Sportwork Caps Cropchet mo le tautotogo mo teine ​​ma polokalame ma faʻamatalaga

Anonim

O le ulumatua o le a masani ai i taimi uma, o le tele o taimi, pulou, pulou, hats, oraman, oretes, paaman, laei ma sili ona lelei. Ma taumafai faifai pea e tu i fafo mai le motu o tagata i le uluai mea. I le taumafanafana, sa sili ona ou manaʻo e nana lou laulu mai le la o le la, ae e foliga muamua ma mafai ai. Mo le tele o tausaga, o loʻo vaʻaia ai e le Bank cap le faʻapitoa lea o le auala e tiʻetiʻe ai. Saʻo le mea na tupu, faia tutoatasi, o le a le tumau pea le le malamalama ma o le a tuʻuina atu le tele o manatu.

O ia pulou e mafai ona liliuina mo le taumafanafana, ae faʻamafanafana foi le tautotogo ma le Aom. Manifinifi le vulu e le faʻatagaina le ulu e ofi ma i le taimi lava e tasi e taofia ai le vevela.

Teine ulu ulu

O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo ofuina i le taumafanafana, pei o le laʻei e le atoatoa. Ae e ese mai i ai, e mafai ona osia se pulou mo le teine ​​pomolama 4 tausaga 4, ma le faaitiitia o le lokaina, o le a foliga atoatoa i le pepe fou.

Ulu lapoa - 50 cm. Matou te manaʻomia: vulu o le lanu filifilia "Ivashka" Semedovskaya 50% o Cotton, 50d: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43: 43 visa numera 1.5

Polokalame ma faʻamatalaga o lenei pulou o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Sportwork Caps Cropchet mo le tautotogo mo teine ​​ma polokalame ma faʻamatalaga

Sportwork Caps Cropchet mo le tautotogo mo teine ​​ma polokalame ma faʻamatalaga

O la matou pulou fetaui ma le pito i luga. Ua matou gagau se manoa i totonu o le mama.

1 laina: Ua amata ona matou nonoa le mama o le mama. O le faia o lenei mea, tatou te faia le 3 pefu mo le siiina o le siitaga, o le ea o loʻo pasiaina ma le isi ea o loʻo subping * ua matou faia le contrang o lo o loto ai. A maeʻa ona e le manaʻomia e toso sina mea mo le filo e le faʻaogaina pe a lalagaina - o le a matou faʻamalamalamaina le mama.

2 laina: Faia o se fesoʻotaʻiga matasele, e manaʻomia ona alualu i luma le laʻei i le matasele, e manaʻomia o le le gaoioi, pe a uma ona faʻaaogaina le polokalame ma le papa. O le laina mulimuli e tatau ona tausia sili atu ma le tasi, ae seia maua le loloto loloto.

Tusitusiga i luga o le autu: ki ki amoruimi. Meataalo meataalo

Le isi, e tatau ona tatou fusia la matou pou i 3 laina, e ala ai matou e faʻaoga ai pou e aunoa ma nikidov. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo ufitia i le paʻepaʻe.

Sportwork Caps Cropchet mo le tautotogo mo teine ​​ma polokalame ma faʻamatalaga

Faʻamatalaga auiliili. 1 laina: * Matou te faia ni koluma ma nakid, 2 vaalele, ma se koluma ma se faʻapipiʻi i le tasi matasele o le faʻavae, aua le faia seia oʻo i le laina muamua * ma matou te toe faia le iʻuga o le laina muamua * ma matou te toe faia le iʻuga o le laina.

2 laina: * O le a ou uuina koluma ma se faʻapipiʻi e fai ai le autau ma le ea o le le fiafia, lalagaina le koluma e aunoa ma se ieata o le isi 'au.

Busi fugalaau

Matou te tolopoina 39 ea le ea. 2 laina: I matasele taitasi, e tatau ona e fesoʻotaʻi i ai 2 koluma faʻatasi ma le tasi isuki; 3 laina: * Aua le faaofiina 2 hinges o se laina, ma i le 3 e pipii (koluma ma le annet, vaalele ma le tele o le laina talu ai e aunoa ma le kolone * Toe fai; 4 laina: E manaʻomia le taulimaina o le oloa ma le ea i luga o le ea - 3 vaalele i le va o koluma.

Auiliiliga polokalame fugalaau:

Sportwork Caps Cropchet mo le tautotogo mo teine ​​ma polokalame ma faʻamatalaga

O le iʻuga o le fugalaʻau e suʻi ai lo matou pulou.

O pulou a lea o tamaiti a le fanau foliga matagofie tele i tamaʻitaʻi laiti. E le gata i lea, e fiafia teineiti e fiafia i pulou, ma a faʻafesoʻotaʻi e le faʻafesoʻotaʻi e le tina le ulumatua ulu o le taeao, o le a talisapaia e le pepe.

Tautotogo filifiliga

O se pulou lanu mo le tautotogo o le a siitia uma teine ​​teine ​​ma o le a avea ma muamua uiga i lavalava. I mea uma, o le tautotogo o se fafaguina, lea e te manaʻo ai i le tele o lanu sili e mafai ai, ma o lenei o le a matou fesoʻotaʻi se laʻau matagofie.

Ulu lapoa: 54-58 cm. Girth o le paʻu o paʻu: 48-50 cm o le pulou: 25 cmton, o le a tatou manaʻomia ia avea ma lanu taitasi 100 m ma matau numera 7.

Sportwork Caps Cropchet mo le tautotogo mo teine ​​ma polokalame ma faʻamatalaga

Mamanu maoaʻe: lalagaina, ma faʻailoa i le polokalame. Suia o laina: O le tasi laina i se lio o lanumoana, ona puistsachio, turquoise ma lanu viole. Matua Matua: 9 Loips - 5 laina i se lio - 10-10 cm.

Mataupu i luga o le autu: Sabrina mekasini №7 2019

E i ai le matou 4 vaalele ma ua avea nei ma mama ma se fesootaiga pata. Le isi, o le lapotopoto i le laina, o le a e faʻamaonia le polokalame, matou te mautinoa ma le mautinoa o laina: girt tasi mai le 1-8 i totonu o le lio, 12 laina i totonu o le lio, 12 laina pe 11 Spotport, aua le galo e uiga i le ea ea. Pe a taoto le tasi laina i se lio, e tatau ona e vavaeʻese le manoa ma faʻaloaloa atu i le koluma. Le isi mea, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le paʻu seevae lanumoana paʻu, a o tatou faia se maota faʻafiafia, ma e tatau ona faʻailo ia. O le isi laina o loʻo amata i le ea, toe foʻi mai * o koluma e aunoa ma se nakid ma le ea i luga o le pou mulimuli o le laina muamua. Dupolicate * ma uma. I le isi laina, matou te sui le mamanu.

Sportwork Caps Cropchet mo le tautotogo mo teine ​​ma polokalame ma faʻamatalaga

TAUA: O le manaʻomia manaʻomia o le Gum o Cap Caps e mafai ona faʻaititia pe siʻitia i koluma e aunoa ma se nakid, ina ia aua le taumafai i le pulou i le pito i tua o laina.

O ia pulou e talafeagai mo fafine o soʻo se matua, o le mea autu o le ofu talafeagai. O lenei ofu o le a lafoaʻi e le gata i le tele o le tautotogo lagona, ae o le a tufatufa atu foi i le urosa mai le motu o tagata. O le mea lea, e te le manaʻomia le matamuli, ma e sili le faia o se maʻa manaia lea ma se matau. I mea uma lava, o le galuega e faigofie ma o le oloa o le a galue i fafo atu o ni nai afiafi.

Vitio i luga o le autu

O lenei tala e maua ai ni lesona vitio ma le mea e mafai ona e aʻoaʻo ai e faʻalauaʻitele le talatalanoaga o le au mea.

Faitau atili