Shinsy Benchs o ata

Anonim

Shinsy Benchs o ata
O le togalaau o le togalaʻau o ni vaega laiti i le togalaau - paka tusiata. O nofoa muamua na aliali mai i taimi o Aikupito anamua, ma sili ona matagofie ituaiga o le nofoa o loʻo mauaina i le taimi o le Renaisninces Scros, pe a fai o ni ata tusiata ma tusiata sili ona lelei.

I lena taimi, o le 'gaʻe le nofoalii e le gata i se mea e malolo ai, ae faʻapea foi i le vaega o le teuteuina o le paka ma se vaega taua o le laufanua.

Shinsy Benchs o ata

Oloa foto nofoa i le vanitivoir

I le taimi nei, pe a fai o fale ma nofoaga o fale e fausia ai ma le faʻataʻitaʻiga o nofoa ma le mamanu o nofoa o le togalaau. I le tuʻufaʻatasia o soʻo se atunuʻu palota, o le fale e totonugalemu i totonu o le fale, o lea la e faʻavae i luga o ona fausaga fatuga faʻataʻitaʻi o le tino ma isi pepa laiti o loʻo fuafuaina.

Filifilia o se nofoaga e malolo ai pe o fea e faʻapipiʻi ai se faitotoʻa faitotoʻa

Shinsy Benchs o ata

Taamilo nofoa latalata i le fale. Ata

A saili se nofoaga e faʻaopoopo potu, e tatau ona e mafaufau e uiga i le mea o le ai ai nofoaga mo faʻafiafiaga faʻapitoa. O le mafuaʻaga lea e taua tele le tuʻuina o kanisa, ia e faʻailoa mai le fesoasoani i laufanua laufanua o le lata mai laufanua ma le togafiti, ma le faʻaogaina foʻi ma le faʻapitoa lelei a latou mamanu.

Shinsy Benchs o ata

Nofoa i le terace

I se isi mea, o se togalaau faatomumū fuafuaina mo se atunuʻu fale poʻo le fale e tatau ona manaia pe a mafai. O le lisi faigofie ma talafeagai e nofo, ae fafagu le naunau e malolo ma malolo.

Shinsy Benchs o ata

Uamea nofoa mo le fale

O se tasi o nofoaga sili ona manuia e maua ai ni nofoaga o le togavao ma nofoaga faʻafiafia o se nofoaga filemu ma le mafanafana, lea e tu i le sili ona matagofie o lau '' upega tafaʻilagi. I le faʻatasiga o lau 'upega tafaʻilagi ei ai le tele o eria, e mafai ona faʻatuina potu i le togalaau poʻo le faaiuga o latou, latalata i le faitotoʻa poʻo le latalata i le vaipuna poʻo le vaitaʻele.

Shinsy Benchs o ata

Faitotoa vaalele i luga o le fanua vao

Lanu manumalo tele gagau vaʻavaʻai i le faʻaaluina o latou i luga o le vao, ae mo lenei tagata e te manaʻomia le mutia, saute e toso ese. Atoatoa e malolo ma vaʻai nofoa, lea e oʻo i tafatafa o le pa ma le faʻamalosi, o le manogi lanumeamata. Ma le isi, e mafai ona e tuʻuina Bencho latalata i le togalaʻau e malolo ai i latou a o taofi le galuega.

Telefoni feaveaʻi ma le tuʻugamau

Shinsy Benchs o ata

Visinisi o Fuafuaga Fuafuaga

A e manaʻomia mo le tuʻuina atu o se nofoa, ae o le a e faʻaaogaina pe a e sau i le faaiuga o vaiaso i le fale i le fale, ona sili lea o le filifiliga feaveaʻi. Faapena se faleoloa e mafai ona i ai ni palasitika ma fafie, faʻapea foi i ai se faʻaʻoleʻole masini, e mafai ona gaumaina ma nana pe faʻapipiʻi i totonu o le taʻavale.

Mataupu i luga o le autu: Greanding Parqut Board ma ou lava lima (vitio ma ata)

Shinsy Benchs o ata

Fulufulu laupapa laupapa. Ata

Afai e tatau ona e faia se nofoaga e malolo ai i le taimi puʻupuʻu, ona taʻalo lea o faleoloa togalaau mo lenei mea e talafeagai pe e le mafai, e pei ona i ai se mamanu faʻatuatuaina. Tele taimi, o loʻo faia i le uamea i lalo, lea e ufitia i le pulu vali, ma fafie afi ma nofoa.

O le isi filifiliga e mafai ona avea ma se palasitika ato palasitika, e matua lona tau ma mama ai, ma lona tau e laititi ifo nai lo le nofoa o le laau.

Shinsy Benchs o ata

Fulufulu uamea nofoa

O le feoai o se tasi o le sili ona taua o le sili ona taua o nofoa. Ioe, o nofoatupatu e le aveina se avega mamafa, ae i totonu o le latou lelei e mafai ona e tufatufaina le faigofie.

Shinsy Benchs o ata

Faʻatulaga le faitotoʻa faitotoʻa

O le nofoaga o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa i luga o le togalaʻau nofoaga i luga o le tumau faʻavae e tatau ona tumau ma aoga, pei o le tausaga atoa ma i soʻo se taimi o le ea. O le mea lea, e mamanuina ai ona foliga vaaia, aua o le ae malolo pea mo le tele o tausaga. O le maʻa maa po o maʻa uʻamea ua talafeagai lelei o ni nofoa faʻalilolilo, faʻapea foi ma na na faia i le maualuga o ituaiga laupapa.

Mea e ala mai le a nofoa e gaosia

La togalaʻau e mafai ona faia mai i le tele o mea, soʻoala e mafai ai ona feiloaʻi ai se maʻa, uʻamea, palasitika, palasitika faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasiga o isi mea. O le mea sili ona mafai ona gafataulimaina ma taugofie o le palasitika. Ae paga lea, o le mea na leaga ai, e gaosia manatu o palasitika a le palasitika o se ituaiga o taimi, ae latou te le o atagia i se mea sili ona fiafia ma faʻafiafiaina ai le faʻamafanafanaga. I eseese tulimanu o le togalaau, na vaneina ai pea nofoavo kasefi poʻo ni ata uma o le a vaʻai, faʻapea foʻi - ma le fafie. O nisi auiliiliga o le a iloiloina ituaiga uma o nofoa ma ata faʻataʻitaʻiga.

Booden Faasalaga Tane

Shinsy Benchs o ata

Booden Faasalaga Tane

O le sili ona lauiloa i dachniks o ni togavao togavao, aua e matagofie ma lelei, ma afai o iai sau fusuaga i luga, latou te mafaia ona teuteu lau togalaau.

Shinsy Benchs o ata

Mautu o laupapa laupapa

O a latou lava tulaga lelei e aofia ai le mea moni o le laʻau o se mea faʻalenatura, mafanafana ma siosiomaga agalelei. Faʻafetai i lona foliga masani, se totoga e mafai ona fetaui lelei i isi tulaga faʻaleoleo.

Shinsy Benchs o ata

Lē masani ai nofoa

Shinsy Benchs o ata

Atunuu laupapa laupapa

E tatau ona gaosia laupapa laupapa mai laupapa tumau, e tetee e soli. O nuu nei e aofia ai Teak, Cerry, Hazel, Latch ma Warloc Rocks. Ina ia mafai ona avatua se nofoa sili atu le matagofie ma puipuia mai i iniseti uma, e tatau ona e ufiufi se togavao faatofava ma vali po o vaovavale. O le tau o ia see o se avanoa e fuafua ai le a le ituaiga laupapa na fai.

Shinsy Benchs o ata

Avanoa mai le brene

Mataupu i luga o le autu: tamaiti rocking moega faia-i ai-oe lava i le fale

Afai tatou te talanoa e uiga i le mamanu o komiti laupapa, ou te foliga mai o nofoa muamua na faia i ogalaau e faia i se tulaga matagofie. E le gata i lea, o le taimi nei o se sitoa na avea ma sili ona taʻutaʻua.

Shinsy Benchs o ata

Malolo laupapa laupapa

Shinsy Benchs o ata

Laupapa laupapa laupapa

Ma afai e te faʻapipiʻi se nofoa maualalo na tipi ese ese mai le ogalaau malosi, latalata i se ata maʻa, ona faʻamamaina lea o lenei faʻavae o le peni i totonu o lau togalaau.

Shinsy Benchs o ata

Laupapa laupapa meaafale mo le togalaau

E masani lava, meafale gaosi oloa faia atoa seti o togalaau togalaau meaafale. Tele lava taimi, o sea laʻupa e aofia ai conch ma se laulau, ma o loʻo i ai pea le uʻamea nofoa, laulau mo tafaoga, nofoa, ma isi.

Shinsy Benchs o ata

Laupapa laupapa ma le togalaau o le togalaau

E manaia tele le vaʻaia o se laupapa laupapa faʻapipiʻi i totonu o le laupapa laupapa, ma i luga o le matala veranda o le a foliga saʻo ai se laulau laupapa ma nofoa laupapa.

Stone Law Sword Benches

Shinsy Benchs o ata

Spiquite Stone nofoa

Shinsy Benchs o ata

Manumalo Garden Fitu mai le ata ata

O se tasi o mea taua o le maa maa o le tumau. E tele ina masani ona faia i le Quarzite, paepae pe valivali lanu ma tauau granite.

Shinsy Benchs o ata

Raw maa togi

Nofoaia lea na faia i kanita na faia e avatu ai le togalaau o le togalaau o le togalaau a le togalaau.

Shinsy Benchs o ata

Stone Lolomi ata

Shinsy Benchs o ata

Vaalele Mataa

Mai le auala gaosi o le lakapi maa ua faia mo le togalaau i se stytic style. Ae o fonotaga faapena e seasea ona faʻapipiʻiina, aua o loʻo iai lava le maualuga o mea tau faʻapipiʻiina o mea.

Uamea faatolu

Shinsy Benchs o ata

Uamea Faasalaga Faasalaga

O ni nofoa uʻamea e aoga ma tumau, latou e atoatoa mo le faʻaaogaina i le tausaga atoa.

Shinsy Benchs o ata

Uamea nofoa

E le manaʻomia se tausiga faʻapitoa a Metallic, ae e mafai ona vaʻaia le nofoa e ono foliga le mautonu, mamafa ma maitauina le mamafa mamafa.

Shinsy Benchs o ata

Uamea nofoa ma tua

O le mea lea, e sili le taofi o lau filifiliga i se moli uila mamanu, lea e fetaui lelei i soo se togalaau, pe a fai o se faiga e faia.

Shinsy Benchs o ata

Faatulagaina Nofoaga Scorn

Sili ona lauiloa i tagata e ona fale, fale tumaoti ma dachnings fiafia i mea e fai ai oloa, fuafuaina mo le togalaau, ma ua fuafuaina mo le nofoaga autu o nofoia e Benches.

Shinsy Benchs o ata

Fored Benches o le ata

O nofoa e vaʻai atoatoa i luma o le fale, i le avanoa avanoa ma i luga o laʻau o laʻau.

Shinsy Benchs o ata

Butterfly nofoa

O mamanu o nofoa o nofoa e sili ona e sili ona ese - pata, bizarre curls, fugalaau ma lau. Ua mafai ona fai e le au pasiga mo le tuʻuina atu ma le faʻatoʻaga e fai ai ni 'olo māmā i au mea.

Shinsy Benchs o ata

Uamea Faasae Faasaina ma le Finagalo o Mea

E mafai ona faia ni nofoa e mafai ona faia i luga ma atoatoa le laufanua o loʻo i ai, o loʻo faia i se masani tuai.

Shinsy Benchs o ata

Soun Benchn Storan ma nofoa malu

Ina ia mafai ona faia se nofoa malu i luga o se nofoa faʻavae, e mafai ona e faʻaaogaina vivii faʻapitoa ma ogaumu o loʻo manaʻomia ona nonoa i se nofoa. O lenei vaifoliga o le a fesoasoani e mafai ona sili atu le mafanafana ma sili atu le mafanafana. I se faʻaopopoga, o le a malu, ma mafanafana. I le malulu o le tau, o se mea e sili ona faʻamamaina e mafai ona seti i se nofoa e maua ai se fiafia mai le malologa mai le malologa i le ea fou.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu le fale ma le faʻatoʻaga e ala o le tautoulu (33 ata)

Faasaologa o le Lafoga Faasalaga

Shinsy Benchs o ata

Trantupcent Plastic Garden Sword

O le sili ona le lelei ma taugofie o le palasitika nofoa. O le lelei o fonotaga ia e aofia ai lo latou toʻafilemu, lanu lanu lanu ma auala. Ae o nofoa taʻitaʻi o le a le aoga mo se taimi umi e teuteu ai lau togalaau, pei o le palasitika e noatia i le vave oso ma le faʻaleagaina i lalo o le gaioiga o le la o le la. I se faʻaopopoga, o palasitika o se mea e vaivai e matua faigofie lava ona faʻaleagaina.

Shinsy Benchs o ata

PASMS CHACH

Shinsy Benchs o ata

Laina Law Sworscards

Shinsy Benchs o ata

Tamai taaloga laiti o palasitika

Ae peitai ae o faleoloa palasitika e faigofie tele ona faʻaaoga. Afai i le taumafanafana e te manaʻo e tuu se nofoa i luga o le paolo o se laʻau, ma i le tautoulu e faʻaseʻe atu ai i le la, ona mafai lea ona fai se mea faigofie. O le palasitika kani o le a faigofie ona fufulu, e mafai ona faia e tusa lava ma le hose. Ioe, o Benches ma mai aulelei lelei palasitika o loʻo maua, ona i lenei tulaga o le tau o le nofoa o se faʻasologa maualuga maualuga.

Tuufaatasi nofoa

Shinsy Benchs o ata

Galu mo le fale ma le uamea ma fafie

E masani lava i le togalaau o nofoaga e mafai ona e mauaina tuʻufaʻatasia nofoa. E sili i latou e tumau, aoga, matagofie ma lelei.

Shinsy Benchs o ata

Fanua matagofie ma le uamea nofoa

Ua lauiloa le nofoa o laupapa ma uamea.

Shinsy Benchs o ata

Faigofie uʻamea nofoa faʻatasi ma laupapa laupapa

O le vevela ma le mafanafana o le laʻau e faʻaaogaina i le fale o le nofoa, ma o le faʻailoga o le uamea o loʻo faʻaaogaina i fafo ma lagolago.

Shinsy Benchs o ata

Aso nei o le vaniva

Shinsy Benchs o ata

Tuʻufaʻatasiga o sima ma fafie

E ono i ai foʻi isi tuʻufaʻatasiga - maa ma le faʻaaloalo, faʻalauteleina ma fafie, uʻamea ma maa.

Shinsy Benchs o ata

Uamea nofoa ma le tua ma se nofoa rattan

I le taimi nei, nofoa e i ai le uʻamea faʻavae ma le tua ma le nofoa o le rattan nofoa e matua lauiloa lava.

Shinsy Benchs o ata

Aluga ma malu le nofo mo le laupapa laupapa

Shinsy Benchs o ata

Seled Bownch Factor Phototi

Shinsy Benchs o ata

Malie nofoa nofoa

E mafai ona faʻaaogaina ni tala faʻapitoa o se faʻaopopoga ia faʻataʻamilomilo ni nofoa, faʻafetai pe o le a le nofo lelei ma faigofie i soʻo se mea, malulu le tau.

Taaloga ma Taliga

Shinsy Benchs o ata

Nofoa ma le ato.

Sili ona lelei o le a teuteu lau togalaau nofoa ma le kesi. Tele taimi e faia ai vaʻa i uʻamea, lea e ufitia le paʻu paʻu, ona o le faʻasao o le tino o le a puipuia mai.

Shinsy Benchs o ata

Laupapa laupapa ma le ato

E mafai ona e faia se ata matagofie i le pito i tua ma itu itu, ma o nofoa nofoa e mafai ona faia laupapa pe faia. O le Arch e mafai ona faʻamalosi i le tele o laʻau-tuputupu aʻe o laʻau, e pei o teine ​​teine, teuteuga o loʻo teuteu, becatis ma tele roses. I le faʻaopopo atu i mea uma i luga o le taga, e mafai ona tautau ia Kashpo faʻatasi ma hyperies, tagata faʻanatura ma fagafao.

Shinsy Benchs o ata

Nofoa ma le pergola

O lenei galuega e mafai ona avea ma faʻailoga moni o lau laufanua.

Faitau atili