Uluai mamanu o faitotoa ma ata

Anonim

Matagofie mamanu o faitotoʻa i totonu o le fale - o le galuega e leʻo mai māmā. E maua i le taimi na o ni manaʻoga maoaʻe, fiafia manatu ma le leai se aoga o le fantasy. Le isi, o le a ou taʻuina atu ia te oe le faʻamaonia ma le faʻatuatuaina tupe.

Opera / le afu foliga

Mai le ituaiga faitotoʻa ma fesuiaiga mai le tasi potu e tasi i le isi o loʻo matou faʻalagolago i le lumanaʻi. I le aotelega, o potu matala o iai ma le faitotoʻa pe a aunoa ma ai ma matala faʻapitoa. I le tulaga muamua, o se vaega o le faleoloa ua tuuina i le faitotoa lava ia. I le faʻaupuga lona lua, o le lalelei uma e tatau ona tuʻuina atu i le ARC, lea o le a tosina tele mai.

E i ai ituaiga o avanoa:

  1. Tulaga masani o tafatafa po o le sikuea;
  2. Ova fua;
  3. Lapotopoto tafatafa;
  4. E le saʻo le mea (ma tulimanu, olval laina poʻo ni isi tulaga).

Faʻalagolago i luga o le pepa, o mea o le a filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalosi tino e mafai ona alu i soʻo se ituaiga, ae o le vaega e sili ona tagofia mo le faʻatagata tulaga masani.

Faʻatagaina le tatalaina e sili ona foliga e te foliga ma gaosia ma maʻa poʻo ni faʻailoga. O nei mea e matagofie ma sologa lelei le ufiufi atoa le tatalaina ma o le a atoatoa.

Filifili se gaioiga o loʻo faʻavaeina e le gata mai le foliga o le faitotoʻa, ae mafaufau foʻi i isi elemene o le fale mautotogi . O le tatalaina o le tatalaina e mafai ona gaosia i le tasi itu i le tasi mea, ma i le isi itu - ese. E faʻalagolago uma lava i mea o loʻo feagai ma metotia o loʻo faʻaaoga i le uluaʻi tulaga ma lona lua.

E tupu le ala vaapiapi ma e manaʻomia le faʻalauteleina. A faia lenei gaioiga - e manaʻomia tele e filifili vave uma tapulaʻa. O se laina o le oval o le tele e sili ona fetaui lelei mo se lautele fuaitau, e matua manaia lava le tuueseeseina i mea sili ona le masani ai. Mafaufau i nisi.

Tusitusiga i luga o le autu: e mafai ona sasaina le fliesline wallpaper ma glue mo vingl

Faauma filifiliga

Le matagofie mamanu o faitotoʻa e le o ni faʻafitauli ona o le tele o filifiliga o le maeʻa mea. Ma o le fesili: Faʻafefea ona faʻatulaga le amataga o le faitotoʻa e le talafeagai, ua lava le mafaufau i ni o latou igoa faʻamaoni. O se auala le masani ai ma faigofie o le faʻaaogaina o pupuni. O ni taugofie e pe a faʻatusatusa i isi mea, e faigofie ona latou fufulu, aveese ma suia.

Uluai mamanu o faitotoa ma ata

E ui o lenei mea e maualalo i le tele o le gaioiga, e masani ona filifilia ona o le le mafaamatalaina o le sitaili sitaili, lea e mafai ona filifilia lelei.

E mafai faapefea ona ou faia se faitotoʻa e aunoa ma le faʻaogaina o mea taugata? Faigofie: ofuvae, o lo o faʻapipiʻi pamu o potu - o le atoatoa filifiliga mo le faigofie ona feagai. Afai e le mautonu, e manaʻomia le fausia o itu matagofie - ona iai lea o ni masini palasitika faʻapitoa mo lenei, o le a nana ai soʻoga o le puipui. Flislininic, pepa, vinyl po o le sipela lolomiina - soʻo se vaega o ia faʻamaeaina o le a avea ma auala lelei e togafitia ai potu potu.

Lepunina

O le ata o le amataga e leai se faitotoʻa o faʻamau na faʻaaogaina e o tatou tuaa. O le auala lea e teuteu ai le malu o le fale atoa i o tatou aso. O mea masani, e lua ituaiga o mea o loʻo faʻaaogaina mo stucco: osam ma le sima.

O le ata o le faitotoʻa o le faitotoʻa e foliga foliga mai e faigofie galuega, ae e le matua. Mo le lesitala e manaʻomia le faʻatinoina o le tele o galuega e sili atu, e aofia ai ma le gaosiga o faʻatonuga e manaʻomia e fetuutuunai i lalo o itu.

Vaega o le mamanuina o le tatalaina e aunoa ma se faitotoa o le plaster stacco:

  • Gypsum compiation ua saunia. E mafai ona faʻaopopoina faʻapitoa ni faʻaopoopoga e saofaga ai i le siʻitia o le malosi o oloa.
  • Fausia. O le faia o lenei, sasaa se tali i totonu o pepa kuka. Mo vaega tele e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻamalosia o le Grid.
  • O le laasaga mulimuli o le faʻagaioiga o avanoa.

Mo le faʻapipiʻiina faʻaaogaina Alabaster poʻo le Lei. O le manatu faʻapitoa e totogi atu i soʻoga. E tatau ona tuleia i le alavava tutusa. FORAM STUCCO - O lenei ituaiga ua iloa mo le toʻatele, a o latou faia mea na tupu i le va o le puipui ma le taualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: O le vai e mafai

O le tusi talosaga e matua faigofie lava, pau le mea e faʻalogo ai i le - itu. O le i ai o le mea faigaluega manaʻomia (stib) o le a faʻatagaina ai oe i le agavaʻa ma atoatoa vaega i lalo o le manaʻomia o le tulimanu, ina ia mafai ona faia soʻoga atoatoa i tulimanu. O le tui o le tui e masani ona faʻaaogaina i nofoaga e teuteu ai faitotoʻa, aua e umi se olaga o le olaga.

Se papa

O le mamanu o le tatalaina o le tatalaina ma le natura poʻo le maʻa e le gata i le tuʻuina atu o le aiga o le meaaoga ma le saogalemu, ae faʻatasi foi ma le tele o galuega a le pa.

O le ata o le faʻatauga o le amataga o le a maua ai ia te ia sili atu masani masani, ma e leʻo le faʻatamalii se tagata.

Uluai mamanu o faitotoa ma ata

E mafai faapefea ona ou faia se faitotoʻa matala i se maa? Tele fofo e fesoasoani ai:

  1. Ina ia fausia se natura masani i le mamanu o se faʻatagata avanoa i le tatalaina, sili atu, o le pito pito i luga o le lautele.
  2. Ina ia faʻamaninoina le tatalaina, mulimuli i le masoa o le maʻa, ma maitauina ai lona mapusaga.
  3. O le tatalaina, pe a leai se faitotoʻa e tatau ona tamoʻe se maʻa i itu uma e lua. Lenei o le a faia se suiga lamolemole i se isi faauma lelei mea i luga o le puipui. O le teuteoga e mafai ona faʻaaogaina ae leʻi faʻaaogaina i nofoaga uma, ae naʻo nisi vaega.
  4. I le mea na tupu o le faʻauma o loʻo faia ma le itiiti ifo numera o maa, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi elemene (ata tifaga, harcale)

Laupapa

Faitotoa e toetoe lava a le mafai ona mafaufau e aunoa ma fetuu. I le avea ai o se tulafono, o le MDF o loʻo faʻaaogaina i le tele o manaʻoga, o loʻo faʻaaogaina uma e lua mo le faʻaaogaina ma le faʻatagofieina. Uma le manatunatu lelei, matagofie tele tau o mea faitino ma faigofie le faʻapipiʻi, e mafai ona faʻatino tutoʻatasi.

O a latou penefiti e faapenei:

  • Ecology ma le faapoupu;
  • Lalelei foliga;
  • Faigofie tausiga.

Panels - MDF poʻo le palasitika e mafai ona faʻaaogaina i le faitotoʻa. O vaega o loʻo i totonu e mafai foʻi ona tuufaatasia e ponaivi, ae e le masani ona faia ona o le faʻavae o mea. O le a foliga lelei le nofoaga o le ofisa i le faaaogaina o vaega. O le resitalaina ma ia mea e i ai sina malosi.

Mataupu i luga o le autu: anticorrosive ma vevela-tetee o vali le chrome mo uamea ma palasitika

Falemai

O le faʻaaogaina o fale ogalaau mo le faamaeʻaina o faitotoa faitotoʻa o le faitotoʻa ua fetaui lelei mo fale tele, nofoaga ma fale mautotogi. E mafai ona saunia e sea mea teuteu i le piliki mamanu ma i foliga o pou. Faletusi e lelei tele e le faʻagaioia le vaega atoa, ae naʻo lona laititi.

Uluai mamanu o faitotoa ma ata

Ma le vaega o faʻailoga, o le fale kuka o loʻo sili ona lelei e faʻatautaia ai pe faʻapipiʻi poʻo le puipui puipui poʻo le stucco. O le ata vali o le au matala e manaia tele, ae naʻo le faʻatasia ma maʻa poʻo isi mea.

Tusitusiga

E pei ona taʻua muamua, o le ie puipui e sili ona lelei e fetaui lelei mo le le masani ai. I se faʻaopopoga, o le ituaiga tutusa masani e mafai ona filifilia mo pupuni pupuni ma mo faitotoʻa e le mafai. Na o le pau le taimi e filifilia pe a filifilia mea o lo latou malosi. Lelei tele pe a fai o le ie ua le mafiafia - e le o misia manogi ma malamalama.

Uluai mamanu o faitotoa ma ata

O le aʻea o ie pupuni o ie puipui e mafai ona faʻaseʻe lemu ina ia latou faia se vaʻaiga tele. E mafai ona latou faʻaopopoina i mea eseese mea faigaluega - o le paʻu o paʻu ina ia faʻapipiʻi ai le ie i autafa o le puipui, maa mo le lelei poʻo le laupapa laupapa.

Lesitala o faitotoʻa e mafai ona mafai ona i ai i le i ai o manaʻo ma mafaufauga. Ia mautinoa o le ae maua matagofie ma tofo faʻatasi le tatalaina o le tatalaina i lou fale.

Vitio "Faasaga i le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa"

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le ata o le faitotoʻa ma se maʻa mama.

Faitau atili