Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

Anonim

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

O le foloa pamu e manatu o se tasi o le sili ona faʻamoemoeina ma tumau fola, ae o le sili tau taugata o le faʻagaioiga o gaioiga, o le oti e mafai ona lofituina pe fausia se va.

O nisi taimi ua lava le toe faaleleia o le tulaga ma o ou lava lima e toe faʻaleleia ai le ituaiga o fola. O galuega e masani ona le manaʻomia tele tau tele tau o tupe ma galuega faʻaalu.

Mafuaʻaga o le faʻamamaina o faʻaletonu

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

I le gasologa o le taimi, o le laupapa o le palu ua tatalaina ma pauu i fafo

O nisi taimi o faʻagasologa o le taimi umi, o loʻo iai tulaga e manaʻomia ai le toe faaleleia o le fale faʻa-fale ma o latou lava lima.

Mafai ona mafua ai ni faaletonu i luga o le tino sima:

  • abraon o le pito i luga vaega ma se taimi umi o le faʻaaogaina pe tele o tagata;
  • Faaleagaina o le faamaoni, o se mafuaʻaga o le le saʻo togafitiga: tosoina meafale, savali i luga o lauulu ma isi masini masini faʻaleagaina;
  • Faatasi ai ma le pisi faamamaina o le faʻaaogaina o se vai tele, o le susu e faʻaputuputu i totonu o le tulaga ma susu mea i le va o le oti;
  • faʻavaeina o le liligi, final poʻo le iniseti leaga;
  • faʻaaoga i totonu o potu ma tulaga faʻalelei, o le le fiafia; O nei mea taua e faʻaitiitia ai le ola fafie.

Afai e te le faʻatali i le faʻaleagaina o faʻaletere, o faʻaletonu e iloa ai ma o le a manaʻomia atili ai le tele o toe faaleleia.

A o aʻe i luga o le fola, e mafai ona e iloaina le palu papela faʻamasani i luga.

Ituaiga o Toe faaleleia

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

Ma le faʻaeteete le faʻaaogaina o le tausiga, e mafai ona 'ai le faʻaleleia atili

E oʻo lava i sea maualuga maualuga ma le sili ona lelei, o se paʻaga, manaʻomia ai le tausiga faifai soo ma faʻatino galuega faʻafoʻi o le puipuiga.

Ituaiga o le toe faaleleia galuega:

  1. O loʻo fuafuaina le faʻaleleia e aofia ai le aveeseina o le masani ai o mea sili ona leaga. I le faʻaopopoina, e manaʻomia ai e le paaga lava le faʻatinoina o fautuaga mo le tausiga o le tausiga mo tausiga mo tausiga faapitoa ma ni auala faʻaopoopo i lana tautua auaunaga. Oloa e mafai ona faʻatauina e faʻatauina i falemaʻi ma fale fale. Ua faʻatinoina le lipea pe a maeʻa le taua o le afu, o le aumea na fausia, na amata ai ona lapisi le lafu, ua faʻasolosolo lava le nafu o lo latou fatuga fatuga. O nisi taimi e manaʻomia e aveese le fola vaega mo le toe faʻafouina poʻo le sui.
  2. Overbuul aofia ai le toe faʻaleleia poʻo le suia o se vaega tele o le taʻotoga. E mafai ona fuafua e toe faʻafouina ai le fetaui lelei i le faʻaogaina umi, pe o le taimi muamua, ona o se taunuuga o soʻo se nofoaga taufaʻaofi, na faʻaleagaina ai se taulai lapoʻa.

Afai e te manaʻo i le talau e galulue i le tele o tausaga ma e manaia foliga, e tatau ona e faʻatinoina le fola o le fola ma ou lava lima pe o le aʻafia o tagata faʻapitoa 3-5 tausaga.

A na o le toe faaleleia e mafai ona faataunuuina

I nisi o tulaga, o le Toefuataʻiga o le Mafutaga, e manaʻomia ai le aʻafia o polofesa ma le poto masani i totonu o lenei nofoaga ma faʻapolofesa masini.

A e faigata ona aveese ni faaletonu oe lava:

  1. O le maualuga o le suʻi i luga o laupapa na mafua mai i laupapa ma palu e mafai ona toe mafai ona toe faʻaleleia e aunoa ma le suia o le fola atoa.
  2. A maeʻa ona lolofiina le dice fugalaʻau ma suia, latou te manaʻomia e aveʻesea ma faʻamago. O mea lelei e mafua ai ona avea mama e mafai ona suia. Pe a uma ona nonoa le fogafale, o laupapa tuai ua tatau ona taamilosaga ma ufiufi i varnish.
  3. Na pogisa Pasiqut, sa foliga mai sa foliga mai lona malosi, ua foliga mai ai le palapala i luga o le tapuvae i le 5 mm. O sea taleti o le a tatau ona fesiitai i le faamagoina atoa o le fola afi.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifili ma Mauga o le Captoy mo le taavale i le atunuu

I isi mataupu, e mafai ona e toe malosi ma ou lava lima.

Siaki le setete o le laupapa, susunuina i se tulimanu o 45 tikeri o le uaea siili ma se sipai. Faatasi ai ma se auala puʻupuʻu o le oomiina, e tatau ona fuafua le tai atu o le sami i lalo o le 5 mm; Birch, Walnut ma Ashnut - I lalo ole 7 MM.

Afai o le meafaigaluega e loloto, ona suia lea o le foloa elemene.

Tekonolosi Tekonolosi Tekonolosi

Afai e te fuafua e toe faʻaleleia le tulaga ma ou lava lima, o le a e manaʻomia laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo ituaiga uma o galuega. Mafaufau i metotia o le mamao ese atu e masani ona faʻafefeteina faʻaletonu ma malepelepe o le fola o le fola.

Leaga le leaga

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

Ua tumu le taʻeʻeʻeʻei i le faʻapitoa o le tuʻufaʻatasiga ma le lapisi i le oneone

Ile faʻagasologa o le faʻagaioiga, ma le faʻatamala e suia i luga o le tapinging, ua faʻatuina ma faʻapipiʻi. O le taupulega e mafai ona tuiina ai le taai, tusa lava pe na latou feʻaveaʻi ai se mamafa o nofoa, e aunoa ma le siiina.

Ituaiga o masini faʻaletonu ma o latou O latou Ofe o latou metotia o loʻo iloiloina i le laulau:

Ituaiga o mea leagaMetotia o le Aveesea
tasiTamai scratchesTiga i se peni Prex. Up ufiufi i le lanu pe filifilia e ala i le lanu o le lanu o le Dice Vanish.
2.Loloto scratchesFaatumuina i le lanu lanu. Afai ua filifilia le lanu e mautinoa, o le toe faʻafouina nofoaga o le a vaʻaia.

Loloto scratch toe faaleleia faasologa i luga o le fola:

  1. Matou te faʻamamaina le mafanafana mai le pefu e faʻaaoga ai le faʻamamaina o le mama.
  2. Faatumu se taʻe poʻo le paʻu i le punou.
  3. Ina ua uma mago, e leoa le punou i le oneone.
  4. Matou te aveese uma le pefu o loʻo tulaʻi mai i totonu o le auala e teu ai.
  5. Matou te talosaga i se manifinifi vaega o va eseese i luga o le mama mama.

A fausia ni auala uliuli, matou te fufuluina i polymer mastic.

O le spac spacing o loʻo faʻaaogaina i totonu o le molten pepa, a o le sili-vevela i le kesi poʻo le paʻu pusa o le wax. I le faʻafefea ona aveese laiti manifinifi, vaʻai lenei vitio:

E mafai ona tutoʻatasi le tutoʻatasi o se mea na faia i le epoxy lua-vaega glue ma le faʻaopopoina o le maina i luma o le mauaina o se homogenetious tele.

Tauaoga, ole toe maua o le fetauiga o le a fesoasoani e faʻasaoina saʻo o foliga ma faʻamaoni o le fola mo le tele o tausaga.

Masini taamilosaga

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

Ina ua uma ona taofia le Cycrat parquet i le vanimonimo

O le faia o se tamai afi mumu, o loʻo olopala ese mai e le aufaʻatasi e faʻavae i luga o Wax, Mastic, tele o suauʻu.

Ma le faʻatamala le faʻatamala, o le tele o mafai ona maua ai tagata ma faʻamamaina le faʻaaogaina o fualaʻau ese. O le tau mafanafana e mafai ona ofuina ma leiloa susulu ma le lanu.

Ma le tele o le salu o le laualuga, afa ma olo ma se sili atu le ogaumu o le teuteuga vaega o lo o faia.

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

Ina ua maeʻa Counder Cycles, savali i luga o le laualuga o le lelei oneone

O le cycular o le aveesea o le pito i luga o le parqut faʻaaoga se faʻapitoa faʻapitoa ma maʻa namea namea, o loʻo aveesea le faʻamalosia o laupapa.

Faasologa o le maualuga o le taamilosaga:

  1. Matou te aveese le upu ma aveese le pefu ma se ie puipui.
  2. Matou te le fiafia i mea uma faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi (o ia lava le faʻaofuina o le tagata lava lea, fao).
  3. Matou te faʻatinoina se taamilosaga mataʻutia, o loʻo aofia ai le aveeseina o le faʻaofuga o le ulo ma le tuai o le va eseese. O lenei faiga o loʻo faia e faʻaaoga ai le vaalele oxyl paipa poʻo le lefi masini.
  4. Punou mo fafie latalata i luga o pamu, o sui ma faaletonu.
  5. Parqut forward olo o loʻo faia e ala i le oneone i luga o le dice. O le foliga o le a faalagolago i luga o le a faʻalagolago i le lelei o lenei tulaga. Matou te faʻamamaina uma le faʻatulafonoina o le parquet ma le faʻasolosolo o le parster palu.
  6. Le lelei o le fola i luga.
  7. Ufiufi tele i le 3 faaputuga. O loʻo faʻaaogaina uma le vaega pe a uma ona faʻamamaina le muamua. Varnish ma se faʻaseʻe poʻo se pulumu tele.
  8. Faapipiiina le upu. A o le a le mea e maua ai le maualuga-lelei parquet foloa o loʻo tosoina, vaʻai lenei vitio:

Ina ia aveese le faʻapipiʻi o le vaega mulimuli o Varnish, ina ua maeʻa ona matutu, solo le musū, o le rag, lemu lemu i vai loloto.

Tusi Lesona Cicclical

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

Mafaufau pe faʻafefea ona toe faaleleia tulaga ma se tini liʻomia, o se mea faigaluega meafaigaluega mo le toe faʻaleleia o le vaega pito i luga o le laupapa matua.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai piliki ma ou lima?

O le masini o se sooupu, o le lalagaina o mea e fai i ai. E iai foʻi mea e mafai ona e toe faʻafouina vaega laiti o le fola.

O le toe faʻafouina o tagata taʻitoʻatasi o le a umi se taimi, o le iʻuga o le a sili atu le leaga nai lo le taimi faʻaaogaina masini polofesa.

Faataʻitaʻiga o Jigs

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

I luga o luga o loʻo ufiufi, e manaʻomia le faʻatinoina o le faʻatusaina o le faʻataʻitaʻiga i le va o le au tepeto ile ds. Ina ia faʻatinoina lenei galuega, e te manaʻomia se pule uʻamea ma le seevae.

O le Otia e tatau ona fusifusi lelei, ae ua malu pea. Tele paotepue ua faʻaʻaisa mo se minute, o lea ia faia se manaʻoga vave.

Afai o le faʻatasiga e lamolemole, matou te faʻaaogaina le laina ma faʻaalu se sami. O le curved sootaga e mafai ona faia e le ivi o le laina. Afai o le tuʻutuʻuga faʻasolo, e mafai ona e valu ai le laina i luga o le taʻitaʻi.

Tau

Afai e tasi le Dye Dye, atonu e gagau ese, E tatau ona e faʻapipiʻiina ma faʻasaʻo.

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

Afai e te faʻamoemoe i le fola atoa, ona e manaʻomia muamua lea e faʻailoa pe aisea e tupu lea mea.

Mafai ona mafua ai le screenshot o le paneta:

MafuaagaUigaAveese
O le taupulega ua faataatia i luga o le sese saunia, e leaga ai le pule.Muamua, o le afifiina o otaota o le a faʻamalieina, ae a maeʻa faʻamago, o le laupapa le tuʻufaʻatasia o loʻo tolopoina ma olo ai le tasi i le isi, Eperuks.E tatau ona e aveesea atoa le fola sima. O le faʻavae e fesoʻotaʻi ina ia leai se eseʻesega i le maualuga ma faʻaletagata. Mai luga i luga o se sima o loʻo faʻafou e faʻaigoa ai Farani. Matou te tuuina le marqutch.
Parquet foloa o meaA faʻaaoga le maualalo lelei le faʻailoga, pe le talafeagai mo le galue ma le maʻi. Afai na e amata savali i luga o le foloa ae e te le i matutu uma. Solia o le tulaga ua uma ona motusia tekonolosi.Tamaititi faʻaleleia o le a lava pe a fai o le taufaʻafefe e faia na o ni vaega faʻapitoa. O LATOU E Na te Faanoanoa. Matou te faʻapipiʻiina se fusi tapi i se sitepu o le 20 cm e puipuia ai le tulaga o le palu mai le filogia. O le tui o le a ulufale atu i le kulimi i lalo o le dice, faʻaopopo mea mamafa. O isi vaega o le faʻapipiʻi ua aveeseina ma le moli o le Morlar, 24 itula e le mafai ona alu.
O le avanoa o le avanoa e faia i le va o le puipui ma palolo afi.Pe a faʻalauteleina le ogao, ona o le leaga o eseʻese atu ma le fufusue mai le osofaʻi, ae le o le mea e feagai ai. E amata le fola o le fola.I le nuʻu tele, matou te tipiina le dice ina ia faʻamau le kiliaina o le 0.7-1 cm i le va o latou ma le puipui.
Deforsization poʻo le saʻo faʻapipiʻi o lag mo le fola.O le taimi e mafai ona suia ona o le le lava o le leai o le le mautonu o le vevela vevela ma le vissozoplation. Sese mamanuina i le va i le va o laina.Aveesea le fola ufiufi ma suia le ata talimalo. Faatu le lasi i le mamao o le 25-30 cm mai le tasi ma le isi, e matua i ai i tulaga o le tulaga.
Faateleina le susu poʻo le faʻaitiitia o le ea.A o le palau laupapa poʻo le mea malie, e mafai ona latou amata ona gatete.Tausia le sili ona lelei vevela ma le susu mode.
Ina ua uma ona fula le laupapa o se taunuuga o lologa.A faʻamamaina, e le masani ona toe foi mai le loli i le fogaga muamua, o le a le tasi ma le tasi ma fatuina se lapisi.O le leaga o le oti e tatau ona suia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le taumafaina o mea mo le maualuga-lelei puipui puipui

Suia o se le fiafia i ai

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

Faatasi ai ma le faʻaleleia o le ea mago ma le vevela vevela, o le Sysqut laupapa laupapa na tagi ma, o le iʻuga, e faʻamatuʻu ai, o le oti ua vaeluaina.

A faʻapea o se fanua tele o le foloa o loʻo tulaʻi mai, o le a tatau ona e suia le atoaga o le parquest fogafale atoa, pei o le sui o se isi vaega o le a avea ma taimi fou o le fou. Afai e te suia se tasi faufauga tele, tuʻua uma le isi o laupapa i le taimi, i le taimi o malologa tuai e fetufaaʻi ma le faʻafitauli o le a toe faia.

Afai e taulaʻi atu ni laupapa, e mafai ona suia, pikiina se laupapa laupapa mai le laupapa tutusa ma le paolo tutusa.

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

Faasologa o le suia o le fiafia i ai:

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a le chishing, ave i fafo laupapa laupapa. Afai e le ofi mai le asi i le taimi, e tatau ona vaeluaina. Alu i totonu o le laupapa le vaega o le ata o le ata tutusa i le nofoaga o le afi o fafie.
  2. Matou te ave ese le laupapa ma aveese vaega o le kesi.
  3. Luga o le fufuluina ma le oneone ma, pe a tatau ai, teuteuina o le spike.

I le faaiuga o le Galuega Toefuatai, matou te fufuluina le laga ma pepa fatu pepa, faʻaputu ma faʻaaoga ai se teuteu se vaega o vaega.

E le malupuipuia laupapa i luga o le Cild Boat. Tautala sili atu Kelu ua tatou vave aveese. Matou te setiina le uta ina ia iai lona laufanua i luga o laupapa fou ma tuai.

Saresa parquatch fola

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

Afai e pa'ū le vai i lalo o laupapa, o le foloa o le a mamago, a leai o le ata ua fausia i lalo o le kamuta

Afai, i le mea malepelepe, umi le paga ma SWEPT, e le mafai foi o le a aliali mai i lona tulaga muamua o le mago.

Afai na maua le vai i lalo o laupapa, e tatau i le fofale ona mou ese ma mago. Atonu e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o se fola fou.

Afai e te tuʻua le vai i lalo o le siʻusiʻu, ua faʻavaeina le aoga i lalo, lea e mafai i luga ona salalau i puipui, lea o loʻo faʻailoa mai ai foi.

Afai o le viliina o se tamai togafiti, e tatau ona e le fiafia ma latalata atu i ai i totonu o le matutu matutu. I le faʻafefea ona faʻaʻoleʻole le parquet pe a taʻea, vaʻai lenei vitio:

E mafai ona faʻataʻitaʻi ni laupapa maa mautotogi e faʻamago ai, ae masani ona e suia le tui o mea e oti i mea fou.

Tele pu

Parqut lipea ma ou lava lima: sitepu i le sitepu faatonuga

O ni tamai pu e tapuni ai le tufuga o le a le aoga, e pei ona le taofia. I lenei tulaga, o le a tatou faatinoina ai le isi itu:

  • O le pu e faʻalauteleina, o le vai tumu;
  • Matou te filifilia se fasi pepa e fetaui ai ma fafie, faʻapipiʻiina ma le Juline Gelu;
  • Faafefeloina le tagata o loʻo taseʻe atu i le slot;
  • O loʻo faʻamamaina le taina, afai manaʻomia, teteʻe;
  • Ufiufi maliu ma vaovao.

Parquet - matagofie tele ma taugata fola. Pei o ni laʻau, ae vaʻai ona uiga lelei i le susu le aoga, faʻamago ma le vevela o le vevela. Faatasi ai ma togafitiga talafeagai ma togafitiga i le saogalemu o nofoaga, o le tamaʻitaʻi o le a tautua mo tausaga e tele, fausiaina o se lagona faʻamafanafana ma faʻamafanafanaga i totonu o le potu.

Faitau atili