Matou te faia le faʻafitauli o le fola i le fale ma laupapa laupapa

Anonim

O le leo leoleleia i laupapa laupapa e faia se taua taua. O le mea moni o le fafie o se malosi sili atu o le tele o leo eseese ituaiga. Fale laupapa o se ituaiga o resonant box. Soʻo se ituaiga pisa e faigofie ona tui i totonu o le potu e aunoa ma le feiloaʻiga i lona ala o papupuni taua.

Fale na faia mai sima ma le sima le malu puipuia e leai se faafitauli. O le ata lava ia lava ua faamatalaina o ni nofoaga malupuipuia. I le tulaga lea, o le puipuiga o le fale togavao, e le aoga le leo ma le gao mea e mafai ona maliu faasolosolo i le itu popole. O le faʻagasologa o le pisapisao le tumau e ese mai le puipuiga i le puipuiga o mea.

Matou te faia le faʻafitauli o le fola i le fale ma laupapa laupapa

E i ai ni vaega i le fausiaina o se fale laupapa. O le tulaga o le faʻaoleni o le faʻalumaina o loʻo faia i le taimi o le fausiaina. Afai ua sauni le fale ma e tele le faʻafitauli o le pisa, o le a faigata tele ona aveese atua, o le a e toe faʻavaivaia mafuaʻaga ma toe faia mea uma. E lavea i taimi uma le taga, ma ile nisi tulaga ole fesoasoani e tei. O lea, sa fai le faʻafefe o loʻo faia i totonu o le fau fale.

Aʻo le i amataina le puipuia o se puipuiga mai le pisa, e tatau ona e malamalama i le natura o le leo lava ia. O se aga masani o le mea e iloa ai nei ituaiga o leo:

  • E foliga mai i laʻasaga, mulivae, paʻu mea e taʻu mai ai le teʻi ma faia le vaega muamua.
  • O le vaega lona lua o le valea e taʻua o leo o loʻo i ai le saʻo o le natura. Nei e foliga mai e ala i TV, masini audio mea ma leo o tagata.
  • O le vaega lona tolu e atagia mai ai leo e faʻatino e le ata ona o le fausaga. E taua o latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamaumau o le fola o se faʻavae lea.

Tuuina atu le natura o le le mautonu leo, e mafai ona e filifilia le mea e fetaui ma alu i le galuega i luga o lona taotoga.

O le sitepu muamua i le taotoga leo

Matou te faia le faʻafitauli o le fola i le fale ma laupapa laupapa

O le fausiaina o le fola i totonu o le fale laupapa e o faatasi ma ituaiga uma o fesoʻotaʻiga numera. Faʻapipiʻi nofoaga o utupoto, la latou fesoʻotaʻiga ma le laupapa laupapa laupapa, Smudv Connections - O nei nodes o le a salalau leo ​​i itu uma. O mai ia i latou e amata ona faʻalilolilo. O mea sili ona aoga mo le faʻaaogaina o le leo o le fiafia o le fiva. O loo latou feagai ma le atoatoa ma a latou galuega ma faigofie ona faaaoga.

Mataupu i luga o le autu: manatu mo tamai cuiisii: resitala lagolago, ata

Fesootai fausaga ma nodes e faia e mea e faʻaoga ai le leo. Tele mato o loʻo faʻaogaina lagona mo le taʻoto i le va o le ova. Na aofia ai utu, faʻatasi ai le tumutumu o le fogafale lona lua, pe a iai. Ma, o le nonoa e mafai ona faʻataʻapeʻapeina ma paʻu mea.

O le leoluga o fusifatuina o faʻamau ma tuufaatasia o laupapa laupapa o loʻo taʻalo tele tele, aua o le au taʻavale na fofo ai le leo ma luga o itu. O i latou o le ala savali, e femalagaaʻi ai le leo, aemaise lava o le pule. E fautuaina e amata le fausiaina o le fausiaina ua uma ona amanaia le natura o le leo ma lona tufatufaina. O le iʻuga, e te le tau 'alo ese mai le leo tele i totonu o le potu.

Tuuina atu taimi o le Sym Confilation o Consunding Node, o le a faʻateleina ai le puipuiga o le a faʻateleina ai le iʻuga o le faʻaititia o soʻotaga soʻotaga.

Le mautonu fola ma luga pito i luga

Eleele fola

Matou te faia le faʻafitauli o le fola i le fale ma laupapa laupapa

Le mautonu o le fola, e pei o le tulafono, o le a faataatia i le tulaga o le elasi uae. O lenei mea e tatau ona i luma muamua. E masani lava ona masani ai, feutagaiga ma le tuʻufaʻatasia o le leo o se mea e tasi e faia ai mea uma e lua. Mo se faʻataʻitaʻiga, tioata taʻaloga na maua uma lava uiga lelei. O lona uiga, o le fola faʻatasia saʻo lenei mea, pei ona aveʻesea ai le manaʻoga e faʻatau eseʻese le tele o pisa. Mea mai le basil fiber e matua lauiloa tele. E le masani ona ia iloa e tutusa ma le faʻaaogaina o leo ma le taofia o le vevela i le taimi e tasi. I le tulaga lea, o le vaega o le tuʻugalemu clinicisaition ma le faʻaleaoga, e pei ona. Ae ui i lea, e toʻatele tagata faʻapitoa fautuaina e sili atu le tele o le leo o le leo mo le fola mulimuli.

O lenei faʻaopopoga o le a faʻatagaina ai oe e faʻaesea atoa uma le faʻaʻaisa ma leo leo. E faigofie tele le puipuiga faaopoopo. Faʻavae i luga o le faʻaumaina o le faʻauma, laupepa o le ark mea poʻo le fiberboard ua tuʻu. O laupepa e faʻapipiʻiina i le tasi ma le isi ma e le faʻapipiʻi i le faʻavae. Aisea e le faʻapipiʻi ai? Fao, o le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa ma isi uamea elemene e amio lelei leo. O le mea lea, gaoi pepa, o le talafeagai o le mamanu atoa ua leiloa. O le leo o le a pasia pea i le uamea elemene. E le faʻapipiʻiina ni mea o loʻo faʻapipiʻiina e le leo, o le "flating luga" o loʻo mauaina. E le gata i lea, o le fola mulimuli ua faapuupuuina. Faalua o le pisapisao, faʻasesega ma cork cham mafai ona malemo e le maina leo leo.

Mataupu i luga o le autu: kelu mo Vlinyl Wallpaper: O le a le mea e tatau ona faapipiiina

Maualuga pito i luga

Matou te faia le faʻafitauli o le fola i le fale ma laupapa laupapa

O le pito i lalo o le foloa o le fogafale lua o le mamanu lea i le ituaiga o utupoto ma ova. Ua faapipii i pa autu. Le maimoaina o nei elemene e amata i le fesoʻotaʻiga. Tausia o nodes o meafaitino ma mea taua. O latou mapuea na latou fautuaina e aofia ai ma le tele o le afi-tetee.

O le mea moni o lena i le taimi lena o le utupoto ma laupapa amata ona olo. Afai e "afifiina" e pisa i le le mautonu, o le a le lagona le leo. Ave le taimi lea pe a fausia le fogafale lona lua. O le sili ona lauiloa ma lelei auala e faʻapipiʻi ai le leo o le pito i luga o fola pito i luga o le membrane "lona lua taualuga". O le polokalame o lona fausiaina o le taimi e faʻaaluina, ae o le aʻafiaga o sea fuafuaga e aoga.

O le aano o le metotia ua faʻaititia i le faʻatulagaina o le "faʻamalosia le taualuga" faia o le lua leo-faʻaaoga laupapa laupapa. O loʻo i ai se leo faʻamalosi i le va oi latou. O lenei "sanuisi" ua faʻamalolo ma faʻapipiʻi i puipui. E aliali mai se tagata sili ona ese airbag, mitiia ma toe tufatufaina le leo o le ulufale mai. O le mea sili ona taua i le atoa o le fausaga o le tau talafeagai. O le membrane sloudproofer i le fale laupapa laupapa faʻapipiʻi i puipui faataamilo i le tino.

O le vaega autu o loʻo faʻapipiʻi i utupoto e faʻaaoga ai le le faʻamalosi o le faʻamaloloina. E mafai ona faia pe sauni e faʻatau ai oe lava. E le mafai ona faʻafilemu le "naunau i le faʻaʻaisa le mautonu", aua ua leiloa le afaina ona o le faʻamalosi o le leo ma le uamea elemene. O le mamanu e tatau ona faʻapipiʻi ese ma le tutoatasi.

E mafai ona faʻatino le leo o le foloa o le ea e faʻaaogaina ai fulufulu laʻau ma plywood. O le mataupu faavae o lenei metotia e tutusa ma le membrane. O mea e faaputu mai le va o utupoto ma faʻamalosia e pitiwood faʻapipiʻi. O loʻo faʻapipiʻi le mamanu i pa puipui, ae le o le utupoto. E tatau ona tutoʻatasi mai le tele o luga. Nai lo le Plywood, na masani ona faʻaaoga e le Papatusi.

Le a le mea e filifili ai le mea?

Matou te faia le faʻafitauli o le fola i le fale ma laupapa laupapa

Talu ai i le fale laupapa, o le le mautonu o le fola e ese mai i polokalame masani o fola sima, mea ua filifilia muamua i lalo o uiga o le fausaga. O le sili ona lauiloa ma faʻamaonia lagona o le:

  • Glasswater . E fiafia e faʻaaoga i le pito i lalo o le foloa o le foloa muamua, aua o mea e faʻaosofia ai le faʻaluaina o se mea e faʻaluaina ai le taimi.
  • O le a le aofia ai Basalt fiber . O nei mea e atoatoa ona feagai ma lana galuega - o le valea o le ita. E tetee le afi, ae le o maua i le susu ma mafai ona malemo i ai leo leo leo.
  • Lagona O loʻo uma nei ma le leo-faʻaputuputuina mea. E faigofie lava ona latou tauina nofoaga o fesoʻotaʻiga maualuluga. Peitai, e le tetee atu le mea e susunuina, o lona faʻapitoa gaosi o le a manaʻomia.
  • O le ark mea O se mea lelei e inosia o leo leo leo. E tuu sao i lalo o le fola mulimuli.

Mataupu i luga o le autu: Malosiaga sapalai mo le kesi kesi

O mea uma nei e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi. E masani ona faʻaaoga e faʻaumatia ai faʻafitauli ma le pisa ma le tele o le vevela i laupapa laupapa.

O le maileia o le fola o loo fausia i le taimi o le fauina, aua e faigata tele le faia i le maeʻa o le fale. O le i ai o le pisapisao faʻaʻaisa e fesoasoani i le mafanafana ma le fiafia i le fale laupapa i totonu o le fale laupapa.

Faitau atili