E tele atu le acm, lautele lautele

Anonim

O le Italia Acm Acm Cardper Cluper e le masani ona maua ai ni malo masani i luga o faamalama o fale gaosi oloa. Tele faʻatau atu, faia o le kuluvai o lenei ituaiga, ona e le lava latou mautinoa e pei ona latou ofoina atu, pe tatau ona latou malamalama i ai, pe tatau ona latou malamalama.

E tele atu le acm, lautele lautele

O fale o loʻo i ai - o le moto o le Italia Glue Glure gaosi

Kelu

ACM o se lauiloa global gaosi oloa o apamemea, mastic ma isi oloa faaaogaina i galuega fausiaina. I Italia, o lenei ituaiga ua manatu o se tasi o le taimua o le aiga. O le afa o le seneturi aafiaga o le kamupani i le gaosiga o Wallpaper Acheves mafai ona ofoina atu le maketi mo le fou fou o fofo ma siosiomaga faauo o latou oloa ma siosiomaga faauo o latou oloa ma siosiomaga faauo o latou oloa ma siosiomaga faauo o latou oloa ma siosiomaga faauo o latou oloa ma siosiomaga faauo o latou oloa ma siosiomaga faauo o latou oloa.

E tele atu le acm, lautele lautele

Tuʻufaʻatasiga mo le pipii viniki o vinyl cardper

O le faʻapipiʻiina o le afm ituaiga ua lauiloa mo lona lelei uiga i le tele o atunuʻu, e leai se aoga e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻafitauli, o le mea lea e le mafai ai o le tino. E gaosia i totonu o suiga eseese i lalo o ituaiga taua o pepa puipui.

Atu

O le vaega o le pepa puipui kelu o le afm ituaiga e aofia ai ituaiga nei:

  • ACM Asteiva u glue ua mamanuina e pipii uma ituaiga o pepa puipui: mai le pepa i le manaia ma ie;
  • ACM Asteivi s Faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi mo le taofi o le vinyl urdpaper o soʻo se uiga;
  • ACM Asteivi Ten, Faafetaui i le galulue ma le ie puipui ma le fusipaʻu, ma talafeagai mo puipui faʻapipiʻi ma tioata vai;
  • ACM Asteiva M Glue o le isi filifiliga mo le tuiina o le vai pepa ava, ae ua i ai nei potu susu, e talafeagai mo matatioata;
  • ACM Phodevai Agetetau TDV Holpaper SheeMapeper faʻapipiʻi, o loʻo avanoa faʻapitoa mo matatioata;
  • ACM Texreco, suavai puipui cluper gluue, sauni e faʻaaoga, talafeagai mo soʻo se ituaiga o puipui.

E tele atu le acm, lautele lautele

Tuʻufaʻatasiga mo le galulue ma le phlizellin wallpaper

O le i ai i le vaega o le vaega o le kamupani o le pepa puipui kelu i totonu o le vai ma le palu pepa o loʻo faʻaalia ai le eseese o le auala i lona gaosi oloa. E mafai ona e filifilia se pepa puipui: Pepa, Vilima, Fitinic, Bignile, Logeni, ma mo ituaiga o apm ei ai le plue.

Mataupu i luga o le autu: Valivali mo le moega e fai ia te oe lava: o le gaosiga o se pato

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Muamua lava, ou te manaʻo e faʻamamafaina le tulaga lelei o le pepa puipui o le pepa puipui mai Italia.

O le kulimi o loʻo afifiina i totonu o se atigipusa o loʻo lolomiina: le aso o le gaosia, faʻatonuga mo le faʻaaogaina lea e faʻaalia ai le ogatasi, o le vaega.

Manatua o le fata fata o le efuefu o le efuefu o le 5 tausaga, e le pei o tagata Siamani, o ai e masani ona lua tausaga.

O le mea ua tetea lelei, e le o fausia ni fasi ata pe a oso mai, ma le powder lava ia o le toniga, o le le lavalava na faʻaalia ai o le faʻamoe.

E tele atu le acm, lautele lautele

Laulau lautele e faʻatagaina ai le faʻapipiʻiina o se pepa puipui

E faʻaoga i le Whibbise Cabbis, o le vai o loʻo avea ma suavai e faigofie, pe a maeʻa le matutu ua le tuʻua ni faʻailoga.

Faʻamamaina Glue e tupu ai le vave:

  • O le muamua laasaga e tusa ma le 30 minute;
  • Maufaatuatuaina mo le 12 itula;
  • Atoa mago - tusa ma le lua aso.

O le lelei o le Italia Glue e lelei, o le pepa puipui o loʻo pipiimau i le puipui ma le filemu.

E tele atu le acm, lautele lautele

Flizelin Wallpaper Gluue ma le faailoaina

A faʻaaoga i le atoa o le auala o le tapoleni, o le debit o faʻamalosi ma le pefu o le pito.

E iai foʻi le maʻi o loʻo iai foʻi, soʻo se mea e aunoa ma latou.

O le afu i afā e matua paʻepaʻe, o le faʻailoga i le tele o tulaga e le faʻaaogaina.

O le ACM o loʻo sauni mo se taimi umi, muamua na manaʻomia le misia, ona faʻatagaina lea e tu, ona toe palu lea, i le iʻuga tatou te maua ai le 10-15 minute o le taimi. Afai o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻaaogaina mo le mamafa puipui, tioata tioata, o le taimi lea e mafai ai ona 20 minute.

E tele atu le acm, lautele lautele

Tuʻufaʻatasiga mo le galue ma le tioata

O le faʻaaogaina o le pepa puipui o loʻo faʻatapulaʻaina i le vevela, e manaʻomia le kulimi i totonu o le potu mafanafana, e masani ona leai ni ata.

Iloiloga

Saili ni faʻamatalaga i luga o le Initaneti i luga o le faʻaaogaina o ACM Boalives e matua faʻalavelave tele, talu ai o le mamao o le faʻatauga o lenei oloa e sili ona tele. E sili atu le faʻatauina atu o le faʻatauina o fale o loʻo fausia ai, o le tele o le vanimonimo poʻo hymetika. E le gata i lea, i le au faʻatau, faʻatau e le mafai ona fai mai ai tagata faʻatau, o lenei mea lea mo se pepa puipui.

Mataupu i luga o le autu: umukuka i se fale tumaoti - 100 Ata o le Faiga Mafano ma Aso Nei Manatu

E tele atu le acm, lautele lautele

Tuʻufaʻatasiga mo le faʻapipiʻi pepa pepa

Peitaʻi, o tagata tomai faʻapitoa o loʻo galulue ma le pepa puipui e finau ma le mautinoa e finau e faʻasino i le kelu o le mea lelei. E tusa ma le iʻuga, e leai ni faitioga e uiga i le lelei.

E matauina o loʻo faʻaaoga lelei e le kuluti o le pepa faʻapipiʻi o Italia, ae foi isi atunuʻu.

Faakelu i lalo o le AFM ituaiga o loʻo faʻaalia ai le maualuga maualuga tulaga pe a fai ua e faʻatau i totonu o le faleoloa ma o le a e faia se pepa puipui, e mautinoa lava na e faia se filifiliga lelei. Mulimuli i faʻatonuga o faʻaalia i luga o le afifi, ma e vave lava le tusiga, ma o le a uiga lelei.

Faitau atili