Faʻafefea ona faʻaalu se laupapa lelei i le pito i tua

Anonim

O aso nei, o mea faʻalenatura o loʻo avea ma fou taʻutaʻua e le gata mo le fau ma faʻatino ai se peleni o le fale. Ose tasi o ia mea o se laʻau e le gata siosiomaga faʻaoga, ae o loʻo e aumaia foʻi le faʻaaliga o se foliga masani ai aulelei. O le ufiufi o le fale e mafai ona faʻatinoina i auala eseese, ae o le laupapa tipi e sili ona faʻatafunaina. O lenei filifiliga e masani ona faʻaaogaina pe a oʻo mai se fausaga maualalo, o se atunuʻu fale i le atunuʻu. E mafai ona aofia ai le laupapa i va eseese, vali, ofu tutusa ma ufiufi faʻapitoa e taofia ai a latou uluaʻi faʻaaliga.

Faʻafefea ona faʻaalu se laupapa lelei i le pito i tua

Tauluga o le cornic chanier cratori.

Faiga lava ia lava, pe faʻapefea ona vaʻai i le fale o le laupapa ufi puipui ma a latou lava lima, ae e le mafai lea ona faʻapipiʻi uma tulaga ma tulaga maualuluga i le tulaga o tulimanu . Mo le taotoga, o le Komiti Faʻafoe e lua o ituaiga ma tulimanu o loʻo faʻaaogaina. O totonu o le mea e fai e pei o se faʻavaʻa, o tulimanu o loʻo tuʻuina atu mo le itu i totonu ma fafo o le auala. Komiti Faatino mai fafo o le a foliga.

Faapipiiina o se laupapa i totonu

Faʻafefea ona faʻaalu se laupapa lelei i le pito i tua

Ufiufi fale laupapa laupapa.

O le Komiti Faʻatonu a le Komiti Faʻafoe o loʻo faʻatinoina e ala i muamua-ata faʻapipiʻi, e manaʻomia le faʻavae mo le tuʻuina atu o le Komiti Faatino. I le taimi o galuega, e fautuaina ai le faʻaogaina o se samani masani, e le faʻaaogaina se fana faʻapitoa faʻapitoa. O le faʻamatalaga lea e fai ai le galuega i luga o le paʻu o le fale ma se laʻau pe a manaʻomia le onosaʻi.

Afai e faʻaaogaina fao e faʻapipiʻi ai le laupapa i totonu, ona mafai lea ona e faʻatauina se sikulukalaiva. O lenei mea o le a faʻateleina ai le galuega, e sili atu, ae o le laina i totonu o le a tatau lava ona faʻasaʻoina ma fao, e tatau ona umi le umi o le 80 mm. A o le i amata ona faʻasaʻo le laupapa, e manaʻomia ile vave galue i se lua talatui, faʻamago. Ina ua maeʻa, o elemene taʻitasi e tipi ia maua le umi manaʻomia. O le itu itu ua tuʻu i luma, o le line e tatau ona tuʻusaʻo i luga.

Mau i luga o le Autu: Pres Phervel Servi Sauniga: faatonuga, mea faitino ma mea faigaluega

Faapipiiina le laupapa i fafo

E maeʻa uma tupeʻa uma o totonu, e manaʻomia le amata fusi i fafo atu. Faʻafefea ona fai saʻo?

O loʻo faia le faʻaeʻe i le tuafale, ma o le tasi muamua e tatau ona ofi i totonu o le laupapa i le 250 mm asiasi.

Faʻafefea ona faʻaalu se laupapa lelei i le pito i tua

Faalava i luga o le faamalama.

O lau laupapa taʻitasi e muamua faʻailoga i le pito i tua ina ia vave lava lea galue ma lelei. Pe a faʻamamaina, o le mea atonu e matua teisi teisi. O le mea lea, i le taimi o le faʻatau e sili ona faʻaaoga le faʻaaogaina lelei.

Meafaigaluega mo Galuega:

  • sikulukalaiva;
  • Lobzik;
  • o le samala;
  • Tulafono ma le fausiaina.

I le taimi o le seevae pito i fafo, o le fale e tatau ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le faʻatulagaina o le fausaga ina ia lamolemole le vaega o loʻo lamolemole ma matagofie.

Faʻafefea ona faʻaalu se laupapa lelei i le pito i tua

Filifiliga mo le faʻamoe ma puipui i fafo.

Faapipiiina filifiliga i fafo tipiina o le laupapa e tele:

  1. I Rustic, faʻatasi ai ma le faʻataʻoto i lalo o le tulimanu o le pito i lalo vaega, o loʻo faia le togalaʻau i lalo.
  2. Ma se tautala i le fagu. O se faʻamatalaga faigata e faʻaaogaina, e maua ai le paʻu pito i fafo ma faʻalelei, o le mafiafia o le Komiti Faʻafoe e taua.
  3. I le afa fatu. O le pa o le puipui e mafolafola ma tamai teine ​​tornoniculale, o le laupapa o loʻo tipi i se tulimanu, e le aoga le choorands, o le faamoega i le tulimanu.
  4. Ma le lole i le kuata. O le fua o loʻo i luga o loʻo mafolafola, o le faʻamatalaga mo le fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina faigata
  5. Kuata sao. O le lauʻeleʻele o le stud e lamolemole ma matagofie, o le laupapa e pupofi mausali ma faʻamalosi, e le maua e le susu, o le susu e lele i lalo o le ogalaau. O faʻamau o loʻo tipi i itu taumatau, o le fesoʻotaʻiga o se tasi o sili ona talitonuina ma faigofie.
  6. I le fagu. Mo le faʻatulagaina o le laupapa, o se laulaufaiva faʻapitoa ua faʻaaogaina, e taua le tipi o miti e faʻaaoga ai se fua. A leai, e mautinoa e le aoga le talitonuina. E i ai le paʻu ma matagofie le fatafata i totonu o le puipui i totonu o le puipui i totonu o le puipui, o le a le faʻalavelavea ata, pei o le leiloa o le vevela.
  7. Faapipiiina i le talafeagai. E le o se mea a le laupapa, o le afā e le.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua Linoleum i luga o le potu: Calculator

Fautuaga Aoga

A o le a faia le Falaʻavale o loʻo faia e le laupapa laupapa, o tagata atamamai na fautua mai ai ni tulafono i nisi tulafono o le a maua ai se matagofie ma tumau le tumau:

  1. Ina ia galue, e sili le avea o le laupapa, ma ou te teteʻa i le tasi itu, ma i le isi - leai. O le mea o loʻo faʻamauina i fafo. I le taimi o le taʻitaʻi, ona soʻo ai ma le poiaʻa le umi ma umi, ma e sili atu foliga o le fale o le a sili atu ona lalelei.
  2. E le tatau ona pipii atu laupapa i lalo ma i le pito i luga, e pei ona faigofie ona poto le mea, ia lelei le susu. E manaʻomia le faʻaogaina o le saoasaoa o le rotor pe a fai o le a o le a o le a o le a o le a o le a o le faʻavae o le faʻaaliga o le 25-45 cm, ia. i se checkerboard.
  3. E ufiufi le fale, e mafai ai ona faʻaaoga le fafie o ituaiga ituaiga. O le a mafai ai arasi, paie, spruce, mahliny. Faavae i luga o latou poto masani, e sili le faʻaaogaina o cedar laupapa. E le gata i le onosai, ae e faigofie ona faagaeetia ma iai foliga matagofie. O le mumu e faigata ona taulimaina, drive i luga o le i luga o le fao e faigata, e ui lava e le i ai i le taimi. Pine e iloga i le tele o meatotino a le e aoga, ae mo le faʻaaogaina i fafo, e le lelei tele, a faigofie ai ona maua, togi. E seasea ona faʻaaoga le FIR mo galuega i fafo atu o le faleoloa, e ui lava o lona faʻailoga e sili atu lona lelei nai lo le pini. E le toe tumu laupapa i le areto, ma o lenei e le sili ona afaina i le lelei.
  4. O le Uà soo o le fale e sili ona faʻatinoina faʻaaogaina o faomea ma faʻaputuputu. O le faʻafitauli o le vaega o loʻo faʻasolosolo ai, e faigofie ona gaoioi i le taimi o le faʻapipiʻiina, ma lalo o le faʻamalositino o susu, naniva vave ona osofaʻia. Stainless Steel e sili atu taugata, ae o le lelei foi o le tini i luga.

O le fausiaina o le laupapa laupapa o se filifiliga manaia ma faigofie filifiliga mo soo se atunuʻu. E le gata i le similia ia faleoloa, ae o le a faʻaleaga foi. A uma ona faʻapipiʻi le Komiti Faatino, ma pisia, pipiʻi ma suauʻu. E fuafua lava i le vaʻaia o le pule o le fale, o le aotelega o faiga o le fausiaina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faitotoʻa ma ou lima lima

Faitau atili