Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Anonim

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

O le Soa o loʻo mafai ona faʻateleina le mafanafana o se aiga e oʻo mai i le aiga i totonu o le fale faʻaonapo nei na ulufale mai i le tusiata ma le tusiata mai le itu i saute o Farani. O le faʻamaoniga o se mea matagofie o le itu i saute o Farani, o le mea e lauiloa mo fanua Lavere, o vaomatua, matagofie tovine ma mauga. I lenei itulagi, o faʻavae uma ma fausaga fale ma fale puipui o loʻo avea i le malamalama mafanafana lanu, faʻaaoga na o mea faʻanatura. O se vaʻaiga matagofie o le lauiloa mo povi, latou te soona fealofani, faʻatupu se mafanafana o le fale o le siʻosiʻomaga. O sea paneta e mafai ona fausia i lona fale mautotogi.

O loʻo avea i totonu o le soʻotaga i totonu o le faapaologa: masani masani

E fausia ai le faapaologa i le sitaili o le faʻamaoniaina i totonu o loʻu fale poʻo le fale, o le ae maua ma le faʻaeteete

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Afai e te maua le itiiti ifo o le poto ma tomai, o totonu o loʻo i totonu o sea tulaga faʻapena e mafai ona faia ma ou lava lima

Mo lenei mea e te manaomia:

  • Plaster, vali, fola ma isi mea fausia mea malamalama, begue, patel ma teracoctta lanu;
  • O puipui puipui e tatau foi ona avea ma moli lanu;
  • E te manaʻomia ni faʻaumauina mea faʻaleaʻoaʻoga;
  • Meaafale e tatau ona faia i fafie masani;
  • E tatau ona o ni elemene elemene, o mama, malamalama.

E le fautuaina le faʻaaogaina o lanu lanu ma fatuina se vaega o lanu i luga o le faapaologa i totonu o le o lo o faʻamaonia masani.

I lanu mumu, na o ni auiliiliga o le totonuga o le mea e mafai ona filifilia: atavali, souivene, fugalaau, ma isi

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Mo le sitaili o le faʻamaonia, naʻo le malamalama o leo o le amio lelei: Afai e te manaʻo e mulimuli i lenei sitaili, o le faʻaaogaina o lanu pogisa e tatau ona faʻaititia ai

O le a le talafeagai le foliga e pei o le pa puipui ma le palasitika, o se nofoaga faʻapitoa ma se potu e teuteuina ai ia te ia, o le a leiloa le sitaili manaʻo.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Patchwork Bedspredw Middless: Patchwork Photor, Pan Washpready i le sitaili o patchwork, Court Vasega mai Jeans i luga o le moega, Tango

Faamaonia Logginia: Cozy tulimanu

A o le Loggidia, o le sitaili o le faʻamaoniga e mafai ai ona e faʻataʻitaʻi teisi. Mo Loggia, e fautuaina e faʻaaoga mea faʻalenatura, ma o mea faʻaiʻu e tatau ona faʻaaogaina i le moli paskil lanu. Loggidia lava ia mafai ona e faia le tele o meaafale: se laulau, nofoa, o se nofoa muamua, malupuipuia, loka, loka. O le tatala pe le o le Glazed Loggidia e mafai ona avea o se tulimanu tulimanu na o le lelei o le tau i le vaitau mafanafana.

Afai ua malu mai le Loggiia, o le a avea o se mea faafiafiaga e le gata i le vaitau mafanafana, ae i le taumalulu ma i le Pa'ū.

O le manatu autu o le itiiti ifo o sitaili filemu i lanu filemu lanu. O le taualuga o le ogalaau ua faʻaliliuina e mea moni, aemaise ile laʻau, e mafai ona avea uma pa ma ufiufi.

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

E mafai ona e mumusu e pipii i luga o le pepa puipui, ma faʻaaoga le pepa teuteu teuteu: E naʻo mea masani ma maualuga-tulaga e mafai ona faʻaaogaina i lenei sitaili.

O puipui o le Loggidia e mafai ona tuueseeseina e le teuteuga pepa o le malamalama lanu, ma le faʻatamala o le a tuʻuina atu le sipuni 'eseʻese. Afai e te filifilia pepa pasi ma pepa puipui Wallpaper, e mafai ona i ai i latou o talaʻaga, i mea teuteu, ma fugalaʻau pe ma se mamanu. Soʻo se ituaiga o nei puipui o le a foliga sili atu i luga o pa o le Loggia i le sitaili o faʻamaonia. E taua le 'ai lelei o meafale ma le lanu o puipui ma le au faiā.

Mafolafola i le Farani style faʻamaonia (vitio)

Meafale mo Logginia i le sitaili faamaonia: O le filifiliga sao

Mai meafale e fausia ai le fale puipui i le siʻosiʻomaga o le faʻamaonia, e mafai ai ona e aveina le laulau, nofoa, Sorrive, Sofa, pe a faʻatagaina le vaega o le Logo. E foliga lelei i luga o ia faiga pa ma paʻepaʻe paʻepaʻe, e faʻamalamalamaina ma faʻateleina ai le siʻitia o le avanoa o le Loggina.

E mafai ona e faia ou lava lima uʻuaʻua ma filifili ia lanu o le a le ogatasi ma pa o le Logsia ma o le a mafai ona siʻitia ai le moni o Farani.

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Afai e leai sau manaʻoga poʻo lona uiga e faʻatau ai meafale fou, e mafai ona e suʻiina ni pulou faʻapitoa: Ua lava e faʻatau ai se ie i le sima o faʻamaonia

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le saote tuai e mafai ona ufitia i se ie ma se fatufatuga poʻo se mamanu ma o le a maua ai se foliga fou, faʻaopopoina i totonu o faʻamaoniga. O meafale e mafai foi ona valivali moli lanu. Ae afai o le meaafale e lanu enaena enaena pe uliuli, o le sitaili o le moni e mafai ona faia i ai. Ina ia faia lea, e taua le avea o le faavae na o le paʻepaʻe lanu mo le faʻamaeʻaina o le potu ma mo le faʻatonutonuina. O lona uiga, naʻo meafale pau lava o le a pogisa, ma i le talaʻaga o le malamalama, o le a fesoʻotaʻi magia.

Mataupu i luga o le autu: fola vase o le decor elemene

Ile sitaili o le faʻamaonia, faʻaopopo atu i moli lanumoana meaafale, faʻaaoga mea tau i le uafu mai le uamea. O nei meafale e mafai ona faʻaaogaina i le uluaʻi pepa, e aunoa ma le ata vali. O le a pogisa, ae o le faʻafetai i tagata manifinifi, o le a faigofie ona foliga faigofie i le pito i tua o le potu. Forret meafale, pe a e manaʻo e vali i le lanu manaʻo.

Faamauina o le faapaologa i le sitaili o le faamaoniga

O elemene e ono faia se mea taua, e oo lava i se tasi e mafai ona fai se sao tele i le fausiaina o le sitaisaga o le faamaoniga. I totonu o le potu atofaina, ma i le tulaga lea, o le Logisia, o le ata tifaga taʻitasi e tatau ona pasia le sitaili, faʻamaea pe tapuni le togafiti o potu.

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

O le filifiliga sili ona lelei mo le faapaologa o le a avea ma se laulau amemp: E le mafai ona faʻaaogaina le tele o le malosi, ma e mafai ona sefeina se tamai tūlu

Tatou amata i le moli:

  1. E le tatau ona susulu atu le moli, o le a i ai i le potu ma se tamai eria.
  2. E sili le fausiaina o le taunuuga o le malamalama o le polosi o le tatou olive ma le fola, o lamepa, o lamepa, auala o le a fesoasoani.
  3. A o matou moli, e mafai ona latou faʻatasi ma Lappaphly, ma le lanu fugalaʻau, i se moli susulu, ma se meaola.
  4. Le Tulafono autu, ia aua nei faia moli matala, ae i le isi itu, taumafai e fausia se afa-Walk avanoa. O tuugalamepa o le a taulimaina tele lenei galuega, ma afai e te filifilia se faʻapitoa o loveytiki, poʻo se tuugalamepa i se siosiomaga o le a avea ma alofaga.
  5. O le moli moli e mafai ona talafeagai mo se pakete pakete ma loggia, mo le matala avanoa o le moli e le talafeagai.
  6. Ae o Moligaʻo e talafeagai mo se Paʻila i Palavalele, ma e matala, aua e mafai ona feaveaʻi ma le runthing, aveese uma faʻatasi i luga o le faapaologa.

Soʻo se faapaologa poʻo le loggia o loʻo fuafuaina mo faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga e manaʻomia ai le mama mama.

Ata, teuteu fale malu, pots ma fugalaʻau e talafeagai mo elemene o le faʻalenatura mo manogi ituaiga.

O ata e tatau ona tuʻuina ina ia mafai ona latou faʻafiafia, nofo i luga o le faapaologa, i.e I luma o ou mata, ae le o totonu o puipui. Ae i luga o le pito i tua ma itu o le faapaologa e talafeagai le faatonuina o fata. I luga o fata e mafai ona tuu tusi, ipu, ipu laupapa, fai se tauipao.

Mataupu i luga o le autu: matagofie o le potu malolo, 40 ata o le avanoa avanoa

Ia e le fai fale i le soifuaga o Aʻoga, e na o ni lanu ma laʻau.

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Mo le sitaili o le faʻamaonia, o le faʻamineia o le fua o loʻo faʻaalia: o le mafuaʻaga lea e tatau ai ona i ai ni fugalaʻau ma le tau o le faapaologa

O fugalaʻau e mafai ona totoina i pu i le pu, ae mo lenei mea e te manaʻomia ai le malamalama poʻo le masani ai pipili.

Afai e le faʻatagaina e le vaega o le faapaologa e tuu le lava lanu, e mafai ona e fausia le faʻataua e faʻateleina ai le saʻolotoga o le gafa mo faʻafiafiaga. O ituaiga laʻau e manaʻomia foʻi ona aga faʻafuaseʻi, o fugalaʻau e fetaui ma le olive itū, ma o le sili fugalaʻau e sili. E aofia ai le folauga, georaim, croccuses, etc. Farani faʻamaonia e lauiloa mo Laveuavanders, o fugalaʻau o le a latalata i le tagata Farani.

Gaingins ma pupuni mo le faapaologa i le sitaili o le faamaonia

O le vaega taua mo le faapaleni o loʻo i luga o le sitaili o faʻataʻitaʻiga e pupuni ma pupuni. Latou te puipuia uma le susulu o le la ma le afiafi. Pei o isi faʻamatalaga o totonu i totonu o le olive, o pupuni ma ie puipui e tatau ona i lanu pupula, o le a faʻatagaina le tino o le tino, ma le uafu faasaga i le malamalama, ae faʻapea foi lea mai iniseti i le vaitau mafanafana.

Pupuni i le sitaili o le faʻamaoniaina i totonu o le fale popona poʻo le loggia (vitio)

Na o le tele o le ituaiga ma ua fausiaina, e le gata i faʻaiuga na fautuaina e tagata mamanu, e mafai ona e faʻaopopo au mea faʻasao.

Paleni mamanu i le sitaili o le faʻamaonia (ata)

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Cozy Palcany i le Lower System: Manuia fofo

Faitau atili