E mafai ona faʻaaogaina PVA o le kelu mo le pepa puipui

Anonim

PV GUE o se vaega tulaga ese o loʻo faʻaaogaina i aso nei mo le pipii o pepa puipui, faʻapea foi ma le faʻavae muamua. Peitaʻi e mafai ona faʻaaogaina sea mea faigaluega na o ia i lalo o le tulaga pe a le maualuga le vevela i totonu o le potu.

E mafai ona faʻaaogaina PVA o le kelu mo le pepa puipui

Kilokalama faletupe o le sili ona lelei

Afai o lenei tulaga e le faʻaaloalogia, o le Defomisation poʻo le slip i luga o le a tupu. E le manaʻomia foi le faʻatagaina o le faʻamamaina o pepa puipui, o lona uiga o le faʻaaogaina o le pisa pe a fai o loʻo le aoga potu i potu susu

O a mea e maua ai

O le PV ega i lona tufuga e iai le maileia e le o ese mai le afaina i le siosiomaga o le soifua maloloina. O lenei matata e sili ona lelei katence ma le saogalemu afi. PRVA o loʻo faʻaaogaina tele pe a faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi i Grindergarten, aʻoga ma falemaʻi. O loʻo aʻafia lava i vaega eseese, e pei ona fesoʻotaʻi lelei ma le eseʻese ituaiga o faʻafitauli.

I le taimi o le togafitiga o le pa, o le manifinifi ae o le stumploa ma manino ata ua fausia i luga. O le mea lea o le mea lea o loʻo fai mai ai Gelu ma le maualalo le paʻu.

Ae ui i lea, o le lelei tele o le PV Gelu tumau lona maualalo lona tau. O sea oloa e aoga tele e faʻaopopo i le fale o loʻo fefiloi. E masani lava i le taimi o le faʻateʻaina o ni faʻaletonu i luga o le puipui e faʻaaoga ai se tuʻuga poʻo le eleele, o se mea lauiloa e faʻaopopo i le palu. E i ai le lelei o mea totino.

E mafai ona faʻaaogaina PVA o le kelu mo le pepa puipui

PVA maua ai se numera tele o ituaiga eseese

Tulaga lelei ma le le atoatoa

O uiga lelei o sea oloa aofia ai:
  • PV e faʻatatau i le faʻaletulafono vaega, pe a o le polyvlanyl o mea totino o loʻo faʻaaogaina ma le vai. O le statch faʻagaioiga o loʻo faia i le taimi o le faʻaolaina o le vai. I le taimi o ia faiga faapena, o le vaega o loʻo tuʻufaʻatasia ua maluelue, ma e i ai se ata tifaga mautu.
  • Vai e mafai ona faʻaaogaina e tuʻu ai le kulimi.
  • Mo pv gliue e iloga e le tele o le faʻaaogaina o le mafai, pe a fai e te faia ni faʻamatalaga ma le puipui puipui.

Mataupu i luga o le autu: toefaatusa vaega: Faapipiiina foliga

O mea taʻitasi e iai le faʻaletonu. O nei mea e leaga ai e aofia ai:

  • Faʻaleagaina tele le le lelei o le le tumau, o se iʻuga e le mafai ona aʻafia i le faʻaaogaina o pepa puipui. O le iʻuga o lenei mea totino le lelei, e le fautuaina le faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o le tele o ie ie o pumoa. O le tuʻufaʻatasiga o PV o le PV e iai ni vaega faʻapitoa e faia ai le faʻapipiʻi ma le toniga faʻaaoga.
  • E le matuā le lelei o le le tutusa o le le tutusa o le kulusi. Ma i le taimi o le faʻamago, o se ata tifaga e tupu i lalo o le tele tele o le faʻapipiʻi o loʻo taulaʻi. I nisi upu, e taʻua o le aila o le tino. O le pepa puipui o loʻo i lalo o le le fiafia tele ma o loʻo tufa atu.
  • O le iʻuga o ata e le o le faʻaʻapeina i le vai. A manaʻomia le Initaneti ona o le faʻamutaina o le latou faʻaaogaina, e le faigofie ai ona suʻe lenei mea moni, aua o lenei ata e latalata tele i le puipui.

O nei faaletonu, e masani lava ona fefefe e tagata, ma latou amatalia lea e faʻaaoga PVA g faʻafetai mo le pepa puipui.

Faʻavasegaina o Kelu

Talu ai o PV o le tele i fanua eseese o fausiaina, ona faʻapea ai lea o le vaega o lenei tuʻufaʻatasiga e faia ai se oloa o ituaiga eseese, ona o lea e mafai ai ona faʻaaoga le oloa mo se isi ituaiga o puipui.

Lava

O lenei filifiliga e manatu o sili ona lauiloa. O loʻo aʻafia lava i le faʻapipiʻi o fasi pepa i luga o le laupapa ma sima. Ma le isi, na te faʻamaulae atu pea i soʻo se ituaiga o pepa, o le vevela o loʻo le fefe i ai - 40.

E mafai ona faʻaaogaina PVA o le kelu mo le pepa puipui

Fautuaina le fautuaina mo le pepa puipui

Lautele

O lenei keke mo pepa puipui e mafai ona faʻaaogaina e tuʻu ai le laualuga o le laʻau, ie. E i ai se iʻuga lelei pe a faʻafesoʻotaʻia mea e faʻafesoʻotaʻi ai mea eseese. O lenei ituaiga o faʻapipiʻi e manatu o le sili ona lauiloa pe a pipii i luga o le pepa puipui i luga o puipui o sipelaga. O lenei oloa e mafai ona faʻafeagai ma le malulu, o le iʻuga o le mafai ona tulaʻi mai ai ni faaletonu i luga o le pepa puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: fugalaʻau i luga o le faapaologa: Faʻafefea ona tuputupu aʻe se togalaʻau fugalaʻau

Faʻafefea ona faʻaaoga le pulufana kelu

A o le i tauina le pepa puipui e taua tele le lelei saunia i luga. E aoga le aveesea o mea ua leaga uma ma mea tuai. Afai o le faiga o le faʻaaogaina o le puipui o loʻo faia i luga o se tulaga le lelei, o le Primer e talosaga i le taimi muamua, ma ina ua maeʻa ona faʻateʻaina O le susu o faʻailoga e le tatau ona alu i tua atu o le 4%.

O lea ua faatagaina ai ona alu atu i le sauniaina o le faavae lava. Ina ia saunia, e tatau ona e faʻaogaina le faʻatonuga i luga o le afifi. O iina e mafai ai ona maua le vaʻaiga ma le faʻatagaina talafeagai. Mo le faʻapipiʻiina o pepa puipui, o le faʻapipiʻi o le tuʻufaʻatasia e tatau ona tufatufa atu ma le lamolemole lamolemole i luga o le laupepa o le tapoleni. A uma lena, o le tau e faapipii i le pito i luga o le puipui. E aveese ai le faʻaletonu poʻo ni palu e faʻaaoga ai se ie mamago e tuliesea ai le laualuga.

E mafai ona faʻaaogaina PVA o le kelu mo le pepa puipui

E masani ona faʻaogaina le tuʻufaʻatasiga i luga o pepa puipui, o le faʻaiuga o le ata e puipuia ai i latou mai le faʻaleagaina

Tautala e uiga i isi maualuga o mea faitino, matou te matauina o pā plue e masani ona faʻaaogaina mo le laualuga i luga o fafie. E mafai ai ona e ausia se maualuga maualuga o le mamafa, lelei le galue ma le faavae masani. Lenei PVA o loʻo faʻaaogaina faʻalua, talu ai o le fafie malosi puborsibs glue.

Mo lenei mafuaʻaga, o le kulimi muamua na faʻaaogaina o se taʻaloga muamua, ma pe a uma ona faia ona faia lana galuega faʻatonutonu.

Pv glue o se sili fofo mo le maualuga-lelei pepa pepa pipii. E aoga le mafai ona i ai se tuʻufaʻatasiga e le mafai, faʻafetai i le mea e faʻaaoga ai le kelu sili ona lautele. E mafai ona e faʻaaogaina le oloa mo le faʻapipiʻiina o ituaiga eseese o ie, filifili se mea faigaluega e tatau ona i ai i le leai o se vaega. E manaʻomia foʻi le faʻaaogaina o le laualuga o le a tatau ona faia i le taimi tuanaʻi.

Faitau atili