Faʻafefea ona avea ma glue met flingline uppapers i luga o puipui ma le taualuga

Anonim

O aso nei, o le flizelnictic opepapers e sili ona taua i le liliuina o mea. O lenei mea ua faamatala mai i le mea moni o latou e talitonuina, talafeagai, ia maua se tele o foliga. E i ai le 2 o le latou ituaiga: i luga o se mea e fiafia ai ma faia mai le mama manogi. O loʻo latou foʻi ma se mamanu ma e aunoa ma se faʻamoemoe e toe valivaliina.

Faʻafefea ona avea ma glue met flingline uppapers i luga o puipui ma le taualuga

O Flizelin Wallpaper e matua faigofie ona faasee, e le faatūina, aua le gagau, aua le ofi.

O le faʻaogaina o nei pepa puipui o se faigofie faigofie auala o tafaoga, latou te le manaʻomia tomai faʻapitoa, latou te le faʻaloaloa, latou te le fuli ae le faʻamalosi ma le faʻamalosi.

Latou te lalafi uma le tulaga o le puipui lelei ma pe a fai o le taufetuli e aliali mai ia i latou e le o le pa. O nei mea uma e maua ona o le lago, e faigofie ona matatau lava i luga, ma mafai ona faʻataunuʻuina i galuega uma e aunoa ma fesoasoani. O le undoping lelei o le pepa puipui e aunoa ma se ata e mafai ona masani ona valiina (e oʻo i le 10 taimi), o loʻo faʻafou le totonu o le potu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le phlizelin pepa puipui

Toe foi i le vaega

Muamua tulaga - tapenaga

E amata ai, faitau solo ma le puipui. E fuafua ai le aofaʻiga, fuaina le lautele ma le maatu i luga o puipui taʻitasi. A fuaina, faʻaopopo i le umi o fasi pepa o le tele o pasene i le faʻasao. E mafai ona e tusia se fuafuaga i luga o se fasi.

Manatua o faʻatau o laʻau e manaʻomia ma le numera tutusa i luga o afifi taʻitasi. Afai o le puipui puipui ma se mamanu, mautinoa e tutusa i soo se mea.

Le isi, agaʻi i le tapenaina o le potu:

Faʻafefea ona avea ma glue met flingline uppapers i luga o puipui ma le taualuga

O le Wallpaper glul glue e na o le palu.

  • Puipui tatau ona ogatasi. O loʻo paʻu leaga pea i puipui i puipui faigata, e mafai ona aʻafia ai le lelei o soʻoga;
  • Aveese uma tagata. O le uaea ina ia mafai ai ona tui le susu i pusa. O le laualuga o pa puipui e togafitia lelei ma le primar ma mago.

Mo le pipii, o le a e manaʻomia le seti o loʻo i lalo o masini:

  • rofautte;
  • maualuga;
  • Faaliliu i le faaputuga umi;
  • Tomai mo le tigā o le kulimi ma le vai;
  • o se vaapiapi uamea spatila ma palasitika spatila ma se pito vaivai mo ie tusi;
  • Pulumu mo le māgūina o ie tioata;
  • naifi mo le tipiina;
  • Faʻapitoa mesh e aveese ai le kulimi mai le faʻaseʻe;
  • O le amoina o le 'au
  • penitala;
  • ata tifaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaʻoleʻole le faleuila tuai

Toe foi i le vaega

Savalivali Flyingline Walpaper

A o le i fai le Glue Meter Felie, ma Mareko le Mauga. O nei ofutino e iai le pito lelei, o lea latou te masani ai. E manaʻomia le tuʻuina o puipui mai le tulimanu. O loo faapipii i latou. Afai o le lautele o le puipui o le 1.06 m, tuu le itu o le 1 m i itu uma e lua.

Mulimuli i le laina faʻapipiʻi i le maualuga o lou tuputupu aʻe. Mai le laina laiti, matou te faailogaina le roulette o le 1.06 m. O lea, e tatau ona faia uma pa puipui.

Faʻafefea ona avea ma glue met flingline uppapers i luga o puipui ma le taualuga

O le pamu puipui o le pamu ae leʻi oʻo i le pepa puipui.

Tuu le ata i luga o le fola, salalau le laina o le laina. Afai o laupepa ma se fua, mafaufau iai pe a tipiina.

Afai o laupepa e aunoa ma ata, fuaina le maualuga i le nofoaga e mafai ai ona e pisa le pepa, faʻaopopoina le 10 cm. Taʻu atu i le vaega o loʻo lalagaina. Faaalu lou lima i lalo, ona tipi ai lea. E faapena foi, ia saunia pepa puipui mo i latou uma.

O fale puipui e amio leaga i lafoga, a o le itu i luma e tatau ona i totonu. Mulimuli i faʻatonuga faʻapitoa i luga o le afifi, i le manaʻomia o le kulimi. E tatau ona e faʻaogaina le kulimi, ua fuafuaina mo le fulufulu puipui puipui. Muamua le sasaa vai i totonu o le koneteina, ona tuʻu lelei loa lea o le kulimi ina ia le faia lumu, ona o le a le mafai ona gagau le pepa puipui. Tuu le kelu mo sina taimi e fufula. Faʻaaoga se faʻailoga faʻapitoa e aveese ai le kelu sili atu, e faʻaofi i totonu o le koneteina.

Faʻamago le faʻaseʻe, faʻaalu i luga o le Grid, ona faʻaaoga lea o le laufanua o le puipui fuafuaina mo le tasi laulau. O le uiga ese o le flisliclic wallpaper o lo o faapipiiina i luga.

Faʻafefea ona avea ma glue met flingline uppapers i luga o puipui ma le taualuga

Meafaigaluega mo le Shokk Wallpaper.

Ave le pepa puipui mo le pito ma faapipii i luga. O le faasolosolo lava, tuʻu i lalo le ie, fufulu poʻo le faʻaseʻe, togi pepa ulufale mai i le ogatotonu i pito. Afai e te faʻaogaina se palasitika spatila, ia e sili ona lelei e aua le faʻaleagaina le ie.

Mataupu i luga o le autu: Pamu luga o le vai palapala: Centrifugal, lava-muamua-muamua iunite, ituaiga, tau

Vaʻavaʻai lelei le pamu e oʻo mai i le laualuga e aunoa ma le faʻatulagaina o palu ma gagau.

O le tuʻuina o le 2 pe sili atu le ufiufi, tiʻetiʻe le vaega lea e mulimuli ane ai. O lena vaega na latou puleii i lalo ifo o le oti, tipiina ma le faaeteete. E fautuaina e fai pe a tu i luga mea uma. Manatua o le promon o le a tatau ona tapunia le puipui atoa. I le pito i luga e mafai ona faʻapipiʻi se auala i lou tofo.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le lautele (mita) Flyingline Walpaper

O mea o loʻo avea ma tagata o loʻo lauiloa e manatu i nisi o ona lava foliga. Faatusatusa i le masani ai, o le lelei o Meter Wallpaper o le mama o le mama, ni vaega o itu o ato, faʻaititia le tau pe a faʻatau. Mo le tau o Meter Wallpaper e taugofie nai lo le 2 laititi.

Toe foi i le vaega

Flying Corner Angeel Allpaper

Faʻafefea ona avea ma glue met flingline uppapers i luga o puipui ma le taualuga

Polokalame o le Poloaiga o Flingelin Washpaper.

Muamua, o le alā e tatau ona sauni ai. E faia lea i le gasologa o le tuʻuga: O 'olo e faʻaatoatoaluga' ie puipui, e faʻapipiʻi i le 'tu i luga o pa. Ina ua mavae mea uma, o le laufanua o puipui o le a sauni mo faʻalauteleina atili.

Ina ua faʻapipiʻi le pepa puipui i le tulimanu, o le pa ma palasitika tulimanu o loʻo misia ma kulimi.

O le ie atoa i le tulimanu e sili atu le le faʻaggu, aua o le pepa puipui o le a tuʻuina. Tele taimi, o itu e le atoatoa, o lea na faʻalili ai le pepa puipui iina. Ina ia aloese mai lenei, taumafai e fai se tamai pito i luga o le puipui lata ane. E sili - i luga i le 2 cm. O le isi ie na te glue i le isi pa, magoto atu i se tulimanu ma le Allen. Ona o lenei "tail" tipi le naifi, taulaʻi i le tulimanu tulaʻi.

O lona uiga, i lalo o lenei fasi pepa o le a tuʻutuuina i le 2 cm strol mai le isi puipui, ma o lenei pepa o le a malolo i luga o le pito i le tulimanu.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona totogi le taualuga

O le taualuga e seasea atoatoa atoatoa, aemaise aʻo leʻi maeʻa. O le tautalagia e feololo ma toe faʻapipiʻiina ni mea leaga e mafai foi ona faʻaaogaina le pepa puipui.

Mataupu i luga o le autu: fufulu masini i lalo o le laulau i totonu o le faletaele

Flizelin Walpaper mo le tuufaatasiga e tutusa lelei lava le tutusa o le puipui.

Tapena le vaega muamua, e tatau ona malie ma mago. Ona vaina ai lea o le taitu o le taualuga mo le sili atu ona togafitia ma le le fiafia i ai.

Faʻafefea ona avea ma glue met flingline uppapers i luga o puipui ma le taualuga

Flizellin wellpaper chooting stacme.

E matua faigofie lava ona faʻatino le faiga, aua e le manaʻomia le faʻaaogaina o laupepa o le pele. Ae ia aua neʻi manaʻomia le tafia o le tafeaga, ma o le tuʻufaʻatasia o le laina soʻo, o le sili ona manaʻomia le tipi ese mai le laina o mea muamua. Afai e te galue e tusa ai ma tekinolosi, o le ogatotonu o le a tuʻufaʻatasia ma le lamolemole numera o fusi.

Tuu le taualuga e mago. Ae o le faʻaeteete: O le ea fou e mafai ona faʻaleagaina le faʻasologa atoa, o le pepa puipui e mafai ona gaoioi. O lea, tapuni le pupuni ma faitotoʻa.

I se taimi, e mafai ona e valiina le pepa puipui (pe a iai nei). O le sili filifilia filifiliga o le toʻamalie ma le le mautonu. Atoatoa lanumoana lanumoana, paʻepaʻe pe malie pech lanu. Manatua o le lanu filifilia e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lanu o puipui.

E vali le pepa puipui, e mafai ona e faʻaaogaina le vali vali vali. Apalai i se malu lemu. Faʻaoga le vali le vali i le faʻamalama i le lua vaega.

O lea e te aloese mai nofoaga le gaoia. A iai se fasimomo, e manaʻomia foi le faʻasalaina. Ae mo lenei mea e tatau ona e ave se pulumu. Faapitoa mausali le tuuaia o fesootaiga vavae a o oaves.

O le faʻaaogaina o le flietline wodpaper o le a fesoasoani ia te oe e te faia ai se potu fou e faigofie ma vave. Ma afai e te manaʻo i ai, pe a uma se taimi e te manaʻo ai e sui le foliga o le potu, e mafai ona e maua le vali i lou paolo e te manaʻo ai ma le toe faia o loʻo filifilia i lalo o le ata). Tele taugofie ma faigofie ona suia le totonu o le potu nai lo le faia o se toe faaleleia fou.

E faigofie tele le fiafia i le tausiga. I le leai o se mea e vaʻaia, o pepa puipui o loʻo faʻamamaina ma se moli uila poʻo se savali ma se ie manaia susu.

Faitau atili