Plad cropchet mai le muamua fesoʻotaʻi ma aiga

Anonim

Plad cropchet mai le muamua fesoʻotaʻi ma aiga

Lelei le aoauli!

Mo le aiga o le fale, ou te fautua atu O le asō o le vaipuna lea e ala mai mo le motifos. Manaia mamanu mafai nei maua tele. Ou te fiafia i le uluai ma le masani ai manatu.

Talu ai nei, na ou faia ai laʻu miti - nonoa le uluaʻi tagata Iapani rug mai mama.

E tusa ai ma le tutusa tekonolosi mai mama, sa ou konitia se fagota fapkin. I le taimi lava e tasi, na ou feiloai ai i luga o le Initaneti o se manatu sili ona manaia o le tutusa o le Iapani tufuga o le laʻei o le laʻei mai le mogafs, I.e. Tutusa mama, o le mea lea ou te fia taʻu atu.

Kilomi le muamua pulumu mai modefs

Auā o le fasi laau na mu mai faaupuga, sa ou taumafai e faʻafesoʻotaʻi le faataʻitaʻiga. Faʻaaogaina mau o le Semi-Matalele vulu o le samasama, piniki, lanumoana ma raspberry lanu, matau №4.

O auiliiliga vasega vasega i luga o le lalagaina o ia mofis ma polokalame e mafai ona e vaai iinei >>. O le a ou le toe faia.

I le taimi muamua sa ou nonoa ai le mafuaʻaga o le samasama ma piniki roses. Ae o se mea na te le mafai ona vaai faalemafaufau i se mea o le a liliu ese ai se keni. Ma o afea e te faia ai le fogafale lua o le ofutino o le lanumoana ma le televave lanu, sa ou malamalama e faalagolago i le filifiliga o le lanu o le vulu o le vulu o le vulu o le vulu o le vulu o le vulu o le vulu

Plad i le susulu susulu pito i luga o le a foliga sili atu le matagofie nai lo le lotoa mai le pale lanu vulu.

E manaʻomia ona e faʻafesoʻotaʻi ni moliga mai mama, fesoʻotaʻi latou i le faʻasologa o le lalagaina ma isi i le tasi laina. (Sa ou auai i le itu ma le vaapiapi i le itu e iloa ai pe o le a foliga mai o le uluai ata o le plaid o mama e fesoʻotaʻi i le itu puʻupuʻu e te manaʻo ai).

Plad cropchet mai le muamua fesoʻotaʻi ma aiga

O laina uma o le mama e tusa ma le palu mamanu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi i le isi ma le lalagaina o laina o le mesh: e fai mai le 5-6 ma le 5-6 ma le 5-6 pefu.

Plad cropchet mai le muamua fesoʻotaʻi ma aiga

Ou te manatu o le plad mafai ona faia eseese: aua le lalagaina se mesh, ae e faʻafesoʻotaʻia laina ma mama i le va o latou i le faʻasologa i le va o le pe'ā e itiiti.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻauia se solofanua mai lagona

Plad cropchet mai le muamua fesoʻotaʻi ma aiga

O leʻa sou manatu?

O le mea na maeʻa mai le mofifi e nonoa ai le tuaoi - o le tutusa ituaiga poʻo soʻo se isi lava mamanu poʻo le itu uma, pe naʻo le lua umi, ma faʻapipiʻi mai itu pupuʻu o le pulumu. E foliga mai ia te au o le a matua matagofie.

Iapani ituaiga e pei ona faigofie ma faigofie. O se manatu manaia lea. Tatou taumafai e nonoa se vailaau i le palu mai le motifs?

O le a ou taʻu atu foi ia te oe e uiga i ni manatu Iapani o Iapani ma isi le lakaina o lapisi. O lea, aua le misia lomiga fou, lesitala i le Newslettter pe a e le i faia.

  • Plad "Snow Rose"
  • Pili i le faiga o patchwork. Lalaga mai le tulimanu
  • Matagofie le palu crochet ma sunflowers
  • Plad Cropchet mai le lua-lanu o le-lanu lalagaina. Matua Vasega
  • Faitau atili