Faʻafefea ona ufiufi le fola i totonu o le taʻele: Fautuaga i luga o le fola e aofia ai

Anonim

Faʻafefea ona ufiufi le fola i totonu o le taʻele: Fautuaga i luga o le fola e aofia ai

Iloa le auala e ufiufi ai le fola i le taele, e mafai ona faʻateleina le faʻateleina o le tautua olaga o le pauna. I se faʻaopopoga, i le fesoasoani a lenei gaioiga e le mafaamatalaina, o totonu o le potu ua suia i faʻatau atu le faʻamaliuina.

Peitai, e tatau ona gafaloina nei e iloa lelei le lelei o le faʻasologa o le a 'ai naʻo le mautinoa o gaioiga. I le tulaga o le le tausisia tulaga, e mafai ona faʻaumatia le tulaga ma nai lo le puipuia o fafie, i le teteʻe atu, lea o le a faʻaleagaina atoa.

Antiseptic

Faʻafefea ona ufiufi le fola i totonu o le taʻele: Fautuaga i luga o le fola e aofia ai

Ia mautinoa e togafitia laupapa ma fofo mo le taele

Mafaufau i le mea e pupuni ai le fola i totonu o le taʻele, muamua o mea uma, e manaʻomia le tatau ona faʻailoa atu mea totino o le fagotaga ma le faʻauiga faʻapitoa o le fuʻa taofia le faʻaʻoleʻole ma le faʻatamaia o le alalava o le fiber.

Faavae i luga o lenei, pe a filifilia se taumafaiga mo nunumi, e tatau ona e mulimuli i fautuaga nei:

  • Faatatau antistoptics ua fuafuaina tuusao tuusao tuusao mo taele;
  • Faʻaaoga na o le faʻamaonia o faʻamatalaga e aofia ai le taʻutaʻua ituaiga.

Faʻafefea ona ufiufi le fola i totonu o le taʻele: Fautuaga i luga o le fola e aofia ai

Fola i totonu o le potu Steam ma afifi ma fofo fofo

Faʻatau mai o le pito i lalo, o le a o le taʻele o le a faʻagaioia, e mafai ona e feagai ma le isi lomiga o le tagata faʻatau: O le a le ituaiga ituaiga e te fiafia iai. Ia faia lenei mea, faʻavasega le eseesega tele. E i ai 4 eseese vaega o le antisfotics:

  1. Suavai le mafaufau, o le mea e manaʻomia e faʻaaoga mo le faʻagaioiga o pa o le piniva o le faʻapolopolo poʻo se potu malolo. I le tulaga maualuga, ufiufi fola i totonu o le potu e le mafai ai ona latou aafia i le susu.
  2. I luga o se sosolo sosolo, aumai se fafie faaopoopo i le vai. O se tagata faʻapitoa faʻapitoa o le a sili ona mautinoa pe a fautuaina oe o se ituaiga o le foloa o le fola o le fola poʻo le suauʻu.
  3. I luga o se suauʻu suauʻu, e fautuaina e faʻaaoga na o ia pe a le amanaʻiaina e na potu le tele o avanoa tau vevela ma sua faʻanoanoa.
  4. O le tuʻufaʻatasia o mea e tuʻuina atu e le gata e puipuia ai fafie, ae faʻapea foi ina ia faʻaititia le avanoa afi.

Mataupu i luga o le autu: faletaele masini faamago - le auala e filifili ai?

Faʻafefea ona ufiufi le fola i totonu o le taʻele: Fautuaga i luga o le fola e aofia ai

Faʻaaoga le puipuiga puipuia 2 - 3 taimi

O le saʻo lelei le faʻagaioiga, e mafai ona e amanaia fautuaga aoga. Atiina se fola mo le taele e tatau ona i luga e tatau ona mama ma mamago.

Le amanaiaina i le 2-3 vaega o le a faʻateleina ai le maualuga o le puipuiga. I se faʻaopopoga, e oʻo lava i mea silisili sili ona taugata ma maualuga uiga lelei e fufulu ai bebers, o lea ua fautuaina ai le faʻatinoga i taimi faʻa-taimi.

Afai e te manaʻo e taulimaina se vali pe faʻatauvaʻa, e tatau ona muaʻi fuafuaina.

Vanini

Faʻafefea ona ufiufi le fola i totonu o le taʻele: Fautuaga i luga o le fola e aofia ai

Laki mo le taele e le tatau ona i ai i le oona oona

Faʻatino fola i le taele e manaʻomia i le taimi mulimuli o le faʻagaioiga. Faapitoa, o lea e saunoa ai i aiaiga taua mo latou faʻagaioiga, manaʻomia ai nei faʻamatalaga faʻapitoa o talosaga. Muamua lava, e faʻatatau i le itulagi ma le antisptictictic mo le tau puipuia o fafie mai le pala.

I se faʻaopopoga, o fesuiaʻiga e le tatau ona ono faʻatiga i le olaga poʻo le soifua maloloina o tagata ma manu. O le isi fautuaga e tatau ona faia e faʻatatau i le faʻaaogaina o le tumau i le taufaʻaleaga, maualuga vevela i totonu o lenei potu. I lea tulaga, o leu atu e tatau ona sili le soona fai o mea leaga ma mea e leaga ai.

Faavae i luga o lenei, afai o lenei fautuaga e mafai ona faia, e mafai ona e faia le maualuga-tulaga masani fola ufiufi i le taele. I le taimi lava e tasi, o le a tutusa ma uiga uma o uiga ese i le lelei oloa:

  1. Puipuia le laualuga o laupapa mai le leaga o le masini.

    Faʻafefea ona ufiufi le fola i totonu o le taʻele: Fautuaga i luga o le fola e aofia ai

  2. O le a puipuia mai ai mai le faʻaalia i le maualuga o le vevela ma maʻamaʻe.
  3. O le a saogalemu mo tagata.
  4. Ma le mamafa o le vevela, o le a leai se ie leaga.
  5. Puipuia vae o se tagata mai luga o le tausiga, e leai se lamatiaga e maua ai se mu.
  6. Tuu fola i totonu o le taele mai le foliga mai o iniseti.

O le valiina o le laufanua o le fola laupapa e manaʻomia naʻo uma o loʻo fufulu, susuga ma faʻatautaia e le au teteʻe. Faʻaoga le vateatea e sili atu le faʻaaogaina o le faʻaseʻe, spnoge poʻo pulumu. Afai o laupapa na valiina muamua pe togafitia i le va eseese, o le ogaumu tuai e tatau ona faamamaina.

A iloa manatu o le faʻaaliga o tagata fusuʻaga pe laugutu, ua fautuaina ai e aveese ni masini ma faʻagasolo le Afeseptic. Faatasi ai ma le tele o faʻavae o meaola leaga, o le elemene ua fautuaina e sui.

Vali

Afai tatou te manatu o le fesili lea mai le manatu o le saogalemu mo le soifua maloloina o tagata, e manaʻomia le amanaia a o le i valiina fola i totonu o le vai talafeagai. E le fautuaina le ogaumu mo mea taugofie, pe a vevela, mafai ona faʻamalosia, e mafai ona faʻaosofia ai le tamaoaiga oona, lamatia mo tagata i le taele, vaʻai i lenei vitio: vaʻai i lenei vitio: vaʻai i lenei vitio: e foliga mai i lenei vitio: e tilotilo i lenei vitio: e tilotilo i lenei vitio: e tilotilo i lenei vitio: e foliga mai i lenei vitio: e tilotilo i lenei vitio: e tilotilo i lenei vitio: e vaai i lenei vitio: e tilotilo i lenei vitio: e tilotilo i lenei vitio: e vaai i lenei vitio: foliga i lenei vitio: e foliga i lenei vitio: e vaai i lenei vitio: e tilotilo i lenei vitio: e vaai i lenei vitio: foliga i lenei vitio: e vaai i lenei vitio: foliga i lenei vitio: foliga i lenei vitio: foliga i lenei vitio: foliga i lenei vitio: foliga i lenei vitio: foliga i lenei vitio: e foliga mai i lenei vitio:

Mau i luga o le autu: hexagon gazebos mo le tuuina atu - Vaaiga Vasega o Filifiliga ma Fausia mo 6 laasaga

Tele o le maualuga maualuga o suauu oloa e iai uiga nei:

  • i ai se lautele lautele o lanu lanu;
  • fai se puipui puipui i luga, puipuia fafie mai le susu;
  • Le masani masani o fibers;
  • Agavaa puipuia laupapa mai le foliga mai o le taliga;
  • i ai uiga e faʻatatau i le faʻafitauli o le mafaufau.

O le valivaliina o fola i totonu o le vai e manaʻomia i luga o le faʻavae o uiga faʻapitoa o va eseese o va eseese ma lou tulaga, taʻitaʻia e le laulau i lalo.

Vaʻai o valiFusiVaega o TalosagaAuaunaga Ola
AcrylicPosacythylath.Sima, fafie, piliki5 - 15.
Vai tufatufainaOloa Fua FaatatauLaau, slate, uʻamea, tioata, palasitikaSili atu nai lo le 20.
SuauuO olifeLaau, uamea3 - 4.
AnucateFasioti tioata tioataUma lugalua sefulu
SilikiconeSenocone Resonin.Uma lugalua sefulu
EMALALEVAYAAlkyd Restin.Fafie10

Faʻafefea ona ufiufi le fola i totonu o le taʻele: Fautuaga i luga o le fola e aofia ai

Faʻaesea, e tatau ona faʻalauiloa na valiina e soʻo se ituaiga vali poʻo se va o le fola o le a faia se umi umi pe afai e faʻamuamua i lalo o le eleele.

Ona o le mea moni o le a le o le a faasee a le laupapa ma le ea fou, o le liua o le liligi o le a telegging mo latou.

I se faʻaopopoga, ma le mamao o le vaʻa, o le a faʻamamaina tele fafie.

Fautua pe faʻapefea ona faʻaaoga ata i luga o se laau, e leai se ea. O le mea moni o lena, faʻamoemoe i le ituaiga ma gaosi oloa, o le tekonolosi atonu e ono foliga laʻititi. O faʻamatalaga saʻo e mafai ona vaʻaia i luga o le igoa.

Faʻafefea ona ufiufi le fola i totonu o le taʻele: Fautuaga i luga o le fola e aofia ai

Filifili saʻo le vali le vali mo le vai vai e le faigofie tele. E manaʻomia ona amanaia le le naʻo le aufaʻatasi o le potu, ae faapea foi ma le ituaiga o fafie, mai lea na fai ai laupapa.

E mafua mai i le mea moni o nisi ituaiga e le tuʻufaʻatasia ma ni ituaiga o laau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le galulue fua o fesootaiga e leʻo faʻatino mea e fausia se ofu mautu, e tatau ona e faia ma le faʻaeteete, uàtalanoaga ma faʻatalanoaga tagata faʻatau.

Faitau atili