Faʻafefea ona Suia laupapa o Laminae, e aunoa ma se faʻalavelave i le fola: sui

Anonim

Faʻafefea ona Suia laupapa o Laminae, e aunoa ma se faʻalavelave i le fola: sui

O le faʻavae sili ona lauiloa i le tulaga o le faʻailoga o le a le faʻavavau, ma le toe tasi pe mulimuli ane le fesili o le a tu aʻe, pe faʻapefea ona suia le abotate poʻo se vaega o ia.

Lenei ua faamatala mai i le mea moni o le laumei e tau mafanafana, pei o isi mea uma o loʻo faʻamaeaina i fafo o mea o loʻo faʻamatuʻu, e noatia i faʻagaioiga.

I le male, i le taimi o le faʻagaioiga mo le tasi mafuaaga poʻo se isi, o le Komiti Faʻafoe e ono faʻaleagaina tele.

Mea e tatau ona e iloa e uiga i le laumua pe a tatau ona toe faaleleia

Faʻafefea ona Suia laupapa o Laminae, e aunoa ma se faʻalavelave i le fola: sui

O le mea teuteu o le laumua o le laumua o loʻo faia o le vene o mea taua poʻo le pepa tusi

Muamua lava, o lona fausaga. E pei ona lauiloa se faila lauiloa lauiloa o le tele o vaega:

  • pito i luga vaega i le ituaiga o le puipuiga o le tino.
  • se faiga fai pisinisi e fatuina ai se laupapa laupapa; E mafai ona fausia uma i luga o le faavae o le meaafale veneaer ma pepa tusi;
  • o le vaega autu na faia mai i fiberboard po o le XDF papatusi, faapea foi ma palasitika;
  • ma le aupito maualalo, o le mea lea o loo auiliiliina; Auā o lana gaosiga, o se foa o polymer poʻo le cork laau e faʻaaoga.

Mo le iloiloga, o se laulau o faʻavasegaina o le laumua o loʻo faʻaalia:

Faʻafefea ona Suia laupapa o Laminae, e aunoa ma se faʻalavelave i le fola: sui

Faʻafefea ona Suia laupapa o Laminae, e aunoa ma se faʻalavelave i le fola: sui

O le poto o le Komiti Faʻafoe o le a faʻatagaina oe e faʻatino le galuega sui e aunoa ma se faʻaleagaina, o lona uiga, o le taʻutaʻua o le a faia ai lelei.

Lona lua, lea e tatau ona e gauai atu i le galuega livi - o le a le ituaiga o paso e faʻaaoga i luga o le similiti malosi.

O le mea moni, o ituaiga uma o loka fesoʻotaʻiga mo laminate e mafai ona vaevaeina i ni vaega talafeagai e lua. O le muamua o loka loka ma le lona lua - kiliki loka. Muamua, o papatusi uma na o ma loka loka loka. O lenei o le mea e fiafia iai ua tuuina atu e kiliki loka.

Filifili i le ituaiga o loka soʻotaga, o le a mafai ona sui le mea na faʻaleagaina ai laupapa o laumua.

Vaega o le sui o le sui o le laumei ma lck loka

Faʻafefea ona Suia laupapa o Laminae, e aunoa ma se faʻalavelave i le fola: sui

A faaleagaina le tasi laupapa, ua fautuaina le tipiina, faapena foi ona aua le vaeluaina uma le tau

O le fesoʻotaʻiga e ala i le faʻaaogaina o loka o loka o loʻo faʻaalia e se tuʻusaʻo loka fesoʻotaʻiga pe a o le supiko o le tasi laupapa i isi fale.

Tusi i luga o le autu: uiga ese mo le fola oe lava-tulaga: o le a le mea sili

Faʻatūina feusuaiga fefaʻatauaʻi, ma sili atu ina ia aveese ai se tasi o tumeipela ma le faʻaleagaina ma le tuaoi, faigata tele. Na faʻatuina e tagata atamamai se metotia metotia i le auala e suia ai laupapa a le laʻau, pe a aunoa ma le fola.

Latou te ofoina atu le faʻaaogaina o le avetaavale metotia o se faʻavae uafu mai le vaega o totoe o le fanua o feusuaiga. I le taimi lava e tasi, o le faʻamuamua o le faafiafiaga o loʻo taua i lalo:

  1. E taua le sauniaina o le meafaigaluega taua. Mo se galuega faapena, o le a manaʻomia: lima papaʻe, chishungs, moa poʻo pelie, tusitusiga, tusi ma le pule ma le faʻatafunaga e faʻamamaina ai.
  2. I le tulaga lautele o le Komiti Faatino, o le a aveʻese mai le taue atu o le penitala, o le penitala o loʻo taofia ai se faatafafa o ona laina o le a suia i le 15-20 mM i le itu i totonu.

    Tuu le loloto o le loloto o le tipiina i luga o le grinder

  3. Faatasi ai ma le fesoasoani a le lapotopoto na vaaia, o le i ai muamua o le puʻeina muamua o le ua eli i lona mafiafia o le laʻau, o Slots e faia e tusa ma le tosina atu i le tagata. O le pese e ao ona faia ma le totoʻa, faʻapea foʻi le leaga o laupapa tuaoi, o le sui o le le saunia.
  4. O le 'olo pito i totonu ua aveeseina. O le vaega o le tipi o loʻo totoe o loʻo totoe i le tulaga o loʻo aveʻese ai ni pugers ma chishels.
  5. Ma se moli uila, matou te aveesea le pito i lalo ma le tele o otaota.
  6. Matou te saunia se fono fou e faʻaofi ai le aveeseina o le aveeseina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona solia ma le faʻaeteete pe faʻaputuputu le pito i lalo o le laulaufaiva loka, ma o le spike, o loʻo i luga o le isi itu, e tau ai i le faila, e tau ai le faila. Fetaui lelei le pati.
  7. Saunia laupapa, faapea foi ma le laufanua o lememe, lea e maua i le fola folasaga ma o le a faʻafesoʻotaʻi le faʻasologa fou, faʻagasologa kelu. Fou faʻapipiʻi i le nofoaga o le tuai, lafo atu se suʻu i le groove, ma faʻaopopo se mamafa mamafa. Matou te tuua le uta mo se taimi e lava e fai ai le kulimi. I le faʻafefea ona sui le laupapa faʻaleagaina, vaʻai lenei vitio:

O le kulimi, lea na tiaʻi i lalo o le mamafa i luga, matou te aveese le ieie. O lea, e mafai ai ona tuʻu se laupapa laupapa e aunoa ma le faʻatupuina atoa o le fola.

I le mea na tupu o loʻo iai le faʻatapulaʻaina o ia galuega e faigata, matou te fautua atu faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa.

Vaega o le sui sui o le vaega ma kiliki loka

Faʻafefea ona Suia laupapa o Laminae, e aunoa ma se faʻalavelave i le fola: sui

Laminated fola ufiufi, i ai le kiliki sootaga, faigofie ona vavae ese.

E ui lava afai o le a tusi mai o le tulafono, e maitauina le tulafono i le tulaga tonu o le laupapa sili i le puipui e tatau ona i ai nai lo le 15 mm mai ai.

O le faʻasologa mo le suia o tagata taʻitoʻatasi poʻo le tele o faʻasologa e pei ona taua:

  • O le upu 0 e leʻi faʻaololoina e le pa puipui, o le faʻalauaʻitele lava lea i le laupapa e sui ai;
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a se ata po o le matau, tuu le laupapa tele ma le, siitia i le 45 tikeri, fufulu, fufulu, teisi teisi atu i le sootaga sootaga;
  • O le mea lea, o le manaʻomia le numera o paliʻi ua vaʻaia aʻo tatou aveese le tasi e noatia i le sui. A faʻapefea ona suia se tasi laupapa, vaʻai i lenei vitio:

O le faʻasologa o le Fonotaga e tupu i le faʻasologa o le faʻasologa. O galuega lava e tasi e fai i le mafuaʻaga lea na faʻaalia ai le fesili e suia le laumua i le potu.

O tagata atamamai na fautuaina e ave se vaega e sui mai lena vaega o le fola e ufiufi ai, lea ua natia i lalo o meafale. I lea tulaga, o le faʻatusatusaga o sui o le a le eseʻese mai le vaega o totoe o le fola.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga mo le fale moe ma le faapaologa (ata)

Faitau atili