Faʻafefea ona toe faʻatumu le faitotoʻa ma se kolapiʻele: Fautuaga, Aoga o Mea

Anonim

Mo le toʻatele o tagata i le filifiliga o mea i le taimi muamua i totonu o teuteuga i totonu, o mea fai fale mai mea masani o loʻo feagai. E masani lava, ona, ma faauo i le siosiomaga, latou te mafaia ona ola maloloina olaga. O se tasi o le sili ona lauiloa ituaiga o mea ua maeʻa mai mea fafie o le ufiufi o le ufiufi. O le vaapiapi fasi laupapa ma le mafiafia o le 6 i le 20 mm. O loʻo i ai le lepeina ma mai le PVC, ae, o le mea moni, e manaʻomia tele lalo (uma i le lelei ma le tau).

Faʻafefea ona toe faʻatumu le faitotoʻa ma se kolapiʻele: Fautuaga, Aoga o Mea

O le masani masani o le ufiufi.

O le Loogaing o se mea tulaga ese: E mafai ona faʻaaogaina i le teuteuina o puipui, faʻauiga ma faitotoʻa. O le iʻuga, o le faʻailoga ua faʻalelei lelei, matagofie luga. O loʻo matou talanoa atu e uiga i le faʻafouga le faitotoʻa ma le kosi. O luga o le tauau e sili ona masani a le matai. O se seti o mea faigaluega e matua faigofie lava o le a toetoe lava o soʻo se tagata e ona, igoa:

  • o le samala;
  • hacksaw;
  • 'au (sikulukalaiva);
  • fale malo;
  • penitala;
  • roulette.

Ole taimi lava lea, o le faʻagaioiga o le a matua faigofie tele ma manaia. A maeʻa mea uma, e mafai ona faʻataʻuina auala i tulaga maualalo poʻo ni tulaga tuʻutuʻuga, ae o le faʻaalia foi o se matautia tele, faʻataʻalo mai i se ata mautinoa. O le mea moni, o le a faʻateleina le luitau o le a faʻateleina ai, ae o le iʻuga o le a manaia. O lau taleni o le a mautinoa e vaʻai i malo ma le fia iloa tuaoi. E masani lava, ia galulue ma se faitotoʻa o iai se uʻamea, o le a e faia nisi taumafaiga, ae o le faʻavae o gaioiga e tutusa.

Foliga o le faʻaaogaina o le omea

Faʻafefea ona toe faʻatumu le faitotoʻa ma se kolapiʻele: Fautuaga, Aoga o Mea

Filifiliga mo le tuina o faitotoʻa faitotoʻa.

E manaʻomia le faʻatau naʻo mea matutu ina ia aloese ai mai le le fiafia i taimi le fiafia i le taimi nei o gaioiga, pei o le faʻavaeina o slols poʻo le latou taofi atoatoa. A o le i amataina galuega, e manaʻomia le lafoina ma tuʻua i totonu o le potu o le galuega mo sina taimi puʻupuʻu -

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e faia le steding o se pa i le puipui?

Ia maua lona umi olaga, e tatau ona togafitia ma le aftisemesttic ma se faʻapitoa sui. O le ala lea, o le a maua ai foi le paolo o panels (Lamellas).

E mafai lava ona vavaeʻese le faitotoʻa, sa faʻapea le faitotoʻa o soʻo se fuafuaga, o laupapa laupapa ma uamea. E oʻo lava i le teuteuina o le palasitika faitotoʻa e leai ni faʻasaina (ae faʻapea foi le uiga - mo le a le mafuaʻaga na tuu ai?). Sei o tatou amata i le Tui o Dorms faia o fafie, ona O le fusiua o ona maatati o loʻo taua i galuega e aunoa ma se faʻalavelave, ma o le tekonolosi e faigofie tele ona ia vave faʻataunuʻuina lona faʻatinoina.

Fautuaga aoga mo le laʻei o le laina

Faʻafefea ona toe faʻatumu le faitotoʻa ma se kolapiʻele: Fautuaga, Aoga o Mea

Metotia nonoa faapipiiina.

O lea, muamua, saunia le faitotoʻa o le faitotoʻa i le faʻagasologa o le ufiufi o pou. Ina ia faia lenei mea, aveese mai le fiafia, mama le laufanua ma saoloto mai vaega uma, pei o le aufaiva, loka o lo o iai. Ona tuu lea o le faitotoʻa faitotoʻa i luga o le laulau poʻo nofoa mo le faigofie o le galuega.

Mo le Olo e saunia ai le teuteuina o mea, o le laina mulimuli o loʻo i lalo o le manaʻoga manaʻomia, o le a faʻalagolago i le gamellase o Lamellase.

Tumau laina amata mai le itu tauagavale.

O le nofoalii muamua o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le pito i luga, ma se tulaga e faigofie ona siaki. Mo togitogiga, faʻaaoga le faʻaumaina o le fao o ona pulou e laiti ma masani ona le maitauina.

O pepa uma o loʻo mulimuli mai o loʻo mulimuli mai i totonu o le uni o le muamua ma faʻamalosia fao. O le Fono Aoao o le Laina Langls o loʻo faia e le "Schip-Paz" metotia. I le faaiuga o le galuega, o le a faamamaina pito.

O le galuega autu ua faia, o loʻo tumau pea le taulimaina o le oloa ma eseese, faʻatali mo se faʻamago atoatoa, faʻapipiʻi mea faigaluega - ma mafai ona e faʻaogaina le toe faʻafouina o le faitotoʻa.

Vaega o uamea faitotoa

Faʻafefea ona toe faʻatumu le faitotoʻa ma se kolapiʻele: Fautuaga, Aoga o Mea

Uamea le fale uamea.

O le amataga o le sauniuni e galue ma le faitotoʻa faitotoʻa e le i ai ni suiga taua: pei o le tulaga o le laupapa, faʻamamaina le faitotoʻa, fufulu ai mea lelei ma le faʻatulagaina o mea uma (laulau, nofoa, etc.). Sauni e uiga i le galuega o le laina e ala i le tipiina i lalo o le umi manaomia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e filifili le taugofie taʻavale faitotoʻa mo fale

O le faʻataʻitaʻiga o le sikuea o laʻau i luga o le uʻamea faitotoʻa e mafai ona faia i ni auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina ni kikimingers mo tuʻusaʻo faʻapipiʻi i le tapoleni e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le tagata lava ia ma le sikulukalaiva. Ua maua foi sau asu ii. O le isi auala o loʻo faʻaalia ai le gaosia e tusa ma le tele o le laupapa faʻataʻotoo mai le vaapiapi pa lea o le a faʻapipiʻi ai le lamellas. O loʻo faʻapipiʻiina i latou i le tasi ma le isi ma faʻasaʻo le fao i le tusi, e pei ona i ai i le faitotoʻa faitotoʻa, faʻauma le galuega o pito.

O le faʻavaʻa lava ia e faʻapipiʻi i le faʻauiga o oe lava e fao i le tino o le uʻamea faitotoʻa o le uʻamea faitotoʻa. I le auala, o lenei metotia e lelei pe a manaʻomia lou mafanafana o le faitotoʻa. O loʻo iai i totonu o le mea o loʻo i totonu o le HRAMALA vaega, pe a manaʻomia, o le vevela vevela e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le faʻavae o le tino. Ile faʻaiuga ole galuega, e pei foi o se ata o le laupapa laupapa, ma 'au ma eseʻese, faʻatali pe a aveina, ma le toe foʻi i mea faigaluega i nofoaga.

Manuia o le komupipo

E mafai ona faia le paʻu o le pa puipui e faʻatau atu ai le alu i le prst 8242 pe tusa ai ma tulaga faʻavaomalo tulaga (Eurovanda). O le taga e mafai ona maua i faleoloa o fale 1.5 mita le umi, 3 m. O nei tapulaʻa e tatau ona faʻaaogaina pe a fuafuaina le mea.

Ia, ma i le faʻaiuga, ou te manaʻo e faʻailoa le meatotino o lenei mea faʻalenatura:

  • Oloa o oloa i mea maualuluga i luga o meatotino pito sili ona maualuga o le vevela ma le malosi ia i latou lava;
  • O le malosi e faalagolago ai i le laau o fafie ,.
  • O le susuga le teteʻe i mea ua lalagaina e ala i auala faʻaopopo;
  • O sea faʻailoga e pei foi ona ua siʻitia ai foi le afi le tetee i le toʻeseaʻia o se mea e te togafitia ai.

Faitotoa, ufiufi i le patipati, faigofie ona vali i so o se lanu, o le fea e fesoasoani e saili se fetuunaiga i soʻo se nofoaga.

Faitau atili