Saogalemu i le CRB e faia oe lava: suli

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Saogalemu i le CRB e faia oe lava: mamanu
  • Bumper i le CRIB BOFA: SOURURING
  • Faaumaina le tulaga o le galuega

Ina ia mafai e le pepe, ona savali e savali i lona moega, e le i lavea le rod pe a pa'ū, faʻaaogaina vaivai faʻaputuga poʻo itu i le pepe. E mafai ona faʻatauina i soʻo se teuina o oloa a tamaiti, ae faigofie ma faʻateʻa afi i le 'au a latou lima.

Saogalemu i le CRB e faia oe lava: suli

O le fale o le fale e faia i ie ma le sytheps.

O le masani ona taliaina ma sili ona lelei ituaiga o le pepe mo tamaiti: umi 120 cm, lautele 60 cm, maualuga, o le maualuga o le a le mafai ona lafo i totonu o le colb, ma le a le tele o mea o le a maua e le tele o mea i totonu O isi mea faigaluega o le a manaʻomia:

  • ie 3.6 m;
  • Lomia lokaina 40 cm, tumau, 4 pcs.;
  • Porolon 1-3 cm mafiafia, 2x1 m.

E mafai ona ave le ie. O le mea autu o le ua atoatoa. E manaʻomia le faʻaogaina o ie masani mo tamaiti. E mafai ona avea ma Flax, Hawk, Shithering, flunel. E sili le faʻaaogaina o ie ma se pupula manaia vio afio.

O ie faʻanatura, aʻo leʻi valivali ma suʻisuʻi, e tatau ona e fufuluina pe le itiiti ifo ma le taumafai e faʻataʻitaʻiina se uʻamea vevela ma le vaʻa gaosi.

Ole mea lea e mafua mai i le mea moni o aano masani, aemaise flax ma o feaveai, e sili atu le faigofie ona sologa, i. Faʻaititia ma le faʻamalosi pe a maeʻa ona faʻaalia i le vai poʻo le steam vevela.

Saogalemu i le CRB e faia oe lava: mamanu

Saogalemu i le CRB e faia oe lava: suli

Mamanu o Fortikov

E te manaʻomia ni paga e lua o ese ituaiga, ae tutusa i le maualuga o faʻatonuga ma le vaapiapi mataina.

E amata i le, tipiina o le lafu manu i le afa o le itu, le pito i le pito. O le pito i luga o le tapoleni ua taʻua o itu o le ie e le foliga mai e le masani ona maua mai i itu. O se taunuuga o le gaugau, o se faatafafa e tatau ona fausia, o le itu o le 360 ​​x 75 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: totonu o le umukuka ma le 'ai potu mai ikas 2019 Catalog (20 ata)

Ina ia mafai ona fai ia itu e aumai ai se tamaʻi lima i luga o latou lava lima, faʻafouga faʻailoga i luga o le ie, fai i luga o le 4, 2 ma le tele o le 120 x2 chorlol fabric ma tuu le faʻailoga ma le con chalkes, faʻataʻamilomilo e tipi ese, tuʻu le alauni i luga o le toese o le 1-2 cm. I le vaega o le le aoga o le 360 ​​x 46 cm, pe a manaʻomia manoa , ni elemene elemene.

Fai lau lava lima o alavai mo sootaga e le faigata. Mo lenei, ua vavaeina ie ie e vavaeeseina ai i totonu o le ie. O le taimi nei e 14 o ona vaega. Mavae le tipiina, taitasi e fasi lau puipui ma uta.

Toe foi i le vaega

Bumper i le CRIB BOFA: SOURURING

Saogalemu i le CRB e faia oe lava: suli

Pamu o le Bumper i le CRR.

Suap amata i luga o fasi: O loʻo feosofi i luga o pito o se zigzag i luga o se masini suʻisuʻi i totonu o aiga poʻo le faʻagasologa o pito o le sili atu pe a folasia. E manaʻomia ina ia foliga foliga foliga mai o loʻo foliga mai o loʻo foliga mai o le ie i sisitema, na faʻaititia lona malosi. Sa ou faʻatautuʻu uma fasipepa uma, e tatau ona liliu ma manoa, sauni ai mo seisi faʻaoga.

Ona, e teuteu ai itu o le moega ma tapuni le leo vaʻaia i le va oi latou, e tatau ona e vaneina i le vaega o totoe o le ie. Ina ia faia lenei mea, tatou te manaʻomia se fasi pepa o le 10 cm lautele, maualuga le umi. O le umi, uma o fasi fasi fasi pepa o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi. Stitching, piilima, o le itu i luma o i fafo o fafo, ma faʻamau le pine, lamolemole le uʻamea i le uʻamea i lenei tulaga. O le pito o loʻo faʻamamaina i luga o se tagata tusitusi i se masani masani, ae o le taimi lava lea e tuʻuina i luga o le lauʻeleʻele o Fusi tonu e faʻamatu e suʻi ai i autafa.

A uma lena, o le ata o loʻo latou suʻeina i le pepe. O pito o tapaa i luma o le vave o le kolosi e gaosia e se zigzag pe sili atu e puipuia ai le tisu. I le mea e tupu e leai se galuega a se zigzag laina i luga o le masini suisui, o le pito o le ie e mafai ona gaosia e le sula. Mo lenei, o itu uma, vagana ai le pito, o loʻo faʻaputu i luga o le itu sese o le ie i le 5 mm, ona oso ai lea o le isi 5 mm i le itu tutusa ma alu ese. Ina ia mafai ona faia i le gasologa o le faʻailoaina o le puʻeina, e leʻi fuatai i se galuega lelei, ua faʻafetaui ma le faaeteete i le iʻuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te o e filifili le tulle i Lega Melen: Faatonuga mo Amataga

O le pito o le tisu, pe a fai e iai le foliga lelei ma tuʻu le filo, e le mafai ona faʻagaioia i lenei auala.

Saogalemu i le CRB e faia oe lava: suli

O paʻu ma o latou lava lima o se manaia matagofie ma le taugofie moega.

A maeʻa uma faʻamatalaga o loʻo faʻagaioia ma sauni mo le fono, latou te ave ni vaega se lua o le tele o le lapoʻa. O le muamua tafatafa o loʻo tuʻuina i le pito i luma o foliga. O loʻo tuu i luga le Rysh, o a latou pito i lalo pito e tatau ona vaʻai i le tasi itu ma tuʻu faʻatasi. I le ogatotonu ma i le ogatotonu o loʻo i ai ni manoa e faʻapipiʻi i le afa, o le nofoaga o le punou o loʻo ofuina i luga o le ryosh, e tatau ona tumau le saʻo.

Ona sulu lea o se sipi ma se auala e tasi e pei o le ie ma le ryoush, o loʻo tuʻu i luga o le nguma. Usu uila i se tulaga nonoa, faasaga i lalo.

Ma o le a le faʻagasologa o le suisui vaega e leʻi fesuisuiai ma o laina na lamolemole, o laina uma e tatau ona tuʻituʻi i totonu ma le filo ma le manifinifi ma le manifinifi.

O le pito o le lona lua o le tafatafa o le pipili, ma ua faʻaopopo ai le Zipper i le faʻaaogaina o le pine pe faʻamautu i le tulaga manaʻo e faʻaaoga ai se taʻaloga.

O mea uma o loʻo teu i luga o le typeywriter i luga o le pine poʻo le laina o le tulaga, ma o loʻo i ai le ruff i le itu i luma, o le moli ma fusi. O vaega pito i luga ma le itu o le faʻasologa o loʻo taulaʻi i ai, ae leai se sipi. A maeʻa, o le fuʻa uma mo le itu e mafai ona suia e le pito i luma e ala i le tatalaina o le sipi. O le paʻu o le paʻu ua tipi lemu i fasi o le manaʻomia tele ma ua tuu i totonu, uila uila.

Toe foi i le vaega

Faaumaina le tulaga o le galuega

O vaʻalele o loʻo totoe na teteʻe mai, ma a maeʻa le sauniaina o tagata uma 4x, e mafai ona e aumaia le faitotoʻa saunia i totonu o le Frib mai le fesoasoani mai ai.

Faitau atili