Suia laulau ma au lava lima: itu ma ata

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Aofai mamanu mo le talotalo
  • O le Wenting laulau gaosiga
    • Gaosiga o avanoa mo le laulau
    • Fausiaina o Grooves
    • Fausiaina o Nofoaga mo Faasologa
  • Fausia laulau mo le sasaina

O meaafale taua a le itu o mea tau tupe na ofoina atu i matua talavou o le tele o fausaga o le suia laulau mo tamaiti. O le tulafono, e lava ma le tele o meaafale i le tulaga o le moega i autafa o le moega po o le fatafata.

Suia laulau ma au lava lima: itu ma ata

Tele o le sili o le suia o le fatafata.

O le Pelleence (SirrizTal luga, faatapulaaina pito i luga) e masani ona taofi i luga o le pito pito i luga. O le fausiaina e le talafeagai, pei ona tele avanoa i totonu o le potu. O le mea lea, e sili faigofie i le faia o se laulau sui ma ou lava lima.

Aofai mamanu mo le talotalo

I se faʻaopopoga, o le laulau na faia e le tagata faigaluega o le a taugata tele nai lo le fale gaosi oloa, pe afai e te fausia, mafai ona e tuʻuina atu mea laiti uma e taua ia te oe ma lau pepe.

I lau talosaga, o le telefoni feaveaʻi o le laulau mo swadddling mafai ona faʻapipiʻi i luga o le moega po o le laulau taʻavale.

A paʻu le manaʻoga faʻapitoa, e mafai ona aveʻese ma aveʻese i ai o le a le faʻalavelaveina ai. O ni vaega laiti o se ata lea e sili atu ona faigofie. I lenei ma le faʻamasinoga, o galuega uma o loʻo tuʻuina atu i ai o le a faʻataunuʻuina, ma lava ia aoga maualuga, ma o le a lava le maualuga maualuga, o le a mafai ai ona faʻatagaina le tamaititi e solo ma pa'ū mai le laulau.

Faʻapipiʻi ma le faʻatuatuaina o uʻamea uʻamea e mafai ai ona e puipuia le mamanu i soʻo se meafale e aunoa ma se faʻaopopoina o le tapuni o le tapuni. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se laulau umi umi, ina ia toʻaʻai matua i luga o le tamaititi.

E mafai ona e faia se laulau suia i ou lava lima, ae o le itu nei o loʻo manaʻomia:

  1. Mo countertertops - 80.5 × 78.5 cm (o le a faapipiiina i le urooves faia i autafa ma luga o le puipui).
  2. Mo le puipui pito i tua - 77.2 × 10 cm.
  3. Mo itu o le itu (itu) - 81.5 × 3.5 cm (o nei vaega o le a manaʻomia 2 pc.).
  4. Mo le pito i luma o le ata - 81.5 × 3.5 cm.
  5. Mo vae - 60 × 4 cm (o le a latou faʻapipiʻi i le itu itu).

Suia laulau ma au lava lima: itu ma ata

Ata 1. Vaʻaiga lautele o le faʻataʻavale laulau ua faʻatumauina i luga o le laulau moega.

O le mautu o le ata atoa o le a tuʻuina atu ai se tagi, o loʻo i lalo o le pito i lalo o le laulau pito i luga.

O le lautele o le vaʻaiga o le lumanaʻi mamanu o loʻo faʻaalia i le ata 1.

I lenei auala, e mafai ona faia se laulau i ou lava lima, o le itu o le a 83.5 × 81.5 cm ma le mafiafia o le 4 cm.

E masani lava, e mafai ona suia fasiga iloga na o oe. Tele taimi, o le laulau mo swaddling o loʻo faia i lalo o meaafale maʻoti, o lea o le itu o le pito i lalo e tatau ona fetaui ma le pito i luga o le nofoa poʻo le fatafata.

Toe foi i le vaega

O le Wenting laulau gaosiga

Ina ia mafai ona faia se laulau sui i o latou lima, o le a e manaʻomia mea nei:

  • Plywood ma le mafiafia o 0.8 cm - 1 pepa;
  • O le laupapa laupapa ma le mafiafia o 2.2 cm - 250 × 10 cm (e sili atu le faia o se faʻasologa o kene poʻo linden);
  • Laupapa laupapa laupapa 4 × 2 cm ma 60 cm umi - 2 pcs.;
  • Uamea fusi pito i luga - 8 PCs.;
  • Faakel ua fuafuaina mo galuega ma fafie;
  • Meaafale fula mo le faʻamalu o le le mafiafia o le itiiti ifo o le 2-25 cm;
  • ie ma taupulea vaivai (pe lesitalaina);
  • Movilka, vali po o varnish (i lau talosaga).

Suia laulau ma au lava lima: itu ma ata

Ata o se suiga o le fatafata.

Ma le isi, o le a manaʻomia oe i mea faigaluega nei:

  • Eletise Sikisa pe Hacksaw;
  • Electrode ma le seti o le malosi mo le fafie;
  • kolama;
  • Similol milling arzzle, masini po o chepentry chisel;
  • oneone o le eseese lagona;
  • Nantaterter roulet.

A maeʻa ona saunia mea uma e te manaʻomia, e mafai ona e amata aoina se laulau ma ou lava lima. Ae ia manatua o faʻamatalaga uma ma paʻu e tatau ona poleti ma le faʻamalamalamaina ma e le maua le Burs ma le le mautonu pito. A leai, o le gasologa o le tiga ua tiga e tele naua. O lea la, faʻatautaia o faʻamatalaga uma, e oʻo lava i latou o loʻo i totonu o le mamanu, atoa lava.

Uma nodes ma faʻapipiʻi e tatau ona faʻatuatuaina ma tumau. Avanoa faʻaopoopo i le gaosiga o meafale o le fanau e le o le aoga.

Toe foi i le vaega

Gaosiga o avanoa mo le laulau

A o le i inu avanoa, o mea uma o auiliiliga. E manaʻomia le amanaia uma tulaga fuafuaina o loʻo fuafuaina. Afai e leai sau lakapi i le lima, o faʻasologa o loʻo i totonu o le itu e mafai ona faʻatatauina i le fesoasoani a le lima lima lima mea, pei o ipu. O pito o faʻamatalaga o faʻamatalaga e sili ona talafeagai e maua ai ina ia latou tutusa ma pito o le plywood card poʻo le laupapa. Faatasi ai ma lenei talia, o le a e sefeina le tusitusiga, ma sa tatau ona faia sina mea itiiti.

Suia laulau ma au lava lima: itu ma ata

Ata 2. Sauniga o se suiga laulau.

Ina ia mafai e pito o le Plywood, "foliga mai" i lalo o le teufaatasiga o le JIGSAW, cbable le lumanaʻi o le tipiina o le lipine vali. O le a le fua o le a fesoasoani e aloese ai mai le tele o lapisi. O pito uma o avanoa o loʻo togafitia muamua ma le oneone i se tamai saito, ona laiti lea. E mafai ona e saoasaoa le faiga e faʻaaoga ai se numera faʻapitoa.

O ata o avanoa ma o latou itu o loʻo faʻaalia i le ata 2.

Masani, e ono ese ai lau sipisi lea o lau lapoa mai le faamaoti. O le ata faʻaalia le ata o le itu tauagavale. O le mea saʻo e pa i le auala lava e tasi, ae o le faʻatusa foliga. E sili le muamua tipiina o autafa o mataʻitusi ma mataʻitusi i lalo o le taamilosaga ma na ona tapeina tele. Ole a aloese mai mea sese ma le tonu i le gaosiga o le galuega.

Toe foi i le vaega

Fausiaina o Grooves

A uma le galuega o vaega uma o le tusi ua saunia, i le itu ma i le pito i tua o le laulau e manaʻomia e fausia ai asiasiga i lalo o le faʻamau o le laulau. O le fua o ala o togalaʻau e faʻalagolago i le mafiafia o le paluga o le puimanava. I lenei tulaga, o masini uaea ai e tatau ona manino i le 6-8 mm, ma le lautele o le 7-9 mm. Tuu le fale e uiga i se mamao o le 2 cm mai le pito i lalo o le auiliiliga.

Suia laulau ma au lava lima: itu ma ata

Fasigalaau laupapa o se laulau sui.

O le faigofie auala e fai ai ni togato ma se masini mimiti poʻo se numera faʻapitoa, ae e mafai ona e faia ma o loʻo masani ai. Ia mautinoa o le taofi o le laulau na ulufale mai i le nofoaga o faʻapipiʻi ma nisi taumafaiga i lau vaega. E le faʻatagaina VPS tele, a leai e le manaʻomia le ata atoa.

E faasalalauina le laulau mai luma i le laulaufaiva, e manaʻomia le faia o se mamafa o le 5-7 mm le umi. Ia faia lenei mea, e i ai le faʻailoga i itu uma e lua, o le fea e tusa ma le 2 cm mai le pito. O lenei mamao e faʻalagolago i le mafiafia o le itu o lau laulau. O 'auʻaunaga i le va o le faʻailoga ua filifilia faʻaaogaina le ata.

I le faʻavae lava lea e tasi, o se faalenatusa mo le taʻele o le laulau e fausia i le pito i luma. I luga o le umi atoa o auiliiliga e tatau ona e faia se grove o le 1.5 × 0.7 cm. O pito e tatau ona faataamilo. E sili le faia o lenei mea ma foliga foliga. Ae afai na e mauaina se meataʻalo i luma, ona fau lea ma se toʻalua o le afafine ma faʻamasani ai ma le pepa fanau ia o loʻo totoe.

Toe foi i le vaega

Fausiaina o Nofoaga mo Faasologa

Le isi, e tatau ona e alu i le fiafia i le faamoega mo le faapipiiina o vaega ma le tasi. O se tagata e le-vavaeʻese pu o loʻo galulue i le itu ina ia tumau le 3-5 mm i le pito i tua. Afai e pasi le ata i le vaega, o lona iʻuga e mafai ona tiga ai se tamaititi poʻo matua. I le tulaga o le mea na le mafai ai ona faia ni pu, mulimuli ane faʻaputuputu le laulau, ia mautinoa e tapunia le palasitika piping faʻapipiʻi, tuʻu i luga o le kelu.

I vaega uma o le tagata masani, o le mea lea e tatau ona 'ausia ai:

Suia laulau ma au lava lima: itu ma ata

Faailogaina i lalo o le taiala.

  • Mo faapipiiina o pito pito i lalo placks (vae) - 4 pcs.;
  • mo fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le vaega - 3 pcs.;
  • E fesoʻotaʻi i le puipui pito i luma -1 pcs.

Ona faia lea o pu tutusa i luga o le potu pito i luma, vae ma luga o le pepa. O le loloto o le faamoega e faʻalagolago saʻo i le umi o le moe (spikes). E masani lava ona latou faʻataʻavaleina e le 2-3 mm loloto loloto le umi.

Ae a o le fuafuaina o le tele o le sone, ia amanaia le loloto o pu o lua nonoa. A leai, o le a le mafai ona e teuina avanoa o loʻo taʻuleleia, ae aunoa ma ni paʻu. Tusa lava sili lava a le au faamoega e tatau ona faia i totonu o le pa, lea o le a tautua o se nonoa mamanu e maua ai le maaa.

O pu uma e tatau ona tuʻuina muamua, ia mautinoa latou te fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, ona mafai lea ona e amata faʻafefe.

Toe foi i le vaega

Fausia laulau mo le sasaina

A maeʻa uma le sauniuni e faʻatinoina, e mafai ona e amata faʻatupeina le ata.

Muamua faʻafesoʻotaʻi vae ma itu pane. I le faamoega ua fuafuaina mo le maliega, ua faʻaopopo le GLee i se tagata o loʻo tufatufaina atu poʻo se cotton cotton wand. I le avea ai o se tulafono, i le gaosia o meaafale faʻaaoga ai anutery afusiga, ae mafai ona e faia le masani ai pva. O loʻo faʻaofi i le faamoega i totonu o le faamoega ma tietie atu i totonu o le pu, laititi ma le samala (e sili atu le faʻaaogaina o le cylingean cylian e faʻaaoga).

Suia laulau ma au lava lima: itu ma ata

Faapipiiina le laulau sui i le laulau moega.

Sosoo ai, o le fua o mea o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻi i totonu o pu, na te le manaʻomia foi e muamua faʻatalatalanoaga ma le glue). O auiliiliga o loʻo faamamaina ma clamps ma tuʻu seʻia oʻo i le faʻamagoina o le faʻamagoina o le kulimi.

Mo le tutusa tekonolosi, ua mou atu kelu uma puipui ma pu i lalo o le pepa faamau, o le vaega o totoe o le laulau e aoina. O le puipui pito i tua ua faamalieina i le laulau muamua, ona taofi lea o le faʻapipiʻi i totonu o le pito i tua o le laulau ma le toso pa. Le isi, o le pito i tua laupapa, itu ma counterpop o aoina.

Muamua, o le itu tauagavale o le fausaga ua faia ma na o le itu taumatau. I le taimi lava e tasi, o vae e fesootai i le nali. Le mulimuli na te autilo atu i le laulau i luma.

I le maeʻa ai o le faapotopotoga, o le laulau atoa e faʻamalosia ma clamps ma ua tuua seʻia oʻo mai le matutu. O tulimanu uʻamea e tosoina i le laulau ina ia latou tautua pe a faʻatapulaʻaina. A faʻapipiʻi le laulau i luga o le tapuni o le fatafata po o le faagaau, o tulimanu o le a le faʻatagaina e ia na suia e le gata. O le mea mulimuli, o le laulau o loʻo faʻapipiʻiina ma se softener ma clim fulafula poʻo ie.

Tusiga i luga o le autu: faʻafefea ma mai le mea e fai ai le faʻasolo atu o le nofoa ma ou lima

Faitau atili