Spotwork Cardinan Cropchet mai le Modifs: polokalame ma faʻamatalaga ma vitio

Anonim

I le taimi nei, ua avea nei ma faipule faailoga o ofu tuʻufoaʻi i totonu o le pusaaipoto o fafine uma. A uma mea uma, ona faʻaaogaina i lalo o soʻo se mea e sili atu - fale sulufaʻi, ofuvae ma ofuvae. Ma e sili ona taua, e talafeagai tele i le mafanafana o le tautotogo po o le tautoulu. Tatala le Brocket Cropian Systeeans e sili atu ona umi mo le taumafanafana vaitaimi pe a mafai ona e faʻaalia uma le matagofie o lenei oloa. I mea uma, o mamanu taʻitoʻatasi e eseese lava, ma le taʻalo tatala o le a foliga i taimi uma le le mafaagaloina ma mama.

Na sau foʻi Koapi i matou mai Egelani, lea e ofuina ai i le foliga o se vailaʻau faʻapipiʻi i le tau malulu. O mea e fiafia i ai mo le kolose chodigans avatu le vulu mai fulufulu ma lapoa sikuea mamanu. Peitai oi na o latou na o le malulu o le tausaga, o na laʻau sala ua leaga i le taumafanafana.

Spotwork Cardinan Cropchet mai le Modifs: polokalame ma faʻamatalaga ma vitio

Malo matala

O le cardigan foliga matagofie tele faafetai i lona ata.

O le faʻataʻitaʻiga ei ai le tele o 42/44, e faʻaopopo ai le lapoʻa, e manaʻomia le faʻateleina le numera o le tatalaina. O le a manaʻomia mo le faapaopiina: 600 g o le pigo lana grosssa yarn 100% cotton 115 m - 50 g, hook i le numera 3.5 ma le 6 faamau.

O polokalame nei ma se faʻamatalaga o le matua o lenei faʻataʻitaʻiga.

O le ata o atigifusi e tusa ai ma le polokalame a: O le numera o le ea e tatau ona 12 + 1 + 3 ea mo le siitia. Matou te amata le Matina mai le ea mo le siiina ma le matasele i luma o ufanafana muamua, ona faʻailoa atu lea o le matasele o le 'auvae, faʻauma i le lona lua o le tagata. O koluma ma le magoto (atigilima) i le laina lona tolu ma le ono, o koluma e aunoa ma se nakid i le fa o le ea. Le isi, matou te faia le tasi 1-8 laina, o laina o le 3-8.

Ata mai atigivae e tusa ma le polokalame B: O le numera o le Loops e tatau ona 12 + 9 + 3 i le siitia. Faavaa tutusa i le polokalame ae na o le faʻaaogaina o le polokalame V.

Tusitusiga i luga o le autu: O fuamoa o le Eseta ma silikini tuli

Spotwork Cardinan Cropchet mai le Modifs: polokalame ma faʻamatalaga ma vitio

Oka se malosi e tatau ona: 2 stapport ma 9 laina o lenei mamanu mai supted atigi, 13-10 cm.

Faʻafoʻi: O loʻo matou mauaina le 85 Air Hopets ma 3 sili atu mo le siitia. Laina e tusa ai ma le polokalame ma lenei ata, ma le 1st koluma ma le maasiasi o le 1 laina faia i le 5 mai le matau i luga o le ea. Ina ua fausia le 65 SMS - 58 laina mai le amataga o le Mataʻu, matou te amata lesitala i le faʻavaeina o le ofutau, i le amataga o le laina, ma i le pito o le laina e tuʻua ai le numera o le Lais ina ia amata ai le laina i le muamua fanaina muamua o le mamanu ma i le taimi e tasi na muta ai. A faapea e alu ifo Ioga, 15 Snow mai le amataga o le laʻei o le ofutau, e manaʻomia ai le faʻaumaina o le mages.

Itu tauagavale o le fatugaʻo: Matou te toʻilalo le ea o le ea - 45 ma 3 sili atu mo le siitia. Le mamanu fetaui e tusa ai ma le polokalame i totonu, ma le koluma muamua ma le laina muamua i le laina muamua, i le 5 tuu le ea ea. O le faʻataʻitaʻiga o le polokalame e faʻaalia ai le lautele lautele o le fata o le oloa. O le aiaiga e faatinoina ai i tua. Ina ua mavae le 3 CM - 3 laina mai le amataga o le Matagi o le ofutau ma luma o le faamaufaailoga, e manaʻomia le tuua o se tasi o stappopon, o le, ½ vinut. O le galuega e faʻaiʻu pe a oʻo i le pito i tua o le pito i tua.

Spotwork Cardinan Cropchet mai le Modifs: polokalame ma faʻamatalaga ma vitio

O le itu taumatau o loʻo i ai le tuʻuga.

Store Oa oloa: KNIT 61 vaalele ma 3 sili atu mo le siitia. Laina e tusa ai ma le polokalame a, ma le 1 koluma ma se faʻapipiʻi i le 5 matape - 5 atigi laina i le 2 laina. A o 51.5 cm -46 rows faʻafesoʻotaʻi, mai le amataga o le koloting - matou te faia ni faʻailoga. Ma pe a uma le 4.5 cm - 4 laina tapunia le lopas.

Matou te aoina aitema ma ua matou ofuina. O le ofu e tatau ona fesoʻotaʻi ma suʻi i nofoaga faʻailogaina. Ua tatau ona nonoa le uaina i se koluma e aunoa ma se nikid tasi laina i le taumatau. O le fata e fusifusia i le 5th rockers e ala i koluma e aunoa ma nikidov. Matou te le galo lena mea i le itu taumatau e tatau ai i le 3 laina, o pu e manaʻomia, o le pito i lalo o le 25 cm i luga o le i lalo o le oloa, ma luga o le 1 cm. Uma o le 1 cm. Uma o le 1 cm o le koluma e aunoa ma se faaofi i luga o se ea ea. O pito o le oloa e tatau ona nonoa i luga ma le 1 laina o se koluma e aunoa ma se atotada, ma le piopan laina - * o le koluma e aunoa ma se oka muamua ia i luga aʻe o le koluma e aunoa ma le laina muamua, ma toe fai * faʻauma uma le koluma e aunoa ma se nakid.

Tusi i luga o le autu: nofoa mo pepe mea e fai oe mai se palasitika fagu i luga o le vasega vasega

Spotwork Cardinan Cropchet mai le Modifs: polokalame ma faʻamatalaga ma vitio

Ae e mafai e le kata fai e le gata i teineiti ma sina tele i lavalava, ae o se ata lelei tele e talafeagai mo tamaitai atoa. Mo le matua o sea cardigan, e manaʻomia e faʻateleina ai le tele o le tuʻuina atu i se lapoʻa.

Ae e ese mai i lovesical cardigan, o loʻo iai pea isi ituaiga, ma o le tasi o ia ituaiga o loʻo aofia ai se tagata capiaguan. O le a le mea e sili ona talafeagai le faʻaaogaina mo fafine taʻitasi ma foliga muamua.

Spotwork Cardinan Cropchet mai le Modifs: polokalame ma faʻamatalaga ma vitio

O tamaitai uma e manaʻo e vaʻavaʻaia. Ma e le gata i le tasi tausiga o lona paʻu, ae naʻo aʻu foʻi foliga e taua. Faʻapea foi pe a fai o le ofutino e avea ma tutoʻatasi, ae faʻamaonia e le gata se tamaʻitaʻi, ae o se tagata faʻaaoga e mole. O se ata manaia mo tamaʻitaʻi fiafia o le a faʻaalia ai taimi uma e le gata i le faatulagaga, ae o le uiga foi o le aulelei o tamaʻitaʻi.

Oloa mai le Faaosomaina

O le tele o lenei cardigan mai le moligao: 48-50. Mo le masaga o lenei cheagun, o le a ave: Melting melange-35% fulufulu, 35% acrylic ma 30% polyester, 160 m 100g - 800 m

Spotwork Cardinan Cropchet mai le Modifs: polokalame ma faʻamatalaga ma vitio

I se oloa ia, lamolemole Moe, a le lace Morfa e fetaui lelei: O le faʻamanino muamua o le maua o 6 ea le faʻamoemoe, ma tuʻufaʻatasia i le mama. Ina ua uma lalaga, ia amanaia le polokalame. O le vaega o totoe o Movefa e tatau ona lalagaina i le auala lava e tasi, i le laina lona lua, e tatau ona e faʻapipiʻi le mofi i le tasi ma le isi.

DANDEY - Mof 8-8cm.

O le pito i tua o le cardigan: 5 moliga o lapotopoto, i le taimi o le matili e manaʻomia le oli e fesoʻotaʻi ai ma le tasi i le isi ina ia o le tafatafa o le 20 i le maualuga.

O le itu tauagavale o le fata: E tatau ona e faia le 50 moligaʻo, tuʻufaʻatasia i le va o oe i le matili faiga ina ia mafai ai ona alu ese mai le 5 moʻoti i le lautele ma 10 i le maualuga. Tatau foi le mea e ala ai i le vaʻai, faia o le tauau tauau, ma o itu o le a faʻafesoʻotaʻi le moffe mo le pito i tua. I le faʻataʻitaʻiga lea, o tipi o loʻo manaʻomia i le itu e manaʻomia e le uumi, umi ona i ai pe leai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona susu le aoga matagofie o le tau: mamanu ma le Matai Vasega

Itu taumatau: o le sifi lea o loʻo totoe.

O le SHEEVE: Fetaui ai le 15 moffifs, tuʻufaʻatasia taʻitasi ma le taimi muamua na muamua ai ina ia o le tafatafa o le 5 mo le 3 i le maualuga. I le taimi lava e tasi e te manaʻomia e suʻe ai le lima i le oloa autu.

A faʻapea o auiliiliga uma o loʻo fesoʻotaʻi, e tatau ona e faia se fusi - o se laina i se koluma e aunoa ma se faʻatiga ma se isi ala.

Spotwork Cardinan Cropchet mai le Modifs: polokalame ma faʻamatalaga ma vitio

Vitio i luga o le autu

I lenei tusitusiga, ua filifilia le vitio, faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma le matagofie cardigan mo eseʻese lapoa.

Faitau atili