Faʻafefea ona tapuni se pu i Linoleum i le fale

Anonim

Faʻafefea ona tapuni se pu i Linoleum i le fale

Linoleom e le lava le tetee i le leaga o le leaga. E mafai ona faaleagaina e ala i le faʻagaioiina o meafale poʻo le toulu o se mea maʻai, mumu ma se taʻaloga poʻo sikaleti. E tele auala e fai ai se pu i Linoleum ina ia le vaaia.

O le metotia o le faʻatinoina o le toe faʻafou ua filifilia faʻalagolago i le tele o le leaga. I lenei tusitusiga, mafaufau i ituaiga tekonolosi eseese mo le toe fuataina o le fola atu o le fola atu ma tipi, malepelepe.

Linoum reffem metotia

Faʻafefea ona tapuni se pu i Linoleum i le fale

I luga o avanoa tetele e faaee atu se totogi

Linoleum mafai ona gagau ona o le tele o mafuaʻaga, a o e le manaʻomia e faanatinati e sui le fola e ufiufi mo se fou. E mafai ona e toe faaleleia oe lava e aunoa ma se faataaloga mo fesoasoani mai tagata tomai. Mafaufau i ni auala e ave ai se linoleum ma ou lava lima:

  • Lanu Elee gent faatasi;
  • Oti ma mea e faʻafiafiaina e mafai ona faʻamaufaʻailogaina ma le malulu o le toto poʻo le faʻafefe;
  • wax, maslant, faʻatumu faʻatafuna laiti;
  • olopalaina i le wax, piki i luga se paolo talafeagai;
  • Mo mea e faʻaleagaina ai le toe faaleleia, tatou faʻaaoga se patch mai linoleum o le tutusa lanu.

Afai ua motusia le linoleom, e tatau ona e filifilia le sili ona talafeagai mafai toe faʻaleleia metotia mo mataupu taʻitasi. E tele tuʻufaʻatasiga e ono mafai ai ona toe faʻaleleia le taina o le mea lea e le mafai ona faʻaleaogaina ai le nofoaga ua faʻaleagaina.

Laiti toe faaleleia

Faʻafefea ona tapuni se pu i Linoleum i le fale

Sealants o le a fesoasoani faʻateʻaina tamaʻi manifinifi ma chips

Mafaufau pe faʻafefea ona fai se lino panoum ma tamaʻi masini faʻapipiʻi i luga. Mafaufau Linoleum e faaaoga ai ia ituaiga:

  1. O maupu mo galuega fafie. E mafai ona aveesea le tele o mea leaga ma le scuff.
  2. Masini o ata eseese, filifili le sili ona talafeagai lanu, olo leaga ia Linisum.
  3. O le malulu e toto ai mo Linoleum e gaosia i le ituaiga o se faʻapipiʻi e faʻavae i luga o polyvyl chloloride, o le mea e mafai ona faʻapipiʻi ai i le 2 mm mafiafia.
  4. Ina ia faʻateʻaina ni tamai tipi o fao o fao, o se manifinifi manifinifi o le faʻamaeaina o le tutusa o le fausaga.

A o le i amataina le galuega toe faaleleia mai i lalo o le taufaata, matou te aveese lapisi ma le pefu, faaee le nofoaga i le fola, lea o le a matou toe faaleleia.

Matou te toe fai le sua

Faʻaleagaina le pito i luga o lineum, o ona scuffs ma laiti ma laiti scratches mafai ona aveʻesea ma:

  • Polyrols i lalo o le lanu o le fesootaiga, tinei nofoaga ua malaia;
  • O le tele o mea e leiloa ai i le meaafale wax, tonu filifili le paolo.

Ma le faʻaeteeteina ma le faʻaeteete le galuega ma o le mea tonu filifilia o le grout, o le liliuina o le nofoaga o le a le eseese mai le vaega autu o le talau.

Matou te fautuaina se nofoaga mu

Faʻafefea ona tapuni se pu i Linoleum i le fale

O nofoaga na o le na o se failaina o se patch

Mataupu i luga o le autu: mafanafana o le baxmoniny palasitika faitotoa mo le taumalulu

Matou te faia le toe faaleleia o Linileum ma se pu na susunuina i le le fiafia o le afi. Mo lenei, matou te tuu se pu i se pato mai le mea lava e tasi.

Toefau Faasologa:

  1. O le vaega ua faʻaleagaina o loʻo tuʻuina atu o se geometric foliga o le saʻo foliga (liʻo, sikuea).
  2. Matou te fufuluina o pito, degrease, fufulu le pefu ma se moli uila mai lalo i lalo.
  3. Matou te filifilia se patch ina ia fetaui le ata, faʻaaoga i le mea na faʻaleagaina, tipi le fasi o le manaʻo foliga.
  4. Matou te manogi i le patch ma le faʻapipiʻiina o le faʻaputuputu mai lalo ma luga o pito. Matou te faaofi i totonu o le pu, talisapaia, tuu i lalo o le amo mo le 48 itula.

E tusa ai ma le mea o loʻo i luga, o le faʻavae e mafai ona toe faʻaleleia atili ai ni pu tetele. Afai o pito o le faʻalavelave e lamolemole, e mafai ona e faapipiiina i latou e tusa ai ma le soʻotaga metotia metotia, pe a na o le a e vaʻai i le faʻatulagaina o mea ma le mamanu.

A maeʻa ona maeʻa le toe faaleleia, ae e le manaʻomia le lafoai o vaega o mea sa faʻaaogaina, e ono manaʻomia latou toe faʻafoʻiina le togi o le komiti.

Afai o le Disccking Sato Malamalama

E mafai ona faia se "vevela" ma le "malulu" auala e mumu ai le taupoina o fusi.

Faʻafefea ona tapuni se pu i Linoleum i le fale

O soʻoga "weld" vevela ma malulu auala

Laasaga-i le laʻasaga faʻavae o le malulu o le susu

  • Tatou te faʻasolosolo ni fusi se lua e oʻo lava i le 2 MM, tuu le uʻamea mo le faigofie o le tipiina. I le ogatotonu o le loomatua, tipiina uma fasi fasipepa;
  • O faʻailoga na lafoaʻi, matou te pipii tomanatu i le nofoaga o le soʻotaga i le umi atoa o le gaʻo lipine; ma tipi i le nofoaga o dolenis;
  • O le PVC Glue faʻatumu le Seam faʻaaogaina se fana fana poʻo se manifinifi, pe a uma le afa itula, o matou vaefa le lipine atoa le kulimi atoa.

Faʻafefea ona tapuni se pu i Linoleum i le fale

E ala i le vevela metotia o Linoleom Juncyment, kelu ma se mea tau mago ma se numera faapitoa. Ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatau se maea faʻapitoa muamua ma faʻalautele le nofoaga o le deecking i le 5 mm.

Ae o le taimi lava e mafanafana, faʻamafanafanaina e le maea (seia maeʻa le lalagaina) i totonu o le Seam. O le vaʻa o pito o loʻo tupu e ala i le faʻaitiitia o soʻoga o soʻoga o le faʻavae, ona o lenei, o fuʻa e atoa. O lenei metotia e sili atu le faʻatuatuaina, ae manaʻomia ni tomai faʻapitoa e galue ai ma se paʻu.

O soʻoga ua faʻamaufaʻailogaina e se auala vevela o le a faʻamaufaʻailogaina tele. E le o se mea e manaʻomia ai le faʻatamaia i le toe faʻaleleia, talu ai o le fale puipui o le a taʻe lea ma le susu o le a pa'ū, lea o le a agaʻi atu i le faʻavaeina o le maoaʻe ma le le fiafia o le manu.

Aveesea o galu

Afai o le tumutumu o le afu, ona motusia lea o le tekonolosi o lona gase. Ina ua maeʻa galu i luga o pito o le fola, o le kolisi e tatau ona faʻaititia, tuua le avanoa o taui i le va o le fola ma le puipui. I le auala e aveese ai mea a biottings, vaai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: Samsung fufulu masini ma le palapala

Vaega o le aveeseina o le solia:

  1. Aveese le Imeli i luga o puipui o le potu, tipi le kopiina o le sili ona manaomia.
  2. Matou te momoli atu mo le 2-3 aso le mea i totonu o le avanoa avanoa ina ia malepe ai.
  3. Ina ua uma ona tuu le taupulega, o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻasaʻoina o le upu.

Faʻafefea ona tapuni se pu i Linoleum i le fale

Tulei solo solo ma faʻamatuʻu le ea, fetaomi le kulimi i lalo o le talau

O nisi taimi e mou atu ona o le mea moni o le taufaʻamataʻu o le le aoga e le aoga ona o le le taua mafiafia.

Ina ua faia galu i le ogatotonu o le potu e tele ni filifiliga mo le toe fausia luga:

  1. Liligi se tamai malologa ma se nila, matou te faasaolotoina ea le ea mai ai, sofuna lou lima, faʻatumu le pu ma kulimi i le tui, faʻaaoga le fola.
  2. O galu tele e tipiina e le lau i le ogatotonu, o nisi taimi o le a manaʻomia e tipi le tele tele mea, matou te gaosia le ea, faʻataʻitaʻiga ma vali le la ma le kulimi. Sa matou matamuli sooga o soofaatasi, ma faatumu le Seam, ona faʻaopopo lea ma tuʻu i lalo o le uta e faʻamago ai. Faitau atili e uiga i le toe faʻaleleia o lau inisiua, vaʻai lenei vitio:

Ia o le fola na faia sina taimi umi, ae e manaʻomia i le faʻagasologa o le faia o le toe faʻaleleia o le galuega o le lelei. Uiga e faʻatatau i le vasega o le vasega, e mafai ona e aʻoaʻo e faʻavae i luga o le laulau faʻaaoga:

Faʻafefea ona tapuni se pu i Linoleum i le fale

Faaalia le tomai ma le saʻo, e faigofie ona toe faʻaleleia le linoleum ina ia le maitauina atoa ma matagofie o le a sefe ai tupe ona o le manaʻomia o mea fou.

Faitau atili