Ituaiga o mastic e puipui ai le laupapa laupapa

Anonim

O le mastic na fuafuaina mo le fola e le gata o teuteuga, ae taofi foi se ofisa loka mai le faaleagaina. I lea taimi nei, o le mastic mo le parqutch o le sili sili ona lelei o le mafai ai lea ona e tausia le fola. Ae le o taʻaloga uma e talafeagai mo nei faʻamoemoe, o lona uiga o le filifilia o lenei oloa e tatau ona aveina i le tapulaʻa maualuga.

O se auala faapena e mafai ai ona tuʻuina atu le teteʻe i le teteʻe atu, taimi umi o le laʻau.

O le a le mea ua fuafuaina?

Ituaiga o mastic e puipui ai le laupapa laupapa

O le faʻafefiloiga mafai ona faʻaleleia atili o le tino o le laʻau ma avatu ia teisi o foliga. A faʻaaoga le Wax, o le faʻaalia o le faʻaalia mai fafo o le upega tafailagi e le mataga.

Faʻamamaina o le parquet faʻaaogaina Netperal Hasshed e faigofie ona maua pe a ufitia le laualuga i le mastic mo le fola.

O le mea tusia lea e fai ma le poto galue e agaʻi atu i le taimi nei, talu ai e nofomau i aʻafia o acid-Alkalune. O sea faʻalavelave, o mata o le tau o le vevela, o le a le suia ai meatotino a le faʻamalieina ma e le faʻaleagaina.

Manatu

Masnics, fuafua i luga o le faʻavae, eseʻese i le ituaiga.

Ituaiga o mastic e puipui ai le laupapa laupapa

Wax mastic Mo le parquet ei ai se solvents, o se vailaʻau tutusa ma le wax, uma ituaiga o mea faʻaopoopo. O ia mea e faʻaaoga e puipui ai ma teuteu punota, Birch, Ash, Junieper, pine, pine, pine, Pine, pine.

O nisi meatotino le lelei o le paluga e tatau ona faamamafaina.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le masini i luga o le mastic mai bisnuc, e le mafai ona faʻaogaina le wax mo le mafuaʻaga o loʻo tulaʻi turpentine. O se manogi le lelei e le aoga foi i uiga lelei.

O le a faʻaaoga i ai le mastic mastic i le eleele atoa e aunoa ma le faʻaaogaina o le Primer. Peitaʻi, tagata taʻitoʻatasi e gaosia e le au faʻatau le aofia o le Primer, e faaleleia atili ai le faʻamalosiʻau ma le faʻavae.

O le paluga faʻavae i luga o le turpentine ua faʻatau atu ua uma ona sauni mo le faʻaaogaina. E sili le ufiufi i le foloa na faia o le laupapa e susulu susu susu. Atonu o ni birch po o le lagomeli ei ai na mea totino.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se taʻele ma le hydromassage ma jacazzi

E le mafai ona avea ma faʻaseʻeina o lenei paluga i le vai: o le a liliu i totonu o se maoaʻe le aoga mo le mafuaʻaga o le tele. E manaʻomia le faʻaogaina i se mea e manifinifi, e pei ona matua faʻamalosi vave le faiga.

Ituaiga o mastic e puipui ai le laupapa laupapa

Pusa emlizon maslic Ina ia ufiufi falaoa ua faamatalaina e ala i le itu, ina ia mafai ona ufitia ai se feusuaiga. O mea o loʻo faʻaogaina o loʻo aofia ai i lona tuʻufaʻatasia e mafai ona faʻamamaina o le faʻamamaina. O lona uiga sili lea o lona uiga lea e puipuia mai manu leaga, faʻasee ane, ma saeia.

Tagata gaosi e masani ona faʻaalia i luga o afifi, ma le mea e fetaui ai a latou oloa.

Le isi vaaiga - Pasqut mastic vai tetee , O le mea lea o loʻo fuafuaina mo le galulue ai i maʻa i le laʻau, lea e le o uiga ese o le faʻamalosi tino. O le sili ona talafeagai mo se fiafia e ono maua ok. Burch poʻo Beech e le fautuaina mo le mastic gents i le vai: o a latou fafie e faigofie tele ona susu.

A sauni loa ua saunia au matai i se laupepa e faʻaaoga ai, e tatau ona faʻateʻaina i le vai e manaʻomia ai le tumau.

E tusa ai ma le metotia o le sauniaina o le tele Mastic mafai ona malulu ma vevela.

Ituaiga o mastic e puipui ai le laupapa laupapa

Socket - o le faavae o le malulu mastic. E maeu le magesorates, faafetai i lenei mea, o le asogi e faatoilaloina. O le fola e ufitia i se tuʻufaʻatasiga ua olopalaina ma le sili atu nai lo le 3 aso. Ma e mafai ona e faʻaaogaina le malosi i luga i le 2 aso.

O le bitsumen base ua ave e fai ai mastic vevela. I nisi o tulaga, na faailoa ai le paʻu. O sea tuʻufaʻatasia e faamaopoopo i ni nai minute, ae e i ai le taua tele: e tatau lava ona mafanafana. I se faʻaopopoga, o mea e faʻaavanoaina ai mea e le faʻatagaina ai e le saogalemu.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

O metotia o le faʻaaogaina o le faʻaputuga o loʻo i luga o se laʻau e ese, latou te faʻalagolago i le ituaiga o paluga.

O le fagutu o le fafie-emullizon mo fafie e muamua fefiloi ma le vai. E tatau ona piki i luga le aoga o le mea lea o le faaputuga o le tau. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le fale ma le tumau i totonu o le parquatch. A maeʻa le 6 pe 8 itula, o le mastic e le mamago, e manaʻomia le soloia, faʻaaogaina le taʻavale. A mavae lena, e tatau ona matutu le fola mo le 2-3 itula, ma i la latou faʻaiuga, o loʻo faʻaaogaina lava soatau, faaumu. E manaʻomia le aso mo le faʻamamaina.

Tusitusiga i luga o le autu: O le mamanu o le faleuila na faʻapipiʻi e le pepa puipui

Mastinic mo fola, oi ai vao, e taua tele le tufatufa atu i luga ole fola, ua maeʻa faʻapitoa atu. Afai e le faia lenei mea, o le manatu o le a fetaui. Ina ia faʻafaigofie mo le galuega, o le autors o loʻo faʻaogaina masini o loʻo faʻaogaina e mafai ona tufatufa ai le faʻapipiʻi o le vai.

Ituaiga o mastic e puipui ai le laupapa laupapa

O le galuega e aunoa ma le fesoasoani o taʻavale o loʻo faia e faʻaaoga ai se pulumu i ai o se foliga mafolafola ma faigata le pipisi. E mafai ona faʻaaoga se spatula o palasitika poʻo uʻamea ma laina lapotopoto.

E manaʻomia le alu i luga o le fogafale fou. E manaʻomia le matua faʻaeteete, talu ai o le wax fistic - o mea e matua fuaina ma vaivai.

O le turpentine mastic mo fola e mafai ona faʻaaogaina uma i le pulumu ma le pulupulu o le paʻu o manufam. Ona o le mea moni o le mea moni ua faʻatau atu le tuʻufaʻatasia, o le afifi e masani ona tuʻuina atu i se taʻiala mo le faʻaaogaina. O iinei e mafai ona e faitau ma faʻamatalaga e uiga i le numera o oloa o loʻo manaʻomia i le 1 sikuea mita. M. Fautuaga e tatau ona mulimuli ane.

Ina ia mago le paluga e manaʻomia le 6 i le 8 itula, ona mafai ai lea o le faʻauma-proaratutus.

Faamoemoega

I le maketi maketi mo fola o loʻo tuʻuina atu i se lautele lautele. O loʻo tulaʻi mai oloa i uiga faʻapitoa, i lona mafuaʻaga ma luga o le lautele o le talosaga.

E i ai le tuʻufaʻatasiga, e tatau ona faʻaaoga mo le faʻatulagaina o le palisi. Ma lea, o le palu laupapa ma le fola i lalo o le fola. O lea, fasi pepa i luga o itu ua fusia, o loo i totonu o le ufiufi.

Afai tatou te mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o le fafie laupapa faʻaaoga na o le tausiga o le tausiga, e aofia ai le faʻamaʻi ma ituaiga vailaʻau o vailaʻau e mafai ai ona faʻaleagaina ai. E sili ona faʻaaogaina le lua laʻau, ona toe lelei lea o le olaga auauna tautua.

O le fola i totonu o le fale o le elemene e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa, ona o le vaʻai a tagata taʻitoʻatasi ua ulufale iai. O le mea lea, o le mastic mo le palisi o se tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻateleina ai le tosina o laʻau o tafiʻe ma le sili le lelei. O le galuega e mafai ona faia e oe, ae e matua taua lava le usitaʻia o le talosaga tekonolosi ma faʻaaoga se mea faigaluega agavaa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tipiina se fale pepa i totonu o le paʻu?

Faitau atili