Quelyd wallpaper asheeve (Kolid)

Anonim

E tofu lava ona fai ma toe fai faʻatasi ma le faʻatauina o mea o fau fale. Faʻatau mai ni mea talafeagai, oe vaʻai i le lauiloa ma le iloa ituaiga, taumafai, makaina lelei pe le lelei le fausiaina o mea. Ma afai, pe a faʻatau le pepa puipui, e te masani ai ona e mafaufau i le lanu ma le paluga ma se tamai gaosi oloa, taimi pe a e filifilia se puipui o le tino.

Quelyd wallpaper asheeve (Kolid)

O le Wallpaper Glue "Quarlyd" mo pepa, viny, vinyl ma le Flyingline Walpaper

Ioe, o le kuli Pepa mo i tatou e le o se mea taua taua taua o ana mea totino: tumau, taimi umi, pei o le faʻailoga e sili atu lo tatou malamalama ai.

Quelyd brand (kelid)

Kelu na taʻua quelyd (Kelid) o se lauiloa Farani igoa, e salalau i faleoloa uma Wallpaper. Sei o tatou mauaina i nisi auiliiliga e uiga i lenei cypecpaper cusee, aisea na ia loloina ai le tele o faleoloa o faleoloa nai lo ia e lelei tele ma ua lelei lona lelei.

E pei ona maitauina muamua, o le gaosiga o Kelu Klid o loʻo i Farani, i le EU sone. Sa i ai iina na fausia ai le vaega muamua o le gaosiga o mea laiti seneturi talu ai na fausia. Mataupu Faavae o le gaosiga ma le maketiga fuafuaga o loʻo faʻamoemoe e faʻalagolago i oloa sili ona lelei ma lona lautele lautele.

Quelyd wallpaper asheeve (Kolid)

Glue mo Vlinyl Wallpapers Brand "Kelid" - Spell Vinyl

O le tele o mea e fausia ai gaosi oloa na gaosia e le kamupani e aofia ai ma le Klevey Gule mo ituaiga uma o puipui, vavae, o lona uiga mo lo latou aveesea ma isi tufuga.

E tusa ai ma tulaga faʻavaomalo tulaga, o oloa uma e faʻamaonia i le faʻatonuga, faʻaopopo pepa faaopoopo i Rusia. O le uiga lelei na faʻamaonia e ituaiga uma o faʻamaonia ma tulaga mo le lelei pulega pulega tulaga o Iso.

I le taimi o Lana galuega, na tupu pea le puleaina o le Kamupani ile faia o o puluea maua vaega vaega vaega vaega vaega uma vaega vaega vaega vaega vaega. Faatasi ai ma le poto masani, o se malamalamaaga fou o oloa na o mai, na faʻalauteleina le laina, faʻapitoa faʻapitoa.

Pepa puipui kelu mo le ituaiga tioata "quelyd"

Ona o le taimi nei, o loʻo i ai le matou laina o Queylyd Mindlyd, o loʻo i ai le kulimi mo ituaiga pepa faʻapipiʻi mai le laupepa i tioata, faʻapea foʻi ma isi mea.

Mataupu i luga o le autu: o le muamua o le loloto o le tele o tui mo mea eseese i lalo o le glue, vali, punou

O le lautele o se tasi o tapulaʻa autu i le iloiloga o oloa a le kamupani. E faʻaaoga i le latou galuega o le kelu ma taligalu, quelants quelyd e mafai ona lua polofesa ma tagata masani masani.

Quelyd, tuʻufaʻatasiga

O le Coundlyd Wedpaper Glue o loʻo faʻatau atu i se matutu, palu pepa. Laʻitiiti Glue granules e faigofie ona fefiloi ma le vai i se masoa tele, i le tutusa o le paʻu o kulue i le matutu

Quelyd wallpaper asheeve (Kolid)

Europa Kelid Glue mamanu mo flizon cardper

O le vaega faavae o soʻo se faʻamisa o le faʻamisa - starch, ma o lea e le sili atu le kiki. Peitai, o auala faʻatulagaina o faʻasologa o faʻasologa o fuainumera i le salatau, talu mai le mafuaʻaga o loʻo ausia e le Pulega a le kamupani.

Se vaega lona lua, e taua tele le vaega, o loʻo faʻailoa atu i le sela, e faʻailoa mai ai le talafeagai lelei ma faʻaleleia atili ai ona meatotino faʻaputuputu. E le gata i lea, le faʻaopoopoina o sela sela i totonu o sela o le ufiufiga mo pepa puipui o loʻo atagia mai ai i lona tau.

O oloa a le Quelyd Brand o loʻo nofoia le averesi vaega o le kulu mea o mea. I le teuina o le tele o fale oloa e sili atu taugata ma taugofie afu.

O le tau o le kelu magamau faalagolago i lona mafuaʻaga nai lo le mamafa o le tolauapiga e tatau ona polokaina, o le malosi e tatau ona taofia ai le tufuga. E masani lava, kelu mo lago, vinylic, vinyl ma matatioata e sili atu ona taugata nai lo le pepa.

Quelyd wallpaper asheeve (Kolid)

Flizelin glue "kelid" mo nofoaga susu

O le a se mea e sili ona masani ai i le pepa puipui kelu? - E te fesili, ma matou te maitauina lena mea mai le gaosi mai le gaosi oloa o loʻo i ai le vailaʻau o loʻo tetee i foliga o le tino ma le fungas.

O le taumamane i le mald ma fungis e ala i le bactersicadal vaega o le kelu o loʻo faia e aunoa ma lou auai. E matua moni lava lenei mo le HeW potu ma potu ma patipati vine-faʻavae i luga o fale puipui, lea e le faʻatagaina le ea.

Quelyd wallpaper asheeve (Kolid)

Filifiliga o Europa Pulea Kelu "Quarlyd"

O le taua faasaga i ni vaega laiti o loʻo aofia ai foʻi i le faʻapipiʻi foliga, faʻaputuga faʻaopoopoga saofaga i lenei. I le maeʻa ai o le laufanua pe a pipii le pepa puipui, e mafai ona e toʻafilemu, e le o se mea ola. E iloa gofie o nei faʻaopoopoga leai se afaina o se tagata, latou te saogalemu atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui ma le mea teuteu ma o latou lava lima (ata) decor pa puipui

Le atoatoa le lelei o le glue quelyd

Sei o tatou taumafai e oʻo atu i se vaʻaiga faigofie ma le malamalama i le tele o tulaga lelei o le kelu ua uma ona tatou faʻamatalaina, ma e leʻi tautala.

Taumafaina

O le aofaiga atoa o le faʻaaogaina e faʻatatau i le numera o lisi a Wallpaper o loʻo faʻaalia i luga o le afifi, ia matou tulaga e mafai ona taʻua o feololo. Itiiti glue - sili atu malosi.

Lima faakolima

Ile laina ole aupega a le Mili na tuʻuina atu ai, o talitonuga o loʻo tuʻuina atu mo ni ituaiga pepa puipui: pepa, vinylini, i luga o se mea manaia, tioata. E le gata i lea, o loʻo i ai le "faʻailoga" tagata faʻapitoa, lea e faʻatagaina ai oe e siaki le apa o le fasi ie.

Quelyd wallpaper asheeve (Kolid)

Glue "Kelid Cork" mo le feula o le cork wallpaper

Saogalemu

O le faʻatonutonuina tumau o oloa ma o lona suʻega ua faʻamaonia e le afaina ai le fale o le Quelyd Gue.

Uiga

O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le pepa puipui o loʻo faʻaalia ai o lenei vaega ua faʻaalia o loʻo aliali mai lava le fatuga ma tumau, faigaluega, galue lelei ma soʻotaga ma faigata-i-ala-auala i luga o papatusi.

Sauniuniga o le kelu e faaaoga

Ina ia mafai ona agai saʻo i le faʻateʻi o le pepa puipui, e tatau ona e faʻaseseina le pepa puipui. O loʻo faia moni lava, na o le faʻamaoni i le auiliiliga faʻatonuga lolomiina i luga o le afifi. Faʻatulaga laʻasaga i le laʻasaga ma le faʻataunuʻuina o fautuaga uma, o le a e faʻasino i le taimi mulimuli tele.

Quelyd wallpaper asheeve (Kolid)

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina i luga o le afifi o Kelu "Kolid"

Faʻatonuga i luga o le afifi o Kelu foliga mai o lenei:

  • Matou te faʻatumuina le koneteina o le vai mafanafana, o le aofaʻi o vai e mafai ona eseʻese, faʻalagolago i le tele o le kulue e te manaʻo e maua.
  • Faʻaaogaina se fefiloi-azzle i luga o se taʻavale poʻo se masani masani, faʻafefiloi le vai ma se mea malie e moe ai iina.
  • O le iʻuga o le fefiloi e tatau ona aumaia i se tulaga homogenous, e aveese uma lumps ma scrape o toega o le kulimi mai pito o le koneteina. I se setete, alu ese mai le tele tele mo nai minute. O le taimi e ese mo eseese tuʻufaʻatasiga, masani sili atu nai lo le 5 minute.
  • O le puipuia o le kulimi se taimi, e tatau ona e mautinoa lona sauniuni, mo le isi toe i ai i le taofia. Afai o le tuʻufaʻatasia e lava le mafiafia ma viscous, ona mafai loa lea ona e amata ona faʻaaogaina i luga o le pepa puipui poʻo le puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e le ie puipui mai le okeni i totonu: Tatou vaʻai

A e vaʻai i ai, o faʻamatalaga masani e faigofie ma malamalama, soʻo se tasi e mafai ona faʻafetaiaʻia ma latou.

Quelied le tele

E pei ona matou tusia muamua, o le kamupani e maua ai le lautele o le lautele o le faʻaputuputu o faʻavae, o loʻo vaevaeina e ituaiga pepa pepa.

O igoa o le pepa puipui o le pepa puipui o le ituaiga gelid:

  • Mo puipui puipui mai pepa, quelyd Express, Super Express,
  • Mo Vinyl Wallpapers, Queylyd Special Vinyl, faailoilo,
  • Mo fale puipui i luga o le fluzelin, e tasi, quelyd faapitoa fluzelin, flizeltin aqua,
  • Mo glazes, e le i mauaina se igoa faapitoa,
  • Mo soʻoga ma tuaoi ma tuaoi quelyd raccord, tuaoi,
  • Ole vaega o suavai, sauni e galue, na faaigoaina o le Fale • faʻaaogaina o le Qooder, ua faʻaaogaina foi mo matatioata.

Quelyd wallpaper asheeve (Kolid)

Ole mea taua o le pepa o le pepa puipui o le ituaiga "Kelid"

Ua ou faalogo i le mea moni o le pepa puipui o loʻo faʻaaoga i isi itu, e faʻalagolago i le ituaiga o puipui o le pepa puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, aua o le phlizelnin e aoga, ua lava lana faʻatatau i le puipui, ma vinyl, e mafai ona e ona i luga o le pepa puipui.

Galue ma kelid glue

Clindes kulimi faʻaalia atoatoa ma galuega ma lelei atoatoa, faʻapea foʻi ma le vave ma le faʻatinoina. Faakelu i luga o se pa puipui o le tino fiafia.

Ae aua le faʻanoanoa pe a fai o oe e sili atu le leaga, o lea o lea, o lea, o le a sili atu ona talafeagai le pipitalaina e mafai ona faʻaalia i latou i se pepa puipui.

Quelyd wallpaper asheeve (Kolid)

Glue "Special Frizelin" Wallpaper Brand "Quarlyd" i totonu o le faleoloa

Ina ia maua le sili ona lelei o le faʻapipiʻi o se fasi pepa o loʻo i luga o le puipui o le a lava sou taimi, aso nei afu i totonu e le o mea uma. O Clay Queyd na te uuina o se ie, o le palapala i luga o le puipui lelei, ae e mafai foi ona taina sina mea. E oʻo i le sili ona faigata o puipui e le alu ese mai le puipui, ma e pipii vave ia te ia, lea e mafai ai ona gauai atu i le vave lava.

E mafai ona faʻaaoga le pepa puipui o le pepa puipui mo ni nai aso, ua lava lea e faʻaauau ai i se maʻi tapuni. E le maua ana meatotino ma ua sauni mo le faaaogaina.

O faʻamatalaga auiliili e uiga i le CEEE mo le Wallpaper Queyd Walticpaper o le a aoga ia te oe pe a e filifili e faʻaaoga mo le pipiʻi i totonu o lou potu.

Faitau atili