Sportwork Hook Sweatshirt mo teine ​​mai modefs ma ata ma vitio

Anonim

Swordwork sweeper crochet - sitaili ma matua muamua i le lalolagi mataupu, o le a apili i soo se Fisbanista. E mafai ona tuʻufaʻatasia se ofutino ma le sakete poʻo le sitaili o jans, faʻapea foi ma pupuʻu faigofie ma puʻupuʻu. Polokalame ma faʻamatalaga e le faigata, e oʻo lava i ai le ave o le alofaga o le loia o le a taulimaina ma latou.

O le mea na faia ai le Bowcked Block na faia o le Cotton o le a aoga mo le taumafanafana, aua Faʻafetai i lona tino o le a faigofie ona manava ma vevela le vevela o le a le maua ai se faʻalavelave. Swordswork Brows, pei o le ata i lalo ifo, mafai foi ona lalue mo tamaiti.

Sportwork Hook Sweatshirt mo teine ​​mai modefs ma ata ma vitio

Mo taumafanafana savaliga

Sportwork Hook Sweatshirt mo teine ​​mai modefs ma ata ma vitio

O se faʻataʻitaʻiga matagofie o le taumafanafana e suamalie ma polokalame mo le taumafanafana e talafeagai mo talavou ma solo.

O se faʻataʻitaʻiga o le kolose ua faʻaalia mo le 40/42 fafine tele. Matagofie matagofie matagofie lanu foliga aulelei foliga matagofie i luga o le paʻu paʻu i le vevela vevela.

E lalagaina le tau o le taumafanafana, o le ae manaʻomia se crochet:

  • 230 g Crochex vorn mai se fale talimalo o le carqudeide lanu;
  • Matau numera 13.

E tatau ona faʻamauina se faiga faʻapitoa e tusa ma le polokalame. Sikuea vailaau e aofia ai 5 fasi. O le faia o lenei mea, sikoa se hook filifili o le sefulu ma le tapunia i le faʻaaogaina o se soʻotaga fesoʻotaʻiga. O le laina muamua: 6 o le ea (3 Air Loops o le siitia + 3 Aiss Loops), * tasi koluma ma nakid i le auala mulimuli * Faauma se laina faʻaaoga se laina felagolagomaʻi.

Sportwork Hook Sweatshirt mo teine ​​mai modefs ma ata ma vitio

Mo le laina lona lua: fa o le ea o le ea, 3 e leʻi maeʻa ai ni pou ma le lua uiga e fesoʻotaʻi faʻatasi ma le lona fa o le ea muamua , i le isi oa o le tolu o le ea o le ea o le laina muamua mai le matau, ona o le 6 pe a te fiafia i ai *, Faauma lenei faasologa e faʻaaoga ai se laina felagolagomaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Suamer mai pepa ma ou lava lima ma ata vitio ma ata

3rd laina: Muamua faia ni tagata se tolu a le pertis, lua siteki ma nakida i le ARC mai le ono ea i le laina muamua, tolu ea Laips, 3 koluma e aunoa ma se nakida i le isi ad arst o le ono ea o le ono o le laina talu ai mai le hook, 3 nofoaga. Laips, * 3 koluma ma Nakida i le isi Arch Deal of 6 totogi. O le mata o le laina talu ai mai le matau, e lima le ea, 3 tbsp. Ma nukud i le amesa tutusa o le ono le ono o le ea o le laina talu ai mai le matau, i le va o le koluma e aunoa ma le 5 o le taua. Laips, 3 nofoaga. Laips, * 3 koluma ma nakid i le isi oloa o le 6 totogi. Le mata o le laina talu ai mai le matau, le isi 5. Lais ma 3 koluma ma Nakud i le tutusa arc mai le 6 nofoaga. O mata o le laina muamua, toe tolu o laau. Loops, 3 koluma e aunoa ma le Nakida i le isi arc mai le 6 aveese. O le matasele o le laina talu ai mai le matau, i le va o pou e aunoa ma nikid armad mai le 5 totogi. Laips, tolu pel *, toe fai mai * i * 2 taimi, na o le 4 taimi. Faauma se laina faʻaaoga se laina felagolagomaʻi.

Sportwork Hook Sweatshirt mo teine ​​mai modefs ma ata ma vitio

Ma o le taimi nei e alu ai i le pito i tua ma le fatu e afaina ai o le taumafanafana. E manaʻomia le amata ona faʻatinoina mai le Modifs, 52 sikuea faʻatasi i le laina mulimuli e tusa ai ma le mamanu. Ona faapipii lea o le vulu o le lanumoana i le pito i lalo ma lalaga i se lio o le laina muamua. Aofai o 140 e tatau ona o mai ai. Faauma se laina ma se laina fesootai. Ona faʻaauau lea i se lio o le laina lua laina lona lua i le 23 laina faʻapitoa. Taitasi laina e faʻauma ai le faʻaaogaina o se laina felagolagomaʻi. I le pito, vavae ese le filo.

O le isi tauau tauau tauau. O le faia lea o lenei mea, faʻapipiʻi le lanumoana pito i tua o le pito i lalo o le ofutau ma le lalagaina o le pito i luga o le ata e tusa ai ma le ata o le muamua tatalaina mamanu. Aofai 50 Barches. Ona faʻaauau lea ona galulue faʻatasi ma tuʻusaʻo ma toe tuʻu laina e tusa ai ma le tatalaina o le laina i le laina lona lua i le valu e aofia ai. Taitasi laina e faʻapipiʻi i le faʻasologa o le laʻei i le laina matala. Agavale agavale faia tutusa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toesea se ato ato: mamanu ma le Matai Vasega i le suisui

Ma ia fai le faai o le ua, e tatau ona nonoa i se lio o se koluma e aunoa ma nikid. Faauma le faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga pou.

Ata, ata tifaga ma faʻamatalaga o lenei oloa faigofie ona maua i luga o fesoʻotaʻiga.

Sportwork Hook Sweatshirt mo teine ​​mai modefs ma ata ma vitio

Mo tamaiti

O sea lanu aulelei mo teine ​​e mafai ona fesoʻotaʻi mai le faigofie tele o lo latou fesoʻotaʻi i le taimi o le asi.

O le lalagaina o le mafuaaga: fusiua 6 Air Loips ma tapunia i totonu o le mama, ona fesoʻotaʻi lea o le 3 lipling loto ma 17 koluma e tatau ona fanau i le mama. Ona faʻafesoʻotaʻi lea o le moligaʻo. Sauni!

Sportwork Hook Sweatshirt mo teine ​​mai modefs ma ata ma vitio

Sportwork Hook Sweatshirt mo teine ​​mai modefs ma ata ma vitio

Sportwork Hook Sweatshirt mo teine ​​mai modefs ma ata ma vitio

Vitio i luga o le autu

O lesona vitio i luga o le Bankwork Blose Swouse faia oe lava:

Faitau atili