O le a le mea e mafai ona fufulu linoleum ina ia pupula pei o se fou

Anonim

Ona o lona aoga, o se tau gafatia ma le umi o auaunaga olaga, o le linoleum i le itu taumatau ua avea ma ituaiga masani o fola. O loʻo mafai ona faʻatagaina e Linoleum le tausiga o loʻo mafai ai ona e faasao ona uiga mo se taimi umi. Ae i aso uma taotoga, o le laualuga o le tauleoga lea ua feagai ma ituaiga eseese o le filogia. Faʻafefea ona fufulu Linoleum e taofi le susulu ma le faʻaleagaina le fausaga?

O le a le mea e mafai ona fufulu linoleum ina ia pupula pei o se fou

Linoum tausia i le umukuka

O le taina o le umukuka i le umukuka i le taimi o le faʻagaioiga, e manaʻomia le tagofiaia le aʻafia o le faʻamaaloga ma le gaʻo. Ma le isi mea, o le umukuka o se potu e manaʻomia ai le tausiga uma o le mama aʻiaʻi.

O se uiga masani mo le fufuluina o le fola e ufiufi i linoleum tautua vai mafanafana ma le faaopoopoina o le fasimoli po o le powder. Ona o le mea moni o le fasimoli o se oloa o loʻo i ai alkali, faamamaina e tatau ona vave vave, ma o le umi o le tulaga o loʻo faia ma le mumū mago, toto le fola. A leai, o le Alkali na tulaʻi mai o le vaega o linoleum ma o le a ia faʻaititia lona fausaga.

O mea na tutupu i mea na tutupu e fautua mai ai e sui ai le linouum fufulu ma le vai malulu ma malulu - o le fola o le a foliga mama ma e aunoa ma le tetea.

Matou te aveesea le pizones o idine ma Sandam ma Linoleum

I aiga e tupu le fanau, e tele taimi e feagai ai ma manuʻa ma Ierusalema. Mo le faʻagaioiga, microtrams, o se tulafono, faʻaaoga le idine ma lanumeamata. E le tele ni mea e faʻailoa ai ma le faʻaeteete le pamu, aloese mai le foliga mai o nofoaga.

  • Faaaoga le ava malosi i luga o pepa solo ma gaioiga o le pisia ma le lapotopoto gaoioi. Afai e te amata ona aveese le pisia, o le metotia mautinoa ai le atoatoa o le lafoaia.
  • I le la mai o se ava malosi, e fautuaina le saunia o le vai vevela (sili atu ma le vevela i luga (° C) ma faʻaopopo se mea leaga vai gaʻo i ai. Fefiloi ma sasaa le fofo i le nofoaga, alu ese ma se ie mama e faʻaaoga ai auala vave, ina ia le o le lanumeamata i luga o le lineum.
  • Fou nofoaga o Greencraft Hototreat Laut Viigaka. Muamua, aveese le mea manogi lanu meamata faʻaaogaina pusa poʻo solosolo. Ona faʻaaoga lea o se vaega o se vaega o le vineta ma faʻaalu.

Tusiga i luga o le autu: Koluse o le Brerodidery polokalame: "Fantasy" Free Download

Pe a aveʻesea nofoaga fou o le lanumeamata, faʻaaoga totigilima. Ina ia taofia le pisia, faʻaaogaina o ie, napkins, lalagaina, lalagaina o tisiketi vave lafo i le lapisi lapisi.

O le a le mea e mafai ona fufulu linoleum ina ia pupula pei o se fou

Faʻafefea ona fufulu Linoleum pe a oʻo i luga

O foliga o nofoaga i luga o linouum e masani ona faʻaleagaina foliga o le fola.

Auala e fufulu ai Linoleum ina ua toe faaleleia

Toe faaleleia i le fale o lo o sau i tua atu o le tele o lapisi. Afai e te le faʻamamaina i luga o le taimi, o le fola o le a faigata tele i le tuʻituʻi. Faʻalagolago i mea o loʻo faʻaoga mo le toe faaleleia: Plaster, o le mauga o Nim, WimpWoshoshoths ma vali, e manaʻomia le faʻaaogaina o se auala faʻapitoa i le tasi auala.

Le tulafono autu e tatau ona taʻitaʻia e ala i le fufuluina o fola pe a toe faʻaleleia - le i ai o le vai mafanafana mama. I vaega muamua, o le faʻamamaina o Linoleum e tatau ona suia i le tele e mafai ai. Afai e te le amanaʻiaina e lenei tulafono, o le faigata-leai se teteʻa o le a aliali mai i luga o le fola.

Afai e malosi le filogia, faʻaopopo sina fasimoli i le vai, ae leai se mataupu e le mafai ona faʻaaogaina Soda - o le a mafai ona taʻimua o le lanu o linoleum.

Aveese le pisia mai le mago

Pisia atoatoa susu. Saunia se fefiloi o le 2/3 vaega o le vai ma 1/3 o le acetone. Ae ao le i faʻaaogaina, ia mautinoa e l ه afaina le fola, pe a maeʻa ona iloa o ia mea e le mafai ona vaʻaia.

Faʻafefea ona aveese le Mauga o Foam ma Linoleum

Na tipi lemu lona pito i luga. Ufiufi mea totoe o le mea totoe i se ie vali ma tuu le utu mo se taimi umi (e sili ona e alu mo le po). O le Fua o Foam ua fufuluina ma se ie susu.

Faʻafefea ona fufulu Spots Whitewash i luga o Linoleum

I totonu o se pakete ma vai mafanafana, faʻaopopoina se mea leaga mo ipu poʻo se fofo o le manganese. Ausia le sili sili ona lelei e mafai ona fufulu le fola i le tele o taimi.

Matou te aumaia ni vali vali mai le lenoleum

Afai o le pisia i luga o le linoleum e tuua e le vai-tulaga vali - e faigofie ona fufulu ma vai mafanafana. I le tulaga o papapa solo a le suauʻu, faʻaaoga le filifiliga o soʻo se aiga foʻieven: Acene, Whitei agaga, poʻo isi faʻapitoa faʻapitoa. E manaʻomia le faʻaogaina o le malosi vailaʻau afaina, e mafai ona latou veteina le laualuga o le linoleum.

Tusitusiga i luga o le autu: O ato tusitusi e faia e oe lava

Auala e fufulu ai Linoleum ina ua ia susulu ai

A o le tulafono, o le faʻatauga o se mastic faʻapitoa mo chabbing e fesoasoani e ausia ai le muamua supū.

  1. O le tuai ma le palapala linoleom o le a toe fiafia i le pupula, pe a tatou fufuluina ma se fofo ua saunia mai le tutusa o vai mafanafana. Afai e te faʻatau se susu susu i totonu o le faleoloa, o lona uiga o lona mafaufau i le vai e tatau ona faʻateleina teisi.
  2. Ina ia feololo le fiafia, o le linosum e fefiloi ma wax ma turbid i se fua faatatau o le 1 i le 3 ma le olo ma se fasi ie.
  3. Toe faʻafoi linoleom glitter, e mafai ona e faʻaaogaina le suauʻu fualaʻau 'aina poʻo le olive. E manaʻomia muamua le fufuluina o le linosum e faʻamamaina ai ma le mafanafana vai ma faʻamamago. Faʻavaʻa e maua ai se ie mai se fulufulu poʻo se palu vaivai e puipuia ai le taʻotoga mai le taʻesega ma le leaga.

Faitau atili