Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

Anonim

Matou te valaauliaina oe e mafaufau i foliga o loka faitotoʻa mai le Italia tagata gaosi oloa Montura, saili poʻo a latou eseese, ma o fea faitotoa e talafeagai.

Matou te filifilia ni masini o Mottura

Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

Mo le silia ma le afa seneturi, o le Italia Aloavai Mottra o loʻo galue i le ata ma le gaosiga o loka i faitotoʻa. I le taimi o ia tausaga, sa faasalalauina ai e Motura Brand Brand o lona aafiaga i luga o vaega talafeagai o Europa, USA ma Kanata, faapea foi ma Rusia. O foliga iloga i lenei kamupani o loʻo faʻaauau pea le faʻaleleia o a latou togafiti, o le mafua mai o le o loʻo manatu o loʻo manaʻomia se tasi o Motras.

O se uiga taua o le ituaiga oloa o lote o le mautu o le tapulaa o oloa ma tau gafatia. E iʻu i le lautele o faʻaaogaina o le otometi i le gaosiga ma le faʻapotopotoga o loka lokaina, faʻapea foʻi ma le mataʻituina o le tulaga lelei o mea uma. O le tele o Mottura Castle oloa mai Motrara o Daneles ma se maualuga maualuga o le le atoatoa o le mea lilo ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o faitotoʻa. Oloa e faamaonia e ISO 9001: 2000.

E faʻaopopo atu i le loka oloa, o le faʻailoga o le adteta ua faʻamatuʻu ai foi MTTura Bady ma Mottra Baak, lea ua fuafuaina e faʻamalosia ai le faʻatuatuaina o le vevela poʻo le leaga o le hackics. E maua foi e le au Kasa, sefe falesa, o le tau o lo o avanoa mo tagata uma.

O le matafaioi ma le faʻaaloalo o le kamupani o loʻo faʻaalia tele i lala o ana lava auaunaga tauleleia nofoaga. I lenei tulaga, o Motura Trademark o loo i se tulaga lelei.

Faʻavasegaina ma faʻapitoa faʻamatalaga faʻapitoa o oloa

Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

Mottura mortise

O loʻo aumai e le maketi oloa o le 'au o mea nei:

  • luga atu;
  • motiga;
  • Suwald: e lua ma tau masani ma tau masani;
  • Suponine-cylindrical (tuufaatasi).

Ua leva ona fautuaina se lisi lelei o ituaiga o oloa o loʻo fautuaina e le Metel Motetuce e sili ona matagofie le sili ona lauiloa o le maelega.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e faʻamau ai le soʻoga i le va o le faletaele ma le taʻele

O tapulaʻa autu o Mottura inisinia loka ua faʻaititia i le laulau.

Igoa o Parameter

Oloa Model

Atamai.

O laʻu ki.

Mottura.

Seriblalac.

Ituaiga o Castle

Tupe tupe

Tupe tupe

Tupe tupe

ova luga

Ituaiga o lokaina masini

tuʻufaʻatasia

Supoid

siliva

Supoid

Aofai o le lokaina o Riggers, PC

fa

fa

fa

lima

Lapoa o Rigel, mm

sefulu ma le valu

Alu ese mai le giglels, mm

20-40

40.

tolu sefulu

40.

Faʻataunuʻu

Agavale ma le taumatau

Pepe

e leai

e iai

e iai

e leai

Avanoa o 'au

e leai

e iai

e iai

e iai

Uma Castle faʻataʻitaʻiga i le laulau e sili ona maualuga - le vasega lona fa o le gaoi o feololo le tetee. O lenei faʻamatalaina le maualuga o le tau o oloa faʻamaumauga.

I le faʻaopopo atu i mea i luga, o loʻo maua ai e le Aunoa le Kamupani faʻataʻitaʻiga o loka faʻapolopolo, o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le tulaga "faasologa 49". O se faʻailoga iloga o nei oloa o le faʻatinoina o latou faʻaaoga le faʻaaogaina o se mamao eletise eletise, o se faʻaaliga atoatoa i luga o le suavai tioata. Le tau o le oloa i le taimi e tasi, e masani lava, o le a faateleina, o le a faateleina ai.

Loka o lenei faasologa mafai ona sapalaiina ma se masani ki ki. Motraun Castles i le talosaga a le tagata faʻatau mafai foʻi ona maua ai se vaega masini. E oʻo foʻi i le iʻuga le mataʻutia o le tino o le mamanu, ona o lenei mea, ina ia mafai ai ona tatalaina le faitotoʻa, e tatau ona e faʻaaogaina uma masini masini ma eletise. O loʻo tuʻuina i le laina masani i le oposi i le mulimuli o le faʻapitoa faʻapitoa (mmcode transponder ".

Foliga o mea

Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

Oloa o lenei ituaiga o loʻo fuafuaina mo le faʻamamaina faʻapitoa i faitotoʻa i faitotoʻa. Iloiloga e uiga i le galuega a locks ma le la latou tau e faʻailoa ai lo latou malosiaga maualuga, o le mea sili ona taua ona o le maualuga maualuga o ki. Toeitiiti lava o latou uma lava e iai foliga ma e naʻo le faʻaluaina o le tautua a le kamupani.

Faʻaopopoina oloa burglary o loʻo tuʻuina atu ni vaega muamua. Latou masani ona aveese le ono mafai pe tuʻituʻi pe ave le loka, faʻapea foi ma oomi le faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina. Fuafua i le mafiafia o le laina ma le faʻateleina o le tau.

Tusitusiga i luga o le autu: lauiloa i totonu o totonu sitaili ma ata ma faʻamatalaga

O tului o se tekonolosi taʻutaʻua mea na faʻalauiloaina e le Mottura i soʻoga o lona gaosiga. I le taimi o le faʻaaogaina o le Cylundrical loka vaega, o le Suluden Vaega overlaps ma se faʻapitoa o le ie puipui, o se faʻaiuga o le gaoi o le 'au o le' olo e faʻateleina ai le 'olo.

O loka moturla uma o loʻo faʻaogaina i le vave kolosi o le koluse ma faʻaoʻo atu ma le faʻapipiʻiina o ki. O nisi oloa (mo se faʻataʻitaʻiga, o le MySele Series) e le afaina i mea uma, talu ai ki o loʻo faʻatinoina e polo, o le toe faia o mea faʻavae O sea loka e tatau ona suia atoa, tusa lava po o le a lona tau. O nisi loka o Mottor Mock e faaauupegaina i le po ato e mafai ona aoga pe a faʻapipiʻi latou, mo se faʻataʻitaʻiga, i faletaavale poʻo le faitotoʻa faitotoʻa.

Aemaise le tele o mea fou faʻamoemoe o tagata faʻatau na filifili e faʻatau ai le Sysraploca faasologa loka loka. O le lomiga mulimuli lea o le tatalaina o se mea fou mai le afi. Lenei, aemaise lava, o le faʻavae o le faʻataupene lava na suia. Nai lo le suia, lamolemole ki silisili o loʻo faʻatinoina, o le taimi e tupu ai le gaioiga talafeagai a le Sutoʻa o loʻo tupu. O le pad ua faia na faaleagaina, ma o le Suwald mechanism o loʻo puipuia ma le saogalemu e se ipu malosi, e faʻalagolago i le tau e talafeagai.

Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

O faʻamatalaga o tagata faʻatau o Mottura Fefaʻatauaʻi faʻailoa mai o se tele o vaega o faʻatau e tosina ai se tuʻufaʻatasia o se faiga faʻatulagaina mo le puleaina o le tatalaina / tapuni gaioiga. O le tau o oloa e fuafuaina e le seti atoa, ae o le lautele ua lava avanoa i lona vaega.

O le faʻatuatuaina maualuga, lea e motusia ai nofoaga o Montu Mons e matua fuafuaina lava i le mea moni e faapea o le tusipasi, e le gata ia i latou lava, ae o nisi vaega foʻi mo i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, ki, kaleni faʻaaaloga ma sili atu.

Na totogi tele tele le taʻitaʻiga a le kamupani i le lelei o le gaosia o ana oloa, ae faʻapea foi ma le lelei o lana faʻapipiʻi i totonu o le faitotoʻa. Tele o le kamupani ofisa o tautua masani ai e masani ona faia le tusipasi talafeagai ma laiseneina mo le aia tatau e faʻatino ai galuega i luga o le gaosiga o ki. E faʻamatalaina ai le le lava o le le lelei iloiloga e uiga i le le faʻamaoni o nei oloa.

Mataupu i luga o le autu: Taiala mo le fausiaina o le mamanu o le faʻavaʻa ma o latou lava lima

I le taimi lava e tasi, e tatau ona e lapataia e tagata faʻatau mai le ono mafai ma le pepelo oloa moteta. Mottau faʻapitoa ua faʻamamafaina ai faʻatonuga mo latou oloa o loʻo faʻatuatuaina e le faʻatulagaina o loka mo tagata faigaluega lautele.

O se mea lelei o le pisinisi oloa mai le Mottrecy o mea uma ia latou tapulaʻa e fetaui ma le atunuʻu gemess.

Ae masani ai, o tausiura o tagata e mafai ona faapipiiina ma talafeagai le faapipiiina i mataupu uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le aoga ia fafie meaʻai mai le uamea faitotoʻa ma le manifinifi o le faitotoʻa. O le vaega o le Suwald ki mai Motra o lo latou siitia o loʻo faʻatusatusa pe a faʻatusatusa i le umi o le umi, lea e mafai foi ona mafua ai le le mafai.

Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

(O lou leo ​​o le a muamua)

Faitotoʻa loka mottura: lelei, iloiloga ma tau

Utaina ...

Faitau atili