Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le fola i lalo o le laminate: Mea, o le vaega o le galuega

Anonim

Talu ai nei, o loʻo maua ai le taʻutaʻua o Laminani. E le o le faaiuga mulimuli o loʻo faia faigofie o le faʻapipiʻiina o lenei fola e ufiufi ai.

E tatau ona manatua e manaʻomia ai le le mafaitaulia o le fola i lalo o le laumua, a leai e mafai foʻi ona savali iai i le vaelua.

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le fola i lalo o le laminate: Mea, o le vaega o le galuega

Laminare e matua tumau lava ma faʻafefeteina le taʻotoga, ae a o le i faʻamutaina le faʻavae e manaʻomia e tausisi.

O le lisi o le faʻalumaina e fuafua e faʻalagolago i mea e lua:

  • Luga o le fola - laupapa po o le sitaili (o le a tuu ese le laminate;
  • O le a le ituaiga o le feololo ua filifilia.

Talu ai e iloa e tagata taʻitoʻatasi le feusuaʻiga o ia i totonu o le fale, tatou talanoa e uiga i le filifilia o mea mo feʻe.

Nai lo le mea e mafai ona e mafanafana ai le fola

Suia

O se tasi o sili sili ona taatele ituaiga o feololo. I se mea na faʻaaoga ai le faʻaaogaina o Foneri, Fefe, Fafugalu ai Plylythyleleleleleulaina, o iso le tavao le paʻu. O le mea e tupu loloto faʻalagolago i le le mautonu o le fola, o le maualuga o le taualuga ma mea filifilia. O le a le taufaifai o le povyhyne, ae ui i lea, i se tasi itu e na o le ofuina o se lamolemole lamolemole malosi. Afai e te manaʻomia le faʻaleleia o ni faaletonu, o le a e maua le gagau mea i le tele o taimi.

Masoa

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le fola i lalo o le laminate: Mea, o le vaega o le galuega

Polystyrene Finam o le a fesoasoani e nana le masani ai o le faʻavae o le faʻavae pe a tuʻu le laminate.

E taugata tele, ae o se siosiomaga masani mea masani. O sea mea galue o le umi lava lea, o le tuʻuina atu o le vevela, ae o le tuʻufaʻatasia foi o le femalagaiga. E le gata i lea, e tau le itiiti ifo o le avanoa.

Curamitzit

E faʻaaogaina tele mo le faʻamau o fola laupapa. E manaʻomia ona o le vaega omea e le itiiti ifo i le 10 cm, a leai e leʻo mafai foʻi ona mafai ona ausia lelei le faʻaletonu o le tagata.

Minerale fulufulu

Taugofie, tumau le malosi. Minvata e tatau ona tapunia i le tasi itu e ala i le fore poʻo le ata tifaga. O mea i fafo e mafai ona faʻaaogaina naʻo le vevela o le falemaʻi o le tagata nofomau.

Styrofoam

Aulelei taugofie, malamalama ma aoga aoga. Atonu o se tamaʻi ma saʻilia. O le a aofia ai le ea o le ea. E i ai le sili ona lelei lagona o uiga.

Pepa tau

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le fola i lalo o le laminate: Mea, o le vaega o le galuega

O le lelei e masani ona faʻaoga mo le alualu i luma, auā o lenei mea e tumau ma taugofie.

Gaosia i luga o le lisi ma papatusi. O le faagaoioiga talafeagai o le a umi lava. Tuu le mea e tatau ai ona toe vaʻai i lalo le laufanua, aʻo le vevela i totonu o le potu o le a mafai ona sefe.

Polyearne Faolder

Mafai ona mimita ma tumu. Atoatoa mitiia susu ma taofi le vevela, e ono le afaina ai le soifua maloloina. E manaʻomia faʻapitoa masini e faʻaaoga, e faʻapea la ua salamō lelei meaʻai i atunuʻu faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: mafanafana fola i lalo o le laumua i luga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima

Mafanafana fola

O se ituaiga faʻapitoa o le float credies i lalo o le laminate. E mafai ona i ai le eletise po o le vai. I le tulaga muamua, ua tu naea i lalo o le laumua, i le lua - paipa vai. A ki le faiga, uaea poʻo le vai i paipa vevela, ma maua ai le vevela vevela.

Sauniuni tulaga

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le fola i lalo o le laminate: Mea, o le vaega o le galuega

O le a faʻapopoleina se fesoasoani o loʻo feagai ma le faʻavae i lalo o le laminate.

O loo amata nei ona aveese e Paulo le faaumatiaina o mea faaletonu. O le sima fola e tatau ona fesoʻotaʻi: sasaina le faʻanoanoa i le tino poʻo ni mea e fai, togi le au faʻatau, faʻaputuputu chips ma paʻu. Afai o le fola o le laupapa, o le a le i ai le tuai o laupapa. E mafai lava ona tuʻu i lalo le suavai ina ia le oʻo le susu o le susu.

E fautuaina e tausi le faiga o le galuega i le lima na iai uma meafaigaluega meafaigaluega:

  • Aurocromivik;
  • sikulukalaiva;
  • Vili ma ni sela eseese;
  • o le samala;
  • Mea moni, le le manatu faapito;
  • tulaga poo le pulega;
  • rofautte;
  • faailoga poo le penitala;
  • Fale faʻapipiʻi ma naifi.

Faʻalagolago i le ituaiga o le Clodio Coure, o le lisi o mea faigaluega e mafai ona faʻalauteleina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le suo e manaʻomia e faʻataʻitaʻi ai se auala e faʻataʻitaʻi ai, ma a faʻaaogaina le faʻatumu o mea - o se atigipusa mo kuka. Filifili e faʻatau mea faigaluega manaʻomia. E mafai ona e nonoina se mea mai uo pe le totogiina - o ia tautua ua saunia nei e le tele o fale fale.

Fafie laupapa o laupapa laupapa

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le fola i lalo o le laminate: Mea, o le vaega o le galuega

O loʻo mafai ona faʻatinoina le vevesi o loʻo faʻaaoga ai Minvati.

Tele e masani ona faʻaaogaina le vevela vevela metotia mo cugs. E tatau ona manatua o se filifiliga faapena o le feteʻenaʻi o le a gaoi i le 10 cm o le potu i le maualuga, ma e tatau ona e mafaufau lelei i le filifiliga o mea mafiafia ma lona mafiafia. O le vaega o galuega i luga o le gau o le le mautonu e pei ona taua i lalo.

  1. I luga o le ata fola latou te tuu se faavaa o pa laupapa (lag). Afai ua uma ona faʻapipiʻi le Lass, ae na latou puʻeina pe sa latou faʻataʻalo mai le taimi i lea taimi, e le mafai ona latou suia pe tipi i le tasi tulaga. O le mamao i le va o pa - 50-60 cm.
  2. O avanoa i le va o lags ua tumu i le feita. Atonu o cery, vaipuna, minerale ballion. Afai o loʻo faʻaaogaina ni mea i papatusi, e tatau ona faʻasaʻo. Ua le manaʻomia e Minvata i Rolls lenei.
  3. I luga o le aufaasao ua faia le vase emor crator vaega. E mafai ona e faʻaogaina se masani masani polythylene. I soʻu faʻasesega, e fautuaina le tuʻufaʻatasia o i latou ma le Scotch.
  4. Ina ia mafai ona lamolemole i le fola, e mafai ona e taoto le OSB Slabs po o le chipboard.
  5. I luga o papatusi poʻo le taimi lava i luga o le vaega o le ausa arpar pa, o fola laupapa e faʻaputuputu, ma ua uma ona i ai - laminate.

O le le fiafia o le sima o le sima

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le fola i lalo o le laminate: Mea, o le vaega o le galuega

O le polokalame o le vevela o le sima o le sima sima e le ausa.

I luga o le au e mafai ona e faʻamafanafana ma le sima i lalo o le laʻau, ae a pe a e le o le laulu e le o faʻaleagaina. A leai, o le a tatau ona e fesoʻotaʻi muamua ma na o tuʻu se laupapa laupapa, lea o le a faʻaititia ai le maualuga o le potu. E le gata i lea, e i ai ni metotia eseese-malosi o fale vevela o falemaiti o fola.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai le mauga o fumam ma o latou lava lima

Muamua lava, e manaʻomia le faʻailoa pe fia le tele o ogatotonu o le maualuga e mafai ona taʻutatala e tuʻu ai le faʻasee. Ia, afai o le taualuga e maualuga ma faʻatagaina e gaoi i luga o le 10 cm. E sili atu pe a fai o le faʻailoga sima e mafai ona feoai i le faʻapipiʻi clamzite i ai. O loʻo taʻoto i lalo o le nonoa o papatusi mafiafia o le fulufulu fulufulu poʻo le lanu lelei o le poly-geatied pelyfoam e mafai foi. O le filifiliga lelei - o le faʻaaogaina o le lua tao. Muamua, o le vaega o laupapa laupapa laupapa e faʻapipiʻi i luga o latou - o le mea e sili ai, ma mai luga - laminate.

Afai e mafai e le tagata foʻi ona filifili e le sili atu nai lo le 3 cm, e fautuaina le faʻaaogaina o le le masani ai le maualuga o le fefiloi. E manaʻomia le sasaina o le fofo e tusa ai ma faʻatonuga i luga o le afifi, sasaa i luga o le fola ma tuʻu atu lava le spalas. Ina ua mavae ni nai itula, o le paoa mautu, o le a mafai ona ou taaalo ai se mea taua, ma tuai ai. Afai e le o aofia ai ma le le lelei o le tulaga o le simaina, o le vaega o le faʻamalosi e le mafai ona sili atu i le 1 cm. A leai, e manaʻomia le faʻateleina ai o mea uma e nana ai le paluga.

I se CERDR CORDTE CAMATE, o mea faapena e mafai ona faataatia:

  • polyrethane osa;
  • Ie hypus alavai;
  • taufufula polyturethane;
  • Isolon.

O le mafiafia o le o le a le sili atu ma le 2 cm, ae o le a faʻatagaina ia mautinoa le lelei o le vevela vevela.

Afai e leai se avanoa poʻo le manaʻo e le maua le centimita o le potu maualuga, e mafai ona e faʻatauina se vevela vevela vevela i le sologaina o le membrane. O le mea e lua fesuiaiga: ma pe leai foi se vaipuna. O le membrane o le faʻapipiʻi saʻo i le fola e faʻaaoga ai kulimi faʻapitoa.

Matou te toso se fola mafanafana

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le fola i lalo o le laminate: Mea, o le vaega o le galuega

Vai fola fola.

O lenei ituaiga o feteʻenaʻiga o le sili ona aoga ona o le faʻamautinoaina le toniga o le vevela o le vevela i totonu o le potu. O lelei o nei faiga e mafai ona vave iloiloina i le taumalulu, aua o maa e le o le mamafa. O le faʻagasologa o faʻatulagaga e faʻalagolago i le ituaiga ituaiga o vevela ua filifilia.

Vai palapala

Sili atu le taugofie e le eletise eletise. Mo lona faʻatulagaina, o se pou mautu mautu ua pupuʻu ai, o le a faʻatagaina e le gata i le fola i le foga. E tatau ona punitia le paipa i le paipa. O le mamao i le va o le paipa ma le pito i luga o le laumua e tatau ona sili atu nai lo le 3 cm, a leai o le faʻamafanafana o le a le lagonaina. Afai e leai se avanoa e tuu ai paipa i totonu o le Shopeds, o papatusi a le Alumonia Mo le vaega o le vevela o loʻo tuu i luga o le folasaga o le folasaga, ma o loʻo tuʻuina i luga o paipa. O le atoa mamanu o loʻo tumu i pepa laupapa i le chippord, o le mamago poʻo le plywood o loʻo faʻatulaga i le lua vaega o tumutumu, ma nonoa i latou.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le sakete i le laulau pito i luga mo le umukuka

Eletise eletise

Matua taugata tele, a o le tele le eletise. Ae o lenei itupa e tele avanoa nai lo le vai, ma o lona vevela e mafai ona faasaoina faigofie. Fuafua i mea o loʻo faʻaaogaina, e vaevaeina i 3 ituaiga:

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le fola i lalo o le laminate: Mea, o le vaega o le galuega

Eletise eletise forter starigram.

  1. Fua o le fola. Faʻamuta gofie ma vave, pei ona mafai ona e faʻatamala le fola faʻaaogaina se ata faʻapitoa. O le vevela faʻaliliuga ua suia i luga o le faʻamamaina. O le ata tifaga ua tipi i totonu o fusi o le umi o le manaʻomia ma tuʻu i lalo papa. Laʻu fesoʻotaʻi le uaea ma tuʻu le Hormat. O fesoʻotaʻiga uma e tatau ona faʻalauteleina.
  2. Rod fala. Tumau i luga o le laualuga luga. I nofoaga, e vavaeʻese ai fala o fala peʻa le faʻaleagaina le uaea. I le faaiuga, e manaʻomia le toe foʻi atu i le nofoaga na amata ai le apaau o mea, ma faʻafesoʻotaʻi pito o le Uaina i le osofaʻiga. O lenei ua tatau ona e siakiina le le saʻo ma le faʻamaoni o le palu. Afai o mea uma ua okaina, e mafai ona e faataatia se laumei.
  3. Uafu fola. Le itiiti ifo le aoga o le fola mafanafana. Ua tatau ona tuu le uaea i totonu o le siusiu o oneone, ufiufi le mea e teuteu ai, ona faʻapipiʻi ai lea o le lauʻeleʻele. Ole mea lena, e tatau i latou e faʻamafanafana uma mea pito i totonu, ona sau ai lea o le laʻau o le fola. E fai lea o le aofaʻiga o taimi ma eletise. E mafai ona e amata faʻaaogaina le faiga e naʻo le 28 aso - pe a maeʻa le atoatoa o le laʻei o le ata.

Tele taua taua

O le foloa mafanafana e le tatau ona faataatia i lalo o le tupe mama, a leai se auala e mafai ai ona malosi atu i nei nofoaga, ona vavae ai lea o le laumua, ratting o mea.

I autafa o puipui o le potu, ua taua ai le tuʻu o le tagata vevela i le itiiti ifo ma le 1 cm ina ia iai le avanoa mo le faʻalauteleina o Laminare, ma isi foʻi ni mea leaga i le fola.

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o le saoasaoa ma le fola, e manaʻomia le aofia ai o se faʻaputuga faavae mo le lua aso e siaki ai lona faʻatinoga ma vevela luga. Laminate i le taimi lea vaitaimi e tatau ona avea ma totonu. O aso taʻitasi, faʻateleina le vevela o le 5 ° C seia oʻo ina taunuu le 15 ° C.

O le maualuga o le vevela i luga o le laumei i le taimi o le taotoga o le fola mafanafana o le 27-28 ° C.

A filifilia se faʻalavelave, e manaʻomia le ia faapea ona faʻaaogaina e le o le maualuga o le taualuga, ae o le la suamalie i totonu o totonu o le potu. O nisi faʻamalosiga e le mafai ona faʻaaogaina i se vai susu, o le a manaʻomia e tuʻuina atu le suavai mo isi. O le filifilia lelei o le feutagaiga ma lona lelei faʻapipiʻi o le a maua ai se umi olaga o le laminate.

Faitau atili