Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Anonim

O faitotoʻa o Pandoor na faia e Isaraelu e tutusa ma le lelei ma le faʻatuatuaina. O mea uma e manaʻomia mai le uamea faitotoʻa o loʻo avanoa i nei oloa. {Catalogs}

Talafaasolopito o le Kamupani

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Kamupani `` O le Logo

Faatasi ai ma le tele na valaʻauina ma le lauiloa ma lautele faitotoʻa, e iai kamupani i le maketi a le Rusia e faʻamautuina le mautinoa a latou Nichhe, faʻailoaina e le sili ona totoina. I le vaega lenei, o faitotoʻa taʻitasi o loʻo faʻasoaina faapitoa, le oloa mai le tagata faʻataulia gaosi. O loʻo aloaʻia e le mafaufau faapitoa o le saogalemu inisinia, uiga iloga o le faʻaaogaina, ma faʻaali foi le faʻatuatuaina sili o le lelea o Calpunics.

Pandoor Groota maua se kamupani mai Isaraelu, faavae i le 1989. Na amata le gaioiga a le kamupani ma le faiaina o loka tetele, pei o faiga faʻatasi e mautinoa ai le saogalemu o le faitotoʻa.

Faasolosolo ona faalotoona, ma le atiaʻeina ma le faʻatulagaina o ni masini o lofituina, na amata loa ona maua e le tamaoaiga. Na faigata foi le fuafuaga a le mamanuina o le kapoti i le faʻasologa mo ana faʻapipiʻi i luga o le oloa a le tagata o tausia, o mea moni lava, i le faʻapotopotoga o le ie mai le toʻasa.

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Gaosiga lavelave

O lea, ua faʻatuina e Pandoor lona lava gaioiga i le ofoina atu o faitotoʻa i tagata faatau ma le maualuga o le puipuiga. Meafaigaluega uamea faaonaponei, atinae tuʻufaʻatasia o fofo afi, le tusi o fefaʻatauaiga sili ona maualuga, o nei feitaiga, o le gaosiga o mea totino.

O le aso pandoor e masani ona tutusa saogalemu. O le talaʻaga o le setete o Isaraelu o se mea lea i le tulaga muamua. O iloiloga e uiga i oloa le mautinoa molimau molimau o faitotoa o le paneta galuega mo le tele o tausaga e aunoa ma se tasi le toilalo. Faʻafitauli e tuʻuina ai le pisapisao, a tausia le vevela, faʻapea foi ma le faʻamautu o uiga.

O faitotoa o le Pandoor Brand Brandly na aliali mai talu ai nei i le Povist-Soviet Space Maketi. E vave ona ofo mai e le kamupani lona autau ma nisi faʻataʻitaʻiga laina, e le gata i latou e le gata i le foliga, ae e le gata i latou foi o loʻo faʻaaogaina. O fafo, tekonolosi faʻaaogaina mea masani - o mea uma e talafeagai ma le sili ona mautu tulaga o le tagata faʻatau faʻaonapo nei.

Mataupu i luga o le autu: O a mea e fai ai le au tolauapi mo pupuni ma pe faapefea ona latou faia

Aoina

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Faʻataʻitaʻiga evolusione

I le Faavae o le Vaega Pandor Reatag, o le tele o faʻataʻitaʻiga laina, faʻailoaina e talafeagai, amata metotia amata, faʻapea foi ma tulaga fautuaina. O Isaraelu o loʻo faʻatusa mai e lana gaosi oloa o gaoi oloa e faʻatautaia ai faitotoʻa o loʻo faʻataʻitaʻia:

  • Nuu;
  • Talanoaga;
  • Titan;
  • Evolusione;
  • Altra;
  • Sili atu;
  • Manatu;
  • Titan D;
  • Titan B.

O le faʻasino ese e le gata i le eseese o le tele o le valivaliina o le tapoleni, ae o loʻo mamanuina foʻi ma le fesoasoani o le mapusaga, laina, ituaiga o 'au' au. E mafai ona tatou fai sao mai 'o Isaraelu ofoina atu o se filifiliga lea e mafai ona e mauaina se faʻataʻitaʻiga mo soʻotaga ma manaʻoga atoa, atoatoa lelei!

O iloiloga o tagata faʻatau faʻaalia ai o se tulaga o faʻamoemoe e faʻaaogaina e pandoor, e lava lena na mimita tagata taʻalo i le faitotoʻa o le Steel.

Fausiaina o foliga

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Poloka mamanu

O le faapuupu puʻupuʻu le mamalu o le faitotoʻa o le faitotoʻa mai le pandoor, e mafai ona lisiina ni fofo faʻapitoa e faʻaaoga ai inisinia a le kamupani. O le lisi puʻupuʻu foliga pei o lenei:

  • O faʻamatalaga o le pusa ua faia i se pate teʻa o se mea faigata o se mea faigata, ma le tele o ivi o le malosi e mafai ona ausia;
  • Mo gaosiga, naʻo le malulu-fullow ua faʻaaogaina - o se malosi tele i le tele o mass;
  • O mea taua uma o le saogalemu o loʻo faʻamalosia i totonu o ni uʻamea faaopoopo, i le faʻaopopoina i le ufiufi ma puipui le 'olo i nofoaga;
  • E osofia ai le mamafa maualuga ma le malosi, o le pito i fafo o le pito i fafo e potopoto mai e tolu vaega eseese o loʻo faʻaalia ai le malosi o ivi aʻi;
  • O vaega e lua o loʻo fausia ai le lauʻeleʻele o le lau tapa, ma e fesoʻotaʻi ma se faʻapitoa faʻaopoopoina, faʻapea foi ma le tausisia o tuutuuga;
  • O le platband o se vaega malosi o le pusa, o le le mautu e fesoʻotaʻi ma le isi o mea o loʻo iai;
  • O mea uma o oloa uma ua maeʻa ma le faʻamalosiʻau. E mafai ona seti tulaga o le faitotoʻa ma le saʻo saʻo, faʻapea foi ma le faia o fetuunaiga o soʻo se taimi, tuʻuina mai, faʻatulagaina o le fausiaina o le faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: faitotoa o Gorda: Vaʻaiga lautele o le Steel ulufale faitotoʻa

Ose tulaga sili ona maualuga o le faʻatuatuaina o le mamanu, o le pandoor e agaʻi i tagata faʻatau. Soʻo se oloa e mafai ona tuʻuina atu i se atigipusa faʻapitoa pusa, i lalo o le faʻatumu, faʻataʻitaʻiga, pe a fai e faʻamalieina le tagata maʻi e faʻapipiʻi na o ia.

Oloa saogalemu saogalemu

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Puipuiga masini

I le avea ai ma gaosi oloa o Castle Mechanisms ma le tele o le poto masani ma le igoa lelei, Pandoor seti le masini ma le lona fa masini i luga o ona faitotoa. Dors loka e iloga i uiga nei o taua

  • Faalauega Malosi;
  • Na puipuia le puipuiga mai le gagau;
  • E iva polokalame faaiu;
  • O loʻo tumau pea le Tasvas i nofoaga o loʻo iai i luga o le Inisemeter o le pusa;
  • Cyllinderoker auala ma le ono mafai ona trancoges;
  • maualuga maualuga o le faalilolilo;
  • le nofoaga o le faitauga o elemene o le maota - i luga o le lua axes;
  • O le Lock Cylinder e galue i luga o le kitara drive.

O loʻo maualuga iloiloga, o le maualuga o le puipuiga o loka i totonu o le paneta oloa e maualuga tele. E aofia ai le na o cornarklacks o loʻo i ai i le tele tulaga. O elemene o le faʻauma i fafo - o se ipu peni, mo se faʻataʻitaʻiga, ua faia foi o ofutau, puipuia le le faʻatagaina o le atoa. E le gata i lea, o tupe a le Kamupani a Isaraelu e iloga i le faateleina o le mana o le ofutau.

Fausaga

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Faʻataʻitaʻiga nuu.

O le oloa o oloa o oloa e ese. O le a tatou taumafai e faʻamatala puʻupuʻu le faʻailoga o ni laina, faʻapea foʻi ma matau tulaga sili ona lelei mo le faʻaaogaina.

Nuu. Faitotoa, sili ona faagaeetia mo le faʻaaogaina i fale, fale, faʻapea foi ma auala ulufale. O foliga mai o le foliga malamalama o loʻo faʻafetaui, ae lelei. O le faʻapipiʻi o le laupapa o le fafie o lanu masani e suia ai se lagona o le faʻamafanafanaga.

E mafai ona faʻaaogaina ni uʻamea uʻamea sa faʻataʻitaʻi i lalo o elemene o le ata o le afu o le afu o le afu o Rustic Fafie Fafie, lea e foliga ese ma le masani ai. O le foliga o le faʻalavelave e faigofie lava ona mafai ona faʻaaogaina le oloa i totonu o soʻo se mamanu poʻo le cottage ratade.

Fautuaina le tusi talosaga na taitai atu ai i le filifiliga o lops. Ua natia, fetuunai, saunia le tatalaina o le 180 tikeri le atia. E le o se mea talafeagai mo le faʻaaogaina faitotoa o auala - o le mamanuina e taofia ai se smad smam i le matagi. O isi uiga fausaga e aofia ai:

  • O le mafiafia o le stavas o le 70 mm;
  • faʻaliliuina ma polysstyrey om;
  • faaiu faaituau faamaufaailoga;
  • lua kalave eseese o ituaiga, o le vasega o le mativa tetee;
  • Tapolo a le Sarasociam;
  • Rama mai le Steel talaaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faaputuga lapisi mai pipi o palasitika

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Masani faataitaiga

Masaniga. "Faataʻitaʻiga" o se fale laupapa laupapa. O le pito i fafo ma le vaega i totonu e faia ma le etbrust ituaiga o le pepa, toe fai le pepelo o le mamanu. O se foliga vaaia lea o le patele, lea e taʻua foʻi Sitaliaga. Dors e manaia, lalelei, ma o le lanu o le taugata fafie ituaiga e maua ai se oloa aristocratic.

E mafai ona faʻapipiʻi ni faʻataʻitaʻiga masani i soʻo se mea. O le unau e matua mausali, e mafai ona faʻaauau pea le atoatoa o le Amospheric ma masini masini. E mafai ona e faʻaaogaina faʻasologa o faʻasologa i totonu o le fale mautotogi, o le atunuʻu, fale. O le autu o galuega autu e aofia ai:

  • O le matou toega o le upega tafailagi e maua ai le maualuga o le malosi;
  • Faʻatumuina o le faʻatumu - mafiafia polystyrene, e faʻamautinoaina le maualuga maualuga o le vevela, leo leo;
  • Feololo Loops, natia ituaiga;
  • lua kalave o ituaiga eseese;
  • Faaluaina le faamaufaailoga faamaufaailoga.

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Manatu

Manatu. Faitotoʻa faitotoʻa, atoatoa mo le faʻapipiʻiina i totonu o le fale mautotogi. O le lelei mamanu ma se moli malamalama o le pito i fafo, lanu malulu lanu, o se nekic mamanu. O le oloa e foliga tauagafau ma matagofie, sili ona manaia.

O le ata o le lokaina o masini o loʻo faʻaalia ai le sili ona talitonuina. O le lima-auala loka o loʻo faʻaaoga, lea faʻatagaina le filifilia o le Riglels i le 9 manatu, o le mea lelei e faʻasaʻo ai le loka i le faʻavaʻa. E le gata i lea, o le Cylinder ua faaauupegaina i le PIN-paleni o le inisinia o le Codiction, lea e mautinoa ai le maualuga maualuga o le faalilolilo ma puipuiga mai le hack.

I totonu o isi faʻataʻitaʻiga laina o le a maua a latou lava filifiliga o le fiafia i le fiafia o vasega ma fiafia i le mimilo. E i ai foʻi faʻataʻitaʻiga mo i latou e tatau ona latou faʻalogo i ai, ma elemene e faʻamamafa ai le foaʻi a Aristocratic.

O loʻo ofoina atu e le Kamupani Kamupani Paʻaga. Sili atu saogalemu, o inisinia loloto fofo, puipuiga tele o feololo, fetuunaiga faigofie - uma mafai ona vave tusia i foliga lelei o oloa pandoor.

O faitotoʻa uma o loʻo fai ma faʻailoga faʻapitoa i le tele o soʻotaga-vaega o le Mermoopolymer, o loʻo faʻamaulaʻia ai le leai o se mea faigata. Oloa Pandoor o loʻo faia ai ni vaega se lua-tausaga, o loʻo faʻailoa mai ai se maualuga maualuga o oloa a le kamupani.

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

(O lou leo ​​o le a muamua)

Doors Pandoor Weici gaosi: foliga ma faʻataʻitaʻiga

Utaina ...

Faitau atili