Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

Anonim

Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

A iai sau fale e tolu ona potu pe sili atu le lautele, o le snanana, o le Zenivana ma le masani ai, e aunoa ma faafitauli. Ma afai o le tasi pe lua, ona manaʻomia ai lea o le fesili o le fale mautotogi mo se fofo. E manaʻomia le faʻatinoina o le vavaeeseina. O le potu malolo potu potumoe e tatau ona mafaufau lelei. Ae maise i se tasi potu, o le sooga o se nofoaga moe - o se miti. Fuafua lelei ma le lelei.

Aua le popole, e i ai ni metotia o le a fesoasoani ia te oe o le sone - faatulaga avanoa sao. O le fesili a le fale ma agai 'eseʻese, a o le a e maua ai ma maua saʻo ai mea e valavala ai. Oe faʻatasi ma le vaʻai i le potumoe i tafatafa o le potu malolo. O le potu fiafia ma le potumoe o le a foliga manaia tele.

O le mea autu o le avanoa e vaefatu i luga, masani. Faamalositino mafaufau i le potu i totonu o le lua vaega. Filifili poo fea le vaega o le ai ai le potumoe, ma o fea le potu malolo? Faamatalaina? Amata ona fuafua fale.

Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

Zoning

Faʻafaigofieina o lau fale puipui ma mafaufau pe faʻafefea ona faia se vaega, tuu le potumoe i se fasi ma se faʻamalama. Mo se lagona matagofie i le taeao, e tatau i se tagata ona ala mai i luga i se potu pupula malosi. O le fale moe e le tatau ona ala mai, pasi - e le fiafia i ai pe o ni malo pasi e ala i le moe pe moe.

O le fale tele i se vaega masani e mafai ona tumau laiti, paie, ma e mafai ona matua tele, gamefo. Mamanuina potu moe potu aoga faia i lou tofo. Afai e te fiafia i se faiga faʻamatalaina, faʻapipiʻi pe a leai - tuu meafale, fesoasoani e pei o.

E taua o le mapu e sili ona malamalama. E mafai ona e faia, faʻaopopo i le moliina o moli, faʻaopopo moli, faʻaopopo moli i le faʻata, i luga aʻe o le laulau ua 'ai. A e fiafia ma e i ai le manaʻo, tautau ni nai mau, tuu se laʻau matagofie i luga o le vae elemene maualuga.

Aitia

I totonu o le potu moe o le potu malolo, o le a ese mai ai i le mea moni, ulavale, pe a matou faʻaaogaina ni fautuaga o faʻapitoa:

  1. Lafo meaafale ua suia. I totonu o le faleoloa meafale, o le faleoloa i luga ole laiga, filifili ma faʻatau se sofa, lea e faigofie ona piilima ma faʻalelei. Manatua e masani ona nonofo matata ma augatupulaga i le sofa, ona o le faʻatauvaʻa tele, umi, leai se potu. E i ai le filifiliga e faʻatau ai se moega o le potu. Na vave ona latou zookil space, eseese vaega o le potu malolo mai le potumoe.

    Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

  2. E manaʻomia le faia o "faʻafitauli" mo se tasi potumoe eria. Afai e te le fiafia i le meaafale i le foliga o se suiga, e foliga mai ua siitia ai le nofoaga, fausia se teuteuga teuteuga po o le palasitika. Mai le palasitika vasega o le a sili atu le tumau. Faʻatasia le potumoe ma le potu malolo matou te faia le vaega moe mai le faʻamalama, ae ese mai le fuaitau, ulufale.

    Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

  3. Mo le tasi potu, foia le fesili le fale, faʻaaoga le potumili o le fgong metotia. Luga o le moega na siisii ​​le fola ma uma le sitepu iina.

    Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona puipuia le uaea i totonu o le utu mai i masini faʻaleagaina

Faatulaga se fono iina pe, o se filifiliga, tuu se tamai laulau Saina o le Bigquisite, tuu le aluga ma faatauga mai le homenticer i le afa lona lua.

Rack, pupuni

O le eto o le potu o le potu malolo ua tuufaatasi ma le potumoe, ia faaeteete. Faapitoa fautuaina ma le mafaufau ma le mafaufau i le potu. Ia e foliga mai le potu ma paie, toʻamalie, aua le fau vave le puipui. Taumafai le fata. O lenei mamanu o se mea e ala i fata malu. O le fata o le a avea ma maualuga e faatau. E mafai ona e faia le okaina.

Faʻasalalauga taʻitoʻatasi lapoa, mamafa, pogisa, aua neʻi manino pupuni. Malupuipuia le maea i luga o le isi itu o le potu. Tautau i luga i le mea pueata. O le fiafia e foliga mai e pupuni mai le Raspberry velvet. E ui lava, e mafai ona e filifilia ni mea e te fiafia iai i lanu ma mea talafeagai (sili le mafiafia) ma faia le siata ma lou lava lima pe faatau sauni i totonu o le faleoloa.

Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

Afai o loʻo ia te oe le moega moe ma se sofa i lou potu, ona tuʻu ai lea o le sofa ina ia faʻaofuina le setete o loʻo i tua "i luga o le moega. E manaʻomia le faia o se tagata e le lagona le moe i malo uma i luma. O sina mea e liliu ai le sofa ma maua le sili nofoaga nofoaga nofoaga mo ia.

Puipui

Oe mafai tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le potumoe i lena masaniga, ae matua faʻataʻitaʻi lava auala. O tagata atamamai ua fautuaina le pa o le puipui pe a o le potu o se paga o faamalama ma lanu lapoa. Afai e te faʻatonu e foʻia le fale o le 'āiga o le au fauina, fai i ai e fai le tuʻuga. O lea e sili atu lou malamalama, e tatau ona e vaeluaina le alatele ma faʻapipiʻi le puipui pe mafai ona e faia e isi, le tau le taugata, faʻaʻoleʻole.

Afai e faigata ona tuʻu le puipui, ona filifili lea o mea talafeagai ma auala talafeagai. E mafai ona:

  1. Piliki. Maufaatuatuaina foliga subproofeting.

    Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

  2. Sima sima.
  3. Papatusi ma ata tetele laupapa.
  4. Gypsum poloka e matua lauiloa.
  5. Mamanu faia o le plasterboard. Masani ona faaaogaina.

    Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

  6. Poloka poloka.

Tusi i luga o le autu: faapipiiina o faamalama malifa mo palasitika faamalama ma o latou lava lima

O i latou o loʻo fiafia e faʻaaoga soo e pei o le faʻaopopoina o le (eliina o le puipui monolith), e teuteu le puipui - tioata poloka. I totonu o le potu ma se viiga malamalama. Ma afai e atoa le tatou puipui atoa mai le tioata poloka, o le a saili le potu e matagofie lava. O tioata tioata e mafai ona tuʻu i luga o le maualuga o le tuputupu aʻe i le fale pito i luga o le fale mautotogi i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi, lalo pe faia i le taualuga. Tioata i faiga.

Suiga-Faitotoa

Fofoaina o le fesili fale, e pei o le potu e lua e fai ai ni sone aoga se lua, vasei lelei i le filifiliga o le sui usufono. O lea faʻaupuga o loʻo lauiloa muamua talu mai puapuaga o mea alofa, ae o lea ua liua, ua avea ma lalelei ma lelei. O le mea lea. E matua feoae lava, aoga. Faʻamanuiaga, ia e vaʻai i lenei manatu, o le a fai ai se faʻasaga tutusa o le faletele ma i le fale.

Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

Ua tumu i le pa i le ao i le ao, ma i le taimi tonu e faʻatupu ai le latou vaeluaina mai manatu o manatu o PRYING. Sa moni, faalogo i na faitotoa o le a lelei.

Shellage kapeneta

Ua matou taʻua lenei ituaiga lauiloa o le Vaega, ae iloilo ia sili atu auiliiliga. O le totonu o le potu e sili atu le manaia. E faatutu le Vaseoga, e le o matua faateia le Teritori i totonu o le potu, e matua tele gaioiga ma mea uma, aua lauiloa.

Faʻafetai i lenei fata, o le potu malolo faʻatasi ma le potumoe o loʻo teuteuina i mea autū o loʻo i luga o fata, e mafaufau iai.

Potumoe ma potu malolo i le tasi potu

E fautuaina e tagata atamamai le faaaogaina o moli mai se mea e, ae o le malamalama ia, malamalama, malamalama. E iai le avanoa e mafai ai ona "manogi", "e ala". O le totonu o le potu e le o le mautonu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina le fata e teu ai tusi e ese mai i mea matagofie. O iina e mafai ai ona tuʻu se pusa pe tolu ni nai ma faʻasao mea laiti. O lenei filifiliga zonging avanoa e lauiloa i tagata ma o loʻo faʻataʻitaʻia mo se taimi umi.

Meafale Transformer

O lenei auala e "talavou", ae sili atu ma sili atu ona tosina mai ai le mafaufau o tagata o fale mautotogi. O fafo o le potu potu potu moe potu o potu potu moni, faaonapoleina. O se mea faapena e masani ona faigata o poloka o poloka poloka. E mafai ona faʻasaolotoina poloka mai le mea o loʻo i ai i nofoaga ma ua liua i se SFA kapeteni, i le moega-kapeneta. O sea filifiliga e mafai ona fautuaina le masani ai, o ai foi na sili ona tofo ma le mamanu ua te iloa.

Mataupu i luga o le autu: O le a le eseesega i le va o Pyrometers?

Sefe le Nofoaga

Afai o le falevataga e laʻititi, o le fale mautotogi, faʻafefea ona sefe se nofoaga? E maai. I totonu o le potu malolo o le potu faʻatasi ma le potumoe, pei o le potumoe o le tino, e mafai ona tufatufa tele meaafale.

Tuu le TV e le o le pito, ae tautau i luga o le puipui. Ma o le nofoaga o le a filifilia mea faapena e vaaia atoatoa mai le lua sone. O le filifiliga sili ona fetaui o se fusi puipui.

Teena le tele, faigata meaafale. Tuʻu atu le mea e manaʻomia ai meaafale o moli malamalama. Faatasi, le papa o le culder e mafai ona tuu se paie paie, laiti. Malu ese isi nai lo le nofoaga faʻa-lotoa ma tuʻutuʻuga. Mea e teu ai luga o le au mekasini ma fata. Faʻatau se moega i totonu o le potumoe, filifili ma atigipusa e mafai ai ona teuina ie lino. O nisi taimi o ata o moega e faapena na o le ulu o le fata o se tamai fata. Faʻatau se moe lelei ma le fiafia.

Afai e te fuafua e fai se vaitaʻele maualuga, ona mafaufau lea i le mamanu o le a faia e tagata faʻapitoa pe a soli le moega i fafo o le vaitaʻele, ona lasi lea i lalo. I le fuafuaga, tuu le laulau, latalata i le nofoa, i luga aʻe o le laulau, e tautau fale o ia e mafai ona e faʻapaʻiaina ai le pepa tusia, tusi ma le ofisa.

Faitau atili