Lulu le aoina mai le alumini mafai mo 7 laasaga

Anonim

O se sili atu faigofie ma le sili atu le talafeagai ma le taugofie lakapi mo le tele o le vevela o le fale, o loo faamama ai tuusao i le ea.

Lulu le aoina mai le alumini mafai mo 7 laasaga

O le mea sili ona manaia o le mea lea na toetoe lava atoa ai le 'afa o le a leai se mea gaogao

O le fale mo le UNDR CHOCCECCE e faia i laupapa (Plywood 15 MM), ma o lona pito i luma o le Spenedlass) I le pito i tua o fale o loʻo faʻapipiʻiina le tioata o loʻo faʻapipiʻiina poʻo le foma (20mm) e pei o le vavaeeseina. O le helikoracer e faia mai le gaogao tagata 'ulu mai lalo o pia po o isi meainu, o loʻo valiina ma mataʻitusi uliuli papaʻe, tetee i le vevela maualuga. O le pito i luga (ufiufi) o faletupe e faʻapitoa lava fuafuaina e mautinoa ai le sili atu o le vevela o le vevela e faʻaaoga ai le ea i le va o le fagu ma le laualuga o le fagu. (Faamolemole usitaia le tekonolosi!).

A la, le la, e tusa lava pe o le vevela i fafo, o le ea vevela i totonu o faletupe vave. O le oso e toe faafoi le ea i le ea vevela, ma i totonu o le vevela potu.

1. Saunia faletupe

Muamua, sa matou aoina ni au teu mea latou te faia ai le lapotopoto fetuu. E tatau ona fufulu vai i le taimi lava e amata ona latou sosolo ai manogi. Gauai atu! E masani lava ona faia a le auvai o Tina, ae e iai foʻi ma isi o le uʻamea. Faletupe e mafai ona siakiina ma se maneta.

I le pito i lalo o Jar Jear faʻapipiʻi se suiga (poʻo le fao) ma o loʻo faia ni avanoa) ma le lelei Ona faʻaofi lea o le Kaliper ma faʻaliliuina e tusa ai ma le mamanu.

Nai lo, e mafai ona e faʻaogaina ni meafaigaluega faʻapitoa poʻo ni faʻafitauli tele. O le pito i luga o le faletupe ua tipiina e le seleulu ma taofi ina ia tape ai le "SIM." O lana misiona e faʻalauiloaina o faʻafitauli o le ea e tafe ai le tele o le vevela mai le paoa o le apa. (Faamolemole usitaʻi pea i tekinolosi!) O nei mea uma e tatau ona faia aʻo leʻi faia ni apa o le apa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻavasega faitotoʻa mo le ofu o potu ma ou lava lima

2. Aveese le gaʻo ma palapala mai luga o le fagu

Soʻo se mea e tupu o le faʻatulagaina o le a tautua lelei ai mo lenei mafuaʻaga. Pooncases faia na o le i fafo atu o fafo poʻo se potu e faʻaoʻo.

3. O le Sasa o le Jures Jear i le Klue

O le lipine o kesi poʻo se silika i luga o le faletupe e teteʻe atu i le maualuga vevela, le itiiti ifo i le 200 ° C. E i ai foi oloa mo le faʻapunaina, lea e mafai ona oʻo atu i le 280 ° C poʻo le 300 ° C. Rubblyko Cam ma le pito i luga e atoatoa le tasi i le isi. I auiliili vaega o apamemea faʻapipiʻi e mafai ona vaʻaia i le faʻatusa.

Ina ia mafai ona misia le faʻaupuga faʻaulutala, e sili atu le faia o se ata muamua o laupapa e lua, ua kolosi i fao o le 90 tikeri. O le ata i le ata o le a maua ai le lagolago i taimi faʻamago e mafai ona maua ai se paipa taumatau - lala alavai.

4. Fai le tulaga

Pusa o vaitusi ma vaipuna o loʻo faia i laupapa poʻo le olimipini, 1 mm mafiafia; O avanoa i luga o pito ua tapunia i le faʻapipiʻiina o le lipine poʻo le vevela-o le sili ona leaga. Lapotopoto pu i le tele o apaʻau o loʻo faia e se faʻailoga faʻapitoa i luga o se taʻavale, poʻo se enaena.

O le a e fiafia:

Aoga mo le teuina o mea i le umukuka

Lenei o 5 togafiti e faia ai le glitter tuai meafaigaluega

11 herbs na tamoa o namu

5. Boond le pusa

O le kelu e tafe lemu. Aua neʻi galo e tuʻuina atu e faʻamago i le taimi o le itiiti ifo o le 24 itula. O le helium o le huicide e faia i fafie. O le pito i tua o le Souder Collector pusa o Plywood. Ina ia mafai ona faʻamalosia atili le fausaga, e mafai ona e faia se puipui i totonu.

6. O le Bralar Colleccer Crefes

O loʻo iai le faʻaofi i le va o vaega - mai le fiberglass poʻo le 'au. O nei mea uma ua tapunia i se tapuni o manifinifi paliwood. Totogi Faʻapitoa i le faʻaesea i le pu i le pu mo le sao ma le ea i totonu o le solder ua aoina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tatalaina le faitotoʻa pe a taʻe le ki poʻo le 'olo

7. Faapipiiina o le BOLER Collector

I le faaiuga o le galuega, o le heliuma ua vali uliuli ma tuu i totonu o le kapoti. Ua ufitia i luga i le tagata masani, ma fetaui lelei i le faavaa. Polycarboate / WEXIGLAS e tatau ona (sili atu) teisi kovex e maua ai le malosi maualuga.

FAAMATALAGA FAAMATALAGA:

O lenei fuafuaga e le mafai ona tuʻuina atu le malosi o le malosi o loʻo tupu ai. Afai e manaia le po, ona lelei lea o le au aoina e latalata i, a leai se isi e malu. O lenei mafai ona foia i se auala faigofie - e ala i le faʻapipiʻiina o le alatoto poʻo le alatoto, o le a faʻaititia le vevela leiloa.

Eseese le Hortandatit e faʻatautaia le faʻagaioiga o le fan ma liliu mai / tape. O lenei totoa e mafai ona faʻatau i faleoloa o vaega o le faʻaeletonine. O le masini e lua sensors. O le tasi ua faʻapipiʻi i le pito i luga o le pu mo le ea mafanafana, o le isi - i totonu o le pito i lalo o le coolled o le kamuta. Afai e te matua faʻapipiʻiina le vevela o le vevela, o le la e mafai ona maua ai le tele o le averesi o le 1-2 kw o le malosi mo le vevela. E faalagolago lava i le mea o le a le aso la.

O le masani a le lautele o tagata aoina na faia i le lotoā ae leʻi faʻapipiʻi le polokalama i le fale. O se aso malulu la le taufetuli, leai ni ao. O se tamai povi e aveʻese mai se mea sese o le auala e faʻaaoga ai le komepiuta o se komepiuta. Ina ua maeʻa le 10 minute o le susulu o le la mai le la e aoina

I le maeʻa ai o le faʻapipiʻiina o le aoina o tagata i luga o le puipui o le fale, pe a le vevela vevela mai -3 ° c, mai le luni bodcer, 3 M3 / Min-vevela na tatalaina. O le vevela o le ea o le ea o loʻo oso atu i le +72 ° C. O le vevela na fuaina e faʻaaoga ai se numera numera. Ina ia fuafua le mana o le aoina o le amo o le amo le malosi, na matou ave le ea tafe, ma o le averesi o le ea vevela o le vaifou o le poloka. O le fuafuaina o le malosi o le solder kapeteni na o le tusa o le 1950 W (Wat), o le fea e toetoe 3 HP (3 hp)!

Mataupu i luga o le autu: Auaunaga ma le tausiga o pagota

Galuega Faatino:

A tuʻuina mai o iʻuga e lelei faʻamalieina o latou, o lea e mafai ona faʻauigaina o nei mea e mautinoa ai le mafai ona aoga ia te oe nei potu. E le mafai ona faʻaaogaina le au aoina i se isi avanoa o loʻo e nofo ai, ma o lau polokalame o le atinaʻeina ma malamalama i mea teuga tupe mafai ona ausia.

tasi.

Lulu le aoina mai le alumini mafai mo 7 laasaga

2.

Lulu le aoina mai le alumini mafai mo 7 laasaga

3.

Lulu le aoina mai le alumini mafai mo 7 laasaga

fa.

Lulu le aoina mai le alumini mafai mo 7 laasaga

lima.

Lulu le aoina mai le alumini mafai mo 7 laasaga

6.

Lulu le aoina mai le alumini mafai mo 7 laasaga

7.

Lulu le aoina mai le alumini mafai mo 7 laasaga

E faʻapefea ona e fiafia i lenei manatu?

Faitau atili