Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Anonim

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Ma se manaʻoga tele, e mafai ona e faia se isi potu ma se tamaʻi potu o loʻo ulufale atu foi i le paleni o le nofoaga o loʻo ulufale mai ai i le potu, o le tele o tagata E le manaʻomia tele lea e manaʻomia foʻi.

Afai e te alu i le taimi ua tuanaʻi atu le fale ma sisii aʻe lou ulu i luga, e mafai ona e vaʻaia toetoe o mea uma o le paleni - faasee, paepae, laupapa, laupapa, laupapa, laupapa, ma mea o le a leai iina. Ma o nai tamaʻi inu, o loʻo faʻaaoga e sili atu ina ia mafai ona e alu ai iina ma le tuai mago mago mamafa mamafa. Ma o le mea e le talitonu tagata o nei sikuea mita mafai ona faʻaaogaina ma le manuia mo le aiga, aiga pe mo latou lava.

O le a se mea e mafai ona faia i le faapaologa: Manatu mo le isi potu

Afai e te aveina ma i se tasi aso e tumau ai mea uma a le faapaologa, ona mafai ai lea ona e mautinoa e le laititi. Faatasi ai ma le fesoasoani a se siosiomaga mai lenei tamai potu, e mafai ona e faia soo se mea. O tekinolosi faʻavaivaia e mafai ai ona e faia se pale mafanafana, faʻafetai i le mea e mafai ona alu i le taumalulu i le taumalulu.

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

E toe fausia le tamai faapaologa i se tulimanu paie mo se aso malolo, o le a tatau ona e taumafai lelei

Faʻafetai i le faapaologa, e le mafai ona e le tele, ae o loʻo moe pea le potu potu.

I le faia o tau laiti ma faʻatutu sina taumafaiga, a le o le faapaologa e mafai ona e faia se "lole" faʻaaoga le potu lea i lou manaʻo ma le pule. O le mamanu e mafai ona o mai ma tutoʻatasi pe faʻaaoga lelei se manatu ua uma ona faia.

Laititi Palpaon Masani Manatu (Vitio)

Manatu fiafia mo tamai popo

Faaalia sina tamaʻi manatunatuga ma le poto masani, o le sili ona masani ai o le tuputupu aʻe o le tino, o se laʻau lanumeamata, o le togavao, o se togalaʻau fugalaʻau, nofoaga malolo ma sili atu. Ae e te leʻi amata faia se mea i luga o le faapiopine, e tatau ona e mulimulitaʻi i ai loa ma le manatu. O le faia lea o lenei mea, e suʻesuʻe lelei ai sone o le fale mautotogi ma malamalama i le mea ua leiloa i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona tu i le umukuka, o lea, e mafai ona e alu i luga o le faʻapaologa. O lenei nofoaga e masani lava ona maua i fale fou fou.

Tusitusiga i luga o le autu: meaafale mai le pepa malo: Faʻatonuga, Master Vasega, Ata faʻataʻitaʻiga, kopi o tuʻufaʻatasiga

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

O nisi o lau faʻamoemoega ma avanoa ma e te mauaina se sitaili faʻalelei ma aso nei e nofo ai

O lenei nofoaga e tele fale fou e faʻaaogaina ma le penefiti e faʻateleina ai avanoa.

I le tulaga lea, e mafai ona faaauupegaina le faapauvaina i lalo o se tamaʻi potu 'ai, faʻateleina le avanoa o le umukuka galue. Afai o loʻo i totonu o le potu i totonu o le potu, o lenei aititi o le a le taufai le ma le le talafeagai ma le le talafeagai.

Toetoe o tagata uma o le aiga e manaʻo i lona tulimanu e faʻamalieina ai.:

  • E masani lava ona le maua e le tupulaga talavou se nofoaga vaivai e mafai ona ou taoto ai, nofo i le mea e faigofie ona faitau pe taʻalo le gadget.
  • O tamaloloa e fiafia e malolo i le kosetiʻe, ua toetoe lava o soʻo se mea e manaʻo e fai a latou lava kapeti.
  • E i ai foi se mea o teine ​​e miti ai. Tasi e fiafia e suʻe, o le a le musu e fai se tamai suʻisuʻi, o le isi e alofa i le faʻafanua, o le a leai se avanoa sone e fausia se nofoaga e malolo ai.

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Tamai meaafale i luga o se tamaʻi faapaologa e mafai ona faʻaopopo atoatoa lona sitaili ma totonu.

Afai e leai ni mea faʻapitoa i le aiga, aisea la e le faia ai se tamai potu malolo mai le faapaologa, tuu se laka se laulau iina, o nofoa, e mafai ona inu ai le ti , aemaise pe a taʻaʻeʻele o loʻo i luga o se fale maualuga.

A o liliu mai, o lenei tamai feololo e mafai ona faia tele. Ae talu ai e le ofi mea uma, e manaʻomia ona e faʻailoaina faʻatasi ni manatu, pe filifili se tasi o loʻo iai uma manatu. E mafai ona e filifilia se sili ona talafeagai mamanu i luga o ata sauniuni. Mo sili atu ma le tasi tausaga, o tagata ua aʻoaʻoina lelei o latou manatu ma faʻasoa mai a latou mea poto i itulau i le Initaneti, pe i polokalame televise.

Tusitusiga i luga o le autu: Kapeneta Poloketi Derion: Manatu

Vaega o se tamai ogasigo

E ui lava i le mea moni o manatu i le Ulu e mafai ona malulu tele, ma ua maeʻa ona toe faʻaleleia ni suiga. I lea tulaga, e gata le faʻatulagaga i le sikuea mita o le faapaologa. Talu ai o le Khrushchev e tele naua meainu, ona e tatau ona e galue malosi e fausiaina e le gata i le paie, ae lelei foi avanoa.

E taua le mea e tuu ai mea uma i luga o le faapaologa, e tatau ona ofi mea uma i totonu o le tasi mamanu ma le style, ma o le taunuuga avanoa e le naʻo le malosi o le fale.

Afai e te faia moni lava le faapapegaina, e tatau ai le manatu, e tatau ona faʻataunuʻuina ma tatau ona avea ma uati.

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

E tafao faamasani, e tele se filifiliga tele o le tele o le sili ona faʻamalosia mo palcon, o le mea autu o le filifilia o se aso nei ma aoga

A o leʻi amataina le pa o palu e amata mumu, e manaʻomia le sauniaina. Ina ia suia totonu luga o le faapaologa, e tatau ona e togiina mea uma i luga o le faapaologa. Toe faʻaleleia e tatau ona amata i le maʻi.

Vaega o le sauniuni galuega:

  1. E manaʻomia mo mea uma e tumau mea uma mai le faapaoʻaga, e le mafai ona tuʻua iina e oʻo lava i mea taua ae le taua. Faletupe, flasks, unu, tui, 'ai mea uma o le a faalavelave i le fausiaina o se manatu fou.
  2. O le avanoa avanoa e tatau ona suesueina ma le faaeteete ma o le taimi nei e filifili ai le mea o misi. Faʻataʻitaʻiga, a e le soʻo se pailate, e manaʻomia le faia. O le a le afaina le faia o se ie puipui puipui mai le matagi, faʻamalosia uma avanoa, tapuni avanoa uma.
  3. A saunia le faapaologa mo le galuega, e mafai ona e amata mafanafana ai. O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia ona e fausiaina se auivi o laupapa, ia fai ni laʻau laupapa i luga o puipui o le 'auvae o le togavao. E taua aua le faʻagalo i lenei tulaga, aua o le a se lagona mai le manatu, pe a le mafai ona faʻatinoina atoa i le faʻaiuga ma faʻaaoga le avanoa avanoa.
  4. Ia totoʻa le pa, tulimanu ma, e manaʻomia le va o le faʻavaʻa ma pou fafie e faʻataoto ai se ata faʻapipiʻi ma fefaʻaʻaveaʻiga. Ma le vapraor parrier ata, ua mautu mea uma.
  5. O le isi filifiliga tumama o le ofu mafanafana. O lenei filifiliga o le a le mafai ona taugata sili atu, ae faigofie ma vave. Ma o le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le e ona o le pa o le a mafai ona lagona le eseesega i le teʻena.
  6. Ina ua maeʻa le faʻamalosi, e tatau ona e faia se poloketiko. Tele taimi i luga o le faapaologa e fatuina se sitaili, o le laina e faaaoga. O le aso e mafai ona maua i totonu o ituaiga lapopoa ma lanu, e mafai ai ona e maua mai i manatu eseese o le olaga.

Tusitusiga i luga o le autu: O loʻo tatou faʻaogaina se faletaele

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

A maeʻa ona e faʻamalosi le faapaologa, e mafai ona e agaʻi i le atinaʻeina o lona mamanu

Ina ia faia se faapaologa o le faapaologa, e mafai ona e faʻaogaina le ufiufi o le pupula poʻo le tele-lanu lanu.

Malie o le Laʻitiiti Palota Palota

O le fuafuaga e mafai ona ese, o ai foi e mafai foi ona avea o ni e ese uma. O le mamanu e mafai ona faia i se isi sitaili. Ina ia lelei le tagata i totonu o se potu, o manatu e tatau ona faia i le manatu o se tasi ituaiga sitaili. E le masalomia, o le faʻatulagaina mafai ona faia tutoʻatasi, ae e taua tele aua neʻi galo i se tasi manatu pe a filifilia meaaʻomia, faʻamamaina ma le Teuteu. E taua aua le soona fai o le potu i le sili atu o auiliiliga auiliiliga.

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

O se mamanu foliga o se tamaʻi faapaologa e mafai ona ou fiafia i ai i le fale mautotogi i le fale mautotogi, i le taimi o taumafanafana uma e mafai ona inu se ipu kofe vevela.

Pe a faʻatino le manatu, e taua aua le faʻagaloina o faʻataʻitaʻiga sili ma tulafono o le a fesoasoani ai i le au faʻapaologa e faia pe sili atu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o moli moli o le a fesoasoani e faʻalautele ai puipui o le pulufana o le paopani. O le ata o le Faleoloa a le Popekon e maua ai le faʻaaogaina o le naʻo le na o le toʻafilemu ma le faautauta ins.

O le a le mea e faʻaaoga ai meaafale mo tamaʻi popo

Ina ia fausia le mamanu manaʻomia i le eto o le manatu, e taua tele le faia o se taulaiga tele ma le filifilia o meaafale. Paleni ma e aunoa ma lena tamai potu, o lea e le mafai ona ova le faʻaaogaina o meaʻai tetele. E sili mo le tulaga o mea o loʻo i ai i le ea e talafeagai, o se faʻataʻitaʻiga lelei o se nofoa faʻaiʻuga poʻo se laulau.

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

O meaafale mo se tamaʻi vaipao e le tatau ona avea ma se mea e ono palu, pei ona mafai ona tele se avanoa nai lo le mea na e fuafuaina

Tuʻuina atu meaafale i luga o le faapapeta, e aoga lona faʻaofuina o le tele o fata, o le a latou faʻaititia le tele o le potu, ma i le faʻavavau o le a toe avea foi ma nofoaga e le talafeagai ai. E pei ona malamalama e sili atu le filifilia o le nofoaga.

Meaafale mo se tamai polofesa (vitio)

E le afaina i le faipule e sui ai fugalaʻau e le gata o gatasi mai ma se isi potu i le isi itu, ae o le a toʻafilemu ma fiafia ai mata.

Laititi PalMon Dede (Ata)

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Laititi faapaologa: mamanu ma ata

Faitau atili