O le le masani ai o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi ma ou lava lima: saunia ma faʻatumu le fofo

Anonim

Faʻatinoina o soʻoga i totonu o le fale mautotogi, e tatau ona e mafaufau lelei i le manaʻomia o le fola mo le fola. O le auala sili ona faigofie ma sili ona aoga e taʻitaʻi ai i le fola o loʻo i le faʻasologa ma saunia mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tele o mea o loʻo taʻua o le tele poʻo le tagata lava ia. O le lelei o nei tali ua taua i lalo:

O le le masani ai o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi ma ou lava lima: saunia ma faʻatumu le fofo

Ina ia mafai ona faʻapipiʻiina le fofo lelei i luga, e manaʻomia le mulimuli i mea faʻavae faʻamatalaina i faʻatonuga a le tagata gaosi oloa.

  • E mafai ona faʻatino e pei o polofesa i ni polofesa;
  • mafai ona faʻaaogaina i luga o ni faʻamaumauga;
  • mafai ona apalai ma se manifinifi vaega;
  • vave misa;
  • O le laualuga e maua lamolemole ma tumau.

O le a le mea e te manaʻomia?

Saunia mea faigaluega uma ma mea e faʻatumu ai le tali muamua. O le ae manaʻomia:

O le le masani ai o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi ma ou lava lima: saunia ma faʻatumu le fofo

Manaʻomia mea faigaluega mo lapoʻa fuʻa.

  • Mago le faʻafefiloi mo le tapenaina o le fofo ma le koneteina i lalo o lea;
  • O le numera faʻapitoa mo le 'aʻoaʻi i le sasa le fofo;
  • tofa
  • O le pule ia e maua ai tapulaa o le potu;
  • Tulafono ma maualuga;
  • Moli uila.

Luga e tatau ona sauni mo galuega. Siaki le maualuga o eseesega i tulaga o le tulaga, faʻapea foʻi ma le mauga ma faʻanoanoa. Ma le maualuga o le maualuga sili atu nai lo 1.5 cm, e manaʻomia le tipi i lalo o le itulagi, pe faʻatumuina le atuatuvale i le paʻu. Aveese le lapisi lapisi ma pefu mai luga. Faʻapipiʻi le ala o le potu i le libper Ribbon, o le a maua ai le mafai ona faʻaeʻeina. O luga o luga o le mea e faʻafesoʻotaʻi ai ma le fola e tatau ona sefeina e se vali vali po o se polythylene ata e puipuia ai le afaina ai ma se fofo.

O faamalama ma le faitotoʻa i totonu o le potu e tatau ona tapunia tapunia e aloese ai mai le ata.

E oʻo lava i le laʻititi o le ea e mafai ona oʻo atu i le potu e mafai ona oʻo atu i le mea moni o le o loʻo faʻateleina ai le tele o le tino o le tino o le tagata o le tino, o le mea lea e mafai ai ona oʻo atu i le tapaa. Faʻapipiʻi le moli moli ma faʻapipiʻi le laualuga. A faʻamamaina le Primer, e mafai ona e amata saunia se fofo.

O le le masani ai o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi ma ou lava lima: saunia ma faʻatumu le fofo

Polokalame o le tagata lava ia-palota-palasitika feusuaiga.

O le fofo ua saunia mai i se mamago mago i se malosi o le 25-40 lita. O le mea muamua na fautuaina e puipuia uma luga o luga o le fofo e faʻafefiloi pe a faʻamalosi pe a faʻamalosi. E mafai ona e aʻoaʻo mai le faʻatonuga e faʻamamaina ai le faʻatonuga, e manaʻomia ona latou pipii pea. Muamua, o le manaʻoga manaʻomia o le vai ua liligiina i totonu o le koneteina, ma o le paluga e fetaui. Ina ua maeʻa le faʻafefiloi, e manaʻomia le tuʻuina atu o le paluga e tu ai 3-4 minute. O lenei tapenaina mo galuega ua maeʻa.

Mataupu i luga o le autu: Duplex faavaa o le taualuga ma o latou lava lima (ata ma le vitio)

Toe foi i le vaega

Liligi fofo

O le fogafale-natura o le tagata lava ia o lo o faavaivaia i vaega laiti. I le taimi lava e tasi e te manaʻomia e te aʻe ai mai puipui i fafo i le faitotoʻa. Ina ia aua neʻi foua i le faatosinaga, e le manaʻomia le tuuina atu o le fofo sili atu le sili ona latalata i tulimanu ma puipui. O le fofo e taʻua o le tulaga ia te oe lava, o lea pe a maeʻa le faʻatumu o vaega e tatau ai e ala i le tulafono poʻo se lautele spalala. E tatau ona e faia i se taimi vave ma taulai atu i le sukalati. A maeʻa lena mea, o le laufanua o loʻo faʻaliliuina ma le gear swarller, e mafai ai ona e tatalaina le ea paʻu mai le paluga. A galue, o le Simik e le mafai ona lamolemole, gaioiga e tatau ona lamolemole, ma e tatau ona faia mea uma. Ua amata ona puʻeina le fofo ina ua maeʻa 15-25 minute.

Afai e tatau ona e galue i nofoaga faigata-i-i-i nofoaga, e mafai ona e oʻo i ai i seevae faʻapitoa ma spikes i luga o le tasi. O mea o le afu i luga o le vai fofo e le o totoe. O le ova o le tali e masani ona faia latalata i le pito o lo o e manaʻomia e aveese ai le spat aʻo leʻi amata ona faʻapipiʻi. O le aso o le a manaʻomia mo le fofo o le fofo, ae le fautuaina e amata uma galuega nai lo le 3-5 aso. O se taimi faʻapitoa e faʻalagolago i le ituaiga o paluga, suamalie ma vevela vevela, faʻaputuputu o faʻatumu, ma isi mea

O le aso na sosoo ai e te manaʻomia e siaki le lamolemole o le laualuga. Aemaise ma le faʻaeteete faʻaeteetelosi e suʻesuʻe nofoaga i tafatafa o le faitotoʻa, puipui ma i tulimanu. Afai e i ai ni manatu e i ai ni mea taua, ona tatau lea ona latou uke. O lea ua e iloa le taumafai e liligiina le fola i ou lima.

Faitau atili