Faapipiiina o le ufiufi i ou lava lima: faatonuga ma ata ma vitio

Anonim

Ata

Ina ia faigofie, vave ma faʻatino lelei le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le laupapa, e tatau ona e iloa faʻafefea, ma le faʻasologa e manaʻomia ona e faia ni gaioiga. Fuafua poʻo fea le potu e te fuafua e faʻaletonu ai, e leai ni mea eseese faʻapipiʻi.

Laina - mea, e talafeagai tele mo le nanaina. E tofu le Plate i luga o le togavao i le tasi itu ma le tufuga i le isi itu. O lona iʻuga, pe a tuʻufaʻatasia, e maua le loka faʻatuatuaina.

A maeʻa ona faitauina faʻamatalaga i lalo, ua faigofie tele ona e faʻapipiʻi ou lava lima.

Meafaigaluega ma Mea e te Manaomia:

  • O loʻo iai laupapa laupapa ma se koluse vaega o le 20X440 mm;
  • Lava-Taʻiala Faʻalauiloa po o le toe foʻi i fao (faʻalagolago i luga o le puipui o le a e faʻalelei ai le folau);
  • Faasaoina tulaga;
  • sikulukalaiva;
  • o le Fale o lo o faasee ai mea (mo se faataitaiga, minerale vao);
  • pusa susu o le suavai (o loʻo aʻafia ai poʻo le au papupuni);
  • Faatulagaga;
  • polypropylene twili;
  • Looging;
  • Kleimerers (Special Brackets) ma matua;
  • o le samala;
  • tamai fasi pepa le ofi;
  • Tulaga;
  • Dumbbell;
  • Faauma fao;
  • Afi afi.

Sauniuniga

Faapipiiina o le ufiufi i ou lava lima: faatonuga ma ata ma vitio

O le sili sili ona lelei ma le tumau o le o le laina o le luga o le pa laupapa, e ui lava e masani lava ona faʻaaoga isi mea mo nei faʻamoemoe, pei o le uʻamea.

Muamua laasaga: faia le tusi. Mo le tusiga, o le a e manaʻomia ni nofoa laupapa ma se koluse vaega o le 20x40 mm, le manatu le manatu faapito poʻo le mea e mafai ona e faʻasaʻo ai, o le faʻapotopotoga, o le faʻapotopotoga. Reiki Borpim i le puipui, ina ua latou masani i le lumanaʻi faʻatonuga o le laina (o le ufiufi e mafai ona faʻapipiʻiina uma i luga o le sima ma faʻaupuga). Ae le i faapipiiina, siaki le lamolemole luga o le puipui e faaaoga ai se maualuga o le maualuga. Afai o le puipui e le tutusa lea, pe a tuu i lalo o le vaitafe tuu se fasi psiwood. Matou toe siaki mo le O le uiga o le UNE e le sili atu nai lo le 40-50 cm. Bad rack Barpim i se mamao o le 3-5 cm mai le fola. O le pito i luga o le fale i le pito i luga o le nonoa o le taua o le taua o elemene. E maua ai foʻi le faʻavaseina o nofoaʻau i tulimanu ma faʻataʻamilomilo le faitotoʻa ma le faʻamalama matala. E taua le maitauina o galuega uma i luga o le eletise eletise e tatau ona faia a o le i tauina le pusa, talu ai ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le laupapa laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale laupapa

Faapipiiina o le ufiufi i ou lava lima: faatonuga ma ata ma vitio

Manaʻomia mo mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le fachepy spopheing e maualuga tele.

O le sili ona maoaʻe sili ona maoaʻe faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le kalapu a le faapaologa o le paaga o le polyryhan mastic susu susu.

O le vaega lona lua: vevela ma le osofaʻiga (o lenei tulaga e manaʻomia pe a e faʻapipiʻi laupapa laupapa i totonu o le fale tumaʻoti i totonu o le fale tumaʻoti, i le sana, i luga o le faapaologa). O le faia o lenei mea, o le ae manaʻomia le soifua maloloina o mea (faʻataʻitaʻiga, mea pupuraʻele laulu) O le mea e mafai ai ona faʻauigaina e le aufaʻi poʻo le autau a le Vapap E taua le manatua o le a faʻatuina le VPRAZOPOVERS, e manaʻomia le faʻasaʻo i le itu faigata i le teʻena. Hydro- poʻo le Vaproozoplation mulimuli e faia se 10 cm parazy ma soʻoga i le umi atoa e faʻamau ma scotch. O le saoasaoa o le suavai o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai se fau fale i le 10-15 cm faaopoopoga. Ina ia mafai ona suia i le polyropylene e le polyropylene. Polypropylene Twnests o loʻo fai ma le fesoasoani a le vaega o le fa 'ai.

Faaumaina

O le faʻapipiʻiina o le ufiufi e fautuaina le faʻaaogaina o kimimers, ona I le taimi lava e tasi e leai ni fao fao.

Tulaga tolu: Faapipiiina o le ufiufi. A faʻapipiʻiina, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o latou (mo le sauna e faʻauma, e sili le faʻaaogaina o Auulh), faʻaumaina o fao, o puipui, pamu, tamai fasi aisa. A o le i amataina le faʻapipiʻi, e manaʻomia o le le fiafia o le ufiufi o loʻo feagai ai ma tagata i totonu o le a tuʻuina atu, e le itiiti ifo i le 48 itula. Faapipiiina o le muamua vaega e tatau ona e amata mai le tulimanu. O le lototele e mafai ai ona faʻauma ni fao pe o le kimimers. Afai e te faʻaogaina le kimimi pe a faʻapipiʻiina, ona mafai lea ona le masani ai le faiga ma ou lima. A maeʻa, e tutusa lava le faʻaaogaina o mea pe a faʻapipiʻi i se isi nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le magoto

A maeʻa ona e faʻapipiʻi le muamua le laina ma puipui ai, i lona afi e te manaʻomia e faʻaofi ai le tumutumu o le pou lona lua ma fusi. O le lua ma mulimuli aneʻe o le a faigata ona faʻaofi ma ou lima, o le a faigata ona latou ulufale i ai. Ina ia faʻafaigofie lenei faiga, e le manaʻomia le mauaina o se mea faʻapitoa. E mafai ona fai i ou lava lima. Ua lava na ona ave se tamai fasi fasi ato ma, faʻaofi i le ogatotonu i le siʻosiʻomaga o le isi faʻapipiʻiina o le isi faʻapipiʻi, lemu le samala i luga. E tatau ona faia i luga o le umi atoa o le laina seia le alu malosi. Mai le pito i lalo ma luga o le laupapa, e mafai ona e saogalemu faaopopoina o fao.

E tatau ona toso faʻamalosia e le Komiti Faʻatonu e ono selau o le laumua ina ia mafai ona faʻaauau le faʻapipiʻiina e aunoa ma ni suiga. O le avanoa i le va o le ufiufi ma le mamafa puipui e tatau ona 1.5-2 cm. E manaʻomia le lumanaʻi o le mea moni, e leʻo le mea moni, ma o oe o ou lava lima.

Faapipiiina o le ufiufi i ou lava lima: faatonuga ma ata ma vitio

E faʻatagaina ona faʻauma le ufiufi laupapa ma mea talafeagai.

Lona fa o le tulaga: litaea lelei. I le penisione a le penefiti, o le a e manaʻomia le upu, dumbbell, faauma fama ma le samala. Matou te faʻaauau pea ona faʻamalosia le mafanafana ma ou lava lima, o loʻo e masani i le tini i le laina! Ina ua mafai ona o lou le fiafia, e manaʻomia le faʻatulagaina o soʻoga a soʻoga ma tapunia avanoa i le va o le fola ma le taualuga. Mo tulimanu tulimanu, e mafai ona e faʻaogaina se ala vaapiapi i le phambell, mo le pito i lalo ma luga o avanoa, e te manaʻomia se mea i luga o le tele o nei lautele. O le faʻapipiʻiina o le Prev ma Dumbbell tatau ona faʻamaeʻaina ni fao, ona foliga mai lea o foliga.

Lima (mulimuli) tulaga: puipui le gaosi. Ua uma ona e faia le tele ma ou lava lima, o le mulimuli mulimuli taualumaga tumau: o le gaosiga o puipui o faaputuga ma afi mumū. E manaʻomia le faia o lenei mea pe a ma le faʻatolu taimi i aso uma. A uma ona gaosia, o ou pa o le a tautua ia te oe mo se taimi umi. I le taumalulu, o le a e mafanafana, ma i le taumafanafana - ma susu.

Mataupu i luga o le autu: O mea uma e teuteu ai le totonu ma o latou lava lima

O lenei ua uma le faapipiiina! E mafai ona e mitamita - o nei mea uma e faia e ou lima!

Faapipiiina o le ufiufi i ou lava lima: faatonuga ma ata ma vitio

Faapipiiina o le ufiufi i ou lava lima: faatonuga ma ata ma vitio

Faapipiiina o le ufiufi i ou lava lima: faatonuga ma ata ma vitio

Faapipiiina o le ufiufi i ou lava lima: faatonuga ma ata ma vitio

Faitau atili