Aveesea o le pu i totonu o le pardsboard puipui

Anonim

Toe faaleleia i taimi uma e aumaia suiga lalolagi. Ma e tupu pe a toe faaleleia se mea e matala mai ai, ma e te le i faamoemoeina. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafefea ona tapunia le pu i le Dreatwall? E aoga le matauina o le hoperesterbmird park i latou lava e maaleaina e matua le vaivai, ma e le mafua ai le pu i totonu.

Aveesea o le pu i totonu o le pardsboard puipui

Paʻu puipui o latou lava e maʻaleʻa uma, o lea e le mafua ai le pu i totonu.

E ono tupu lenei mea o se faʻaiʻuga o se igoa o soʻo se faletaele pe pe a faʻaliliu ai meafale. Faapea na e suia le nofoaga o nofo ai ma e tatau ona fesiitaiina uma sofa, kapeneta mo se fale fou fale. Afai e faia pa o pakete, e matua faigofie ai le afaina o a latou meaafale ma i le taimi e tasi e alu ese ai nifo. Faʻafefea ona tapuni le pu i le faʻamago? Aveese le avanoa e le mafaamatalaina i totonu o le pa i le puipui e mafai ona tele auala faigofie.

E amata i le, e manaʻomia le suʻesuʻe o fua o le nifo o le nifo. Afai e leai sona taua, o le a faigofie ona tumau ia te ia. Ae afai o le pu e matua tele, e te manaʻomia atoa le toe faʻaleleia.

Mea ma Meafaigaluega e Aveese ai pu

Aveesea o le pu i totonu o le pardsboard puipui

Meafaigaluega mo Plaster.

Ina ia aveese se pu tele i totonu o le pardperboard puipui, o le ae manaʻomia le faʻatauina o ni meafaigaluega:

  1. O se peni faigofie o loʻo maua i totonu o fale uma, aemaise ai tamaiti.
  2. Laupapa laupapa. E talafeagai lelei ma metallic.
  3. O nai naifi faapitoa, o fea le tipiina o le laupapa.
  4. O le ua taʻua o le naini na vaʻaia i luga o le laupepa e matua manaʻomia.
  5. Aufana. Pe tusa o le 10 fasi. E faʻalagolago uma lava i le tele o le faʻaleagaina o le puipui.
  6. Uafu.
  7. Hacksaw i luga o mea laupapa.
  8. O se koneteina masani o le a faʻaaogaina mo le tuʻuga.
  9. Sikulukalaiva. O le eletise eletise e talafeagai foi mo lona sui.
  10. Mama pa o fafie.
  11. Lipine - mesh o le fiberglass
  12. O le laupepa o le laupepa o le a sili atu le tele nai lo le tele o se nofoaga na faaleagaina i le puipui.
  13. Totoa.
  14. Masani lava o le phytionery pv kulue.

Mataupu i luga o le autu: Cable Wilt

Aua le fefe faapea o le tele o mea. I le taimi muamua, e foliga mai e faigata tele mea uma, ae o lenei taufaasese.

Laasaga-i-sitepu faʻatonuga mo le aveeseina o se pu i le drywall

Aveesea o le pu i totonu o le pardsboard puipui

Ae le i faia le galuega, e manaʻomia le faʻailoaina o le tulaga faigata o le galuega mo patchwork.

Laasaga tasi. E manaʻomia le fuaina o le pu ia ma iloa lona lapoʻa. O le faipule o le a fesoasoani i lea tulaga. O le mea sili ona taua o le sao. O le mea lea, mo le upega saogalemu, e mafai ona togi le 2 cm i le itu. O le eleele i le eleele o le fale faigaluega, e taua foi le manatua e te manaʻomia le fuaina o le pu, ae o le atoa itu ua faʻaleagaina. O nei faʻavasega faitauga e mafai ona faia i luga o masani a4 faʻatusatu pepa.

Laasaga lona lua. Le isi, e te manaʻomia uma faitau talafeagai e fesiitai i le nofoaga sima. O le a faigofie ona faia mai se pepa masani. Ina ia sefeina otaota, e faigofie atu le amata fuaina mai le tulimanu o le itu taumatau. O nei tulaga muamua e mafai ona mafua ai se mafutaga ma se tamaititi, lea e iai i le aʻoga o ni talosaga, ae sili atu le ogaoga o loʻo faʻatalitali mo i tatou.

Laasaga Tolu. Oti lapisi e talafeagai mo se naifi faapitoa, saunia muamua. Oti e taua tele i luga o le matata. O lenei gaioiga o le a manaʻomia ai le faʻamalosi tino. O le iʻuga, e tatau ona toe aliaʻe se paketi.

Laa fa. O le paipa e tatau ona faʻapipiʻi i le puipui ma liʻo i le faʻafitauli ma se peni faigofie.

Lima lima. I le faiga faʻavae i luga o le puipui, e manaʻomia le lavea o se pu i se naifi-na vaʻaia. E tatau ona teuteu, talu ai o le lauiloa Rusia na fai mai: "I sina tasi taimi, o le teena tasi o le taimi."

Laasaga ono. E lua pa o laupapa e tatau ona fuaina i le tele o se nofoaga na faʻaleagaina ma fai ina ia latou o le 4 cm e tele isi pu. Le isi, e tatau ona e faʻapipiʻi nei pa i le itu i tua o le pu. E le ma foliga! Ma, uuina o le pa ma le lima, e manaʻomia le pue o le fao i totonu o le laupepa. E faia mai le pito i luga ma lalo. Tonu lava le gaioiga lava e tatau ona faia ma le lona lua E taua le maitauina o pa i lenei mataupu ua avea ma lagolago mo nisi patchwork.

Mataupu i luga o le autu: Nich i lalo o le Mrwall Battery

Aveesea o le pu i totonu o le pardsboard puipui

Polokalame faʻamaufaʻailoga pu i le Pa o Plasterboarsen: 1 - Sauniga o le ufiufi, 2 - tipi i lalo o le ufiufi, 3 - tulaʻi tulaga, 4 - taofi.

Laasaga iugafono. O lenei gaioiga e taʻua o le faʻapipiʻiina o le totonu o le totonu O lena, e tatau ona faʻatagaina le au puipui e lafoai le pipiʻi o le nofoaga i le salalau o le nofoaga. E tatau ona e alu i tulimanu.

Laasaga valu. Ua sauni le patch, ae e le fiafia tele le vaaiga. O lea la, e manaʻomia e tapunia ai le pu ina ia leai se isi i le liliuga. Lua o le a faasino atu i lenei laasaga. Tatou amata i le faʻauma o le ie ma patchwork. O le mea e ave ai - o le mesh o le fiberglass ma o loʻo pipiʻi i totonu o le fa e lua. E manaʻomia le kopiina o le faʻaaogaina o le PV kelu. Ona aoga lea o sina faʻatali seʻia oʻo atu le kulimi. I le aufaigaluega, ua taʻua o lea mea "sopoia". O lona uiga, e mafai ona avea sina malologa.

Laa i le iva. A faʻamamaina le kelu, e tatau ona e amata amata galuega. Ua amata loa ona tatou. O le kuka kuka mo le putty e tatau ona faʻaaogaina ma se spatila i luga o le puipui. Muamua e tatau ona e savali i luga o le au uma, ona sili atu lea i luga. Ia matutu mago mago.

Laa vaesefulu. Faʻaaogaina o le Emery pepa, e tatau ona e faʻatamaʻia le laualuga. Ua aveese uma ni sperokes o le tino o le tino. Ua sauni le pa. O lenei e mafai ona e talosaga valiina pe anufe pepa puipui. Mai le pu ma le auala e le o tuua.

Fautuaga Aoga

O le vaitaimi faʻatulagaina e manino, ae na mafai ai ona ia tatalaina ni nai latou fesili e taua tele le faʻaaogaina.

Faʻafefea ona tipi saʻo le mea lelei?

O le iʻuga, e tatau ona e maua se atigi laʻau, ae e matua faigata ona 'otiina. O le a se mea e tatau ona ou mafaufau i ai? O lea, e tatau ona e amata mai i le lua faʻailoga faʻailoga penitala i itu. Oti loloto na faia i nei vaega. Leisi ua tipi ese mai le vaega faaopoopo. O lenei e tatau ona e tausia le laupepa autu o le laupapa o le laupapa ma le lima e tasi, ma le lima lona lua na te faʻaʻea lemu le togafiti i se penitala. O le iʻuga, o le ogatotonu o le plasterboard o le a gagau faʻalelei lelei.

Mataupu i luga o le autu: foliga o Mya o Custoptops

Faʻafefea ona kuka le totini?

I lea tulaga, e taua tele le mataitu o vaega uma. O le faʻagasologa o le puʻupuʻu foliga kuka. A e faʻaopopoina le tele o masima, o le a leai se gaʻo. Afai e te alu i le tasi vaega, o le shthile stegget o le a le aoga. O lea, i totonu o le palasitika o loʻo manaʻomia e sasaa ai vai ma faʻaopopo se paluga i totonu. E taua tele le faia o le faafeagai. A leai, o se mea e le manaʻomia e le manaʻomia mo le pito i lalo o le tane ua fausia. Mo le lumanaʻi e tapena ai e tusa ai ma faʻatonuga i luga o le afifi, o loʻo tusia i luga o ato taʻitasi ma se paluga. Ma palu le vaifofo o se vailaau faʻapitoa mai le eletise eletise.

O nei tamaʻi fesoasoani e tatau ona fesoasoani ia te oe e toe faʻaleleia le faʻamoemoega i le nofoaga O le fesili pe o le a le tapunia le pu i le Drywall, e le tatau ona toe tulaʻi.

Faitau atili