O le lalagaina o laugatasi fola i luga o se fao ma se mafanafana mafanafana

Anonim

Laminate ua manatu o le afa-lelei opeopea ma ofuina le tetee ma mea sili ona lelei. E faigofie ile tapunia, ma maeʻa tuʻu lelei le lafoina o le ki i le faʻaiuga o le taotoga umi o le uunaiga. O le anotusi ma le tufatufaina o faʻataʻitaʻiga o loʻo maualalo ifo nai lo tulafono faʻatonutonu ua faʻatautaia e tulafono. O le laminate lameta i luga o le fola e mafai pe a leai. Ona o lona fatu, o le kopiina o loʻo iai oloa laupapa, e ono tutusa foʻi ma meatotino ile fafie masani. O lenei mea moni o le a le faʻatagaina le faiga o le faʻaaogaina ma le tausiga.

O le lalagaina o laugatasi fola i luga o se fao ma se mafanafana mafanafana

Laminate o faataatia fuafuaga i luga o le fola mafanafana.

Faamanuiaga:

  1. O le fola laminated i le pepa faatumu potopoto tutusa a parquet, e ui lava i le tulaga o le tau e maualalo tele atu nai lo le e gata ai. Ma le faʻapipiʻiina o le sili atu faigofie.
  2. Faaee o laminate e mafai e matua ona o luga eseese (ituaiga uma o linoleum, tile, kapeta puupuu-lauulu, laupapa).
  3. E faigofie atu le laumua i lo se laupapa faigofie, ma sili atu ona tumau.
  4. O tausiga faapitoa mo e le manaʻomia: E lava le faʻaputuga i nisi taimi ma susu susu fufulu i luga.
  5. O le malosi ma e laei i le tetee o le ufiufi laminated ua faamaonia e se faaaogāina umi - e mafai ona ia iloa avega matuai mo le 15-20 tausaga.
  6. E sefe mai i se foliga o le manatu.

Mea lilo o le le mautonu ma le o le puipuiga o le puipuiga: vaega fausaga mai le pito i luga i le pito i lalo

O le lalagaina o laugatasi fola i luga o se fao ma se mafanafana mafanafana

Faailogaina faailogaina.

  1. talosaga Corundic (pauta tulaga o le maa) ulugalii ma resins ma le leai o otaota matautia i tagata. Faʻasino Faʻaikota (DPL) - Polokalame Faʻapitoa Extechologish e tapeina le tauina i luga o le laminate fola.
  2. Faʻafiafiaga o maa faʻalenatura poʻo le fafie meaʻai o loʻo togafitia ma faʻafoliga.
  3. O le faʻamamaina o fesoʻotaʻiga (oloa o faigofie e le tupu) - e tautua e faʻaleleia atili ai le manava o le laualuga o loʻo ufiufi ma lona ofu teteʻe.
  4. Faʻaputu le (HDF) - aua le faʻamaloloina le susu.
  5. O le isi itu ma le faaautama mai le resin, puipuia o le wigging ma faatagaina o le pepa faatumu e ao ona faasaoina.

Silia ma le 20 mamanu e aofia ai le palette o lanu o panels laminated parquet o faasologa eseese - mai fuga sieri i maple. O le sili atu o le pulou o le lalagaina e maua ai le tomai e faʻataʻitaʻi ma ma le lanu ma lona foliga. A faʻaaoga ni fasi lanu o le laʻei o le laumeta e mafai. E mafai ona e tuuina mai le teuteuga o le teuteuga. E foliga mai e ese le tulaga ese ma le masani ai o le laminate i se tasi o 45 tikeri, ae o le tele foi galuega faigata. E ui lava o le iʻuga na taui ai mo taumafaiga uma o loʻo faʻaalu.

Mataupu i luga o le autu: teuteuina i lalo o le pepa puipui na faaali mai ia lava ia lava i luga o puipui o lanu uliuli

Meafaigaluega

Faaee le laminate le a manaomia ai le afioaga o le: masini o fālō (30 cm), faaaogaina lea, samala, fusi, ili, fasi pipiʻi 5-8 cm lautele, smelting, e tetee atu susu (taumafaina - 0.5 l e 12 m).

Vaega o le Lauga Umi

O le tekonolosi e le o aumaia mo le faʻaaogaina o le inisiua i fafo poʻo totonu ma le maualuga o le susu. Ae o le laumua e fetaui lelei mo le lalagaina o tagata ma ofu mafanafana. E mautinoa o le a le toniga o le toniga e tufatufa i luga o le fola luga.

O le faigofie o le laminate o loʻo taʻoto O lea taimi e pei o le leai o se mea e manaʻomia e aveese le taʻotoga muamua mai le fola.

O le lalagaina o laugatasi fola i luga o se fao ma se mafanafana mafanafana

Laminate Laasaga Ata mo le mafanafana vai fola e faavae i luga o le sima o lo o fufui.

e mafai ona tuu maʻa taʻisi Laminate i luga o le faavae: Fiberboard po chipboard, i le tile, i luga o le fola laupapa, linoleum, e oo lava faapipiiina mafai o laminate i luga o le fusiua.

O le faʻatasiga o laupapa faʻapipiʻi i le taimi puʻupuʻu. O le tekonolosi e faigofie ona ou te iloa le auala e feagai ai ma le samala. E masani lava, oe manaʻomia le tulaʻi atu i se faʻasologa manino o galuega.

Faasologa o gaioiga pe a faʻaputuputu lamea

  1. Tatala afifi, suʻesuʻe latou mo amio saʻo ma uiga lelei. Tuu mo le 48 itula i totonu o le a faia ai le latou faapotopotoga. Tau o le tau - 18 tikeri, ituaiga o aiga - 75%. Faʻavasegaina o le Accammatization Acation, o le laumua o le a ave le mea taua e tusa ai ma le siosiomaga o le potu.
  2. Ina ia faaitiitia le vaʻaiga o le sooga i le va o le panels, e tatau ona savali i luga pito uma e savavali faatasi ma olo pepa 320, e faigofie fetaomi latou.
  3. Saunia le faavae mo le taotoga e manaʻomia muamua. O le laugatasi i le amataga o le galuega e tatau ona mago, faamamaina, mafiafia ma lamolemole.

Linoleum, e mafai ona tuua polyvinyl chloride ma so o se isi mea malo, ae e manaomia le ufiufi fibrous e tala. O le fola ma le paʻepaʻe fulufulu ma le vaivai linoleum e mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga i lalo o le faʻavae mo le folasaga fola.

O le lalagaina o laugatasi fola i luga o se fao ma se mafanafana mafanafana

Laminate o le faʻapipiʻiina o polokalame i luga o le tosoina.

Placeing le laminate i le tile mai le tile, o le laau laupapa pe i luga o le linoleum hijacked, e tatau ona e tausia o le vaega faaopoopo (itiiti ifo i le 2 mm) mai le mea filemu. E mafai ona avea o se vailaʻau poʻo se faʻapitoa e suia mai i le polyhomelene. E tatau ona faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi. Mo le tala, e mafai ona e faʻaaogaina le ata tifaga (4-5 cm lautele).

Mataupu i luga o le autu: Homemade Shock ma Moe seevae mo Hunter

Ina ia aveesea le tui o le susu i lalo o le fola o le fale, e talafeagai ona ulaula le angles o le potu ma le pa i se maualuga o uiga 2-3 cm. I le lumanai, o le a tapunia le plinth elemene le talafeagai uma.

I le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomia poʻo le fola o le taʻe, e tatau ona e faia se polythylene ata i se auala e sili atu ai le vaega o le puipui. O le a tautua e pei o le soli o vaega o le vapsozoin.

O le le masani ai o le le mautonu fola e tatau ona ofi ma se spacion ua mafaufau mo le fola.

  1. Filifili i luga o le itu o le faataatia ma saunia fua o sui mo potu tetele. I le faitotoʻa i le potu e te manaʻomia e saunia se nofoaga, tuai ai le palapala ma le susu.

Ae e te leʻi amataina Staticking Cityquart, e tatau ona e fuafua pe mafai ai ona faʻaaogaina fua le faitotoʻa poʻo le a tuʻu i lalo. E manaʻomia le aveese o le platbands mai le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le muamua i lalo.

O le tuʻu o laugatasi o loʻo faia i le itu o ave o le malamalama. I se potu ua leva, o le laumua e tatau ona faʻatatauina tusa lava poʻo le a le itu o le loloto o le malamalama i le puipui umi. O le faʻatigaina o le potu i le faʻasologa o le taoto e le tatau ona iai.

  1. O le Laminate vaega o loʻo faia e masani ona faia e se floating filifiliga e aunoa ma le faʻaaogaina o le lupe poʻo se isi faʻapipiʻi ma le laufanua o le fola. O le maliu e le o faapipiiina i le fola ma fao e le tumau. Lolomiina i le semi grooves ma spikes. O le fiafia e na o latou. O le sitaili e tatau ona 0.1-0.2 MM. Ma se fale matutu i totonu o le potu e te manaʻomia e faia i le lumanaʻi o se siʻitia o avanoa.

Aua neʻi galo o le faʻavae o oloa o se laʻau o loʻo i ai se "manava" meatotino. E tusa ai ma le vaʻai, o le faʻanoanoa i totonu o le potu e ono eseese. O le mea lea, ona o le fola e tatau ona tuʻuina atu mo le ono mafai ona faʻamalosi ma faʻafilemu i le 4 itu. I le faʻagasologa o le taoto, e manaʻomia le tuua o 8-10 mm gaps i luga o le fola atoa. E tatau ona tuua avanoa i paipa latalata latalata i paipa ma tafatafa o le pito. I le faaiuga o le faʻatosina o le laumei, o taimi uma o le a tapunia le prenth, e le faʻapipiʻi i le fola. Taofi le amataina ma le tulimanu o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: fou manatu mo teuteuga o le alatele i le fale mautotogi

Faʻatoʻaga lalagaina i luga o se faʻamafanafanaga faʻamafanafana

Faʻafefea le mafanafana o le fola i le faʻapitoa tuufaatasi? O le laumua o le laugatasi o loʻo tuʻufaʻatasia ma se faaputuga faiga, o loʻo talia ma le talitonuina ma le saogalemu o le vevela o le fola. O le lumanaʻi o lenei fegalegaleaiga o le tosina i le faiga o faʻagaioiga o le fola mafanafana ua mamafa fua, faʻateleina le faʻaaogaina o laugatasi.

E le mafai ona faʻaigoaina le faʻapipiʻiina o le fola i le fola mafanafana, e te le fiafia i ai, ae o loʻo iai nei ona faʻatagaina mai le gaosi oloa.

O le mea e totoe o le susu o le dice e tatau ona siaki faalauaitele. Faʻatonuga Faʻafofoga Talu i luga o le fola e faʻamaumau lava.

Sauniuni galuega o le galo o le lametate i le mafanafana o fola o le

O le laʻei ma le faʻamamaina o le fola mafanafana e tatau ona ausia ai se tulaga o le le fiafia ua saunia e ala i le faʻamago. Ina ia ausia le tulaga lea, o le fola o loʻo taumafai e galue (pe a maeʻa le 2-3 vaiaso talu ona mago le sima), na faasolosolo faʻateleina lona vevela. 3 vaiaso e tatau ona i ai i le setete. Ma seʻi manatua vave mea e le faʻatagaina i se tulaga atoatoa, ae o le siitiaina o vaitaimi e le 5 tikeri. O lenei taualumaga e faʻatino ai tusa lava pe leai se taimi o le tausaga, o lona uiga, i le taimi foʻi.

Ina ua oʻo atu le vevela maualuga, e tatau ona e mafanafana le folasaga 72 itula, ua ia te ia i se mana.

Mo 1-2 aso i luma o le faataatiaina o le laminate, ua liliu ese le fola faiga faʻavevela ma faataga le fola o le fale e le vevela o le potu.

O le laualuga o le faʻaosoina e tatau ona faʻauigaina i luga o le faʻavae o manaʻoga o tagata gaosi o laumei. Ma o le maualuga o le faʻamago ua siakiina ae leʻi lafoina le laʻei.

O le laufanua o le fola i le taimi o le laminate e tatau ona mafanafana (18 pe 20 tikeri).

Ina ia faatoilaloina tui o le susu i luga o le fola o le fale, o le ata tifaga polyethylene, lea ua glued ma scotch. Ina ua maeʻa, tuu le mea e mafai ai ona faʻaaogaina i lona tulaga lelei o le polythylene ma le mafiafia o le 2 mm). O le mea e faʻapipiʻi ai e ala i le faʻaaoga i totonu o le potu o le potu. Ina ua mavae lena, o le afi o loomatua.

O le faʻagasologa o le faʻataʻoto o le laumua i le fola mafanafana e leai ni eseesega mai auala masani o le taoto. E taua le mulimuli i faʻatonuga na faia e le tagata faʻatau.

ua atoatoa se aso ina ua mavae le faapipiiina, e mafai ona liliu atu i luga o le fola o le mafanafana, e le tatau ona i luga o lona vevela 26 ° C.

Faitau atili