Mea lilo o le agavaa o le mafanafana o le pipii ma o latou lava lima

Anonim

A toe faʻaleleia se fale poʻo se fale, e vave ona amata ona faʻataʻitaʻia le tau ma le sailiga o ofisa o le a faʻataunuʻuina le toe faaleleia o galuega taugofie nai lo isi. Ae ui i lea, e masani lava e le toe aumaia le manuia. O tagata faigaluega e le manaʻomia e mafai ona faʻaleagaina oe e toe faʻaleleia i le taimi o le tino.

Mea lilo o le agavaa o le mafanafana o le pipii ma o latou lava lima

Tuu oe lava

Na ou tutoʻatasi uma atoa i le toe faʻaleleia o lou fale ma ia iloa o le tialua o le taualuga o le maanumanu, atoa ma le faigofie. I lenei tusitusiga, o le a ou taʻuina atu ia te oe o le totoa o ou lima ma ou tagata e iai ni tomai faʻasolo i lenei tulaga, ma faia le sili ona talafeagai mo le taualuga ma saili i luga o lona taumafaina.

Sauniuniga mo Galuega

E tele polofesa e folafola atu e mautinoa lava o pa o puipui e sili ona faigofie. Ioe, i le taimi o le faaumaina o le taualuga, lima vave ona lelava, ma salu le ua, ae o le tekinolosi o ia e le suia mo uma luga. O le potu lea na ou faia ai le toe faʻaleleia o lea mea, o laʻu tamaʻi toʻalua, o lona na na o le pau mo le faʻaui i totonu, aʻo le pale. Sa ou fuafuaina vave le tafe o mea o loʻo e manaʻomia ma faʻatau le tau saʻo.

Mo Agatotiave Activery, e te manaomia:

  1. Le itiiti ifo 2 spatula - saunia 1 vaapiapi ma isi lautele
  2. Uamea afa afa
  3. Roller - faʻaaogaina o le a faʻaaogaina e faʻaaoga ai le Price
  4. Tasi pe pakete mo le mamago palu
  5. Ava i luga o se 'au pe o le fale palu

E i ai le eseese o le pa, e masani ona faʻaoga e faʻasaʻo ai mataua matamuli, ae ui i lea, ei ai na o loʻo mafai ona sili atu nai lo 50 mm. Tupe alu o le Amataga Taulimaina - 3kg / M2, ma le Finagalo o le Fuafuaga Faʻaleaogaina o le 1 kg / M2. Faʻaaogaina o lenei faʻamatalaga, fuafua le tele o mea e manaʻomia e faʻatau. I fale gaosi oloa e iai le numera o filifiliga - e mafai ona e filifilia le sili ma le tau, ma i le lelei.

Aisea Shpalian

Mea lilo o le agavaa o le mafanafana o le pipii ma o latou lava lima

Tuu le taualuga

Ou te talitonu o le tala lenei lenei, ae ou te le mafai ona tali atu ia te Ia. E tele mafuaʻaga ona o le mea e i ai le ata i lalo o le ata o se mea taua:

  • O le mafuaaga muamua o le taele o le sipuni. E tupu i fale tuai o loʻo i ai le eseese o le tele o le vevela ma le le tagi, faʻapea foi ma le taimi, ona o le mea e mafai ona aliali mai i le totonugalemu ma le puipui
  • I nofoaga fou, e tele foi mafuaʻaga mafuaʻaga mo le ata o le Tufutaiga. Mo sina taimi, o le faʻavae o le fale nofo i lalo, o soʻoga o vaega o loʻo faʻaalia, ma e oʻo atu i totonu o pa puipui ma le ogatotonu o puipui. I le Plaster uma lava o ia ma mo nisi mea sili ona pisia manaoga

Tusitusiga i luga o le autu: fola eli ma le omea: ogatasi Tekonolosi, o loʻo lelei i le fale mautotogi i le fale mautotogi i totonu o ou lima

O le amataga o le pulupulu e itiiti lava le faʻafetai, ma o le tini o loʻo faʻapipiʻi i luga o luga lelei atoatoa foliga.

Sauniuniga Lisi

Mea lilo o le agavaa o le mafanafana o le pipii ma o latou lava lima

Mea mo le faatinoina o le Loto

Ae le i tuʻu le tulaga o le avanoa, e manaʻomia le fufuluina mai i le tuai o puipui ma poloka. Faatasi ai ma le fesoasoani o le vai, e mafai ona faigofie ona aveese mea totoe o le tuai o le loomatua. Aveese le vali tuai ma toe fanau o pepa puipui sa le aoga. Moching le luga e te manaʻomia, na ou tatalaina le faʻamalama ma faʻafetai i le ata vave aveese uma le palapala ma se spalala. Ina ua maeʻa, na matua oʻo lava le pags.

Ae le i faʻaaogaina le paluga i le vaalele o le a manaʻomia se Price. Na ou filifilia se lautele muamua, ae iai filifiliga e talafeagai i lalo o:

  • Vailaau vai
  • I lalo o le stucco ma le punou

O lenei vaega o loʻo faʻaogaina mo se lelei scletle hitch ma le tupe teu. Aua le faʻasao i luga o le faʻatau ma le filifiliga o le Primer - e faʻaaoga i le lua vaega. E sili ona pipili le pipii i le faʻapotopotoina ma se faʻaseʻe, ae afai e te maua se pulumu i lou lima, ona faʻaaoga lea o se faʻataʻitaʻiga, e fuli i ai i le axis.

O lea, o le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona faʻaofi saʻo, ma o lea o loʻo lelei le fola mo le taualuga.

Primber

Mo tagata amata, e faʻatatau PITU i le taualuga. O le sili sili ona taua o galuega uma. O le PITER E matua mativa matua, aua afai ei ai meaafale i totonu o le potu, e aoga ona ufiufi aʻo leʻi amataina le galuega. I le initelama, sa ou faaaogaina totigilima ma fufuluina uma 10-15 minute. Na tele le taumafaina o ia, sa ia te aʻu le sili atu nai lo le gaosi oloa, o lea ua aoga le faʻatauina o sina sili atu - e le sili atu.

Mea lilo o le agavaa o le mafanafana o le pipii ma o latou lava lima

Tuʻuina atu le faʻagaioiga ma ou lima lima

Sa ou faamamafa atu nei tulaga o le Primer:

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a Primer, o le laufanua o puipui ma le taualuga o loʻo agaʻi i lalo, e faʻamanino ai le sima ma ponila
  • Primer faʻaleleia atili le ofi i luga ma le tuʻuga ma vali
  • E mafai ona faʻaititia le palu o le taumafaina, pe a faʻaaoga i luga o le mafaufau loloto

Mataupu i luga o le autu: Cable Wilt

Shpaklevka

O le tekonolosi o le faatatauna o le fola i luga o le tamaiga e le ese mai le tekonolosi mo pa. Ma soʻo se ituaiga o amino ua faʻaaogaina tutusa. Na ou matauina le tele e faʻalagolago i le taotoga talafeagai ma se spatula, lea e faʻaaoga i luga. O le a matou auiliiliina pe faʻafefea ona tuʻu le taualuga. Ina ia amata i se tamai spaula, ave sina paluga ma le aumea i luga o le lautele spatula. Faatasi ai ma le fesoasoani a o tatou faʻaaogaina se paluga i le laualuga ma se manifinifi vaega. O mea e sili ona manaʻomia e aveʻesea e se vaapiapi spatila ma togi i totonu o le pakete ma le tumau o le paluga. O gaioiga e toe fai mai, seia oʻo i le muamua vaega o loʻo taʻua i luga o le fanua atoa.

Mea lilo o le agavaa o le mafanafana o le pipii ma o latou lava lima

Togafitia ma puipui ma puipui

Fautuaga! E sili atu le faʻaalu o sina vaega sili atu le paluga, ona aveese lea o le isi ma se isi spatula i le tele o taimi e faʻaaoga ai i le tasi nofoaga.

O le vaega lona lua e tatau ona faʻaaogaina ina ua maeʻa faʻamagoina o le muamua vaega. O le taimi lava na ou mauaina ai le faatauanau, pe a uma ona ou toe faaauauina le vaega muamua. E toafia vaega o le a tatau ona faʻaaogaina, e faʻalagolago i mea e le masani ai o le lautele o le avanoa. Le saua - o le tele o latou.

TAUA! O le taualuga o loʻo nonofo ai ma ou lava lima o se galuega-taimi e manaʻomia ai nisi tomai ma le malamalama. E le manaʻomia mo ia, afai e te le o mautinoa ia ou tomai - e sili atu le faʻasalaina o le galuega o polofesa.

Faʻaaogaina le Faʻauma le Faʻasao

O le tini o loʻo faʻaaogaina i se manifinifi manifinifi i luga o le muamua-faʻamama luga mai tamaʻi paʻu mai tamaʻi paʻu. O le tini ua faʻaaogaina e fausia ai le sili ona lelei avanoa. E mafai ona e faʻaaogaina se tasi vaega - Afai o le a tuʻuina le avanoa i le pepa puipui. Afai o loʻo e valiina, e tatau ona e faʻaaogaina ni vaega se lua.

I le fesili, pe faʻafefea e faʻasolosolo ona faʻaʻoleʻole le faʻaemuga, e iai se fautuaga taua. E manaʻomia ona faitau le galuega mai le ogatotonu, ae mai le tulimanu o le taualuga ma sili ona faʻaaogaina le stemptodder. Ma ina ia aloese mai le "faʻamalosi" e tatau ona e suia le tulimanu o le spalasu i le taimi o le talosaga - mai le tele o le mea e manaʻomia e alu ai i se mea e tasi.

Foliga o le simpsmimi

Mea lilo o le agavaa o le mafanafana o le pipii ma o latou lava lima

Le gaioiga galue

Mataupu i luga o le autu: o le a le pepa puipui filifili i le potu 'ai

O le lelei tele o le pito o le pito i luga o le laupapa o le pupuga o le a le manaʻomia le ogatasi. O le galuega e naʻo le ogatasi o le Junction of Detwall ma nana Hats o le tagata lava ia faʻasoesa. I se faʻaopopoga, e leai ni tulafono manino i le fesili, faʻafefea ona tuʻu saʻo le autu o le laupepa omea. O le fefiloi o le faʻaaogaina e naʻo le manaʻomia mo le faia o le taualuga o se foliga manaia.

Mea lilo o le agavaa o le mafanafana o le pipii ma o latou lava lima

Tuu i ou lava lima

O lenei faiga sa faigofie ia te aʻu, ma ou te leʻi fesili foi pe na faʻafefea ona faʻatu i le faʻauiga, ae na ou fetaiaai ma ni faigata laiti. Faʻaaoga le paluga i luga o sooga e te manaʻomia le faʻaaogaina o se spatitu ma le manifinifi, ma ma le fesoasoani a se lautele lautele. I le mavae ai o le ie, o pulou o falei e tatau ona teteʻa, o le palu e tatau ona faʻaaogaina i le satauro.

I lalo o le ata

E mafai foi ona tuʻu i lalo le faʻailoga i lalo o le vali. O lenei filifiliga o iai lona lava uiga.

Mea lilo o le agavaa o le mafanafana o le pipii ma o latou lava lima

Faapopoleina le taualuga

Sa ou fetaiaʻi ma le faʻafitauli o le pisia i le taualuga ina ua uma ona ufiufi. Faatasi ai ma talosaga taʻitasi o vali i luga, o se tamai fasi ua toulu o le paʻu ua paʻu ese pe na o le naʻo le faʻaseʻe. Ina ia aloese mai ia lava taimi le lelei lava:

  1. Faʻaaoga le Whampprof Pro statty - e le mimilo mai le vai ma le mausali o loʻo taofia i luga
  2. E tatau ona e faʻaaogaina le vai-teteʻe i luga o le taualuga, aʻo leʻi pisia
  3. Aua le aveina se kilomita ma vali i le tele o taimi i nofoaga tutusa, ma aua le fetaomiina foi le tagata

Auga

Ioe o se galuega-faʻaaluina taimi, ae afai e te filifilia saʻo, fuafua le tafe ma amanaia uma fautuaga i lalo o le atavali, e mafai ona e faʻatinoina uma galuega i se taimi vave e mafai ai ona mafai ma lelei galuega uma i se taimi vave e mafai ai E ui i le mea moni o le le fiafia o puipui e le tali atu mai i nei lava galuega ma le taualuga - o malosiaga na faaalu sili atu. E mafai ona taʻu atu i le fausiaina o galuega uma, ae i ai le aoga o tomai ma poto masani i le galulue faʻatasi ai ma fefaʻasoaʻi ma mea faʻapenei.

Faitau atili