Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

Anonim

O mata o loʻomea mo uamea faitotoa mai le Alumineum mamafa tele avega, ae e umi foi se taimi. Tele le mafaufau e totogi i le auala o le latou faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa.

Eseese ituaiga o talaaga

Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

Loops mo le Alumisina Flaps

Ina ua fofolau o tekinolosi, o nisi o mea masani e suia. A faitotoʻa, mo se faataʻitaʻiga, ua atili ai ona faia i le palasitika ma le Alumini. Nei o ata faaonapo nei, aulelei, mama. Ae e ese lo latou tulaga malosi o le malosi. Oleimnum fofo o loʻo faʻateleina ai le ulufale atu mo faitotoʻa, o fale lautele, e tele lava faʻavae i luga o le verandas o fale. Lenei e le o le tulaga masani o loʻo i ai mo uʻamea faitotoʻa, ae faʻapitoa o lana galuega o le mautinoa o le faʻatonutonuina o le uauash e le o se tulaga masani.

I le natura o le puipuiga o le vevela, e lua ituaiga o le almininum disquage e mafai ona iloga:

  • mafanafana;
  • malulu.

E masani lava, o nei mea e naʻo igoa. Ole mafanafana na maua se igoa mo le mafuaʻaga o loʻo i totonu lea o se faʻapitoa faʻapitoa mai le polymer mea. E avea ma o se mea uiga ese, o lea ma le faʻaititia o le ea vevela, o le itu i totonu o le faʻamatalaga e le o fiafia i ai pei o le fafo. E i ai le faʻateleina o le faʻaititia o le vevela leiloa. E naʻo le mea moni o le mea moni e iai le faʻaletonu o le uamea e maualuga, ma o le pito i totonu o le faʻavaʻa o loʻo malu pea.

Le malulu talaaga o le faigofie le poto lea e faigofie ai, punou fetaui lelei pepa. E leai sona faaletonu i totonu, pe a tupu ai le frost, faʻafitauli uma e fesoʻotaʻi ma le leai o se taui ua matauina:

  • Leiloloa leiloa,
  • Maʻi Mamaina o le i totonu o le faʻavaʻa,
  • faamaneta,
  • O nisi taimi - o le maualuga o le aisa.

Nei o le tele o eseesega e faʻatatau i le tagata faʻaaoga uiga o ituaiga e lua o talaaga ma afaina ai le tau o le maeʻa o oloa.

E i ai le isi mea taua e faʻatatau i ituaiga o loto mo se faitotoʻa faitotoʻa poʻo le faʻamalama o loʻo vaʻa. Fuafua poʻo fea le faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina mo le gaosiga o se mea lelei, o le teto ua filifilia:

  • ova luga
  • lilo
  • lautele
  • Uiliteu.

Fouga i luga o le autu: Faʻafefea ona 'aumai au tuʻiʻei mai le fale mautotogi mai le fale mautotogi mai le fale mautotogi?

Ua faʻamautu mai i nisi auala, eseʻese i mea mai le itu o le tatalaina, o le a mafai ona faia ni fetuunaiga ma isi faautauta.

Mea na faʻaaogaina mo le gaosiga

Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

Mo fausaga laʻau, fusifusi mo uʻamea faitotoʻa, faiga, foliga o loʻo iloa lelei i tagata uma. Ae ui i lea, o mea tutusa e faʻaogaina:

  • apamemea;
  • ageanless po o fasiga o le faatusa
  • apa siliva;
  • Alumini ma Taʻutaʻua e faʻavae i luga.

O mea taʻitasi o loʻo iai le itu lelei, e faʻatulaga ai le talafeagai o tagata.

Apamemea.

O le Brass Loips e sili ona lelei mo le faia o ni ofu eseese. Presence palasitika, faʻamapea gaosia, tusitusi, saunia lelei faʻaaloalogia. O le mea foʻi, o le talaleaga o le sili ona masani filifiliga i le tulaga o mea lilo, lea i nisi itu i totonu o le faitotoa o loʻo vaaia. O mea faapena e matua fuafuaina, o le maua ai o le umi o le tausiga o gaioiga, o luga e le o fausiaina i luga po o le lanu suia. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o loʻo faia lelei.

Iron-e gafa fai.

Faaaogaina lautele i ni fale eseese. Natia i lalo o le ova atu i totonu o elemene e mafai ona eseʻese faʻaletonu o foliga - o le osofaʻiga pogisa, tafila, o le tautaliga. Pau le mea taua mo na auiliiliga o le malosi ma le tetee e ofuina, e mafai ona faia le manuia e maua ai le uʻamea-faʻavae.

Apa siliva.

O mea e sili ona fuafuaina mo le gaosia o matato mo alminum fausaga. E mafai ona latou tatalia le mamafa tele o le tapoleni, ei ai se foliga-faaonapo nei foliga, o le polele o le maualuga e tumau lava, o loʻo iloga e se manaia matagofie. O le Oxide ata tifaga e le mafai ona fausia, o lea o le manatu o le atoatoa - o le lanu ma isi uiga.

O le le atoatoa o vaega o le shinless steel e le lelei tele. O nei mea e faigata ona faʻaaoga le taina. O le isi faʻaletonu o le lavelave o le faʻagaioiga, o le staneless steel teops o le sili ona taugata. Afai e te vaʻai i le talosaga o le maketi, e mafai ona tatou fai mai saogalemu e aunoa ma linets e i ai oloa na faia i le tuʻugamau o le shinsupy, o lanu uamea.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e sili atu le ea

Alumini ma ALLUY e le o ia. E seasea lava ona seasea fusifu. E ui lava latou te auai i le vaega maualalo o le tau, o latou faaletonu e faatapulaaina latou faaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, stinelesu steel teops mafai ona fou i luga o le maualuga avega - 150 kg i luga o le lua fusi e manatu o se faʻailoga masani.

E tutusa lava mea lelei maua ai se matasele mai apamemea - iinei o le fautuaga fautuaina o le mamafa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le 100 kg i le lua matase. Almininum e le mafai ona mitamita i se tulaga faapena. Ae ui i lea, o le Hinges mo Aluminum fafie mai i le tutusa mea e maua i faitotoa ulufale ma se tamai tioata, o le atoa tele i le laina o le 50-60 kg. O sea tali i totonu o le fanua o le Laid Hoops e masani lava.

Metotia o faapipiiina

Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

Faʻalagolago i le faʻamatalaga faʻaaoga, e tele filifiliga mo le faʻafesoʻotaʻi le matasele ma le fasi o le laufanua o le upega tafailagi. O nisi oi latou e faʻatagaina oe e faʻateleina le Fono Aoao, o isi e maua ai le mafai ona faʻapipiʻi, o le lona tolu e faʻaaoga mo se ituaiga faʻapitoa.

Malulu fausaga. Lenei e sili atu le saolotoga mo inisinia fofo. O lea ua leai se faʻamatalaga, o lea e leai ni faʻatapulaʻaina o le faʻaaogaina o taula, faotaʻo poʻo totonu o ni isi. Tufatufaina maua ni auala autu lua: mokesi ma anapogi.

A faʻapipiʻiina le malulu i totonu, o le vaega o le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina se elemene i le mea o loʻo feoaʻi. O lana mamanu, e faʻamoemoe lava i le faʻasologa o le avanoa, lapoʻa, ata faʻapitoa. O le agavaʻa o le matasele e ave le mamafa o le steash e faʻalagolago i le vaega o le mokesi mokesi ma le mafiafia o le uamea puipui. Tulaga Faʻatonuina mo lenei ituaiga o le faʻamau o le fusifusi o loʻo mulimuli mai: 100 kg o le faitotoʻa o le faitotoʻa, 1.7 mm mafiafia o le ata puipui, 25 sikuea seneturi o le vaega o le mokesi o le mokesi. Mo le tele o mata o le spingless steel, o lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga e sili ona taatele.

O taula faʻapitoa e faʻaaoga e faʻavave ai le faʻapipiʻiina. O se elemene lea ua faʻaofi i totonu o le pu, pe a oso le ulu o le ulu o le ulu, o le vaega i totonu, o le itu i totonu o le matasele. O lenei metotia o le aoina, faʻapea foi ma le muamua, faʻatagaina le tele o le faʻapipiʻiina. E mafai ona e faʻalauiloaina, toso i fafo le taula, suia le matasele i le tulaga o le manaʻoga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻalauiloa le malifa o faitotoʻa ma o latou lava lima?

Vevela fausaga. Faʻapipiʻi oloa mai le faʻamatalaga tumu i le ofe, e aofia ai papatusi o loʻo faʻaaogaina. O le eseesega i le va o le malulu talaaga o le tuʻuina muamua, i nofoaga manino. E faʻasaʻo i le tulaga tutusa, o loʻo faʻaaoga avanoa faʻapitoa. Faapipiiina o loʻo faʻaaogaina le fula a le Sparchor.

E i ai le isi auala - Faʻalauiloa le taula ma se taimi-timer. E ui lava o le faʻapipiʻi saoasaoa o le a sili atu le maualuga, o le autu autu o le tele o le tele o le le fiafia-faʻapipiʻi e le mafai. O le filo na faasolosolo ona pa'ū, o le fesoʻotaʻiga e avea ma maaleale. Mo se faʻailoga mafanafana ma grese tuufaatasiga, o le bedge taula o loʻo faʻaaogaina - pe a faʻaoʻo atu i totonu o le vaega i totonu o le vaega.

Ituaiga faapitoa o nofoaga

Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

Mamanuina lilo

Vavae ese, e aoga le maitauina o le huma. O loʻo faʻapipiʻiina i le pito o vaega o le almininim vaega. O le mea lea, o le tele e masani ona faʻaaogaina e ofi ai i totonu o se ata tipi pe o le sili atu i luga. O le Mauga o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le Spaceer taula poʻo le taimi o ia lava. O iinei e le mafai ona faʻaogaina ni mea manaʻomia, ona le faʻaaogaina lea o le matasele, a o le matasele lava e tufa atu se taumafaiga i le vaega o ona isi nofoaga faʻapipiʻi.

Mo le alumini faitotoʻa, o ituaiga uma o matato o loʻo faʻaaogaina. Ina ia mafai ona toe faia le uila, faʻafesoʻotaʻi au oloa faʻatau. O nisi ituaiga o fesoʻotaʻiga e mafai ona taugofie, ae faʻaaogaina naʻo le faʻailoga faʻapitoa ituaiga.

Afai o le sini o le fausiaina o se fesoʻotaʻiga e le mafai ona le mafai ona vaʻaia poʻo isi tulafono le mafai-mataupu, e aoga le filifilia o ni mea faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe. O le taimi nei, e tele filifiliga talafeagai i foia teufaakofiti e mafai ona maua ai ni agavaʻa, tapulaʻa ma le faigofie.

Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

(O lou leo ​​o le a muamua)

Lais mo Almininum Deaders ma isi mea talafeagai i lenei ituaiga o fale fale

Utaina ...

Faitau atili