O le a le pepa puipui e filifili ai mo vali ata

Anonim

Faʻamaeʻa le Patiga i Aso Nei, o tagata lautele e tatala i tagata faʻatau. O mea e pito sili ona lauiloa ma masani ona faʻaaogaina o mea o loʻo iai o le pepa puipui mo le atavali. O lenei filifiliga o le ata o le fale puipui e masani ona foliga mai o se ata mataina, sitaili ma atoatoa tuʻufaʻatasia ma totonu.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo vali ata

Glassworks - O se tasi o filifiliga mo le atavali

I se faʻaopopoga, e mafai ona e suia taimi le lanu o ou puipui, suʻe i latou. Ae mo le faʻatusatusaina o ia lava, e taua le filifili lelei o le faʻapipiʻiina. E le gata i le faʻaaogaina o se vave ma maualuga tulaga lelei, ae ia e moe foʻi e le o faia le paʻu o le ea i lalo ole puipui.

Filifilia o se oloa sili atu

E le afaina pe o le a le pepa puipui na e filifili ai e totogi - paʻepaʻe poʻo isi lanu. E ala i le filifilia o le kulimi mo puipui i lalo o le vali, ae e manaʻomia le manatu e le tatau ona taʻu le lanu, ae o mea lava ia lava. Afai e te filifili e faʻaaoga le tioata, ona le talafeagai ai lea o le kulimi mo le pepa.

O mafuaʻaga, o nei lua mea e eseese lava le fausaga. O le pepa e iai le mamafa o le mamafa, o le mea lea o le faʻavaeina fausaga ua fuafuaina aua o le a mafai ona taofia ai faʻafitauli mafiafia.

Mo le tagata faʻatau e faigofie ona maua le kulimi mo pepa puipui, e toʻatele tagata gaosi faia faʻapitoa manatu faʻapitoa e fuafuaina e faʻauma ai se puipui ma se mea faapena. O lea, afai e te faʻaputu e faʻapipiʻi le pepa puipui mo le atavali, ona e tatau ai lea ona e gauai atu i le faʻavae mo lenei ituaiga puipui mai e gaosi oloa.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo vali ata

O le gaosiga o Crand Crago ua lauiloa i le teritori o le HerDiary o le Federan Federation

Oloa faʻatinoga o loʻo faia i luga o le ituaiga o le paʻu mamago e faʻamalamalamaina ma le vai. E manaʻomia le tuʻuina atu i luga o le afā o le puipui pe a maeʻa. Afai e te filifili e faʻaumaina ma le pepa puipui o le pepa puipui, o le le faia e tatau ona faʻaaogaina tuʻusaʻo i luga o le puipui, ona avea lea ma se pulou. A faʻapipiʻi papaʻe paʻepaʻe, o le valivali o le tuʻufaʻatasia e ono eseese paolo. O le taimi o loʻo iai le tele o le tele o keue ma vali o le a faʻatagaina oe e maua se maualuga-lelei ma matagofie uma faʻauma i se taimi puʻupuʻu taimi.

Tusitusiga i luga o le autu: Afai o le laumua o le laumua ina ua uma ona taoto: mafuaaga, filifiliga

Faʻataʻitaʻiga o le amio lelei

Sei o tatou vaʻavaʻai i ni vaega lelei o loʻo fautuaina e faʻaaoga mo le vali puipui.

Uiga.

O lenei gensia worpaper gluue e aofia ai lautele. E mafai ona faʻaogaina mo ituaiga eseese o ie: lago, vinylic. O uiga lelei taua o lenei oloa e aofia ai mea nei:

  • Leai se manaomia e le amanaiaina Pva;
  • siosiomaga agalelei fua fua;
  • E i ai le faʻafetauia lelei;
  • E le faia fungus ma suia;
  • A uma ona kuka, 2 aso e mafai pea ona teuina.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo vali ata

Tala o le paketi mo le Wallpaper ma le flizelin suia

O loʻo faʻamatalaina e le oloa i ato o 200 g, ma o lenei vaega o loʻo i ai i lona tomai e pei o le propsu suia. Faleoloa kelu i totonu o le tapunia afifi e mafai ona e 3 tausaga.

Metylan.

O lenei Siamani Gauue e mafai ona faʻaogaina mo ituaiga o ie: i lalo o le vali, fausaga, manaia, lamolemole ma le gaʻo. E aofia ai ma mea na mafai ona toe maua ai Methylcelsulose ma le synthetic. O loʻo faʻatino i oloa i pusa i totonu o le 250 g. Latou gaosia e pei ona ua uma ona matou fai atu i Siamani.

Ae le i faia le teuteuga-faia, e tatau ona e faia le tele o gaioiga sauniuni:

  • Aveese le tuai o pauta mai le puipui luga, aveese uma tau ma le punou.
  • Afai ei ai le maualuga o le faʻaogaina malosi tele, e manaʻomia le faʻaaogaina o se vai vaivai vaivai.
  • Ia saunia le tuʻufaʻatasiga e tatau ona e sasaa se mea matutu mai le paluga. O vaega uma o loʻo faʻaalia i faʻatonuga.
  • Ina ua mavae le 20 minute na pasia, ona fasi uma lea ma faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga mo le faʻamoemoe.

Glue mo Wallpaper i luga o le puipui o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai se feʻau poʻo se pulumu, o lea ua tufaina atu. Afai na e sauni le tuʻufaʻatasiga e faʻaaoga ai le tasi afifi, ona e mauaina lea o se tali i se aofaʻi o 40 lita. E lava lea e mafai ona taulimaina 70 m2 luga.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo vali ata

Le sili ona lauiloa Siamani Glue Blicosition mo Flizelin

Mo le pipii, tufatufa le keke mo caldrops e vali i luga o le lautele o puipui ma se tamai laina i luga o le puipui. Ave le lisi ma aunoa ma le tipiina, faʻaaoga le saʻolotoga i le taualuga. Ia maua ai sina tala, e tatau ona e faʻaogaina se mea e te faʻaaogaina.

Tusiga faatatau i le autu: Manatu mo le fale. Tu i lalo o le vevela e faia oe lava

Amata ona viliina le lisi, ma o le tapoleni lava ia o loʻo ulagia i le faʻaseʻe, amata i luga ma alu i le pito i lalo. Ia mautinoa e toese le pepa puipui i tulimanu. Tipi le tapoleni e faaaoga ai le pepa puipui.

Mo le teuina, o le mea o totoe e mafai ona tuu i totonu o se potu malu mo le 3 tausaga.

Pupu.

O lenei kelu mo le faʻapuna o katupoto i lalo o le vali e masani ona faʻaaogaina i totonu o le fausiaina ma ua uma ona faʻavaeina ia lava mai se itu lelei. E maua ai le faʻaaogaina o le toniga ma o loʻo lelei tele uiga.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo vali ata

Maualuga-tulaga uiga lelei mo le tuiina o le mamafa puipui mai Siamani

O le faaiuga o le faaiuga na tufatufa atu i luga o le pito i luga e faaaoga ai se vaa. E manaʻomia le tapenaina o le tapoleni muamua ma oti i totonu o faʻafitauli. A o le kulimi na faapuupuuina teisi i le puipui, e mafai ona e faʻaaogaina le tapoleni. Talu ai o le a faia nisi ata vali, ona kelu le upega tafailagi o le lugalaina i luga ole laiga. O fasi e le aoga o le au puipui e tipi ese ma seleulu.

Matamata i tumutumu ma le atoatoa ma le le tasi. Faʻaoga le lanu o oloa e faʻatagaina ona o le pepa puipui ua maeʻa mago. O le le le aoga kelu o le aveese lea ma le susu susu.

Quelyd.

O le isi vaega o le itu Farani o loʻo tuʻuina atu i lalo o le ata o loʻo tuʻuina atu i le ituaiga paʻepaʻe, o loʻo aliali mai e pei o le ata. O le tuʻufaʻatasia o lenei oloa e iai le tui ma le cellulose.

O le maualalo tau o le kelu e mafua ona o taugofie vaega i lona fatutusi.

E manaʻomia le faʻaaogaina o le kulimi i se mea e tusa ai ma le sauniuni faʻavae. Afai e i ai ni mea e le masani ai i luga o le puipui, o le gaosi oloa o le a le mafai ona mautinoa le manuia o le galuega faia.

O le a le pepa puipui e filifili ai mo vali ata

Maualuga-lelei ma le le mafaamatalaina Farani tomai

O tulaga lelei o le tufuga e aofia ai:

  1. O le oloa ei ai se faʻaletonu agavaʻa, faʻafetai i le mea e mafai ai ona faʻasaʻo le faʻamamaina o le faʻalavelave.
  2. O le aulotu o le mea e sili atu viopa, lea e le taofia ai le faaloaloa o laupepa pe a faʻapipiʻi i luga o le puipui.
  3. Vave televave mago.
  4. O le faʻapipiʻi o loʻo i ai vaega faʻapitoa e le faʻatagaina ai ona atiaʻe le fungi ma suia.
  5. O loʻo maualuga atu le faʻamalosi.
  6. E le o iai mea, e le tatalaina ai vaega o le falesa i totonu o le siosiomaga.
  7. O le tau o le kulimi e maualalo, ma i totonu o le faleoloa na tuuina atu i se lautele lautele

Tusitusiga i luga o le autu: O le faitotoʻa tuai mai le faʻatusatusaga: Toe fai oe lava

Faakelu mo valiina i lalo o le vali e tatau ona filifilia ma le faaeteete lelei ma magafagafa. Pe a filifilia, ia mautinoa e mafaufau i mea o le puipui ma puipui. I se faʻaopopoga, o le lelei o le teuteuga o loʻo aʻafia ai foʻi le sao o le mataʻitusi faʻapipiʻi ma faʻaaoga kulue. E manaʻomia le faʻagaioia o le laufanua o le pa o le primer e faʻateleina ai le cliue filifili ma puipui. Manatua o le vali e mafai ona valiina na o le maualuga maualuga o le kuki.

Faitau atili