Arches mai le nofoaga i totonu i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

Anonim

O le taimi lava e tatalaina ai e le tagata le faitotoʻa i le fale mautotogi, na ia maua o ia i le alatele, e mafai ona avea o se tamai potu ma se alavai o le a mafai ona tuʻufaʻatasia uma ituaiga o vestives Ma ia lelei le afaina o le totonu - ads, faia e le faigata tele. E le faigata ona faia, talu ai o le mea e tutusa o mea e masani lava o lo o masani. Faatasi ai ma uma soo se tulaga, galuega e mafai atoatoa ona faʻataunuʻuina uma le faʻapolofesa, na o mea naʻo le mulimuli i fautuaga ma filifili se galuega talafeagai.

Arches mai le nofoaga i totonu i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

Arches mai Plasterboard i le potu auala

Taua taua

I soo se galuega e i ai taimi e manaʻomia ai le gauai faʻapitoa i auiliiliga. Atolosi i le alatele e leai se tuusaunoaga. O le mea muamua o le a manaʻomia mai se tagata o le filifili i le nofoaga o le a iai. O le sili ona lauiloa nofoaga o:

  • fuaitau mai le ala savali i totonu o le potu;
  • Faatulagaina e tau atu i le umukuka;
  • Art mai le ala savali i le auala.

Arches mai le nofoaga i totonu i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

Amo ma le nichho mai le auala i le auala savali

Ioe, o loʻo faʻalagolago tele le nofoaga i le fuafuaina o le fale maute, ina ia talafeagai ai le faʻatinoina o le faʻatauaina, ae o le tapulaa foi o le fale.

O le isi mea e manaʻomia ona ave i totonu o le faʻamatalaga o le lelei o le mea. O le faʻatauina o le laufanua o Papatusi o le a le mafai ona sefe, pei ona faʻamoemoe e le gata o le aulelei foliga o le afu, ae faʻapea foi lona faʻaiuga.

Arches mai le nofoaga i totonu i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

Atonu e i ai se pepa faigata o loʻo i ai i le palasitika.

Parameters mo le filifilia o le itu taumatau:

  • malosi;
  • le tetee atu i le susu;
  • Faʻafoʻi.

A o le paolo o le ato, lona sitaili ma foliga, o le mea e tatau ai ina ia mautinoa o nei faʻailoga uma e ogatasi ma le faʻauma i totonu o le fale mautotogi. O faʻataʻitaʻiga autu o loʻo masani ai, o aso nei, nei o aso nei,

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻu se pa mai le coin grid

Sauniuniga mo Galuega

O mea matagofie mai le laupepa i totonu o le alatele i le alavai e amata i le fuafuaina ma fua. Ina ia mafai ona faia oe lava, o le a manaʻomia e fuaina le faitotoʻa ma saunia uma meafaigaluega talafeagai ma mea:

  • Plasterboard (3 pepa);
  • uamea talaaga (4 fasi);
  • rofautte;
  • O nana;
  • Uafu;
  • Aurocromivik;
  • Seleulu mo uamea;
  • tono;
  • Teuteuga mea;
  • Faamautu le lipine.

Arches mai le nofoaga i totonu i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

Seti o mea faigaluega ma mea mo au fana

O le faʻailoga e tatau ona faia i le faʻasologa o loʻo iai - o le lautele o le faitotoʻa e fua, ona maualuga lea o le lumanaʻi. Ona maua ai lea o le mea taua e tatau ona faʻaaogaina i le Drywall pepa ma tipi le galuega, pe a maeʻa e tipi saʻo le APC. Le isi, o gaioiga o loʻo taʻu mai i le isi laupepa o le laupepa. E mafai ona e mafaufau e uiga i le mamanu o le lumanaʻi a le lumanaʻi, e le o le nofoaga i lalo ole faʻata.

E taua le manatua o le galuega o le a le galuega e tatau ona lamolemole i le taimi pe a fai o le faia o le faʻapipiʻi galuega e leai se faigata ma le talafeagai.

Fatuina o le ark

O le isi vaega o le galuega o le faʻaaogaina o uʻamea faʻamau mo le lumanaʻi faʻamaualuga o le fale mautotogi - tagata. O le aofai o mea e ono. Lua le auvaa e tuu i autafa o le arch, ma le lona tolu i le pito i luga o le. E tusa ai, 6 uʻamea faʻapipiʻi o le a manaʻomia mo ni vaega se lua. Ua maeʻa lena, o le tulaga o le faʻapipiʻiina o vaega o le archi e sau. O lenei manaʻoga e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le au oe lava ma le sikulukalaiva i lalo o le itu i totonu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo manaʻomia e faʻapipiʻi ai le auvae mai le drywall.

Faapipiiina se ata faapitoa - Auina atu talaaga - o se tulaga e manaʻomia ai le faʻateleina o le mafaufau. E manaʻomia le faia o mea uma ua faʻamavae lelei. O le a talafeagai ai le fuaina o le apo, ona pue lea o se tala i le uʻamea foi tutusa tele, uma, uma e lua sene, ia manino tipiina tipi ma seleulu mo le uamea.

TAUA: E le mafai ona tipi le ogatotonu o le faʻamatalaga, pei o le faʻavae lea o le ata atoa. O le au tau ma se sikulukalaiva e fesoʻotaʻi i le galuega. Ina ia faʻataunuʻuina le Fonotaga o le Teoric, o le a manaʻomia e fausia se aitema, mea faʻatino mo lea tulaga o le a faʻapipiʻi. I le lautele o le tatalaina, o se tafatafa ua tipi ese, o fea o aano o le a faia, lautele lautele. E le tatau ona latou loloto.

Arches mai le nofoaga i totonu i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

Fausiaina o tagata ma ou lava lima

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e le Faʻaauʻu o Taamilosaga mai le alumini o loʻo faia

Ina ia faʻafaigofie le galuega i le nofoaga ma le laupepa faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻamago lemu i totonu ma le vai masani - o le a solo ai. Mavae lena, o le faʻafoega faifaatoaga e tatau ona faʻaaogaina i vaega o le amo ma faʻapipiʻi i latou lava e faʻamau ai i mea faʻapipiʻi na faʻapipiʻi muamua. Faia e sili ona saʻo le saʻo e mafai ai ona puipuia le mamanuina o suiga. Amata le faʻapipiʻiina o le ogatotonu o le totonu e tatau ona manino mai i le ogatotonu, agaʻi atu i pito.

Faauma galuega

Faʻaiʻu - Le Laʻasaga Mulimuli agai i le Asmomon i le alatele poʻo ala taʻavale. Lenei o le a manaʻomia e faia ni galuega i ni fofo ma soʻoga. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se faʻamaʻi faʻapitoa, lea e mafai ona faʻaogaina tutoʻatasi, ae e sili ona tupu, ae e lelei lava ona toe ona sauni, talu ai le mafaufau lelei i se tulaga agavaa.

Arches mai le nofoaga i totonu i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

Faapipiiina o se pito stpible tulimanu e tatau ona maua ai foliga matagofie o le ata

O le muamua vaega o le paluga e tatau ona mafiafia. Masalo o ia mamago, ina ua maeʻa lenei galuega. O le isi tulaga o le a o le a o le pito i fafo o le faitotoa. E taua iinei le faia ma le faaeteete ma le maelega, aua o le a vaaia e lenei vaega oi latou uma e ulufale i totonu o le potu. O le muamua vaega e tatau foi ona faʻamago, pe a maeʻa le isi e faʻaaoga. O le tele o mea o loʻo aveʻese ai mea e aveʻesea ma le faʻaeteete seʻia oʻo i lona faʻamago.

Arches mai le nofoaga i totonu i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

Plaster hobs laiti le mautonu o le mauga

O le laasaga mulimuli o le gaosiga o alavai. O le faʻamalosia o le a manaʻomia, lea e sili tutusa i tulimanu o le fausaga, ae o lea e tasi le afa i luga o le pa o le teuga, ma lona lua faʻafeagai. E tatau ona tumau ma mago sina laititi, ona toe faʻafaigofie lea o le ata, pe a maeʻa le faʻamago, e manaʻomia ona gaosia le tele o galuega - taimi muamua ma le lapoʻa. A uma lena, o le mamanu atoa e tatau ona faamama mo le 12 itula. O galuega taua i le Foafoina o le fale o le galuega ua maeʻa. E mafai ona e alu i le teuteuina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e suʻe se ufiufi i luga o le nofoa mo le fafagaina ina ia faigofie?

Matua i le faʻata

Ioe, o le tagata e tatau ona teuteuina. Lea e mafai ona e faʻaogaina ata vali, puipui puipui, saʻo vailaau, toʻotoʻo fausaga, laupapa laupapa, naʻo le matagofie e mafai ona faʻatapulaʻaina. Le mea sili ona lelei i faʻata o loʻo faia ai le auvaʻa faʻapitoa, i le arc ia lava ma le 'aʻai i le alatele poʻo le alalaupapa. O faʻata o le a fesoasoani ia oe le naʻo le faʻatonutonuina o le mamanu, ae o le vaʻaia foi o le avanoa. O le faʻapipiʻiina e mafai ona faia uma i luga o le ARC ia - Faʻatulaga faʻata i le faʻavaʻa poʻo ni vaega faʻapitoa e faia i ai, faʻapea foʻi, mo faʻataʻitaʻiga, o le pito i luga, o le pito i luga o le mamanu.

Arches mai le nofoaga i totonu i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

Masani ona decorate auupega ma fafie masani

I se faʻaopopoga, o faʻata na foliga tutusa i se auala vaapiapi poʻo se uila umi. O le mea lea, ile faʻatasi ma le faʻatafuvale o loʻo iai le potu, ona matua faʻaofo ma faʻalelei le potu. E faʻapea foʻi, o le alatele o le a fesoasoani foi i le faʻata i totonu o le faʻataoto i totonu o faʻaloʻu, faʻatasi ai ma le tua o le a latou vaʻaia muamua. O faʻata e mafai ona faʻapipiʻi faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa, faʻaofi poʻo faʻavaʻa.

Arches mai le nofoaga i totonu i totonu o le alatele o le alatele ma o latou lava lima

O faitotoʻa faʻaata - o se lelei filifiliga mo le tatalaina

O lea, e le faigata tele ona le faia le teuga i le ala savali. Afai e te le faanatinatiina gaioiga uma ma mulimuli i fautuaga, ona amata loa lea o le ata, ma o le a avea ma faʻavae o le lele o le vaega o meafaitinoaʻiga Vaʻaiga vaʻai i le alatele pe faia se nicho mo stacutte, lanu ma isi mea laiti e faʻatagaina ai le ola.

Faitau atili