Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Anonim

O faʻamalama palasitika ua leva ona faʻamaonia i aso uma o le olaga ma o le a le fiu o latou tulaga e taua ona o lo latou faʻatuatuaina ma aoga. E ui i lea, i le taimi, o le faʻagaioiga e mafai ai ona solia i latou.

Aua neʻi e ita ma vaʻai mo se faʻapitoa e faʻaumatia ai faʻafitauli i le galuega o uʻamea-palasitika fausaga. Fetuunai Will Pastic Windows tutoʻatasi e moni lava.

E manaʻomia le suʻesuʻe o isi o itu tutusa o aʻafiaga o le liuga o le PVC i le faʻafouina ma tekinolosi. Sei o tatou taumafai e faʻaaoga lenei tusitusiga e fesoasoani ai e fuafua le auala e fetuʻunaʻi ai le palasitika mamanu. O le a tuʻuina atu ai ni faʻamatalaga auiliili mo le fetuunaiga ma toe faʻaleleia o le palasitika faʻamalama mechanasms.

Ituaiga o faʻaletonu o PVC fausaga

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Faʻafefea ona faʻamamafa faamalama palasitika lava ia, ma o a faʻafitauli e mafai ona aveʻesea e aunoa ma le tosina mai o tagata faʻapitoa i lenei mea? I nei soliga o le gaioiga o le palasitika faamalama e mafai ona mafua mai:

  • O le faʻamalama nalu e kuka le faʻavaʻa;
  • E le fufusi le ea;
  • tapuni manoa i fafo;
  • E le gata le fuafuaga, aua o loʻo poloka lea le 'au i se tulaga tatala;
  • Aua le suia le 'au ma se tapuni tapunia;
  • Ua le manuia le 'au;
  • O le 'au e oʻo mai i le leaga.

Ina ia fetuunai Windss Pati, o le a e manaʻomia ni mea faigaluega:

  • Sgatia;
  • hex ki 4 mm lapoa;
  • Faalavelaveina o ituaiga eseese.

Tulaga taua mo le fetuunaiga faamalama

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Hex ki mo fetuunaiga

E mafai ona e fetuunai le palasitika faamalama i le tele o itu. Faatasi ai ma lenei vaega, e mafai ona e teuina le ata o le fausaga i autafa o le faʻavaʻa, faʻapea foʻi ina ia pulea le tikeri o lona aʻe.

O le tekonolosi o le fetuʻutuʻu palasitika Windows o loʻo i luga o le faʻavae o le mea lava lea e tasi, ae le o le faitauina o ni eseesega laiti i le fetaui lelei o le masini gaosi oloa. Seʻi faʻapea o loʻo auiliiliina ni auiliiliga mo le fesuiaʻi o faʻamalama i luga o soʻo se galuega ma faʻaletonu galuega.

O le vaega o le puta le faavaa mai lalo

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Afai o le sash clings le faʻavaʻa mai lalo, o lona uiga o le mamanu na faʻasaoina

A maeʻa ni taimi e faʻagaioia ai faʻamalama ma faitotoʻa o PVC, ua matauina le faʻatulagaina o le faʻavaʻa o le faʻavae. O lenei mea moni e faʻailoa mai ai o le mamanu na mafai ona faʻatonutonu.

O ia soliga, o le pito i luga o le pito i luga o le palasitika faamalama e manaomia. Ina ua aveeseina ni faʻaletonu i le galuega a le Will Seash, e manaʻomia le siʻitia i le pito i luga o matasele ma mai le pito i luga, o lea e aveʻesea ai le sagging. O le fetuunaiga o fetuunaiga o pei ona taua:

  1. E amata i, tatala le toʻotoʻo.
  2. Faatulaga le fetuunaiga o le faʻapipiʻi, o le fea o loʻo tu i tafatafa o le pito i luga o matasele i le pito o le vaʻa. Faʻatinoina lenei faiga faʻaaogaina le ki hex, o le fea ua sologa lelei.
  3. I luga o le pito i lalo, o le pulou ua aveʻesea ma faʻatino se paga o fealuaʻi lemu.
  4. Matou te gaosia le siakiina o le tikeri o le fetuunaiga o le sash, ma pe afai o le faaletonu o le faaletonu ua le mafai ona aveese atoa, ia faatino ia sitepu i le naunautaiga i le avanoa manaomia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu mai le okeni: faʻatonuga

O le ofu o le ofu i le itu i le itu

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Fetuunai le fao ma le hex ki

Tatalaina o le PVC faamalama pe a paʻi atu le vaʻa e paʻi atu i le faʻavaʻa, toso faafitauli. O le a le mafai e le masini ona tatala fua ma le faalagolago. Fetuunai o le Windows ma ou lava lima i le mataupu pe a fai o le sash coans le faʻavaʻa i le itu, gaosia e tusa ma le algorithm:

  • Ina ua naʻo le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, e manaʻomia le tuʻuina atu i le matasele i lona pito i lalo. Lenei ua ausiaina e ala i le fetuunai fao, o loʻo i lalo o le pito i lalo o matato;
  • A maeʻa le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, e manaʻomia ai le toe fetuunai o le straw, lea o loʻo i le pito o le sasa i tafatafa o le pito i luga o le pito i luga.

Faatulagaina le tapuni

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Mai lea taimi i lea taimi e manaʻomia ai le siakiina o le faʻagaioiga o le tapuni o le tapuni. O latou numera e masani lava o le: i luga o le tasi pa mai itu uma i le taimi atoa.

O loʻo manaʻomia le fetuunai o Wisendent Windss Windment, pe a fai matou te matauina le ofu ia le itiiti ifo i nisi tapuni-optop plank. O lona uiga o le mea e mafua ai le masini. Faʻafefea ona faʻasaʻo lenei faʻaletonu? E mafai ona e faia lenei gaioiga:

  1. Faagaoioia le mamanu ma aveese Spegs Spegs mai le matapeʻa, ma faʻaaoga le bolts faʻaaoga le ki.
  2. Alu i le pito i luga, fetuunai le fao, ina ia mafai ai ona fetuʻunaʻi le faʻavaʻa, ona toe foʻi lea. Fetuunai le faʻatulagaina o le faʻamalama o le faʻamalama o loʻo faia e faʻaaoga ai le pito i lalo o le sikulu.

Ina ia mafai ona pulea pe o le faiga faʻatulagaina e saʻo, e tatau ona e faʻaaogaina e te tatalaina pea ma tapuni le mamanu. Afai e mafai ona tatalaina le SOW ma tapunia saoloto, ua maeʻa le faʻagasologa.

Faatulaga le maualuga o le maualuga o le sash

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Zappa Manaʻomia le malosi o le alalaupapa o le faʻavaʻa i le faʻavaʻa

Faatasi ai ma le itu i le pito o le sash i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le 'au o loʻo iai se faiga o le eccentrics poʻo isi upu o le tsupff. Faatasi ai ma le fesoasoani mai ia i latou, o le patipati o le palasitika faamalama ua fetuunai. O le ata o le mamanu e mautinoa ai le leai o ni ata.

Tusitusiga i luga o le autu: Salad Walpapper i totonu o le potu o tamaiti

O fale gaosi uma e iai foliga o tagata atamamai, ae o le faʻavae o gaioiga e tutusa. Fetuunai le PIN i luga o Windss Windows o loʻo faia e faʻaaoga ai ni puni. Aua na liliu ai lenei mea i ni suiga tele.

O le maualuga o le patipati o le sami i le taumafanafana ma le taumalulu vaitaimi e ese. I le taimi fiafia o le tausaga, e tatau ona vaivai le clamp nai lo le taimi malulu. I le tau malulu, ma e le mafai ona feula, o le sash e tatau ona faʻamalamalamaina malosi.

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

O le fetuunaiga o le clamp e mafai ona faʻatinoina mai le itu matasele, o loʻo feosofi mai ai se sikuluga faapitoa i le pito i lalo. E tatau ona totogi atu i le Swivel-Breapl. Faʻatuina o le faʻaʻoleʻole masini e sili atu le sili atu ona galue-faʻamalosi tino.

I lea tulaga, e tatau ona e fetuunai le alalaupapa ma le siku i le pito i luga o matasele. O le auala e nofo latalata i le hinge. Ia faʻaaoga, e tatau ona e tatalaina le faʻasaʻo, ma fetaomi le poloka, faʻatulaga le 'au i le ventipelation mode.

E mafai lava ona fetuunai le fetuʻunaʻi e pei ona taua i le tulaga: ma le siʻitia o le tikeri o le aʻea, o le fasi ua faʻasolosolo, pe a faʻavaivaia ai, i le isi itu. Aua neʻi galo i le taimi o le faiga o le faʻasologa, siaki le faʻagaioiga o le sosh-gagau.

Fetuunai mea faigaluega

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Matou te alualu i luma e fetuunai mea lelei o le PVC faamalama. E tele lava, mo nei faʻamoemoe, siku siku ma hex ki ua faʻaaogaina. O 'au e masani ona faʻatulagaina e faʻaaoga ai sikulukalaita, ma toe faʻafou pepa e faʻaaoga ai le ki HEX. Afai o le SOH ua faʻamalosia le lelei, o le pa e faʻaseʻe agai i le auala.

O le tikeri o le patipati foi o loʻo faʻatulagaina foi mai le nofoaga o le mataua, lea e mafai ai ona faʻaaogaina le 'auala e faʻaaoga ai se ki hexagon. O le tikeri o le patipati o le seti o le laulaufaiva. O le tele o faʻateleina na ia faʻalautele, e sili atu le faʻasalalauina o le SOE. Mafaufau i isi tulaga pe a manaʻomia ni faʻamalama. I le fetuunaiga o le patipati o le ash, vaai i lenei vitio:

Faatulagaina le 'au na polokaina ma le matala o le stash

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

O mea e mafai ona tatalaina ai le Eurobon i lenei auala pe a tatalaina le mamanu, e le mafai e le 'ona suia i le "tapunia" tulaga. Mo lenei, ua saunia ni poloka faʻapitoa i le auala talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: o le piliki o lo o taʻoto ma ou lava lima

Ma le faʻaletonu, o le galuega o le vaega atonu e tutupu pe a maeʻa le tumutumu i le "tulaga tapunia, ma e matala ai le mamanu. O lona uiga, o le poloka na te faia ai le tulaga o le 'au. Ina ia faʻasaʻo lenei tulaga, e tatau ona e kiliki i le poloka masini ma liliu le loka masini i le "matala" tulaga.

E le liliu le 'au

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Faʻafefea le fetuunaiga o palasitika liligi ma o latou lava lima pe a tupu faʻafitauli ma le 'au? E musuia pe fasiotia lona taimi e le mafai.

Faatasi ai ma se faaletonu, o le pupuga o le locc cucnasm ma le tali elemene e le faia. O lenei faʻafitauli ua foʻia i ni auala se lua:

  • O le sash e faʻaosofia le faʻaaogaina o se fetuunaiga fetuʻutuʻu i le tali atu i le tali atu;
  • O le Mauga ua vaivai ma faʻavaivaia le ipu mafiafia o loʻo faʻaofi i le va o le sīse ma le faʻavaʻa.

Na talepe le 'au

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

Afai ua le manuia le fili, ona e mafai lea ona e toe faaleleia faamalama palasitika ma ou lava lima. Toe faʻaleleia e amata i le mea moni o le masini o le loka masini e faʻamatuʻu mai i le aveeseina o le lofituina.

Ina ia faia lea mea, e tatau i le faʻatuai i sina taimi puʻupuʻu ma liliu i le 900. O le po nei, e tatau ona e liliu i luga o le masini ma oʻu 'au fou i lona tulaga. Mo faʻamatalaga i le fetuunai o le 'au, vaʻai lenei vitio:

O le 'au e tau le leaga

Faʻafefea ona fetuʻunaʻi solo palasitika

E le manaʻomia i taimi uma le fetuunaiga o mea o loʻo i ai i le palasitika Windows. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le le lelei o le faʻatinoina o le palasitika o le faʻamalama e tupu ona o le le lelei-lelei le faʻamalosia o le auala.

Ina ia puipuia lenei, e fautuaina ai le faʻalauteleina o ia i le tausaga. Ina ia fetuunai le palasitika faʻamalama ma ou lava lima, Ma o le iʻuga e te fiafia i ai, ona manaʻomia lea o le mulimuli i nei tulafono:

  1. Ia siaki e le aunoa ni faʻamau ina ia puipuia ai a latou ofu.
  2. Aveʻese uma pupu, e tatau ona faia lelei le galuega, ia aua neʻi faʻaumatia o latou foliga.
  3. Afai e le mafai ona fetuunai le faʻavae o le fatufatu, o le Windows e le mafai ona fetuunai. I lea tulaga, o le a e tatau ona e faasino i tagata tomai faapitoa. PVC Windows toe faaleleia e sili atu le mafai ona gaosia.

O se mea taua i le taimi umi o le masani ai o uʻamea-palasitika fausaga, o le faʻapipiʻi lea o oloa o tagata faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻavae i le fale o le Windows "Rachu", o le lelei o lenei oloa ua siakiina mo le tele o tausaga. Faitau atili e uiga i le fetuunai o le PVC faamalama, vaai lenei vitio vitio:

Ina ia aloese mai le foliga mai o le faaletonu o le palasitika Windows, e tatau ona tuufaatasia masani ai uma vaega o lapisi.

Faitau atili