa o loʻo faʻaaogaina i le 7 cm mafiafia. A faʻapipiʻi le lag malosi matau le maualuga o le tulaga. Mo le faigofie o le faʻagasologa, tuu le lua pito sili atu, toso le moli moli i le va o latou ma isi ua taofia i lalo o le maualuga faʻapitoa.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le lag i le va o latou, o le mea o loʻo tuʻuina ai le mea o le vevela. E mafai ona avea ma strab faʻamalosiʻau, fofoa i se omea ma le faitotoʻa.

Le isi, o le faʻamaeaina o le faʻamamaina ua faamalieina i le lags. Fola mai le laupapa ua faapuupuuina i luga o taiala ma faapipii. O le lau o le laʻau o loʻo tuʻuina atu ma le faʻailoaina o le saʻo uta tufatufaina. A faʻapipiʻi le ag i lalo o ni mea laulaʻau, e manaʻomia le mafaufau i luga o luga o le fasi. I le auala e sui ai le fola pala, vaʻai lenei vitio:

O le pa e tatau ona faʻapipiʻiina i lenei taimi i lea taimi pe a faʻapipiʻi le laupepa e pa'ū lona luga, a itiiti mai 3 taʻitaʻi.

Toe faaleleia o fola i totonu o le fale mautotogi e faia oe lava: filifiliga

Laupapa laupapa laupapa

O le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o laupepa o fola o fola mo lags:

  • O le laualuga o le laupapa elemene o loʻo togafitia ma antisesptic ma le faʻatauanauina o sima;
  • O le itu i fafo o le laupepa paliwwood e nana i le vevela vevela;
  • O laupepa ma le moli ua tuʻuina atu i fafo;
  • faapipiiina o le maea e oe lava ia-tusi i totonu o le pos; Tapuni le Disccccac i le punou pe scotch.

Afai o le lua vaega o palu o plywood, o le lona lua e nonoa i le tagata lava ia-draws ma le isi itu o le itu e unala e glue. I le taimi lava e tasi, o laupepa e masani ai.

Vaega o le sui o le fafine

Toe faaleleia o fola i totonu o le fale mautotogi e faia oe lava: filifiliga

Afai o lamese laupapa i se tulaga lelei, ona toe sui ai lea o le faʻaumaina o le faʻaumaina o le faʻamaeaina. I se tulaga faapea, o le toe faaleleia o fola o loʻo taofia e tusa ma le tulaga lea o loʻo i lalo:

  • pulufana o laupapa, aveese le vali vali e fuafua ai le tulaga o le fafie;
  • Matou te filifilia mea talafeagai mo isi gaioiga;
  • Matou te taʻutaʻu atu le solo fua o le fola;
  • Tatou te faʻamalosia le talafeagai, teuina ia te ia lava - ata tusia i le Lauga, e poloka faʻu puaā;
  • Matou te toe faʻafoi le faʻaseʻe i luga ma se toty;
  • Mauga fou o laupapa i nofoaga ua faaleagaina;
  • Matou te faia i luga o le fola ma se masini tao;
  • O loʻo faʻamamaina o loʻo faʻamamaina le pulumu, gaogao, matou susu faamama, matou te maua se laʻau e mago ia le itiiti ifo ile 12 itula;
  • Tatalo po o vale. Foliga sili atu i lenei vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: laupapa faaluaina-glazed Windows: Gaosi oloa faia oe lava

O galuega uma e leʻo mea faigata ma le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, o lea la le faʻatinoina o le lipea o fusi laupapa ma o latou lava lima mo tagata uma.

Faitau atili